Kumaha ngahapus dokumén anyar dina Unity

Kamari rerencangan nyauran kuring di bumi sareng patarosan kieu: Kumaha carana abdi tiasa ngaleungitkeun Dokumén Anyar en persatuan? Kusabab kuring sanés pangguna ti Ubuntu sareng kuring mimiti milarian sareng anu kuring mendakan nyaéta ieu di handap.

Kami muka terminal teras nyimpen:
rm ~/.local/share/zeitgeist/activity.sqlite
zeitgeist-daemon --replace

Ieu mangrupikeun hal-hal anu kuring henteu ngartos. Kumaha kamungkinan hiji hal anu dasar sakumaha anu henteu kalebet sacara standar? Mungkin pilihan sanésna nyaéta nganonaktifkeun Zeitgeist, tapi urang bakal ngalakukeun hal anu sami sareng KDE nalika mareuman Nepomuk+Akonadi sareng sadaya unsur dina desktop semantik.

Ayeuna tetep pikeun batur ngadamel peluncur pikeun ngaoptimalkeun prosés ieu ..


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

35 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jonathan cenahna

    Kuring satuju yén hiji hal anu dasar sapertosna kedah aya sacara standar, dina gnome2 éta, dina LXDE ogé. Ieu salah sahiji seueur alesan henteu nganggo Unity.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Wilujeng Jonathan:
      Dina Xfce éta ogé. Éta mangrupikeun hal anu dasar pisan sakumaha anu kuring carioskeun. Naon anu anjeun anggo harita?

      Wasalam

      1.    kawani cenahna

        Gnome normal?

        1.    Tilu belas cenahna

          Sareng Wani nganggo Windows ... "aduh parawan" hehe.

          Salam.

        2.    Edward2 cenahna

          Kawani sacara brutal ngabantingkeun beungeut anjeun kana tembok kusabab ngagunakeun Winbug, urang Taliban parantos maréntahkeun.

          1.    kawani cenahna

            Komputer éta anu masihan kuring burit pikeun masang Arch sareng sana éta naon, hayu urang tingali naha anu keusik pikir éta henteu cocog atanapi naon waé sareng poto anu kuring kirimkeun ka anjeunna

          2.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

            +1 LOL !!!

    2.    maikimo2 cenahna

      upami éta aya sacara standar. Upami dina tab 'Dash Home' anjeun nyerat 'privasi' jandela nembongan ti mana anjeun tiasa mupus sadaya "riwayat" Unity, komo nganonaktifkeun pilihan "Émut Kegiatan"

      1.    John cenahna

        Nuhun, unggal-unggal kuring adaptasi deui kana Ubuntu sareng kuring kirang sono kana Windows

        1.    gera cenahna

          Hatur nuhun, éta saderhana pisan, éta parantos ngalayanan kuring pisan 🙂

      2.    Ezequiel cenahna

        Hatur nuhun pisan!! Abdi nyéépkeun waktos lami milari éta sareng tungtungna éta saderhana pisan.

      3.    kaIAN cenahna

        Nuhun kaleresan kuring énggal dina linux sareng henteu terang kumaha nganonaktipkeun pilihan éta hatur nuhun.

    3.    nepi ka suksés cenahna

      Siga henteu. Anjeun kedah buka KonfigurasiURAN SISTEM, sakali aya anjeun kedah milih PRIVASI sareng di sana anjeun kedah mupus sajarah sareng éta waé.

      Anu kuring henteu terang nyaéta upami windows nganggo tabel kode ASCII pikeun dianggo sareng karakter khusus, tabel mana anu dianggo ku Ubuntu?

  2.   kawani cenahna

    Ieu mangrupikeun hal-hal anu kuring henteu ngartos. Kumaha kamungkinan hiji hal anu dasar sakumaha anu henteu kalebet sacara standar?

    Sakumaha biasa

  3.   Jose cenahna

    Éta salah sahiji hal anu narik perhatian kuring saprak kuring nyobian sateuacan usum panas. Sareng ti saprak éta masih teu aya pilihan anu saderhana. Dina Gnome 3 Shell éta sami. Tungtungna, kuring milih henteu ngahasilkeun "nembé".

    Éta bakal cekap pikeun mupus ~ / .local / share / nembé-dianggo.xbel
    sahingga henteu némbongan deui urang tiasa ngadamel trik ngadamel folder anu namina sami anu bakal nyegah nyiptakeun file anyar

    Aya ogé manajer pikeun Zeitgeist, anu mangrupikeun mesin anyar pikeun tugas-tugas pengindeksan ieu: Aktivitas Log Manajer atanapi Zeitgeist Global Privacy

    Pilihan sanésna nyaéta nyiptakeun skrip:

    #! / bin / bash
    rm $ HOME / .local / share / zeitgeist / aktivitas.sqlite
    zeitgeist-daemon -ganti

    Dina ménu «file - simpen salaku» urang namina contona «delete_history» sareng urang simpen dina folder pribadi.

    Ayeuna urang pasihan ijin, ku ngaklik katuhu dina file sareng "properti - idin" urang ngaktipkeun kotak "Ngidinan ngaéksekusi file salaku program"

  4.   Jose cenahna

    Aktivitas Manajer Log dina kasus abdi tiasa dianggo nalika rasana sapertos .... sanaos sigana upami aranjeunna teras ngembangkeun éta tiasa janten pilihan anu saé. Dina bagian tina tim Gnome, sigana mah aya gnome-activity-journal. Anu kahiji langkung dirancang pikeun ngurus privasi sareng anu kadua, pikeun ngatur kagiatan anjeun di payuneun PC.

  5.   Jose cenahna

    Zeitgeist katingalina saé pisan, sabab éta nyatet sadayana… .. Tapi nalika ngeunaan ngatur sareng maksa anjeun ngalakukeun hal-hal…. teu aya jalan anu pasti sareng nyaman. Perkara waktos (panjang teuing) waktos.

  6.   Perseus cenahna

    Hatur nuhun kana sumbangan, saur kuring langkung ti hiji urang naroskeun ka diri urang sorangan pikeun patarosan ieu.

    Ragu, paréntah munggaran mupus file ieu: "Aktivitas.sqlite", naha file ieu didamel sacara otomatis salaku jinis log? Persis naon paréntahna: "Zeitgeist-daemon –replace" atanapi kanggo naon éta?

  7.   Jose cenahna

    zeitgeist-daemon –replace restart the zeitgeist daemon, dimimitian deui

  8.   Jose cenahna

    Nyebatkeun yén éta sanés 100% metode épéktip…. Kadang-kadang aranjeunna damel pikeun kuring sareng kadang henteu. Tungtungna kuring milih pilihan anu munggaran, dugi ka Aktivitas Log Manajer atanapi program anu sami langkung dewasa.

  9.   Jibril cenahna

    fungsi sanés anu tandana hilap ...

  10.   Jose cenahna

    Henteu ngan Mark. Di Gnome Shell teu aya .... Entong hilap yén urang dina jaman peralihan sareng hal-hal teu aya.

    Pikeun masihan conto anu sanés. Dina Gnome Shell (sanés upami nganggo Unity ogé) indikator épolusi salinan / mindahkeun leungit, sabab nalika anjeun nyalin atanapi mindahkeun file ti hiji tempat ka tempat anu sanés. Aya jandéla anu nunjukkeun ieu, tapi upami anjeun gaduh sababaraha kabuka gampang pikeun leungit tina pandanganana atanapi nyangka yén salinanna parantos réngsé. Kudu aya indikator jinis béja dina panel. Tapi teu aya. Sigana mah masang naon…. tapi kuring henteu acan terang naon-naon acan.

  11.   Tilu belas cenahna

    Masalahna nyaéta zeitgeist anu sumping sareng Gnome 3 sareng masih "héjo", tapi anjeun tiasa ngawangun skrip kanggo mupus sajarah na sareng henteu kedah ngalakukeunana sacara manual tina terminal.

    Tapi aya pilihan anu langkung saé anu disebat Aktivitas Log Manajer. Éta mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun Zeitgeist sahingga anjeun tiasa mupus sajarahna pikeun waktos sareng nyiptakeun daptar hideung tina folder anu anjeun henteu kersa janten bagian tina basis data Zeitgeist.

    Salam.

    1.    Tilu belas cenahna

      Duh, sigana mah José parantos nyebatkeun éta. Éta kajantenan pikeun kuring henteu maca sadaya koméntar sateuacanna. Éta henteu goréng pikeun mupus dua koméntar kuring ieu pikeun nyingkahan kaleuleusan tina hiji hal anu parantos dikedalkeun.

  12.   Sebastian cenahna

    Dina mint 12 masalah anu sami ... teu aya anu sampurna!

  13.   korban cenahna

    Kuring pikir yén ngahapus sajarah gampang pisan, sanaos kuring henteu énggal pisan nyarioskeun, kuring henteu kantos ngaraosan ieu, kuring ngan saukur masang, ngotéktak teras nyobian ngalakukeun sababaraha hal anu ngalayanan kuring.

    pikeun mupus sajarah ubuntu 12.04 ngan ukur ngalakukeun ieu:
    Konfigurasi sistem / Privasi / .. Di belah katuhu pilih sadayana teras pencét pikeun mupus sajarah sareng voila ..

    Kalayan ieu anjeun mupus sadayana sareng anjeun bahkan tiasa nunjukkeun sababaraha hal anu anjeun pikahoyong supados tiasa nyimpen atanapi ngan saukur mupus nalika anjeun kaluar.

    Wasalam
    Jose
    VICMAS

  14.   Constantine cenahna

    Inpormasi anu saé VICMAS, kuring émut yén kuring kantos ningali hal, ayeuna kuring terang kumaha! hatur nuhun

  15.   Constantine cenahna

    Anjeun tiasa ogé milih "Hapus riwayat" jam Terakhir, Kamari, Minggu kamari atanapi Canggih (période naon waé).

  16.   Mauricio cenahna

    Hatur nuhun VICMAS! solusi alus teuing.

  17.   Ro3inson cenahna

    Vicmas, anjeun ngagolérkeun urang sadayana, kuring ngarobih cara ningali hal-hal dina Unity (nyaéta, ngagemeskeun ngeunaan sadayana), HATUR NUHUN ...

  18.   Zazoilus cenahna

    Hatur nuhun.

    Di Linux Mint aya, maklum kuring, 2 file dimana sajarah dokumen anu nembe dibuka, barang atanapi file disimpen. Kantun mupus atanapi ngahapus aranjeunna pikeun mupus sajarah.

    1) Tina OpenOffice.org: /home/username/.openoffice.org/3/user/registry/data/org/openoffice/Office/Histories.xcu (folder openoffice.org disumputkeun - éta ngagaduhan titik di payuneun éta-) .

    2) Tina sesa program atanapi aplikasi (gedit, eog -Eye of GNOME-, evince -Document Viewer-, Totem,…): /home/username/.recently-used.xbel (file anu disumputkeun disumputkeun).

  19.   os cenahna

    Éta langkung saderhana, éta ngagaduhan manajer sajarah, angkat ka mesin pencari persatuan sareng ngaéksekusi komponén «privasi» sareng di sana anjeun tiasa ngarobih sadaya sajarah sareng karusiahanana. langkung hadé dijelaskeun di dieu:http://www.youtube.com/watch?v=ucSJt-e5PFU

  20.   elmer cenahna

    Nya, upami kuring ningali éta gampang pisan… .hatur nuhun éta parantos ngabantosan pisan kuring panginten éta moal tiasa, anu henteu ngagaduhan élmu anu leres ngajantenkeun anjeun ningali diri dina masalah ... .hatur nuhun sareng salam

  21.   hideung cenahna

    Kumaha anjeun ngabatalkeun paréntah éta sahingga dokumén anyar nembongan deui?

  22.   halimun hideung cenahna

    Kumaha anjeun ngabatalkeun paréntah éta sahingga dokumén anyar nembongan deui?

bool (leres)