Kumaha ngaoptimalkeun maluruh anjeun dina Firefox

Upami aya hiji hal anu ngahalangan kuring, éta henteu nyéépkeun waktos kana omong kosong. Kabeneran, kamari kuring sadar yén sanaos kuring terang kuring hoyong buka situs a, kuduna diliwat Google keur asup ka. Tungtungna kuring terang kumaha cara ngaléngkahkeun léngkah ieu sareng angkat directo kana situs anu kuring milari.


Upami anjeun sapertos kuring, anjeun panginten milarian Internét langsung tina bilah alamat. Janten, daripada ka Google sareng milarian naon-naon, anjeun cukup lebetkeun naon anu anjeun badé milari dina bilah alamat. Pasti, ieu pangalihan otomatis.

Meureun anu paling "kata kerja" nyaéta nganggo palang palang anu aya di gigir bilah alat. Ti dinya anjeun bahkan tiasa milih mesin pencari anu badé dianggo.

Nanging, pikeun urang anu parantos ngagaduhan kabiasaan éta, moal aya anu ngarobah pikiran urang. Sanaos, tangtosna, kedah ditampi yén éta rada teu raoseun. Khususna, nalika kuring terang nami situs anu kuring badé angkat, biasana kuring ngetik dina palang alamat, sareng hasilna kuring kéngingkeun milarian Google. Nanging, aya cara pikeun Firefox pikeun langsung ka situs anu dipikahoyong, nganggo Google tapi sacara transparan ka pangguna akhir.

Kuring muka ngeunaan: config dina Firefox sareng milari pilihan keyword.url. Éta sigana henteu ngagaduhan nilai anu pakait. Pencét dua kali sareng lebetkeun ieu:

http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=

Dimana google.com kedah diganti ku google.com + penyuluhan nagara anjeun. Dina kasus kuring, éta bakal katingali sapertos kieu:

http://www.google.com.ar/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=

Siap! Ayeuna nalika anjeun lebet, contona, "fsf" bakal langsung ka fsf.org. Coba tingali naon anu lumangsung upami anjeun nyerat "hayu urang nganggo linux". 🙂

Catetan: ngagunakeun metode ieu anjeun ogé tiasa ngarobih mesin pencari anu dianggo Firefox nalika nuliskeun pamilarian dina bilah alamat. Pikeun nganggo DuckDuckGo, éta bakal janten: http://duckduckgo.com/?q=

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Adrian Perales cenahna

    Solusi pikeun sadaya masalah anjeun disebat Omnibar sareng éta pelengkap. Wilujeng sumping 😉

  2.   Cajuma cenahna

    Saé pisan, éta tiasa dianggo, kuring netelakeun yén kuring nempatkeun ieu:

    http://www.google.com.ar/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=

    Sakumaha biasa hatur nuhun pisan !!

  3.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Hébat! Peluk! Paul.

  4.   Gon cenahna

    Kumaha saé ieu!

    Sateuacan kuring gaduh, tapi engké nalika kuring ngamutahirkeun distro kuring "leungit" na, sareng kuring leres-leres henteu milarian deui haha. Ayeuna kuring gaduh deui! hehe

    PS: Saur anjeun anjeun nyalin conto URL, sareng éta sami. Éta ogé dipikaharti naon anu anjeun hoyong nunjukkeun;).

  5.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Hatur nuhun! Dilereskeun. 🙂

  6.   Lucas matias gomez cenahna

    Sae pisan, ieu ngahémat kuring «halaman resmi» 😀

  7.   Hector Jose Pardo cenahna

    tips hébat, hatur nuhun

  8.   johel cenahna

    Kabeneranna, kuring henteu terang naha éta kuring henteu ngarti ogé naon anu hésé pikeun anjeun tanpa ngalakukeun prosedur ieu, nyaéta, kuring ngarti yén ku Google ieu alihan anjeun langsung ka situs éta, tapi sacara logis ngan ku ngetik domain tina situs dina alamat toolbar anu parantos lebet langsung tanpa ngalangkungan Google, sigana langkung gancang tibatan ngalakukeun ieu, atanapi anjeun males nyerat contona taringa.net? hehe sajaba ti éta upami Firefox ngagaduhan saran anu diaktipkeun dina bilah alamat tina riwayat atanapi tetengger, ngan ku ngetikkeun aksara mimiti situs anu anjeun badé buka upami situs éta aya dina sajarah anjeun atanapi dina tetengger anjeun, éta sacara otomatis masihan anjeun alamatna tanpa nyerat sadayana nami situs atanapi domain, ngan ukur surat anu munggaran, nyaéta, kuring gaduh situs anjeun dina tetengger sareng ngan ngetik "u" kuring kéngingkeun usemoslinux dina saran.

    hehe abdi henteu terang naha kuring ngartos, tapi hei, sadayana gaduh énjing-énjingna pikeun nganapigasi

  9.   Carlos cenahna

    Tip anu saé. Hatur nuhun pisan. Sakumaha biasa, inpormasi blog menarik pisan.
    Salam.

  10.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Haha! Oke ... henteu, éta sanés ngan ukur "males" nyerat alamat lengkepna. Masalahna nyaéta sakapeung anjeun henteu terang alamat hiji situs ogé. Salaku conto, naon alamat Kamentrian Atikan Chili? Teu aya ide. Tapi ku trik ieu, upami anjeun nyerat éta dina palang alamat éta bakal langsung ka halaman. Capisce?
    Peluk! Paul.

  11.   Envi cenahna

    Sobat Pablo, ieu sadayana saé pisan demi kagunaan tapi sanés kaamanan. Iraha waé anjeun luncat kana "pesta jeruk nipis." 😉

  12.   Nicolas cenahna

    Halo hiji patarosan. Kuring nganggo alamat éta pikeun milari naon waé dina palang alamat sareng nalika kuring nempatkeun nami situs éta dilebetkeun langsung. Kalayan kecap séjén, upami anjeunna nyerat "ole" anjeunna bakal langsung ka "ole.com.ar". Kusabab pembaruan terakhir éta henteu dianggo pikeun kuring deui, aya solusi? Hatur nuhun.

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Nicolás, patanyaan anjeun teu aya hubunganana sareng posna, tapi jawabanna nyaéta kieu:

      1. Ketik ngeunaan: config dina alamat abr
      2. Ketik keyword.url dina milarian
      3. Pencét katuhu dina Keyword.URL> modipikasikeun
      4. Jenis: http://www.google.com/search?btnI=I%27m+Feeling+Lucky&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=
      5. Simpen

      1.    Nicolas cenahna

        Hatur nuhun kana waleranana, tapi masalahna henteu dibereskeun. Surak

        1.    hayu urang nganggo linux cenahna

          Kumaha anéh .. kedah ...
          Tingali, cobian tambihan kecap anu anjeun badé milari URL anu kuring pasihkeun. Salaku conto, upami anjeun hoyong milarian OLE ...
          http://www.google.com/search?btnI=I%27m+Feeling+Lucky&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=ole

          1.    Nicolas cenahna

            Nuhun deui kanggo anu nembalan, tapi tetep teu jalan. Éta sanés ngahaja, sabab éta mangpaat pisan pikeun kuring sareng henteu tiasa ngajantenkeun damel deui nempatkeun kuring dina kaayaan anu goréng. Surak