Kumaha nyambungkeun kana Facebook sareng Pidgin

Sanés sanés mimitina urang nyarioskeun Facebook Dina situs, sanaos marios tulisan-tulisan sateuacanna, kuring sadar yén kami henteu kantos ngajelaskeun kumaha ngagunakeun aplikasi olahtalatah instan (Pidgin dina hal ieu) urang tiasa nyambung kana jaringan ieu.

Henteu saeutik sababaraha pangguna anu gaduh akun Facebook sareng kami henteu leres-leres pecandu, jauh ti éta. Seueur Facebook, hiji-hijina anu dipikaresep ku urang nyaéta ngobrol sareng kenalan urang, kusabab urang henteu resep nyoco sato di kebon, terang horoskop urang sadidinten, jst.

Pikeun pangguna anu, sakumaha kuring ngajelaskeun, kami ngan ukur resep ngobrol, untungna aplikasi olahtalatah instan urang sapertos Pidgin (Kopete, Empathy, jst) ngagaduhan dukungan pikeun Facebook.

Di dieu kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngagunakeun Facebook ngobrol sareng Pidgin, tanpa kedah muka halaman wéb.

1. Anu mimiti jelas, urang kedah masang Pidgin dina distro urang:

Upami anjeun nganggo ArchLinux, chakra atanapi sababaraha turunan:

sudo pacman -S pidgin

Upami anjeun nganggo Debian, Ubuntu atanapi diturunkeun:

sudo apt-get install pidgin

2. Teras, urang kedah muka Pidgin sareng angkat ka Akun - »Atur Akun  :

pidgin-ngatur-akun

 

 

3. Di dinya urang pilih tombol Tambihkeun

4. Jandéla bakal muncul, dimana urang kedah netepkeun data ieu:

pidgin-create-new-account

 

Di dieu penting pikeun netelakeun naon anu dimaksud «ngaran pamaké«. Dina widang ieu urang kedah netepkeun naon anu nuturkeun anu terakhir / tina URL profil Facebook urang. Salaku conto, URL profil Facebook abdi nyaéta http://www.facebook.com/kzkggaara janten nami pangguna bakal nempatkeun kzkggaara … Conto sanésna, anggap yén URL kana profil abdi nyaéta http://www.facebook.com/Alejandro.DesdeLinux.Website… teras, saha waé pangguna anu sanésna?, Dina pangaruh, éta bakal Alejandro.DesdeLinux.Website 🙂

5. Teras we klik tombol na Tambihkeun sareng voila, éta bakal nyambung sareng nunjukkeun kami daptar réréncangan:

pidgin-facebook-daptar

 

Sareng voila, janten urang hindarkeun muka atanapi runtah investasi bandwidth ku Facebook.com sapertos kitu.

Kuring miharep tulisan éta pikaresepeun pikeun anjeun. Sanaos abdi sanés penggemar Facebook, tapi, pikeun pangguna anu (sareng henteu sigana antisosial hehe), situs anu saé pikeun tips atanapi tutorial Facebook nyaéta Panutup Kala waktos.

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   rolo cenahna

    Abdi nambihan pamasangan https://code.google.com/p/pidgin-gnome-keyring/ Upami teu kitu, saha waé anu ngagaduhan aksés ka bumi pangguna anjeun tiasa dilakukeun ku sadayana kecap akses ku ngan ukur ningali ~ / .purple / accounts.xml

    Kuring henteu weruh naha aya anu terang metode anu langkung umum pikeun énkripsi kecap konci dina pidgin pamikiran jalma anu henteu nganggo gnome

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Nyatana kuring nganggo Pidgin + KWallet, anu parantos janten KDE Gnome-Keyring 🙂 https://blog.desdelinux.net/pidgin-con-kwallet/

      1.    elav cenahna

        Henteu, KWallet langkung seueur tibatan GNOME Keyring anu anjeun sebutkan 😀

        1.    eliotime3000 cenahna

          Abdi resep sareng Thunderbird pikeun facebook chat client.

          1.    Dekomu cenahna

            Abdi henteu resep facebú 😀

          2.    eliotime3000 cenahna

            Upami anjeun kersa, kuring ngajak anjeun janten bagian ti Diaspora *.

  2.   Fabian cenahna

    Sareng naon gunana upami jaringan XMPP Facebook ditutup? Anjeun ngan ukur tiasa ngobrol antara pangguna Facebook. Hal anu sami kajadian sareng WhatsApp, Line, Viber, Hangouts sareng sadaya aplikasi anu ngintunkeun protokol XMPP ka naraka.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Wilujeng sumping di #IRC.

  3.   mj cenahna

    Salam:
    Facebook sareng Pidgin; Abdi ti Arequipa di Peru, sakapeung kuring nganggo E-mail kanggo masihan koméntar dina koran koran contona, masalah pertambangan sareng lingkungan di Cajamarca - Peru, sareng kaseueuran waktos, kuring disensor nunjukkeun pendapat anu sabalikna tina média sareng ku kalakuan pamaréntahan kuring. Saprak harita kuring mikir, naon gunana pikeun ngaidentipikasi diri kuring sareng email upami dina tungtungna kuring disensor pikeun sacara bébas masihan pendapat ngeunaan hiji poko anu dimaksud, yén upami kuring nyarios intranigence sareng intoleransi, éta pastina éta mangrupikeun atribut anu dipimilik ku mahluk antisosial.
    Kuring henteu terang, sareng kuring moal ngartos naha éta disebatkeun antisosial pikeun jalma anu henteu resep ngobrol sareng rakana; Ieu jelas dibahas, ngan upami aya topik umum paguneman; sapertos kasus GNU Linux dimana urang ngabagi pendapat atanapi ideu ngeunaan parangkat lunak; Kuring pikir atanapi percanten antisosial ka saha waé jalma anu henteu sanggup ngabagi karaharjaan anu dipiboga ku sasama lalaki, batur anu ku pamrih nyababkeun kurangna budaya; karaharjaan, tanggung jawab, jsb. diantara massa hébat spésiésna, anu mana kami ogé bagian unggal urang anu maca blog hébat ieu.
    Nuhun parantos dikedalkeun ideu anjeun ngeunaan panggunaan aplikasi piding sareng facebook ieu sareng langkung seueur ngeunaan paripolah anu anjeun anggap antisosial.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Seueur jalma henteu kitu antisosial sabab enya, tapi sababaraha kali aya sauyunan paradigma ku jalma anu kabuka pikiran henteu ditampi di masarakat anu tutup.

      Sareng deui kana topik, anjeun ogé tiasa nganggo Thunderbird salaku klien Facebook Chat. Kaleresan anjeun ogé tiasa milih nganggo #IRC pikeun komunikasi (sajauh ieu, ékosistem obrolan pangsaéna anu kuring anggo dugi ka ayeuna).

    2.    Pagawe cenahna

      Nyandak istilah anu teu aya kontéks sareng nganggo péoratif mangrupikeun strategi anu kantos dianggo.
      Upami anjeun henteu masihan data anjeun ka perusahaan sapertos Facebook, anjeun antisosial.
      Upami anjeun henteu satuju kana naon anu dilakukeun ku pamaréntah, anjeun anarkis.
      Upami anjeun henteu satuju sareng perangkat lunak propriétari anjeun jalma anu ekstremis, religius, taliban, gua, hippie, bla bla bla.
      Upami anjeun henteu satuju kana kabijakan ékonomi, anjeun mangrupikeun jalma Marxis - Komunis - Bourgeois - Imperialis (Sakumaha lumaku).
      Éta kumaha anu parantos aya sareng kumaha éta bakal ayana, kusabab pikiran lemah mangrupikeun mayoritas, sareng éta cekap pikeun anjeun ngulang hal-hal anu sering-seringna sahingga dina tungtungna aranjeunna percanten sareng aranjeunna ngulang deui ogé, sareng langkung gampang pikeun aranjeunna nempatkeun hiji labél sareng ngarusak, pikeun ngararaosan dina posisi kaunggulan nalika aranjeunna henteu tiasa debat ku alesan anu logis.
      Tangtosna, sadaya perusahaan / pamaréntah terang pisan sareng ngamangpaatkeun éta.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Pernyataan éta moal tiasa langkung leres.

  4.   panchomora cenahna

    Tulisan anu matak, pikeun pidgin, kuring parantos lami teu nganggo, sareng ogé facebook. Abdi langkung seueur pikeun twitter sareng hotot ..

  5.   edgar.kchaz cenahna

    Abdi henteu tiasa nyambung kana facebook, kuring parantos nyobian sateuacanna tapi teu nanaon ... kuring henteu terang naon anu bakal gagal, dina cara anu sami, tip anu saé, hehe kuring bakal ngajantenkeun adi kuring ninggalkeun Facebook nyalira sareng ngan ukur nganggo obrolan.

  6.   Edgar cenahna

    hatur nuhun pisan, éta lumayan pikeun kuring.