LDD: Wifiway sebaran pikeun auditing jaringan WiFi

Jalur Wifi mangrupakeun Livecd dipak ku Utiliti pikeun mariksa masalah duit de kaamanan jeung Analisis jaringan WiFi, Bluetooth sareng RFID. Éta kalebet Utiliti anu kawéntar sapertos Aircrack, Wlandecrypter, Wepattack atanapi Wireshark sareng lengkep dina Español.

Wifiway henteu meryogikeun pamasangan: anjeun ngan ukur kedah ngaduruk gambar ISO kana CD atanapi pendrive, lebetkeun kana komputer sareng boot ku éta. Pikeun ngamimitian lingkungan grafis, anjeun kedah ngetik startx dina terminal. Munculna Wifiway sami sareng Knoppix sareng sebaran Linux LiveCD anu sanés.

Cocog pikeun ahli kaamanan komputer, Wifiway sanés alat pikeun saréréa, utamina kusabab kasusah kalebet panggunaan sareng panggunaan bahaya anu tiasa dipasihkeun. Sateuacan nganggo Wifiway, disarankeun pikeun maca tutorials sayogi dina halaman wéb resmi.

Forum Pitulung (dina basa Spanyol): http://foro.seguridadwireless.net/live-cd-wifiway/


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   croaker anurus cenahna

    lamun éta ngan ukur ngeunaan ngabobol kecap akses internét, anu pangsaéna nyaéta beini, sajauh ieu

  2.   walter gomez cenahna

    BRILLIANT …… ..

  3.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kuring henteu terang ngeunaan WiFislax. Nanging, proyék wifiway masih aktip. Peluk! Paul.

  4.   Blackgem Vindicare cenahna

    Hmmm… Wifiway parantos dipindahkeun kanggo neraskeun sareng Wifislax kumargi kasusah naék sababaraha waktos ka pengker, Backtrack langkung lengkep dina hal pentesting sareng cocooan alit saderhana pikeun pemula.

  5.   xxmlud Lisénsi cenahna

    Kontribusi anu saé, sanaos BackTrack langkung rumit.
    Wasalam

  6.   poker cenahna

    Sanés beini atanapi xiaopan, ieu sah pikeun sadayana, didieu kuring ngantunkeun anjeun kumaha cara masangna ti usb http://www.zuh.es/linux/wifiway/71/