Linux 5.7: kaajaiban anyar parantos dikedalkeun

Tux Linux

El Kernel Linux 5.7 aya di dieu, salah sahiji keajaiban terakhir dina hal pelepasan kernel gratis. Upami anjeun pikahoyong, anjeun kedah ngantosan éta sayogi pikeun disayogikeun di distro distro favorit anjeun sareng dipasang otomatis ku sistem pembaruan, atanapi anjeun ogé tiasa ngaunduh, ngonpigurasikeun, nyusun sareng masang éta nyalira tina kernel.org.

Kernel Linux 5.7 ieu hadir sareng berita anu hébat sareng fitur-fitur anyarTi Apple gancang ngecas ka supir resmi pikeun grafik Intel Tiger Lake. Upami anjeun hoyong terang sagala rupa anu disumputkeun ku inti ieu, kuring ajak anjeun teraskeun maca ...

Ieu di handap kedah disorot fitur anu narik langkung perhatian dina rilis Linux 5.7 ieu:

  • Kalebet supir pikeun grafik 12th Intel Intel Tiger Lake terpadu.
  • Dukungan pikeun grafik mobile AMD Ryzen 4000 "Renoir".
  • Supir anyar pikeun sistem file Samsung exFAT anu ngagantikeun anu saméméhna. Éta ngajantenkeun dukungan exFAT Linux 5.7 saé pisan.
  • Dukungan komprési Zstd pikeun F2FS.
  • Supir pikeun ngecas USB gancang pikeun alat Apple.
  • Perbaikan pikeun ngadukung garis Qualcomm Snapdragon 865 tina SoCs, salian ti pamutahiran sanés pikeun alat basis ARM sapertos Pine Tab sareng Pinebook Pro.
  • Pamakéan gubernur schedutil pikeun Intel P-State, ningkatkeun efisiensi pikeun manajemén inti CPU.
  • Perbaikan kinerja pikeun / dev, SELinux, sareng komponenana sejenna.

Upami éta sigana sakedik pikeun anjeun, tambalan kernel Linux nuju dibahas pikeun vérsi 5.7 anu tiasa dianggo pikeun ningkatkeun kinerja kaulinan Microsoft Windows asli nalika nganggo Anggur. Pamekar Collabora parantos janten anu ngahasilkeun diskusi anyar ieu pikeun ngabantosan dunya kaulinan liwat Anggur.

Hasilna bakal ningkat kasaluyuan sareng ngirangan pangaruh kinerja pikeun seueur video game modéren anu aya hubunganana sareng syscalls atanapi sistem panggero saha anu ngalakukeun parangkat lunak sapertos kieu.

Inpormasi lengkep ngeunaan tambalan di dieu.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)