Campuran Linux AIO Ubuntu: Sababaraha distro basis Ubuntu dina hiji ISO

Keragaman tina Distros basis Ubuntu Tumuwuh gancang, seueur ngan ukur cicing dina proyek atanapi dianggo ku saeutik pisan, tapi sababaraha anu sanés, mimiti nguasaan pasar sareng bahkan nempatkeun dirina saluhureun indung distro. Salaku hasil tina campuran ieu rasa sareng kedah museur kana sababaraha sebaran utama Ubuntu (kalebetna), lahir Campuran Linux AIO Ubuntu.

Naon Campuran Linux AIO Ubuntu?

Mangrupikeun alat gratis anu diwangun ku peluncur distros utama basis Ubuntu anu dikelompokkeun dina hiji gambar ISO, éta tiasa diduruk dina DVD / DVD DL atanapi dipasang dina USB. Unggal distro anu ngawangun ISO ieu tiasa diuji salaku LIVECD, tanpa kedah dipasang dina hard drive, tapi éta ogé tiasa dipasang langsung dina komputer.

Campuran Linux Aio Ubuntu disebarkeun pikeun 64 bit sareng versi EFI, nganggona Grub2 pikeun kreasi gambar anu terakhir na Syslinux pikeun vérsi 64 bit. Pikeun ngabagi gambar ISO, anggo .7z .

Kalayan alat ieu urang tiasa nguji sababaraha distro dumasar-Ubuntu gancang, tanpa kedah nyiptakeun sababaraha liveCD sareng raoseun gaduh sababaraha konsep Ubuntu dina hiji alat. Pikeun ngagunakeun éta kami ngan ukur kedah gaduh unit anu tiasa bootable sareng milih distro mana anu urang hoyong anggo, urang tiasa langsung neuleumkeun diri dina uji distro anu dipilih.

Rasa anu ngawangun Linux AIO Ubuntu Campuran

AIO ieu diwangun ku Ubuntu sareng 3 distro pangsaéna dumasar kana éta Linux Mint, Elementary OS sareng Zorin OS, khususna dina vérsi ieu:

Kumaha ngaunduh Campuran Linux AIO Ubuntu?

Tiasa ngaunduh Campuran Linux AIO Ubuntu ti Ieuh. Kusabab watesan dina server SourceForge (File kedah maksimal 5GB) ISO dibagi kana 2 bagian. Kedah ngaunduh kadua bagian teras nimba éta, pikeun nimba file ieu anjeun kedah dipasang .7z. Anjeun oge tiasa ngaunduh torrent kalayan gambar ISO lengkep ti dieu 64 Bit y UEFI.

Maka urang kedah ngarekam gambar iso urang dina USB atanapi DVD urang, pikeun ieu anjeun tiasa nganggo tutorial ieu:

Tutorial: Ngadamel LiveUSB nganggo Terminal

Kumaha gampang nyiptakeun LiveUSBs

Léngkah-léngkah nyiptakeun LiveCD - DVD - USB ti mimiti di Debian sareng turunanana.

Nyiptakeun sareng ngarekam Isos ti terminal di Archlinux

Sakali ISO dirékam dina alat urang urang kedah ngabalikan komputer sareng boot tina drive anu dipilih. Gambar boot bakal nembongan dimana dibantuan ku tanggal anjeun bakal milih distro anu anjeun hoyong uji atanapi pasang, salian ti éta alat ogé dilengkepan tés pikeun nguji mémori urang sareng alat paranti ngeureunkeun.

Campuran Linux AIO Ubuntu

Campuran Linux AIO Ubuntu

Peluncur anu saluyu sareng distro anu dipilih teras bakal otomatis diluncurkeun sareng ti waktos éta anjeun bakal tiasa nuturkeun léngkah anu biasa pikeun unggal distribusi. Anjeun tiasa ngulang léngkah pamilihan pikeun tiap distro sakalian anu anjeun pikahoyong, salah sahiji alesan kunaon alat ieu penting pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Wijaksana cenahna

    Sakumaha saéna ieu, kuring ngarepkeun aranjeunna ngadamel tutorial dina blog ieu dimana aranjeunna bakal ngajelaskeun undak-usuk kumaha urang tiasa ngalakukeun kalayan distro anu sanés sanés ngan ukur Ubuntu. Salaku conto, manjaro, linux mint sareng sajabana dina pendrive sahingga urang tiasa nyobian sadayana dina pc dina modeu live sareng ningali anu mana anu paling pas kana karakteristik komputer.

  2.   John J cenahna

    Kuring henteu acan tiasa ngaunduh salah sahiji vérsi 64-bit, ogé torrent atanapi 7z. Naha aya tautan sanés anu unduhan henteu dipotong tanpa file lengkep? Éta sigana masihan kasalahan ngalengkepan file langkung tiheula saluyu kusabab éta henteu ngaleuwihan 600 mb. Hatur nuhun.

  3.   Alejandro TorMar cenahna

    Ubuntu sigana henteu stabil pikeun digunakeun ... Kuring miharep kuring bakal ningkatkeun éta ka hareup, kusabab 16.04 leres-leres nyeri sirah