Linux Deepin: Distribusi basis Ubuntu anu sanés sareng Gnome Shell

En webupd8 sobat urang Andrew ngadamel Review ngeunaan sebaran dumasar kana Ubuntu 11.10 anu asalna sacara standar Cangkang gnome sareng anjeunna nyebut dirina linux jero.

Sebaran ieu dijaga ku pangguna Cina sahingga aya dina basa Cina sareng Inggris, sanaos saatos dipasang, tangtosna, basa-basa sanésna tiasa ditambihan. Ngabadankeun GnomeShell 3.2.1 sareng sababaraha ekstensi anu masihan ka Lingkungan Desktop anu katingalina pisan. Nyatana, upami anjeun nempatkeun panél luhur pikeun handapeun, kuring bakal nyebatkeun yén éta Windows 7 ????

Deepin Éta ngahijikeun rangkéan perpanjangan pikeun ngahontal panémbongna, sababaraha penampilanana. Kalayan sadayana éta tiasa diala hasilna salaku dash henteu jalan (Sumputkeun dash) na yén méja ditingalikeun di kénca, sabalikna tina Cangkang gnome. linux jero AS Zukitwo kalayan nada héjo, ogé modifikasi kalayan nada anu sami pikeun Faenza.

Hiji titik anu mihak kana Distribusi ieu nyaéta yén ngagabungkeun sorangan Pusat Parangkat Lunak. Ngagabungkeun aplikasi sapertos LibreOffice, Firefox, Thunderbird, GNOME Mplayer, Deadbeef (pamuter audio karesep kuring), Iptux, uGet, Alat GNOME Tweak, antara séjén. Éta ogé ngahijikeun codec anu tos dipasang sareng Adobe Flash.

Anjeun bisa ngundeur linux jero ti link ieu, upami aranjeunna ngalaksanakeunana sareng nyobian, aranjeunna engké nyarios kumaha jalanna


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

26 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ngagoreng cenahna

    Éta narik perhatian kuring, kuring ningali kumaha jalanna dina pidéo sareng sigana bakal jalan saé, salah sahiji dinten ieu kuring bakal nyobian.

  2.   kénca-kénca cenahna

    Pikeun ngarobih hiji distro basis ubuntu deui. Éta ngingetan kuring ngeunaan ubuntu.gnome remix cangkang, sanaos dina hal ieu penampilanna langkung ati-ati salian ti gaduh ciri na nyalira pikeun tiasa ngabédakeun dirina tina sésana sareng anu ngajantenkeun pilihan anu pikaresepeun pisan pikeun dicobaan.

  3.   kawani cenahna

    abdi nempatkeun panel luhur ka handapeun, abdi bakal nyarios windows 7 na

    Janten kuring tiasa ngaunduhna pikeun dua hal:

    - Janten dumasar kana Winbuntu
    - Éta henteu asli

    1.    taragon cenahna

      Abdi nyebatkeun yén "distro sanés langkung seueur deui" ... tapi katingali yén aranjeunna ngahaturanan waktos kana gaya visual sareng pikeun bagian kuring kuring masihan aranjeunna poin pikeun éta; ogé, upami anjeun hoyong ngajantenkeun interaksi sistem Linux sareng pangguna langkung gampang, langkung saé nunjukkeun aranjeunna 'hal-hal leutik' anu biasa, janten transfer tina win7 ka distro ieu bakal kirang siksaan upami éta anu direncanakeun ku urang Cina ieu.

      1.    kawani cenahna

        Pikeun janten Gnome, éta pikaresepeun tapi barna rada windolera, anu kuring henteu resep, sapertos salinan anu sanés

  4.   Daniel cenahna

    Abdi nganggo ayeuna, kuring resep pisan sareng ayeuna éta distro karesep kuring

    1.    TDE cenahna

      Moal lami deui éta bakal janten nomer hiji dina Distrowatch 😀

      1.    Tina Toledo cenahna

        Naon anu diduruk jalma maot?

  5.   Tina Toledo cenahna

    Kuring masih gaduh mamang ageung ... naha upami persatuan nyaéta susu henteu distro diturunkeun tina Ubuntu cangkang éta?

    Pikeun kuring kaleresan nyaéta penampilan ti linux jero Abdi mendakan éta elegan sareng digawé saé pisan. Alternatipna anu saé sigana mah.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Patarosan anu saé. Émut yén persatuan Éta ngagaduhan tujuan anu bénten pisan sareng Desktop tradisional, panginten sababna sesa distribusi (anu henteu resep nutupan saluareun PC) henteu resep nganggo Shell éta.

      1.    Tina Toledo cenahna

        Persis! Éta intina ... sigana kuring yén ieu bakal janten titik anu pikaresepeun kana distro-distro éta, ngajaga desktop anu DIKASESIkeun pikeun dianggo sareng PC desktop. Proyékna Luna, nu dasar Éta ogé bakal jalan éta, anu mangrupikeun indikator yén urang sanés «grup-of-retrogrades» anu masih resep ngagunakeun méja praktis.

    2.    TDE cenahna

      Naha kanyataan yén éta "susu" pastina nunjukkeun yén distros anu sanés kedah nampi éta?

      Masalah pikeun mindahkeun Unity ka distro sanés panginten tiasa ditambihan deui ku Canonical ka Gnome 3. Sigana yén mindahkeun éta henteu gampang sapertos bungkus kode sareng unggah kana repositori. Tapi… Persatuan nyaéta susu! Naha anjeun ningali éta dina Ubuntu TV sareng Ubuntu pikeun Android?

      Satuju sareng Elav sareng koméntarna. Anu ditunjuk Elav sigana kuring akurat pisan pikeun ngarti naha seueur urang anu mimiti resep Unity (saatos ningkatna stabilitas sareng konfigurasi). Jalma anu ningali kamungkinan saluareun Desktop, kami resep Perpaduan pikeun naon hartosna. Naha aya anu lepat sahingga éta henteu dikandung susu? Konsep Lénsa siga susu keur kuring, contona.

      Abdi resep tampilan Linux Deepin, éta katingalina saé. Naon anu kuring tingali, sacara éstétis, kuring mendakan éta langkung saé tibatan Kayu manis. Abdi badé nyobian kanggo ningali kumaha jalanna.

      1.    Tina Toledo cenahna

        Naon anu diduruk jalma maot TDE?

        1.    TDE cenahna

          Kalayan asa asa, Tina, teu asa-asa ...

          1.    Tina Toledo cenahna

            Kalayan asa asa, Tina, teu asa-asa ...

            Henteu

          2.    TDE cenahna

            Wartoskeun ka kuring ... Kuring bakal narik sababaraha rambut sésana ... Naha maot tina kaduruk? 😀

      2.    éta anjeun cenahna

        Halo urang.

        Éta anu estetika anu paling saé anu kantos ditingali, anjeun ogé gaduh pamuter musik sareng pidéo anjeun sorangan anu dirancang kalayan saé pisan dina gaya propésional, éta dina jalur anu leres malahan kuring bakal nyarios yén éta bersaing langsung sareng LINUX MINT sareng CINNAMON na, ayeuna kuring nyerat ti LINUX DEEPIN, janten kuring terang éta ngajantenkeun langkung gampang pikeun pangguna anu asalna ti sisi sanésna, ucapan salamet ka CINA ………… Nuhun ...

        Maca deui: http://espanol.17style.com/#ixzz28zVEXNE6

  6.   auroszx cenahna

    Kuring maca ngeunaan éta dina bulan Désémber, dina OMG! Ubuntu! Sareng tina naon anu kuring tingali éta ngagaduhan pusat perangkat lunak anu saé (sayogi pikeun diunduh sareng dipasang dina Debian / Ubuntu, saur halaman resmi aranjeunna nyarios).

  7.   v3 asup cenahna

    Naha aya anu terang naha koméntar kuring henteu kaluar salaku ubuntu, sareng kaluarna tux?

    1.    kawani cenahna

      Ngarobih UserAgent

    2.    elav <° Linux cenahna

      Kusabab anjeun teu ngagaduhan Agén pangguna anu leres-leres dikonfigurasi .. 😛

      1.    Jamin samuel cenahna

        pod tapi kuring parantos nyobian anu langkung ti sakali sareng teu aya anu kuring berhasil ngatur éta agén pangguna

  8.   linkz cenahna

    Éta ngadeteksi wifi tina broadcom sareng tplink duanana sakaligus nalika boot henteu sapertos xubuntu anu teras nunjukkeun kotak dialog pikeun ngaktipkeunana sareng beuratna kirang ti 700 MB
    Aya live sapopoé (dina basa inggris https://cdimage.linuxdeepin.com/daily-live/desktop-en/

  9.   igus cenahna

    Hé hapunten, pasang ubuntu 11.10 tapi sistem ubuntu henteu lebet, ngan ukur gnome klasik atanapi anu tanpa épék, pasang salaku cangkang. Kuring nempatkeun sababaraha prosés anu parantos di jero ngonpigurasikeun sadayana pikeun di lebet ku ssh tina komputer anu sanés sareng éta ngawartoskeun kuring yén éta nolak akar sareng pas pangguna sareng kuring nyobian miceun firewall sareng teu aya hal éta nyaéta éta henteu muka aksés ka kuring, sanaos upami input server hatur nuhun
    Sigana mah kuring bakal ngamuat deui gnu / linux 6.0 anu teu gagal kuring 🙂

  10.   buhotéca cenahna

    Tinjauan dina basa Spanyol tina Linux Deepin 2014.2 https://www.youtube.com/watch?v=g6FULXArOHQ