Linux Lite 4.8, alternatif pikeun Windows 7 ayeuna sayogi

Pencipta Linux Lite Jerry Bezencon dinten ngumumkeun éta Kasadiaan Linux Lite 4.8, alternatif pikeun Windows 7, sistem anu bakal gancang ningali akhir siklus hirupna.

Dumasar kana Ubuntu 18.04.3 LTS Bionic Beaver, versi akhir tina Linux Lite 4.8 hadir sareng Linux 4.15 sareng aplikasi anu diénggalan, kalebet Mozilla Firefox 71.0, Mozilla Thunderbird 68.2.2, LibreOffice 6.0.7, VLC 3.0.8, GIMP 2.10.14 sareng Timeshift 19.08.1.

Tapi panginten anu paling penting ngeunaan Linux 4.8 nyaéta yén pamekar parantos nyandak kanyataan yén Windows 7 bakal bérés salaku kasempetan pikeun anu hoyong nyobian sistem anu gratis sareng teu diwatesan, ngajantenkeun Linux Lite siga Windows 7 .

Mangpaat hijrah tina Windows 7 ka Linux Lite 4.8

Pangguna Windows 7 anu badé hijrah ka Linux Lite 4.8 saatos siklus hirup na réngsé tiasa nguntungkeun antar muka anu sami, suite Microsoft Office gratis sareng komprehensif, parangkat lunak dalit sareng wilujeng sumping pisan ti forum pangrojong, ditambah desain anu sami pisan.

Salaku tambahan, tilas pangguna Windows 7 bakal disambut ku wallpaper khusus pikeun nyambut aranjeunna dina basa anu béda, layar konfigurasi pikeun ngarobih Linux Lite, sareng manual pikeun ngabantosan masalah.

Upami anjeun panasaran terang kumaha Linux Lite 4.8 dijalankeun dina komputer Windows 7 anjeun, anjeun tiasa mariksa database proyék kalayan langkung ti 30,000 konfigurasi. Upami anjeun parantos ngadorong diri sareng hoyong ngaunduh Linux Lite 4.8 anjeun tiasa ngalaksanakeunana halaman wéb resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kurnosem cenahna

    Éta bakal janten "suite LibreOffice gratis gratis, cocog sareng dokumén Microsoft Office", tibatan "suite Microsoft Office gratis gratis." Abdi nyarios

  2.   Margt cenahna

    Kuring bakal nyobian masang éta salaku mesin virtual pikeun nguji éta.