Linux Mint 14 bakal disebat Nadia

Naha sabab Nadie bakal nganggo éta? 😀 Bobodoran kumisan, Clem karek diumumkeun dina Blog Mint Linux, yén versi salajengna tina distribusi ieu (pakait sareng Ubuntu 12.10) bakal ngagaduhan nami kode: Nadia.

Anjeun tiasa ningali alesan nami dina blog (asa dina basa Rusia, lemes, lembut dina basa Arab), sareng sapertos biasana, vérsi ieu ngagaduhan varian na dina kayu manis, mate, KDE y Xfce. Janten Anjeun terang, LinuxMint Nadia dina sababaraha bulan ka hareup 😀


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

28 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manual Sumber cenahna

    perang seuneu dina pandangan ...

    1.    Oberost cenahna

      Kalayan Mint sigana mah ... upami éta SolusOS, xDDDD

      1.    Manual Sumber cenahna

        Naon fiasco, kuring hayang seuneu. ¬¬

        SolusOS ngabandungan. Ok, siap, sasarengan.

        1.    msx cenahna

          Eureun sakedik, hoyong bard? Debian sareng Vim nguseup !! (!?)

          (Langkung saé kuring angkat ti ditu kuring ningali anjeunna datang ka elav sareng péso diantawis huntu ...)

          1.    henteu aya namina cenahna

            Eureun, anu sarwa sapertos kitu nuju. Dimana moderatorna?

            (Kami henteu bard sanajan aranjeunna miceun propelan cair)

        2.    KZKG ^ Gaara cenahna

          HAHAHA !!!

  2.   ngepung84 cenahna

    Oké…..

  3.   msx cenahna

    Naon rasa anu raoseun Mint, sanaos distro anu ku kuring diarep-arep-sareng kuring curiga sababaraha deui- kanggo Elementary OS Luna 🙂

    1.    kasimaru cenahna

      Hehe Abdi ogé ngantosan distro éta.

      Sigana yén pamekar bakal kaget sababaraha urang ku pamekaran GALA anu parantos ningkat kalayan nyingkab, integrasi sareng papan, saklar windows sareng tampilan desktop, aranjeunna ogé parantos ngembangkeun sababaraha aplikasi anyar anu aranjeunna rencanakeun diluncurkeun dina Luna + 1 sareng panteon lumayan stabil, Sigana mah nepi ka Oktober urang tingali Elementary Luna diluncurkeun ku seueur hal-hal anyar.

      Atoh, pikeun ayeuna éta bakal ngantosan, nguji sareng ngalaporkeun bug! hehe 🙂

      1.    elav cenahna

        Hiji-hijina masalah anu kuring tingali sareng ElementaryOS nyaéta upami aranjeunna badé dipandu ku pelepasan Ubuntu, aranjeunna moal tiasa maju.

        Aya sakedik pangembang, nerapkeun seueur paningkatan sareng aplikasi énggal, kanggo waktos anu cekap antara rilis. Dina jenis kasus ieu, kuring pikir anu pangsaéna pikeun ngalakukeun sapertos Debian, gaduh vérsi anu stabil teras nyiptakeun versi Tés.

        1.    nano cenahna

          Nyatana, aranjeunna ngan bakal ngajantenkeun vérsi énggal unggal LTS, hartosna unggal 2 taun. ElementaryOS kuduna SANGSA LTS.

          1.    msx cenahna

            Hmm, kumaha sesahna pikeun ngapdet harita, upami aranjeunna ngan ukur LTS éta bakal janten éra pikeun hirup nganggo kernel prasejarah sareng aplikasi pikeun tugas desktop biasa ...

  4.   henteu aya namina cenahna

    Teu sangka anjeun maca tulisan MuyLinux.

    1.    elav cenahna

      Ku? ¬¬

  5.   Jason cenahna

    Abdi ngarep pisan distro ieu

  6.   Alf cenahna

    –Satu-hijina masalah anu kuring tingali sareng ElementaryOS nyaéta lamun aranjeunna bakal dipandu ku peluncuran Ubuntu, -

    Di dieu kuring henteu nganggap éta masalah pisan sabab éta dumasar kana LTS, aranjeunna bakal gaduh 5 taun pikeun ngagarap perbaikan.

  7.   Pavloco cenahna

    Hahaha kuring resep banyol namina.

  8.   Bervariasi cenahna

    Ah, vérsi KDE ogé? tumut kana akun éta mangrupikeun vérsi komunitas sareng éta dileupaskeun lami saatos vérsi resmi ...

  9.   medina07 cenahna

    Tanpa niat nyigeung saha ... kuring henteu pernah resep distro diturunkeun (anu henteu hartosna yén aranjeunna henteu gaduh manpaatna pikeun pangguna X), sareng langkung-langkung anu diturunkeun ti anu sanésna anu sanésna tina sebaran anu sanés ... nilai kaleuleuwihan.

    1.    NinjaUrban1 cenahna

      Hebat tapi éta bakal janten sikep anu hadé pikeun ngajelaskeun kunaon? anjeun henteu resep ?.

      1.    medina07 cenahna

        Sakumaha ceuk kuring ... kuring henteu resep aranjeunna, tapi éta henteu hartosna yén aranjeunna henteu ngagaduhan peran anu penting pikeun ieu atanapi pangguna éta sareng / atanapi yén aranjeunna mangrupikeun distros anu langkung dipikaresep pikeun sektor X, kuring ngan saukur teu resep aranjeunna sareng Kuring parantos dikedalkeun ... Kuring langkung resep difokuskeun distro independen ... Kuring negeskeun yén aranjeunna ngalaksanakeun peranna sareng éta henteu kunanaon, tapi aranjeunna sanés kanggo kuring sareng percanten ka kuring yén kuring parantos nyobian sababaraha (pikeun tujuan didaktik), contona ayeuna kuring nyerat ti Ubuntu 12.04 sareng parantos ningkat pisan janten kuring badé masangkeun kana komputer pamajikan kuring.
        Resep resep sareng ieu GNU / Linux.
        Salam hormat ka anjeun.

  10.   medina07 cenahna

    Hapunten kaleuleuwihi.

  11.   Juanshu cenahna

    Nya, kuring parantos ngarepkeun distro Cina Linux Deepin 12 anu saé pisan!

  12.   NinjaUrban1 cenahna

    Kuring bakal teras ngarepkeun vérsi KDE, tapi anu leresna kuring henteu niat badé ngapdét janten panginten anjeun gaduh update linux mint 15 dina waktos ayeuna abdi damang sareng linux mint 13 KDE. Maya

  13.   joseferchozamper cenahna

    Abdi mangrupikeun pangguna Windows, tapi kuring parantos masang sababaraha distro linux sareng kuring teras-terasan mulih kana windows. Kuring henteu terang naon anu kajantenan tapi kuring sering mendakan seueur kasusah sareng linux sanaos kuring parantos tiasa ngatur sakedik atanapi kirang anu kuring peryogikeun. Kuring masang Mint 13 ayeuna, kuring yakin kuring tiasa ngagunakeunana kalayan saé, kuring ngan ukur hoyong ngaco sareng video sareng program sora sareng nyerat My Writings pikeun blog kuring.
    Gusti tetep ngaberkahan anjeun sareng masihan cahaya sahingga proyék ieu mangpaat pikeun pangguna normal sapertos kuring sareng seueur deui anu sanés.

    Atte JoseFerchoZamPer

    1.    msx cenahna

      Kuring henteu terang naon anu kaalaman anjeun sateuacana tapi ku distro sapertos kagunaan Linux Mint dipastikeun pikeun pangguna anu sanés téknis, kanyataanna éta janten distro anu tiasa dianggo sareng stabil pikeun konsumsi massal pikeun jalma anu henteu ngagaduhan katerampilan komputer.

      1.    henteu aya namina cenahna

        Tanpa pura-pura nyarios yén kasus Joseferchozamper sapertos anu kuring bakal ngajelaskeun, aya kabiasaan hébat anu ditingalkeun ku cara Windows pikeun ngalakukeun sababaraha hal. Sebaran anu gampang pisan sapertos Linux Mint pikeun sababaraha jalma mangrupikeun kurva diajar anu rada nyeri, pikeun kanyataan anu sederhana TEU Windows, anu kadang ogé kajantenan antara vérsi tina sistem anu sami.
        Masalah anu sanésna nyaéta ku ngan saukur teu ngartos hal-hal dasar ngeunaan GNU / Linux aranjeunna hoyong éta kalakuanana sami sareng Windows sareng (contona) gaduh program anu sami anu aranjeunna anggo sateuacanna: Aranjeunna gaduh gelut sareng anggur pikeun masang messenger, nero, kantor, jsb, aranjeunna ngarusak sababaraha hal sareng hal-hal janten rumit. Atanapi, aranjeunna langsung kana akar sabab dina windows aranjeunna mangrupikeun administrator standar (ampir teu aya anu ngagaduhan masalah pikeun nyiptakeun akun tanpa idin anu luhur, janten teu aya adat) sareng mesin aduh.

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hatur nuhun pisan kana koméntarna, kami arepkeun teras-terasan maca di dieu 🙂
      Wasalam

bool (leres)