Naha Linux Mint KDE bakal nguntungkeun tina masalah Kubuntu?

Warta éta Kanonis moal nuluykeun ngabiayaan proyek Kubuntu Éta parantos sumebar sapertos seuneu di jaringan sareng kuring henteu terang dugi ka sabaraha kaputusan ieu tiasa mangaruhan pangguna distribusi ieu. Anu kuring terang nyaéta léngkah ieu tiasa nyababkeun akibat anu sanés, Kanonis aranjeunna henteu kaetang.

Abdi tiasa mayunan kajadian, tapi Kubuntu teu persis salah sahiji varian kuat pikeun pangguna tina Ubuntu, janten kuring ragu éta Komunitas mutuskeun pikeun tanggung jawab pinuh ku proyék ieu. Éta pisan sababna naha kuring pikir yén pamaké tina Kubuntu tiasa ngungsi di Linux Ubuntu mint KDE contona.

Henteu gélo pikeun mikir yén hijrah tiasa sacara masif, tungtungna, ampir sami tapi nganggo nami sanés sareng sababaraha alat tambahan. Kukituna, linux mint éta tiasa nguntungkeun salami langkung seueur pangembang anu direkrut pikeun varian ieu, sabab tina naon anu kuring ningali, kalayan kayu manis di antawisna, saur kuring mah jalma-jalma ti mint perhatoskeun pisan ka sésana, atanapi sahenteuna henteu kedahna.

Sok aya alternatif séjén pikeun pangguna tina KDE, distribusi sanés anu khusus di lingkungan desktop ieu, tapi pikeun pangguna tina Ubuntu Émutan abdi LM KDE éta mangrupikeun alternatif anu pangsaéna.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Windóusico cenahna

    Ayeuna urang sadaya bakal ningali lawang na éta bakal lami dikubur ku batur tapi kuring hoyong masihan pendekatan anu sanés pikeun warta anu ngainspirasi elav.
    Sigana mah Linux Mint mangrupikeun jalan kaluarna pikeun kubunteros. Solusi pikeun ieu nyaéta Kubuntu. Nyandak kana panangan masarakat tiasa nguntungkeun. Éta moal gumantung deui kana kahoyong Canonical sareng, salami éta nyayogikeun prasarana, kuring henteu ningali proyek dina bahaya (dijamin 5 taun dukungan). Punten baca naon Harald Sitter (kontributor Kubuntu) nyerat dina blogna:
    http://apachelog.wordpress.com/2012/02/07/how-kubuntu-did-not-change/

    Abdi émut aya 25 jalma anu kerja keras pikeun kaluar Kubuntu 12.04 tina taneuh. Kuring pikir aranjeunna pantes sora kapercayaan. Éta sanés distribusi KDE anu épéktip tapi éta ngagaduhan hal-hal anu saé sapertos kasaluyuan sareng sajumlah ageung pakakas atanapi Repository anu paling mutakhir.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Nya, kuring henteu ragu yén Kubuntu bakal suksés (kuring miharep éta bakal), tapi urang kedah ningali dugi ka mana "Komunitas" anu tiasa ngajaga éta. Jigana hal anu paling penting nyaéta aranjeunna teras-terasan ngagaduhan bantosan Canonical dina hal infrastruktur (sérver, situs, domain ... jsb) sanaos pastina KDE henteu pernah sareng moal pernah janten prioritas pikeun perusahaan Paman Mark. Mudah-mudahan 25 jalma éta henteu nyerah. Waktos bakal nyarios sadayana.

      1.    Windóusico cenahna

        Kuring langkung yakin ngeunaan distribusi sapertos Kubuntu, Fedora, sareng OpenSUSE tibatan proyek anu henteu stabil. Linux Mint angkat sareng mulih ka KDE iraha wae karaosna, piraku jalma anu nyanghareupan versi KDE tina Linux Mint? Sabaraha forum khusus na?
        Éta sigana henteu sapertos solusi anu saé pikeun kuring.

        1.    Perseus cenahna

          Kuring satuju pisan sareng anjeun, kanyataan yén Canonical parantos ngeureunkeun dana Kubuntu sora langkung resep tibatan ngahianat ka kuring. Tungtungna, Kubuntu bakal ngaleungitkeun beban anu yoke Canonical ditumpukeun dina éta. Kuring bahkan henteu nyarioskeun LM KDE, upami Clem nganggap LMDE salaku percobaan, kuring henteu hoyong mikirkeun kualifikasi anu dipasihkeun ku LM KDE ¬¬. Barina ogé, aranjeunna mangrupikeun sepupu munggaran (Clem sareng Mark XD).

          1.    KZKG ^ Gaara cenahna

            +1 LOL !!!

  2.   kawani cenahna

    Warta yén Canonical moal ngabiayaan deui proyek Kubuntu

    Éta warta anu saé kusabab Kubuntu nyalira janten tina janten najis janten distro nyata anu nyandak komunitas, sanés salaku $ huttlegates.

    Éta ogé saléngkah deui pikeun Canoni $ sering nutup Winbuntu, sabab éta kaleungitan artos sabab ngirimkeun Kubuntu ka naraka

    1.    Windóusico cenahna

      Someday kami bakal terang naon anu dilakukeun ku Canonical ka anjeun, samentawis éta kuring bakal tetep merhatoskeun petunjuk anu anjeun tinggaleun dina koméntar anjeun. Abdi hoyong terang naon anu bakal kajadian upami Canonical bangkrut sareng buntus tungtungna aya dina panangan masarakat. Sigana mah siah moal janten deui. Kacuali anjeun nganggap Debian sareng turunan turunan, maka anjeun mangrupikeun taruman "cium".

      1.    kawani cenahna

        Henteu, masalah na nyaéta ubuntu sareng tindakan Canoni $ sering (Ieu sanés démokrasi, jst). Éta sanés distro nyalira, sanaos masihan kuring masalah.

        Sakumaha kuring sering nyarios, Debian mangrupikeun babon pirang anu henteu jangkung ageung, anu anjeunna hartosna nyaéta distro anu saé tapi sanés hal kuring.

        1.    Windóusico cenahna

          Ayeuna kuring ngartos anjeun, anjeun anu luhur sareng dibébaskeun rambut coklat (ngartos diri anjeun dibébaskeun salaku awéwé anu henteu hoyong komplikasi, ngan ukur gaduh senang).
          Nya, kuring ngabayangkeun Arch Linux salaku protagonis Avatar, mahluk luar angkasa biru sareng buntutna :-P.

          1.    KZKG ^ Gaara cenahna

            Nya, kuring ngabayangkeun Arch Linux salaku protagonis Avatar, alien biru sareng

            Sajauh ieu anjeun ogé saé HAHAHAHA !!!!

  3.   Saito cenahna

    Mudah-mudahan Kubuntu payun, éta mangrupikeun hiji-hijina distribusi kalayan KDE gampang dipasang.

    1.    Ren cenahna

      Héi, tapi Chakra OpenSuse atanapi Mandriva gampang dipasang, abdi henteu terang naon anu anjeun hartosna éta ngan ukur gampang dipasang.

      1.    Windóusico cenahna

        Éta kedah dumasar kana pangalaman pribadi anjeun. Aya seueur distribusi anu gampang dipasang. Anjeun bakal ngalaman masalah sora, bungkusan, router atanapi kartu grafik dina distribusi anu sanés (sanaos éta ogé tiasa kajantenan ku Kubuntu).

      2.    Bervariasi cenahna

        Kuring ogé parantos cekap ku pernyataan éta: S

  4.   Demian cenahna

    Pufff !!! Éta parantos lami sareng Kubuntu langkung saé tibatan kantos.