Linux Mint ngabagi berita ngeunaan logo anyar na

Sababaraha bulan ka pengker Linux ngumumkeun rencana pikeun ngamutahirkeun logo anu kawéntar kalayan desain anu langkung modéren sareng sanaos kuring nunjukkeun sababaraha kamajuan, éta henteu nempatkeun langkung seueur ngeunaan éta, dugi ka ayeuna.

Gawe pikeun ngaropea logo Linux Mint teras diteraskeun désainer na aya sababaraha masalah sareng teu cocog sareng margina logo aslina anu parantos dibereskeun dina logo anyar ieu, Iterasi pang anyarna tiasa ditingali di handap ieu.

linux mint

"Kami ngalih kana bentuk LM anu katingalina sapertos aslina, tapi tanpa kasalahan, tanpa rohangan antara dua hurup atanapi lambaran sakurilingna,"Sakumaha didadarkeun ku manajer proyek Clement Lefebvre dina pembaruan anu pang anyarna.

Ngaleungitkeun lambaran éta mangrupikeun usul desain ulang anu paling kontroversial. Seueur pangguna anu percanten yén daun mangrupikeun anu masihan identitas kana logo Linux Mint.

Tapi tetep lambaran dina rarancang énggal nyandak sadaya tujuan sareng ngajantenkeun logo langkung sesah pikeun ditempatkeun di tempat sapertos antar muka sistem atanapi ménu mimiti. Jadina ideu utama nyaéta ngirangan logo ngan ukur hurup L sareng M.

Jalan anu mana waé, sareng kumaha ogé logo na dipungkas, kedah diémutan yén Linux Mint bakal tetep sami sareng henteu ngagaduhan parobihan dina operasina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Autopilot cenahna

    Punten upami sanés tempat anu idéal kumargi teu aya forum sareng kuring badé naroskeun patarosan gratis:

    Naon hubunganana sareng Pecandu Linux? Éta ngagaduhan anu sami, éditor anu sami, téma anu sami, bahkan staf anu sami ...

  2.   Ésau Reneau cenahna

    Kuring mangrupikeun desainer grafis anu diajarkeun nyalira sareng dina naon anu kuring pelajari dugi ka ayeuna, sakapeung kirang langkung. Logo kedah saderhana, jelas sareng éta tiasa dianggo dina format naon waé (wéb, percetakan, sulaman, ikon, sareng sajabana). Éta dina jalur anu leres ... inisial tetep sareng warna perusahaan na ogé. Sanaos halaman na dihapus, masih jelas yén halaman mangrupikeun Linux Mint.