Desktop Linuxero Pangsaéna (Jan / 12)

Naon cara anu langkung saé pikeun ngamimitian taun tibatan sareng lomba? Ide na nyaéta urang tiasa nunjukkeun ka dunya yén dina Linux anjeun ogé tiasa kéngingkeun méja méwah sareng pikaresepeun sacara visual.

¡Téjokeun kami méja anjeun sareng kéngingkeun urang kagum! Mnt atanapi Ubuntu? Debian atanapi Fedora? Arch atanapi openSUSE? ¿Distros mana anu bakal muncul dina Top 5 kami?

My Arch Bang Desktop: Openbox, Turqouise Nights Ob Theme,
Téma GTK Trisquel, Ikon Faenza, Shere Kahn X Cursor.

Sadayana anu kedah dilakukeun

  • Kéngingkeun screenshot tina desktop anjeun. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun tiasa nganggo tombol PrintScreen (atanapi PrtSc, dina keyboard Inggris). Entong hilap éta ogé jepret pikeun ngabantosan anjeun.
  • Ngakses urang kaca Facebook, Google+ o diaspora.
  • Nempelkeun poto anjeun dina Tembok kami, ngalampirkeun katerangan: lingkungan desktop, téma, ikon, latar desktop, jsb.
  • Dina akhir minggu, 5 gambar anu pangsaéna bakal diterbitkeun dina tulisan anu eksklusif pikeun sakumna dunya anu kagum.
  • Ide na ngayakeun kompetisi ieu unggal bulan.

Asli, kreativitas sareng éstétika umum méja bakal ditilik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ngepung84 cenahna

    parantos, dipasang dina Google+

bool (leres)