Logo Linux Mint Anyar diungkabkeun sasarengan pembaruan anu bakal datang

LinuxMint 19.1 Tessa

Linux Mint aya di tengah-tengah a ngarancang deui anu bakal mangaruhan halaman wéb sareng logo sareng ngan sababaraha dinten ka pengker Clem Lefebvre masihan kami sakedik ngeunaan naon éta sadayana bakal katingali sapertos nalika desain ulang lengkep.

Mimiti, perlu disebatkeun yén ngan ukur sawangan, teu aya anu dipasang sareng desain sadayana sacara radikal tiasa robih dina vérsi akhir na.

Logo na aya dina tahap ékspérimén sareng manajer proyék nunjukkeun yén éta dirarancang sedemikian rupa sehingga memecahkan sadaya masalah versi ayeuna sapertos rusak skala.

"Kami parantos ngagarap bug éta bari. Dina pre-release kami ngaluarkeun versi datar, semi-datar sareng simbolis tina logo anu ayeuna tapi urang moal tiasa ngaleungitkeun sadaya kasalahan tanpa ngaleungitkeun wates tina bentuk daun"Kuring ngajelaskeun.

Perbaikan di jero Linux Mint salajengna

Di sisi anu sanésna, Lefebvre ogé ngabahas perbaikan kinerja anu dilaksanakeun bulan panungtungan di Kayu manis.

Contona, boh DocInfo sareng AppSys dirévisi sareng disederhanakeun, sakumaha nyatet dina pengumuman resmi, samentawis manajer jandela kedah langkung gancang berkat dikirangan input lag. Menu aplikasi ngalir dua kali langkung gancang tibatan sateuacanna.

Manajer pembaruan ogé nampi perhatian waktos ieu, kalayan kamampuan énggal sapertos ngaleungitkeun bungkusan otomatis anu aya hubunganana sareng kernel anu lami sareng anu henteu diperyogikeun ku sistem. Anu pamungkas, mintreport, ogé katelah Sistem Reports ngagaduhan interface refined kalayan sidebar XApp sareng halaman énggal pikeun inpormasi sistem. Linux Mint 19.2 bakal sumping sakaterang Juni.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Gonzalez cenahna

    Parobihan anu saé, perusahaan kedah teras-terasan memperbarui diri. sareng desain logo énggal saluyu sareng tren

  2.   Christian Mulatillo Panduro cenahna

    Alus isuk,

    Punten, sanaos leres yén Linux ngagaduhan seueur kaunggulan, naha anjeun tiasa nyerat tulisan ngeunaan kumaha Linux tiasa dianggo sareng perusahaan anu ngical komputer sadaya-dina-hiji sareng layar sentuh.

  3.   Mario Anaya cenahna

    Abdi hoyong pisan masang Linux Mint, kuring ningali na kuring murag asih sareng sistem, kuring dipasang sababaraha kali, sareng hasilna négatip.
    BIOS UEFI anu kawéntar, henteu ngantep kuring aksés kana sistem, naha kuring teu maliré. Kuring nuturkeun sababaraha tutorial ngeunaan cara nganonaktipkeun UEFI tapi butuh kuring GRUB dina loop anu teu aya watesna sareng teu aya anu tiasa kuring lakukeun tapi mareuman sareng ngabalikan deui mesin.

    Upami aya anu terang kumaha mareuman UEFI damn, hatur nuhun

    1.    Argento cenahna

      Kuring ngarasa leres-leres dikenalkeun. Kuring kantos tungtungna balik kana Windows kusabab UEFI, kuring parantos nyobian sagala rupa anu kaluar dina tutorial tapi teu aya anu ngumbar éta. Éta frustasi kedah hoream ngagunakeun Windows sareng henteu bébas nganggo perangkat lunak naon waé anu anjeun pikahoyong.

  4.   sds cenahna

    Hai, nalika anjeun ngadamel usb langsung, jiptakeun nganggo pilihan UEFI. Sugan nalika masang, éta bakal naroskeun partisi EFI 500megas, anjeun nyiptakeun éta teras bumi / y /.
    Dina youtube, vii tutos dina basa inggris

    1.    Mario Anaya cenahna

      Kuring nganggo Linux tina kabutuhan. Kanggo sababaraha alesan Windows 10 ngamimitian ngalungkeun kasalahan, sareng saatos sababaraha pormat sareng masang deui, éta tetep nabrak. Naha kuring henteu malire sareng kuring henteu paduli naha, ngan éta kuring peryogi mesin pikeun digawé sareng kuring henteu tiasa filosofi ngeunaan naon anu dilakukeun.
      Pikeun ngahindarkeun ninggalkeun laptop anu nganggur, pasang linux Mint sareng naon anu kuring nerangkeun sareng UEFI. Kuring masang Ubuntu Linux salaku pilihan terakhir sareng éta jalan. Sanés OS anu kuring paling resep tapi nyandak kuring kaluar tina cai samentawis éta

  5.   Mario Anaya cenahna

    Nuhun kana inpormasi na .. Kuring bakal nyobian pikeun ningali naon kajadian

  6.   Raul Fernandez cenahna

    Coba nonaktipkeun Secure Boot. Lebetkeun UEFI (dina Win10 parantos dilakukeun tina Setélan-Pembaruan sareng Kaamanan-Pamulihan-Advanced Startup).
    Upami éta henteu tiasa dianggo (atanapi anjeun henteu tiasa), sambungkeun kana Internét salami sési Langsung, sareng tong parios iraha «Pasang codec multimédia, Wifi ...) sareng sajabina.

  7.   Raul Fernandez cenahna

    Éta ogé tiasa janten masalah bootloader. Nalika logo némbongan nalika ngamimitian, pencét konci pikeun milih dimana boot tina (biasana F12) sareng tingali naha aya anu nembé sapertos ubuntu (st sareng sababaraha nomer). Éta Mint, pencét enter sareng GRUB kedahna némbongan.