Lubuntu 10.04 kaluar ayeuna!

Lubuntu 10.04, varian Ubuntu 10.04 dumasar kana desktop LXDE ayeuna sayogi. Mangrupikeun sistem anu dirancang pikeun janten enteng sareng gampang dianggo. Upami anjeun henteu kantos nyobian, kuring nyarankeun pisan.

perbawa

  • Pcmanfm 0.95, vérsi pcmanfm anu dianggo gio / gvfs.
  • LXDM, pangatur tampilan grafis GTK ringan énggal.
  • Kromium, Pidgin, Sylpheed, Opak, Transmisi, Gnome Player, sareng aplikasi sejen.
  • Dumasar kana Ubuntu 10.04
  • Sareng seueur deui.

download

Torrent : http://people.ubuntu.com/~gilir/lubuntu-10.04.iso.torrent
Ngundeur langsung : http://people.ubuntu.com/~gilir/lubuntu-10.04.iso


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.