LXD 3.15: versi anyar kaluar

LXD logo

LXD 3.15 parantos dileupaskeun, pérsi énggal pikeun parangkat lunak ieu anu nerapkeun téknologi wadah berbasis Linux anu pang gunana pikeun anu ngagunakeun virtualisasi, khususna gunana pikeun nerapkeun VPS (Virtual Private Server). Anjeun henteu kedah bingung proyék ieu sareng LXC, sanaos kamiripan nami sareng kanyataan yén éta ogé téknologi wadah, éta henteu sami. Dina kasus LXD, éta diwangun di luhur LXC, tapi sanés garpu atanapi turunan LXC.

LXD nawiskeun pangalaman anyar pikeun LXC, salaku alternatip pikeun alat administrasi. Éta didamel ku Canonical, sareng ayeuna anjeun tiasa nyobian sadaya berita ngeunaan rilis anyar ieu. Seueur fitur-fitur anyar anu parantos kalebet di jerona, ogé seueur padamelan modifikasi pikeun internal LXD. Mangrupikeun padamel anu kuat pikeun nyiapkeun kabutuhan pangurus sareng pangguna anu nganggo éta ...

Salah sahiji warta hébat dina LXD 3.15 parantos robih kana dqlite 1.0. Saatos sataun anjeun parantos gaduh versi anyar databés sqlite anjeun nyalira. Éta nyandak paningkatan anyar pikeun pangguna, ngirangan kagumantungan éksternal, ningkatkeun panggunaan CPU sareng mémori, sababaraha bug parantos dilereskeun, jst. Disagigireun ti éta, kode anu ngarujuk kana pawang DHCP parantos ningkat, diantawis kabaruan dina sisi jaringan.

Pagawean ogé parantos dilakukeun pikeun ningkatkeun internét sanés LXD 3.15, bahkan ayeuna anjeun bakal gaduh ningkat kerangka pikeun simpang panggero sistem atanapi syscalls, khususna kanggo kernel 5.0 atanapi langkung luhur. Anjeun ogé tiasa nganggo proksi soket UNIX anu langkung dipercaya, pungsionalitas anyar sapertos saringan pikeun VLAN sareng MAC di SR-IOV, pilihan énggal kanggo panyimpenan, sareng daptar panjang fitur énggal.

Inpormasi lengkep - Halaman wéb resmi proyék LXC / LXD


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.