LXQT 0.9.0: Murni QT5

lxqt-090

Sedengkeun harepan disimpen Xfce 4.12 dileupaskeun geuwat, méja dilahirkeun ti union antara LXDE sareng Razor-Qt diluncurkeun Vérsi 0.9.0 na.

Parobihan utami éta téh nilarkeun kasaluyuan sareng QT4, sareng sarat QT 5.3 salaku minimum. Éta ogé nambihan salaku kagumantungan sababaraha unsur kerangka KDE: KWindowSystem asalna tibatan XFitMan sareng aranjeunna nyarios yén ieu bakal ngabantosan ningkatkeun kasaluyuan sareng Wayland, sareng KGuiAddons janten kagumantungan lxqt-panel.

Aya ogé parobahan dina téma, latar tukang panel tiasa ngonpigurasi, ménu utama parantos tiasa dianggo nganggo keyboard, sareng henteu seueur anu sanésna. Ah, upami anjeun nganggo QT 5.4, aya sababaraha régrési anu dina vérsi 5.4.1 bakal direngsekeun.

Sumber: http://downloads.lxqt.org/lxqt/
Bug: https://github.com/lxde/lxqt/issues


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Miguel cenahna

    Abdi pangguna kdu, tapi kuring daék hijrah ka LXQT. Teu aya desktop anu narik perhatian kuring, kuring ngan ngantosan vérsi anu stabil na janten sayogi.

    Salam.

  2.   elav cenahna

    Éta leres katingali hébat LXQT!

  3.   kntuzwow cenahna

    Naon distro dumasar?

    1.    diazepam cenahna

      Éta henteu distro. Mangrupikeun lingkungan.

      1.    kntuzwow cenahna

        Claaaro teu acan ngartos> D

  4.   Santiago Murchio cenahna

    LXQt katingalina saé! Abdi hoyong nyobian!