Whisker Menu: adaptasi penampilanana sareng téma GTK kami di Xfce

Lami-lami kuring nganggo Menu Kumis sapertos ménu kuring dina panel Xfce Paduli parobihan distribusi kuring, tapi akhir-akhir ieu kuring kedah nyéépkeun seueur jam payuneun monitor nalika wengi sareng kuring resep yén warna hal anu kuring sering anggo langkung poék.

Mimitina kuring mikir yén Whisker henteu nuturkeun / nganggo téma kuring gtk, tapi harita kuring terang ku kecap panyipta na anu diperlakukeun salaku jandéla biasa atanapi normal (Éta henteu tiasa janten Menu Gtk kumargi Widget anu dianggo sabab masalah) sareng upami éta nuturkeun warna téma, tapi anu dina jandéla, sanés anu saluyu sareng ménu:

Whisker Menu mangrupikeun jandéla anu biasa sareng éta cocog sareng téma GTK tina windows biasa. Éta henteu tiasa janten GtkMenu kusabab widget anu dianggo (percanten ka kuring, kuring nyobian), janten henteu cocog sareng ménu ménu

Tapi di ditu di dieu rinci Graeme kumaha ieu tiasa gampang dirobih ngalangkungan setélan dina file .gtkrc-2.0.

Émut yén éta mangrupikeun file anu disumputkeun (Ctrl + h o Alt+. pikeun méréskeunana) sareng tiasa henteu aya dina diréktori Utama unggal pangguna, upami éta ngan ukur nyiptakeunana

Dina hal kuring kuring indit ti ieu:

Whisker Menu sacara standar

Whisker Menu sacara standar

Whisker-saatos

Menu Whisker anu dirobih

Pikeun ieu:

Sareng kuring ngalaksanakeunana numutkeun naon anu disebatkeun ku anjeunna dina halaman anu parantos disebatkeun, kode ieu ngarobih panel atanapi kategori anu leres sareng menu. bg nujul kana latar, sareng fg ka hareup, dina kasus ieu kana téks. 3 nagara éta NORMAL, AKTIP y PRELIGHT aranjeunna ngarujuk kana kaayaan anu teu dipilih, dipilih sareng dipilih masing-masing tapi henteu nganggo kursor ngalangkunganana.

Nami gaya tiasa janten naon waé anu dipikahoyong salami nami Widget leres, upami kuring ningali kuring nganggo nami anu ngabantosan kuring terang bagian tina ménu na

Setel warna pikeun Whisker Menu

style "WhiskerNegro"
{
bg[NORMAL] = "#404040"
bg[ACTIVE] = "#606060"
bg[PRELIGHT] = "#808080"
fg[NORMAL] = "#ccc"
fg[ACTIVE] = "#fff"
fg[PRELIGHT] = "#fff"
}
widget "whiskermenu-window*" style "WhiskerNegro"

Sedengkeun ieu ngarobih panel kénca atanapi pandangan unsur-unsur:

style "ArbolNegroNumix"
{
base[NORMAL] = "#2D2D2D"
base[ACTIVE] = "#D64937"
text[NORMAL] = "#ccc"
text[ACTIVE] = "#fff"
}
widget "whiskermenu-window*TreeView*" style "ArbolNegroNumix"

Sareng pamustunganana ieu ngarobah tampilan kotak input / search:


style "Busqueda"
{
base[NORMAL] = "#2D2D2D"
base[ACTIVE] = "#D64937"
text[NORMAL] = "#ccc"
text[ACTIVE] = "#fff"
}
widget "whiskermenu-window*GtkEntry*" style "Busqueda"

Warna na tangtosna "raos ku konsumen", janten adaptasi saluyu sareng kabutuhan anjeun. Pikeun parobihanana diberlakukeun perlu nutup sési sareng lebet deui, nanging upami anjeun langkung resep ngahindaran repot atanapi gaduh hal-hal penting dibuka anjeun tiasa ngabalikan deui panel Xfce xfce4-panel -r


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jorge cenahna

    Halo, pamundut:

    Naon font anu anjeun anggo nalika nyandak tangkepan layar éta?

    Éta ngaapresiasi 😀

    1.    rayonan cenahna

      Fon anu kuring anggo dina sistem kuring nyaéta Candara.

      1.    elav cenahna

        Candara? Uff, parantos ningkat pisan ..

    2.    elav cenahna

      Sigana mah Aller .. Maksadna sigana mah.

      1.    cobynighter cenahna

        Upami anjeunna henteu nyarios éta Candara, kuring tetep bakal nyangka éta Aller Hahaha

  2.   Vladimir cenahna

    geulis !!! Abdi resep kumaha ménu whisker dina Xubuntu kuring,… sukur pisan !!! .. Mugi teras-terasan masihan langkung seueur hal pikeun XFCE

  3.   lebah anyar cenahna

    Kuring nyobian ngalakukeunana sareng kuring henteu ngarobih nanaon 🙁 Kuring henteu weruh naon anu kuring lakukeun anu salah, file na henteu némbongan di awal tapi ayeuna kuring ngabalikan deui mesin éta muncul, ayeuna kuring ngagaduhan dua .gtkrc-2-0, naha aya anu tiasaeuneun kuring cara ngalakukeun éta leres?
    Kuring ngagantelkeun gambar tina ménu: http://imgur.com/EZLEtm9

    1.    rayonan cenahna

      Nami file lepat, kedahna .gtkrc-2.0, ngaganti nami deui sareng kaluar atanapi balikan deui panel sakumaha kuring nyebatkeun dina tulisan sareng ngawartosan kuring.

      1.    lebah anyar cenahna

        Hatur nuhun pisan! Nya siap, kuring ngahargaan klarifikasi 😀

      2.    xxmlud cenahna

        Di Bumi kuring teu aya .gtkrc-2.0, naon anu kuring lakukeun nyaéta nyiptakeunana sareng éta jalan.
        Nuhun, tip saé

  4.   eliotime3000 cenahna

    Tip saé dina Whisker Menu. Kuring henteu terang yén widget ieu leres bangor sareng téma.

  5.   malaikat cenahna

    Abdi resep tampilan whisker anjeun, tema ikon naon anu anjeun anggo?

    Hatur nuhun!!!

    1.    rayonan cenahna

      Tema Ikon nyaéta Numix Circle.

  6.   auroszx cenahna

    Ieu ngan ukur ngaganggu kuring pikeun lila. Nuhun parantos kabagi 🙂

  7.   titik cenahna

    Hatur nuhun!!!

    Ayeuna Xubuntu kuring katingalina langkung saé.

    🙂

  8.   moony cenahna

    tapi candara teu aya di repos gratis !!
    Richard henteu nyatujuan font ieu !! Ieu mah kabébasan, éta ngabobodo !!

  9.   Pantun cenahna

    hai, bantosan sadayana anu dianggo pikeun kuring kecuali ieu:
    gaya «Tangkal HideungNumix»
    {
    base [NORMAL] = "# 2D2D2D"
    base [ACTIVE] = "# D64937"
    téks [NORMAL] = "#ccc"
    téks [ACTIVE] = "#fff"
    }
    widget «whiskermenu-window * TreeView *» gaya «Hideung TreeNumix»

    nyaéta, sagalana kecuali bodas tina latar tukang robih:

    http://i.imgur.com/nPebCqi.png

    1.    rayonan cenahna

      Naha anjeun parantos kaluar atanapi nga-restart panél na? . Ogé pastikeun yén tanda petik anu anjeun anggo mangrupikeun tanda petik anu lempeng sanés tipografik.

      1.    Pantun cenahna

        henteu, kuring parantos beres, masalah na sareng tema gtk, kuring kedah milih anu téma gtk sareng téma windows sami, sareng henteu campuran éta, hatur nuhun 😉

  10.   Fernando cenahna

    Hatur nuhun pisan Rayonant! Janten Whisker langkung saé
    Wasalam

  11.   malaikat cenahna

    Upami anjeun ngagaduhan masalah visual nganggo Redshift.

    http://geekland.hol.es/proteger-nuestros-ojos-ordenador/

    Redshift tiasa dianggo éndah

    Wasalam

  12.   Zeiot cenahna

    Penampilan éta endah pisan. Sareng kuring pikir kuring parantos ngerjakeun milik kuring hahaha.

  13.   guman cenahna

    Kuring parantos ngahontal ieu ku nyalira ku cobaan sareng kasalahan, tapi anu leres henteu saalus anjeun (pikeun nyatana, éta awon-awon).
    Abdi hoyong ngantepkeun sapertos aslina tapi kuring henteu émut naon nilai standar éta ...
    pasihan abdi dina kaayaan ieu punten ...

  14.   Daniel Sancho cenahna

    SPEKACULAR. Hatur nuhun kana sumbangan.

bool (leres)