Manjaro InfinityBook S 14 v5, laptop énggal ti TUXEDO sareng Manjaro

TUXEDO Komputer sareng Manjaro Linux parantos damel babarengan ngadamel anu énggal Manjaro InfinityBook S 14 v5, laptop kalayan beurat 1KG anu nyangking spésifikasi anu hadé, dimimitian ku batré 73 Wh.

Alat ieu asalna diluncurkeun dina bulan April sareng sayogi mulai $ 1,384.

"Digabungkeun sareng generasi terakhir tina prosésor Intel Low Voltage (ULV), Manjaro InfinityBook S 14 v5 gaduh rékaman batré 24 jam sareng upami anjeun kedah ngeusi ulang, carjer na kompak beuratna ngan ukur 140g pas dina koper anjeun", Sebutkeun TUXEDO.

Buku catetan dikuatkeun ku prosésor Intel Core i5-10210U anu tiasa ditingkatkeun janten Intel Core i7-10510U. Éta tiasa dipasangkeun sareng dugi ka 40GB RAM sareng panyimpenan tiasa dugi ka 2TB.

Pikeun grafik, anjeun kéngingkeun Intel UHD Graphics 620 terpadu sareng dina hal konéktipitas, laptop 14 inci ngagaduhan port USB 3.1 Type-A, port USB 3.1 Gen 2 Type-A, port USB 3.1 Gen 2 Type-C. , konektor HDMI, input audio sareng maca MicroSD. Teu aya hubungan Thunderbolt dina laptop ieu.

"Pikeun masihan pangalaman anu pangsaéna ka penggemar, kami parantos damel pikeun nerapkeun Manjaro Linux pikeun komputer TUXEDO InfinityBooks. Di jero urang mendakan duanana lingkungan desktop, KDE Plasma sareng Xfce, duanana 100% diterapkeun ti mimiti.”Jelaskeun pabrikna.

Manjaro InfinityBook S 14 v5 sayogi ti ayeuna ngalangkungan TUXEDO Komputer.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   POSDANONE cenahna

    Mahal pikeun masang grafik Intel UHD620 terpadu.