Pasang Firefox 3.6.3 dina Ubuntu

Sakedik katukang versi anyar tina Firefox (3.6.3), ayeuna sayogi kanggo pangguna Windows sareng, hatur nuhun ubuntuzilla, ogé pikeun pangguna Ubuntu.


Masang pembaruan ieu omong kosong. Aranjeunna muka terminal sareng nyerat:

sudo add-apt-repository ppa: ubuntu-mozilla-daily / ppa
sudo apt-get update && sudo apt-get ningkatkeun

Ieu Henteu ngan ukur bakal masang Firefox pangénggalna kanggo waktos ayeuna, tapi ogé bakal ngajantenkeun Firefox tetep diropéa kana vérsi pangénggalna. Asik, leres? =)

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan PPA of Ubuntuzilla, anjeun tiasa angkat di dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JaRG cenahna

    Hatur nuhun, anjeunna ngalayanan kuring ieu 😀

  2.   Eddy cenahna

    oie katémbong kuring yén add-apt-repository moal tiasa kapendak yén kuring ngalakukeun abdi hatur nuhun sateuacanna

  3.   Diseusdh cenahna

    alus

    Ieu lumaku pikeun kuring: https://www.mozilla-hispano.org/foro/viewtopic.php?t=15938
    ** Pasang versi panganyarna tina Firefox sareng Flash dina / milih **

    Wasalam