Megacubo: Mangpaat sababaraha basa sareng pamuter IPTV multiplatform

Megacubo: Mangpaat sababaraha basa sareng pamuter IPTV multiplatform

Megacubo: Mangpaat sababaraha basa sareng pamuter IPTV multiplatform

Megacube nyaeta urang salajengna aplikasi multimedia pikeun marios. Saatos ngeposkeun ngeunaan Popcorn sareng Stremio, ayeuna giliran anu pikaresepeun sareng matak kieu Pamuter IPTV, anu gampang pisan ditingali Dina tv langsung sareng pidéo ngalangkungan Internét.

Megacube mangrupikeun program anu saé pikeun nyéépkeun eusi tina Saluran TV streaming, ngalangkungan Internet sareng dimana waé di dunya, kalebet Saluran radio. Sareng sadayana, ngalangkungan a panganteur ramah sareng saderhana éta biasana rada pikaresepeun, kadang-kadang langkung seueur tibatan program anu sanésna, pikeun pangguna anu tangtu.

Megacubo: Bubuka

dumasar kana halaman wéb resmi aplikasi, dijelaskeun sapertos kieu:

"MegaCubo mangrupikeun proyék sumber terbuka, bebas disayogikeun kanggo sadayana, tanpa metode pamayaran. Misi na nyaéta nawiskeun pangguna Internét pangalaman saderhana, gancang sareng praktis pikeun nonton tipi online, nyingkahan masalah anu dipikaterang anu aranjeunna nyanghareupan nalika urang nyobian nonton tipi ngalangkungan peramban.".

Ogé, éta hadir sareng laksana pikeun Windows (.exe) sareng Linux (.AppImage / .tar.gz), sareng sumping sareng dukungan basa di Spanyol, Inggris, Portugis sareng Italia. Sakumaha tiasa ditingali sareng diunduh tina situsna GitHub.

Megacubo: Eusi

Megacubo: Pamuter IPTV

perbawa

Diantara ciri atanapi fungsionalitas aplikasi anu ngajantenkeun menonjol atanapi menonjol, ieu di handap:

  • Modeu Miniplayer: Éta ngagampangkeun réproduksi dina «Miniplayer» atanapi modeu Miniatur Player mangrupikeun kontén anu dihasilkeun deui, kanggo tiasa ngaaksés situs atanapi aplikasi sanés nalika masih ningali éta, dina juru layar pilihan kami.
  • Fungsi anti iklan: Éta ngiringan sareng ngagampangkeun tampilan eusi iklan ku cara anu langkung ditampi pikeun pangguna, ku kedah nganggo eusi anu kalebetna.
  • Manajemén gampang Paporit: Anu ngamungkinkeun nambihan saluran terbuka kana bagian karesep program, tiasa langsung ditingali engké. Pikeun nambihan, pencét tombol "Ctrl + D" teras kanggo miceun, pencét deui tombol "Ctrl + D", upami saluranna kabuka atanapi dimuat.
  • nu lain: Komunitas pangguna anu ngembang anu teras-terasan nambihan saluran énggal, anu tiasa nonjol dina bagian saluran anu ditulungan dimana aranjeunna tiasa ningalikeun data pemirsa anu dicandak dina Internét dina waktos anu nyata. Diantara anu sanésna, langkung maju.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Pasang Megacube gampang pisan, anjeun ngan ukur kedah ngajalankeun a terminal root la paréntah paréntah kieu:

wget -qO- https://megacubo.tv/install.sh | bash

Dina kasus pribadi kuring, kuring ngajalankeun éta ti jalur / milih sareng pangguna normal kuring sareng kaistiméwaan administrator (sudoers). Saatos ngaéksekusi paréntah, sareng upami teu aya kasalahan, éta tiasa dilaksanakeun ngalangkungan aksés langsung dina ménu utama, kategori multimédia.

Nalika ngamimitian pikeun kahiji kalina, aplikasi éta naroskeun naha anjeun hoyong anggo modeu ekslusif atanapi dibagi. Pikeun kasus uji kami, kami milih pilihan kadua, teras pikeun na bar teang urang teraskeun milarian eusi online anu pas sareng a pola milarian. Sakali tautan parantos diala sareng dipilih, diantara seueur anu ditingalikeun, aplikasi ngusahakeun nyambung kana eusi saluran anu dipilih pikeun nembongkeun dina layar, salami éta tiasa diaksés kanggo waktos éta.

Poto layar

Megacubo: Screenshot 2

Megacubo: Screenshot 3

Megacubo: Screenshot 1

Pondokna, sareng sacara pribadi, sigana kuring a alternatif pikaresepeun pikeun dipaké bisi aya alesan teu tiasa dianggo Kodi, Stremio, Waktu Popcorn sareng anjeun hoyong anu langkung ti ngan ukur dianggo VLC atanapi program tina torrents. Kuring ogé nekenkeun yén numutkeun pangalaman kuring, butuh waktu anu lami pikeun muka, sanaos kuring nganggap éta meureun, éta kusabab gancangna tautan Internét kuring.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «Megacubo», Mangpaat sareng intuitif IPTV Player (Televisi Internét), anu nyayogikeun solusi anu gampang sareng saderhana pikeun gancang sareng langsung ditingali Dina tv langsung sareng pidéo ngalangkungan Internét; janten seueur minat sareng kagunaan, Kanggo sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Sareng kanggo langkung seueur inpormasi, tong teras-terasan ngadatangan naon waé Perpustakaan online Como OpenLibra y JedIT maca buku (PDF) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés daérah pangetahuan. Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu «publicación», tong lirén ngabagi na sareng batur, di anjeun Situs wéb paporit, saluran, grup, atanapi komunitas tina jaringan sosial, langkung saé gratis sareng kabuka salaku Mastodon, atanapi aman sareng pribadi sapertos telegram.

Atanapi kantun didatangan halaman bumi kami di TiLinux atanapi lebet kana Saluran resmi Telegram ti DesdeLinux maca sareng milih ieu atanapi publikasi menarik anu sanés dina «Software Libre», «Código Abierto», «GNU/Linux» sareng topik-topik sanés anu aya hubunganana sareng «Informática y la Computación»jeung «Actualidad tecnológica».


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   pablojet cenahna

    sobat dalit, peryogi sakedap kanggo nyambung, soca abdi nganggo na di ubuntu cinnamon remix 20.04, janten teu pati yakin naon anu kajantenan hehe, hatur nuhun parantos ngabagi

  2.   FRANCISCO Alicea cenahna

    Aplikasi anu pikaresepeun pisan, kuring hoyong terang upami éta kanggo telepon sareng kotak Android

  3.   sam cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah, éta henteu masihan kuring audio kuring gaduh linux mint 19.3

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam sam! Kuring milarian internét sareng kuring henteu ningali dokuméntasi naon waé dina masalah audio éta. Abdi henteu tiasa nyarios naon éta, éta sora anu saé pikeun kuring nalika dipasang. Kuring nganggo Stremio, éta langkung saé pisan. Kuring ayeuna nganggo éta tanpa masalah.