Evolve OS: Proyék sanés ti panangan Ikey Doherty

Masih teu jelas pikeun kuring kunaon Ikey doherty ngantepkeun sakumna Komunitas sareng nyingkahan proyék SolusOSSanaos tuduhan na kuring ngartos nyaéta "kurangna tanaga tanaga."

Tapi upami urang ningali ka arah KaOSJanten urang tiasa ningali yén écés aya anu lepat sareng alesan éta.

Intina nyaéta sobat urang Ikey parantos ngaluncurkeun kana proyék anyar anu disebut Mekar OS, kalayan anu nyobian nyiptakeun sebaran dumasar kana openSUSE kalayan garpu anyar (sanésna) tina GNOME Shell disebut Desktop Budgie yén upami aranjeunna naros ka kuring, cobian nyonto OS Chromium.

Évolusi OS

Dina kecap Ikey nyalira:

Kedah jelas pisan yén ngan aya EvolveOS sareng Budgie Desktop pikeun ékspérimén, kalayan tujuan mendakan / ngembangkeun téhnik sareng ideu anyar, kalayan tujuan pikeun ngahijikeun kana proyek anu langkung ageung, sapertos openSUSE, GNOME, jst.

Atanapi sina nembak.

Lingkungan Desktop minimalis anu sanésna anu ayeuna henteu seueur pilihan, anu ditujukeun ka pangguna anu hoyong anu saderhana sahingga dasar pisan, anu jelas katingali dina tangkepan layar ieu.

EvolveOS2

EvolveOS3

EvolveOS4

EvolveOS5

Nyatana, pangguna ArchLinux tiasa ékspérimén ku cara masang Budgie ti AUR:

yaourt -S budgie-desktop-git

Sareng pangguna tina Fedora / openSUSE ngalangkungan OBS.

Naha éta patut usaha? Éta tetep kedah ditingali, sanaos kuring miharep Ikey Doherty sadayana ayaan di dunya, upami ditukangeun tukang, kuring pribadi henteu percanten kana naon-naon anu dipasihkeun ku anjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

19 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Franz cenahna

    Wilujeng énjing, kuring gaduh sudut pandang, lereskeun upami lepat.
    Ti Doherty kuring gaduh distro ieu: SolusOS-2-A7 Kuring mendakanana dina linux23, sigana Doherty parantos ditekes ku pamaréntah Amérika Serikat pikeun nutup proyék na kusabab ngalanggar patén, sapertos anu kajantenan ku Lindows sareng engké sareng Xandros.
    Tétéla Bill ngagaduhan pangaruh hébat dina pasar téknologi, urang kedah émut yén Bill ngagugat pengembang Lindows komo hoyong ngamuat Ubuntu.
    pangalusna Wasalam

    1.    elav cenahna

      Diteken ku pamarentah? Kunaon Sebaran pangpentingna aya, sareng codecs na sareng barang-barang milikna .. 🙂

    2.    diazepam cenahna

      Sumber. Abdi hoyong sumber anu tiasa dipercaya anu nyebatkeun éta. Sareng tong masihan kuring Rusia Dinten.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Hayu, teu pantes disebatkeun RT ... éta salaku obyéktif sareng nétral sapertos kuring cosmonaut 😀

      2.    Miguel cenahna

        Kuring maca RT sareng kuring ogé maca anjeun, sareng kuring mendakan anjeun duaan saé pisan

    3.    Fega cenahna

      Éta sora siga konspirasi pikeun kuring

    4.    pandev92 cenahna

      Naaa, lirénkeun konspirasi Yahudi Masonik, anu kajantenan pikeun anjeunna nyaéta pamekar anu ngamimitian rébuan hal sareng henteu bérés xd nanaon

  2.   Eduardo cenahna

    Ramalan kuring: Anjeunna bakal maot.

    1.    Gibran barrera cenahna

      Ikey Doherty sareng SolusOS, parantos ngahontal naon-naon anu sanés dina waktos anu lami, ngadamel distribusi anu henteu dikenal, dina sababaraha taun, janten fokus perhatian di dunya GNU / Linux.

      Ideu kuring nyaéta basa kode Debian teuing pikeun ngadukung sareng dijaga. Éta ku Open Suse anjeun gaduh alat sapertos Suse Studio anu ngagampangkeun seueur padamelan.

      Tapi, mamangna tetep! Kusabab ku SolusOS kuring henteu nanganan hubungan masarakat kalayan cara anu pangsaéna, nalika kuring mimiti ngalaksanakeunana, éta henteu nyésa rasa dina sungut kuring, teu aya pamitan, teu aya konsiliasi, atanapi milarian penemuan pribadi Komo pamanggih masarakat, saurang propésional anu henteu membela proyék na henteu kedah dipercaya.

      Ikey parantos nunjukkeun yén anjeunna tiasa nguciwakeun palanggan-publik na sareng nampi deui kapercayaanna bakal janten jalan anu sesah.

  3.   Fega cenahna

    Spasi anu runtah antara palang judul sareng bilah menu mangrupikeun omong kosong!

  4.   DanielC cenahna

    Misalna urang gaduh KaOS ...
    Tangtosna, sabab sami nyandak proyek ti OS tanpa ngadamel proposal anyar pikeun desktop sareng parangkat lunak anu cocog pikeun ieu pikeun proyék tina OS anu leres, leres, Ikey's teu tiasa dijelaskeun yén éta aya alesan yén éta ngagaduhan euweuh dukungan.

  5.   cooper15 cenahna

    Kuring satuju sareng Elav, Ikey ngajempolan (hampura kuring kecap) sadayana kapercayaan ku kalakuanna anu tiheula, kuring ningali éta salaku tipu daya pikeun masarakat, ti mana, saliwatan, anjeunna nampi sumbangan.

    Nunjukkeun sareng kumisan, teu aya diragukeun yén lalaki ieu ngagaduhan seueur bakat sareng kuciwa yén anjeunna henteu nganggo éta nyumbang kana proyék konsolidasi, sapertos Xfce atanapi Lxde.

    1.    Gallux cenahna

      Kuring pikir éta kusabab sababaraha ego, anjeunna cemerlang, tapi anjeunna henteu ngamangpaatkeun éta ku rasa komunitas.

    2.    Miguel cenahna

      Aranjeunna duanana leres, tapi kadang aya anu nungtut langkung ti naon anu saluyu sareng urang tungtungna langkung sakedik tibatan maksa kana proyék mana anu kedah dianggo ku pangembang, sabab kaputusan éta ngan ukur cocog sareng anjeunna numutkeun motivasi pribadina.

  6.   Juanra20 cenahna

    Kaleresan kuring henteu yakin pisan, anjeunna nyarios yén anjeunna moal neraskeun sareng SolusOS kusabab éta seueur padamelan sareng kuring henteu terang naon deui, sareng ayeuna anjeunna ngamimitian hiji proyek anyar anu anjeunna tiasa neraskeun sareng SolusOS atanapi sahenteuna di lingkungan desktop tempat anjeunna damel.

    1.    pandev92 cenahna

      Jalma ieu ngalakukeun sarébu hal tapi anjeunna henteu bérés nanaon.

  7.   carlosigls cenahna

    Anjeunna paman cemerlang Ikey Doherty; tapi kuring henteu percanten buuk lalaki ieu.

  8.   Ayram martinez cenahna

    Naon sarat anu dipénta sistem anyar ieu?
    Naha éta bakal beurat teuing pikeun alat anu kawilang lami? (5 taun).

  9.   Jose Miguel Castillo Nieto cenahna

    Kuring ningali éta sami sareng cyanammon anu langkung maju.