Whisker Menu: Ningkatkeun ménu aplikasi Xfce

Maca dina jaringan sosial kuring mendakan sorangan hiji tulisan anu nyaritakeun ngeunaan Menu Kumis, aplikasi anu pangguna Xfce pasti bakal ngahargaan parantos dipasang sabab nawiskeun kami ménu anu langkung tiasa diaksés pikeun lingkungan desktop ieu.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar ieu, Menu Kumis mirip pisan sareng naon anu urang mendakan kayu manis y KDE. Aplikasi na diatur ku katégori sareng urang tiasa nyetél paporit urang, ogé gancang ngakses file anu nembé dianggo.

menu kumis

Hal anu ngaapresiasi nyaéta mesin pencari anu terintegrasi dina ménu, anu urang tiasa gancang-gancang ngakses aplikasi anu hoyong diluncurkeun.

whiskermenu_search

Warta anu saéna? Éta tiasa dipasang dina Debian, Ubuntu, archlinux sareng seueur distribusi anu sanés.

Debian

Para Debian 7.0 ngajalankeun ieu di handap sakumaha akar:

kamandang 'deb http://download.opensuse.org/repositories/home:gottcode/Debian_7.0/ /' >> /etc/apt/source.list.d/xfce4-whiskermenu-plugin.list apt-get update apt -milih masang xfce4-whiskermenu-plugin

Anjeun tiasa nambihan konci gudang pikeun apt sapertos kieu:

wget http://download.opensuse.org/repositories/home:gottcode/Debian_7.0/Release.key apt-key add - <Release.key

Fedora

Para Fedora 18 ngajalankeun ieu salaku root:

cd /etc/yum.repos.d/ wget http://download.opensuse.org/repositories/home:gottcode/Fedora_18/home:gottcode.repo yum install xfce4-whiskermenu-plugin

Para Fedora 17 ngajalankeun ieu salaku root:

cd /etc/yum.repos.d/ wget http://download.opensuse.org/repositories/home:gottcode/Fedora_17/home:gottcode.repo yum install xfce4-whiskermenu-plugin

openSUSE

Para openSUSE Tumbleweed ngajalankeun ieu salaku root:

zypper addrepo http://download.opensuse.org/repositories/home:gottcode/openSUSE_Tumbleweed/home:gottcode.repo zypper refresh zypper install xfce4-whiskermenu-plugin

Para openSUSE Pabrik ngajalankeun ieu salaku root:

zypper addrepo http://download.opensuse.org/repositories/home:gottcode/openSUSE_Factory/home:gottcode.repo zypper refresh zypper install xfce4-whiskermenu-plugin

Para openSUSE 12.3 ngajalankeun ieu salaku root:

zypper addrepo http://download.opensuse.org/repositories/home:gottcode/openSUSE_12.3/home:gottcode.repo zypper refresh zypper install xfce4-whiskermenu-plugin

Para openSUSE 12.2 ngajalankeun ieu salaku root:

zypper addrepo http://download.opensuse.org/repositories/home:gottcode/openSUSE_12.2/home:gottcode.repo zypper refresh zypper install xfce4-whiskermenu-plugin

Xubuntu

Lamun urang nganggo Xubuntu kedahna cekap ku:

sudo add-apt-repository ppa: gottcode / gcppa sudo apt-get update sudo apt-get install xfce4-whiskermenu-plugin

archlinux

Sareng upami urang anggo ArchLinux:

yaourt -S xfce4-whiskermenu-plugin

o

yaourt -S xfce4-whiskermenu-plugin-git

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

32 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   peterczech cenahna

    Hai Elav,
    di tungtungna anjeun bakal nganggo xfce: D deui. Tanpa ragu, lingkungan xfce 4.10 dina uji Debian tiasa dianggo pisan, saé sareng ku menu ieu bakal langkung seueur pengikutna: D.

    1.    elav cenahna

      Henteu. Kuring bakal neraskeun di KDE, bahkan dinten ayeuna kuring henteu angkat ka Arch, sabab gudang anu kuring gaduh lokal masihan kuring sababaraha kasalahan. 😉

      1.    peterczech cenahna

        Janten anjeun gentos janten arch linux ??? Kuring hijrah sadaya PC sareng laptop Debian kuring ka Fedora kalayan XFCE sareng kuring ngantosan RHEL / CentOS 7 anu anyar dugi ka server .. Maksadna aranjeunna ngajalankeun Debian 7.1: D.

        Upami anjeun henteu hoyong lami pisan masang atanapi meupeuskeun sirah anjeun, anggo AUI:
        https://github.com/helmuthdu/aui

        ????

        1.    elav cenahna

          Leres, dina Laptop kuring rencanana masang Arch 😀

          1.    peterczech cenahna

            Sareng naha kuring naroskeun kunaon gentos ti Debian ka Archlinux téh alatan?

            Abdi ngarep pisan ti mana waé pangguna linux, tapi ti jalma anu yakin ka Debian sapertos anjeun: D ..

            1.    elav cenahna

              Abdi gaduh 2 komputer nalika damel. Di Workstation kuring gaduh Debian 7 sareng éta bakal teras-terasan sapertos éta sabab kuring kedah stabilitas maksimal dina PC éta, tapi dina Laptop kuring hoyong nyobian hal-hal énggal, sistemd, gaduh bungkus énggal, diperbarui sareng KDE tanpa kedah ngadamel penemuan. Pokokna, édisi murni.


          2.    peterczech cenahna

            Nya ku naon anu anjeun sebutkan kuring henteu ngartos naha anjeun parantos milih Archlinux? Émut yén Fedora sareng KDE teras-terasan sareng tanpa résiko ngalanggar sistem ku sababaraha pembaruan: D.

            Tangtosna .. Kaputusanna milik anjeun nyalira 😀

            1.    elav cenahna

              Saderhana pisan. Kuring milih naon anu kuring gaduh. Kalayan kecap séjén, gampang pisan pikeun kéngingkeun repositori Debian sareng Archlinux di Kuba, sanaos kirang dianggo ogé. Bahkan openSUSE (anu kuring henteu resep saeutik) .. tapi Fedora parantos langkung rumit, sajaba ti éta, kuring henteu resep distro éta ogé, kuring henteu terang leres naha.


          3.    Root87 cenahna

            wilujeng sumping di Archlinux hehehe teu sapertos Debian anu fokus kana stabilitas Archlinux lumayan up-to-date sareng ti jaman ka jaman aya sababaraha kasalahan diluar sana tapi teu aya anu teu tiasa dibéréskeun hehehe

  2.   Giskard cenahna

    Éta bakal kedah diuji. Ayeuna kuring nganggo MintMenu dina Xubuntu (Leres, leres anjeun tiasa) tapi éta sababaraha MB anu kuring sono pisan. Upami Whisker ieu langkung enteng sareng nawiskeun kirang langkung sami kuring tiasa robih.

    1.    Giskard cenahna

      Ok, kuring nembé masangkeunana sareng saleresna méakkeun mémori sakedik pisan. Éta saé pisan. Goréng éta langkung awon tibatan mobil handapeunana. Nanging, upami anjeun ngan ukur gaduh XFCE dasar maka éta mangrupikeun pilihan pikeun diperhatoskeun. Meureun upami aranjeunna langkung ngagosok dina versi anu sanés ...

  3.   poék Ungu cenahna

    Kuring gaduh Xubuntu dina netbook di bumi (kusabab konsumsi sumberdaya, dina PC kuring gaduh Kubuntu sareng kuring henteu ngarobahna) sareng salah sahiji hal anu kedah ditingkatkeun dina XFCE jelas nyaéta menu aplikasi. Kuring parantos masang Kupfer pikeun milarian aplikasi, sanaos upami Xubuntu kalebet ménu ieu sacara standar (atanapi sahenteuna di Repository, tanpa kedah nambihan PPA), kuring bakal nempatkeun éta tanpa ragu-ragu. Sareng éta badé ngamimitian, janten kuring ngarepkeun aya paningkatan salajengna.

  4.   Azazel cenahna

    Pikeun bagian kuring kuring resep kanyataan yén kuring tiasa ngarobih ukuranana, leres éta sanés anu paling pikaresepeun sadayana tapi éta praktis.

  5.   Pablo cenahna

    Sae pisan anu gaduh ieu, tapi kuring yakin pisan kana menu tradisional XFCE
    4.1

  6.   teazo cenahna

    Abdi kedah nyobian. Kuring terang kuring janji moal némpél antar muka mesin kuring dugi ka sahenteuna Agustus, tapi ménu ieu pikeun Xfce ngajantenkeun kuring hoyong nyobian, ningali, sareng ngaluarkeunana. Ah! Ti ayeuna anjeun tiasa ngaluarkeun ikon sareng tema anu paling hébat anu kuring ngan ukur tiasa nyirian tetengger! Kuring kedah gaduh kontrol diri sakedik sareng tukang, kuring janten kesel.

  7.   Edo cenahna

    Sigana mah Manjaro bakal dilebetkeun sacara standar dina vérsi salajengna

    1.    Edo cenahna

      Teras *

  8.   Kaku cenahna

    Abdi gaduh na éta rada saé .. hiji-hijina masalah anu kuring gaduh di luhur anu nyatakeun «Greame», kuring ngagaduhan «henteu dikenal» sareng kuring henteu tiasa ngarobih .. nyandak éta kaluar saé pisan

    1.    Giskard cenahna

      Éta nami nami pangguna anjeun. Siga anjeun "teu dikenal" kana komputer anjeun nyalira.
      Abdi leres ngagaduhan nami.

  9.   A13 cenahna

    Menu ieu tiasa dianggo dugi ka debian wheezy kanggo versi ayeuna jessie (pengujian) ngagaduhan kasalahan kagumantungan teu sapinuhna cocog sareng xfce4.10

    1.    Giskard cenahna

      Kuring nganggo Xubuntu 13.04 sareng XFCE 4.10 sareng éta jalan sampurna.

    2.    peterczech cenahna

      Nya milari kagumantungan éta dina http://packages.debian.org/ asuransi naon anu muncul dina SID 😀

  10.   Oscar cenahna

    Hatur nuhun! Pisan praktis tur hususna lampu! 🙂

  11.   St0rmt4il cenahna

    Hal sapertos kitu kedah ngagosok sapinuhna pikeun pangguna anu nganggo Gnome-Shell.

    Salam!

  12.   Cristian cenahna

    Abdi tiasa ngahijikeun Whisker ka Tint2 pikeun ngamimitian dina xubuntu sareng Openbox. Kapikiran kuring yén éta bakal sampurna ku tint2 tapi kuring henteu terang naha tiasa

  13.   Gambar placeholder Matias Linares cenahna

    Pisan saé pisan !! ayeuna kuring badé nganggo sababaraha dinten kanggo ningali kumaha jalanna! Tina naon anu kuring ningali éta henteu ngagaduhan seueur pilihan 🙁 sareng Abdi hoyong nempatkeun naon-naon di gigireun ikon éta. Tapi hé.
    Hatur nuhun pisan kana sumbangan na!

  14.   Alekshadow cenahna

    Kuring bakal ngabuktikeun éta ningali éta.

  15.   Carlos cenahna

    Saé pisan kuring parantos hoyong di Manjaro kuring

  16.   Angel_Le_Blanc cenahna

    dina gentoo cekap pikeun:
    sudo muncul xfce4-whiskermenu-plugin, éta endah pisan

  17.   Tito cenahna

    Halo, aya anu didieu?,… .. Nalika kuring badé masang Whisker Menu dina Arch Linux, kuring kéngingkeun ieu:
    [root @ PC ~] # yaourt -S xfce4-whiskermenu-plugin-git

    ==> Ngunduh xfce4-whiskermenu-plugin-git PKGBUILD ti AUR…
    bsdtar: Gagal nyetél lokal standar
    x .AURINFO
    x xfce4-whiskermenu-plugin-git.install
    x PKGBUILD
    xfce4-whiskermenu-plugin-git 1.3.0.51.g9f63983-1 (Thu Jun 20 15:20:01 CEST 2013)
    (Paket henteu didukung: Berpotensi bahaya!)
    ==> Édit PKGBUILD? [Y / n] ("A" pikeun ngagugurkeun)
    ==> ————————————
    ==> a

    ==> Dibatalkeun…

    [root @ PC ~] # pacman -R yaourt -S xfce4-whiskermenu-plugin-git
    kasalahan: ngan ukur hiji operasi anu tiasa dianggo dina waktosna

  18.   Sergio A. Guzman cenahna

    Kuring gaduh Ubuntu 12.04 sareng XFCE. Kuring ngalaksanakeun léngkah sareng henteu terang kumaha carana ngadamel Whisker némbongan dina panel, janten kuring mendakan ieu (http://www.webupd8.org/2013/07/whisker-menu-update-brings-support-for.html) .. Anjeun kedah pencét katuhu dina panel teras nambihan.
    Tutorial anu saé, hatur nuhun 🙂 salam ti Kolombia