Mesin pencari internét: Anu pangsaéna pikeun taun 2.019

Mesin Pilarian Internét pangsaéna 2019

Mesin pencari internét: Anu pangsaéna pikeun taun 2.019

Mesin Milarian Internét mangrupikeun salah sahiji alat utami anu paling penting anu dipikanyaho atanapi kedah terang ku pangguna Internet, kumargi dasarna henteu aya anu nganggo Internét langsung ka situs wéb anu dipikaresepna. Kaseueuran pangguna Internét ngagaduhan ideu anu jelas atanapi henteu ngeunaan naon anu kedah diperyogikeun, aranjeunna nganggo Mesin Milarian Internét pikeun nganapigasi.

Mesin Milarian Internét dina dasarna mangrupikeun halaman wéb anu nawiskeun aplikasi anu katelah mesin pencari, anu nawiskeun pangguna na kamungkinan konsultasi dina jutaan situs web Internét, data naon (kecap / frasa / konsép / patarosan), pikeun kéngingkeun salaku hasil tina daptar anu aya kakait kana halaman wéb anu béda anu ngaréspon kriteria milarian anu disayogikeun.

Mesin Milarian Internét 2019: Perkenalan

perkenalan

Mesin pencari Internét ngalayanan khusus sahingga saha waé pangguna jaringan tiasa mendakan inpormasi anu diperyogikeun ngeunaan Internét anu lega sareng rumit, kumargi tanpa pitulung platform ieu moal mungkin pikeun ngahontal tugas ieu ku cara anu wajar, nyaéta, épéktip sareng éfisién.

Mesin pencari internét minuhan tugas penting ieu berkat panggunaan robot anu nganjang sareng ngajajah unggal halaman wéb ngalangkungan jaringan pikeun nganalisis, ngagolongkeun sareng ngarangking aranjeunna, nganggo algoritma komputer anu rumit.

Sareng tepatna, bédana sareng patalina unggal "Internet Search Engine" dina Internét anu dirumuskeun ku béda-béda "algoritma komputer rumit" anu dianggo pikeun ngalaksanakeun tugas-tugas ieu analisis, klasifikasi sareng réngking.

Algoritma dina Search Engine Internét tiasa dihartikeun salaku padika anu dianggo pikeun mengklasifikasikeun halaman wéb anu didaptarkeun sareng dianalisis, Supados aranjeunna pakait sacara épéktip sareng pamilarian atanapi pamundut anu salajengna dilakukeun ku pangguna.

Sareng sanaos umumna, nalika ngagunakeun atanapi nawiskeun batur pikeun Mesin Pilarian Internét, salah sahiji anu paling dikenal sapertos Google, Bing sareng Yahoo sok émut, Aya seueur deui mesin pencari anu tiasa adaptasi sareng kabutuhan khusus urang, kusabab fungsina khusus pisan sareng spésifikasi internal.

Tapi anu langkung penting tibatan "Internet Search Engine" sok jelas ngeunaan tujuan naon anu urang badé milari, kumaha urang hoyong ngabayangkeunana, nyaéta, dina format téks naon, audio, gambar, sareng anu sanésna, sareng tina naon jinis sumber anu urang hoyong kéngingkeunana, ti saha waé atanapi tina sumber inpormasi anu khusus pisan, tiasa diverifikasi atanapi dikenal.

Mesin Milarian Internét 2019: Eusi

Paramban Internét

Dihandap ieu kami bakal nunjukkeun daptar Mesin Pilarian Internét anu sayogi (aktip) pikeun taun 2.019 ieu, dimana sababaraha saling bersaing, sabab seueur anu parantos ngartikeun bagéan pangguna sareng bagéan tindakan anu nawiskeun manpaat anu béda-béda sareng khusus pikeun panggunaan.

Kaseueuran mangrupikeun tujuan umuml, nyaéta, aranjeunna nawiskeun daptar hasil pikeun kecap, frasa, konsép atanapi patarosan anu ditaroskeun, ngamungkinkeun aranjeunna disaring atanapi dipisahkeun ku téks, gambar, sora sareng pidéo.

Batur anu langkung khusus dianggo sapertos ngan ukur milarian potongan kode program, atanapi ngan ukur milarian halaman wéb anu lami teuing atanapi énggal, milarian istilah anu dilarang atanapi dikaluarkeun tina mesin pencari tradisional, milarian tingkat kaamanan atanapi privasi anu langkung luhur, atanapi ngan saukur milarian tanpa iklan.

Panaliti Utama

  1. Search Google
  2. Sakola Google
  3. Bing
  4. Bing Akademis
  5. Pilarian Yahoo
  6. Icloud Milarian

Mesin Milarian Alternatip

  1. AIO Net
  2. Milarian AOL
  3. NANYAAN
  4. Panimu
  5. Dogpile
  6. Bebek Bebek Go
  7. Ékosia
  8. Unggal Piksel
  9. Gibiru
  10. Milarian anu saé
  11. Giphy
  12. Lamun 3D
  13. ixquick
  14. Ludwig
  15. Lycos
  16. metacrawler
  17. Métager
  18. Pentingkeun
  19. Kerangka OSINT
  20. Peekier
  21. Privatelee
  22. Qwant
  23. Kode Milarian
  24. Searx
  25. Kaca mimiti
  26. Swisscows
  27. Wayback Mesin
  28. web Mapay
  29. Wolfram Alpha
  30. Yandex

Milarian Barudak

  1. Kindle
  2. kelinci
  3. Panimu Anak
  4. Dib Dab Doo
  5. Kidy
  6. Milarian Barudak
  7. Kidoz
  8. Kidrex
  9. Kidz Milarian
  10. zoodles

Mesin Milarian Internét 2019: Kacindekan

kacindekan

Kami nganggo 1 atanapi langkung Mesin Pilarian Internét (atanapi Mesin Pilarian) unggal dinten tanpa leres-leres ngartos kumaha jalanna, tanpa hariwang naha éta aman sareng dipercaya, atanapi épéktip sareng épisién pikeun tujuan anu kami anggo. Kami ngan saukur nganggo éta sabab nyimpen inpormasi anu ampir teu terbatas anu sasari tina halaman wéb, ngalangkungan program khusus na anu disebut lancah atanapi robot, anu fungsina pikeun ngalacak situs wéb anu aya hubunganana sareng eusi anu urang pilari.

Émut yén seueur Mesin Pilarian Internét anu nyarankeun mékanisme (trik) pikeun ningkatkeun pamilarian anu kami laksanakeun, sabab éta dirojong ku eusi situs wéb, anu diklasifikasikeun berkat kecap konci kalebet dina judul, sapanjang téks sareng gambar anu disimpen. Janten penting pikeun terang aranjeunna supados mesin pencari nunjukkeun ka kami daptar halaman anu langkung saé sareng langkung pas anu paling mirip sareng pamilarian urang.

Upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur ngeunaan topik ieu, kuring nyarankeun anjeun maca kertas kerja anu aya hubunganana sareng ieu dina ieu link.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Universal cenahna

    Halo, kuring pikir anu pangsaéna nganggo mesin multi-search, kuring ngantepkeun anu ieu anu saé, éta nambihan ratusan fungsi pikeun mesin pencari anu biasa, éta ogé tiasa dikonfigurasi.
    https://buscatope.com.ve/web/
    Wasalam

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Hatur nuhun pikeun masukan! Kuring bakal ningali upami kuring daptar dina tulisan.

      1.    Universal cenahna

        Kuring ngalaporkeun yén aranjeunna parantos ngarobih domain!
        https://buscatope.runkodapps.com/
        Wasalam

        1.    Pasang Masang Linux cenahna

          Hatur nuhun, Universal! Mesin pencari anu pikaresepeun. Kuring parantos nambihan kana daptar mesin pencari alternatif