Microsoft parantos nyiptakeun font énggal pikeun pamekar

Upami anjeun henteu resep deui kana Font terminal anjeun atanapi anjeun ngan ukur hoyong nyegerkeun pandangan anjeun ku font anyar, anjeun untung. Microsoft parantos ngaluncurkeun font khusus pikeun bagian ieu.

Sumber anyar, anu sumber terbuka, disebut Cascadia Code sareng didamel nganggo terminal Windows salaku rujukansalian ti éditor kode Visual Studio Code.

Cascade Code mangrupikeun font monospaced, anu hartosna éta hurup, angka, simbul sareng spasi sami-sami ruang horizontal, ku cara ieu langkung gampang pikeun ngabédakeun aranjeunna.

Microsoft nyebatkeun yén font anyar ieu ngagaduhan dukungan pikeun ligatur dina program.

"Union union atanapi ligatur dina program anu manpaat pisan nalika nyerat kode sabab karakter anyar tiasa didamel. Ieu ngajantenkeun kode langkung kabaca sareng ramah pikeun sababaraha jalma”Dupi dipedar dina publikasi resmi.

Cascadia Font sumber kabuka sareng tiasa diunduh ti anjeun halaman resmi dina GitHub, teu perlu pikeun nyusunna, Microsoft parantos nyebarkeun file .ttf kanggo masang langsung.

Upami anjeun hoyong aktipkeun font ieu dina Visual Studio Code anjeun tiasa ngalakukeun éta dina File> Preferensi> Setélan, dina bagian fon bagian anu umum Dipaké. Émut yén anjeun ogé kedah ngaktipkeun ligatur dina bagian anu sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Loren ipsum cenahna

    Pikeun éta parantos aya firacode anu tujuan nyata pikeun nyiptakeun hal anu parantos aya sareng di luhur ngajantenkeun kirang ...
    "" Gambar ""