Ngarobih Agén Pamaké dina Opera (luar biasa)

Anyar elav dipedar dina kumaha ngarobih teh Agén Pamaké dina Firefox, didieu kuring bakal ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun éta opera sareng yén ieu ogé nunjukkeun distro anu urang gaduh.

Éta kajadian anu bisi kuring kuring anggo ArchLinux y opera salaku panyungsi utama, nalika kuring ngantunkeun koméntar di dieu <° Linux contona, sateuacan kuring ngadamel perobihan ieu, éta kaluar salaku panyungsi anu kuring anggo opera, leres, leres di ditu, tapi salaku distro atanapi GNU / Linux Operating System hungkul, iraha kuring kedah kaluar opera y ArchLinux.

Ngarah aranjeunna tiasa ningali bédana Kieu nyaéta koméntar sareng opera tanpa gaduh parobihan yén kuring bakal nunjukkeun anjeun didieu, bari Ieu LAIN enya abdi parantos ngalaman parobihan alit 😉

Pikeun ngonfigurasi Opera sareng nunjukkeun éta salaku distro ArchLinux, ieu léngkahna:

1. Kami buka opera
2. Dina palang alamat anu urang lebetkeun - » ngeunaan: config
3. Éta bakal muka menu pilihan, dina palang teang kami nyerat «id»(Tanpa tanda petik), ieu bakal ditingalikeun:

4. Urang turun sakedik dugi ka mendakan ieu:

5. Sareng di dieu urang nempatkeun ieu:

Opera-Next/12.00-1116 (X11; Arch Linux x86_64; U; en-us) WebKit/532+

6. Maka urang kedah nutup sareng muka deui Opera, siap parobihanana bakal dilakukeun 😉

Ieu kanggo gaduh urang Agén Pamaké lengkep ngaropea, ngan kumaha urang hoyongkeun kitu opera nawarkeun kami sababaraha pilihan anu tos ditangtoskeun. Nyaéta, upami urang ngan saukur hoyong ngatur opera supaya katingalina siga urang balayar Firefox, urang moal kedah nempatkeun garis anu panjang atanapi "rumit" sapertos kitu.

Ieu léngkah pikeun ngonpigurasikeun Opera salaku Firefox atanapi Internet Explorer ????

1. Urang muka Opera
2. Dina palang alamat anu urang lebetkeun - » ngeunaan: config
3. Éta bakal muka menu pilihan, dina palang teang kami nyerat «agen»(Tanpa tanda petik), ieu bakal ditingalikeun:


4. Sakumaha anjeun tiasa tingali, kuring nunjuk nomer anu sacara standar nyaéta 1, upami aranjeunna ngarobih éta #1 pikeun a #2 teras na Agén Pamaké bakal nyarios yén aranjeunna balayar sareng Mozilla Firefox, upami aranjeunna ngarobih na a #3 bakal aya Internet Explorer.

Sareng ieu, ieu parantos sagalana 😉

Sagala ragu atanapi keluhan, patarosan, ideu, saran ... hayu atuh terang 😀

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

37 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   karas cenahna

    Opera saé tapi ngagaduhan hal anu kuring henteu resep, téks anu anjeun nyalin henteu tiasa disisipkeun kana program éksternal anu sanés. Nya, éta diantarana waé. Pokokna, tip na dihargaan 😀

    1.    elav <° Linux cenahna

      +1

      Hal anu sami kajadian ka kuring sareng KZKG ^ Gaara ogé.

    2.    KZKG ^ Gaara <° Linux cenahna

      Leres leres, masalah alit ieu rada ngaganggu 😀
      Wilujeng sumping di situs 😉

  2.   Carlos cenahna

    Hatur nuhun, anjeun jenius, abdi kantos milarian anu sapertos kieu.

    Naon anu aranjeunna koméntar di luhur sigana kuring (sareng kuring sigana sigana mah) dibenerkeun sareng UserScript, kuring yakin kuring parantos maca hal dina forum myopera, tapi dinten ieu kuring milarian sareng henteu mendakan.

    Sareng ngeunaan pitunjukna, kuring henteu nyempad kumaha anjeun nempatkeunana (kanyataanna kuring resep gaya nyarios kumaha kaayaanna, prosésna henteu ngegel), tapi upami anjeun hoyong masihan tempat anu khusus anjeun tiasa nyarios yén éta disalin sareng témpél dina palang alamat ieu:

    opera: config # ISP | Id

    atanapi ieu

    opera: config # UserAgent | AllowComponentsInUAStringComment

    Tautan ieu dicandak ku ngaklik panah sakedik di handap tombol Default gigireun Pitulung.

    PS: Nguji téknikna, pikeun ningali OS anu kuring kaluar. XD

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Halo sareng WILUJENG situs urang 😀

      Ngeunaan naon anu anjeun carioskeun, kuring parantos mikir yén kuring bakal mendakan solusina.
      Kami biasa nempelkeun mahluk [Ctrl]+[V] henteu? muhun ... nalika urang nyalin hiji hal dina Opera kami TEU tiasa nganggo kombinasi konci ieu pikeun nempelkeun engké dina aplikasi anu sanés, urang kedah nambihan [Shift]. Nyaéta, nyontoan naon waé dina Opera téh [Ctrl]+[C] terus nempelkeun éta dina aplikasi anu sanés nyaéta [Ctrl]+[Shift]+[V] ????

      Kuring bakal ningali upami aya cara pikeun ngarobih ieu kana tradisional hehe, upami aya, tong hariwang, kuring bakal ngadamel tulisan di dieu dina situs anu ngajelaskeun sadayana kalayan detil 😉

      Ngeunaan tautan anu anjeun pasang, wéh kuring henteu sadar yén éta tiasa dianggo ku cara kieu, hatur nuhun pisan, tanpa ragu kuring bakal tumut kana akun tutorial anu bakal datang 🙂

      Salam sareng sajuta hatur nuhun kanggo sadayana, pikeun kunjungan anjeun sareng koméntar.
      Wilujeng sakali deui 😀

  3.   Edward2 cenahna

    Hahahaha naon anu aya dina tanda kurung dina judul anu hal anu mimiti aya dina pikiran kuring nyaéta guludug.

  4.   mbrs cenahna

    Nguji…

    1.    mbrs cenahna

      éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring ... 🙁 [Fedora 16]

      1.    mbrs cenahna

        deui ...

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Coba nempatkeun ieu:
      Opera/11.61 (X11; Fedora x86_64; U; en-us) WebKit/532+

      Émut ... lebetkeun kana bilah filter "isp" (tanpa tanda petik).
      Wasalam

      1.    mbrs cenahna

        Sigana mah parantos ... hatur nuhun pisan 🙂

        1.    mbrs cenahna

          ....

        2.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Nah resep ngabantosan 🙂

  5.   ngepung84 cenahna

    openSUSE!

  6.   eleefece cenahna

    Kuring bagikeun milik kuring, ngan ukur ngarobih bagian applewebkit supados henteu pegat fungsina sareng google +

    Opera-Next / 12.00-1116 (X11; openSUSE x86_64; U; en-us) AppleWebKit / 535.1

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Nuhun 😀

  7.   Miguel cenahna

    Nguji!

  8.   gelung cenahna

    Kuring nganggo opera mobile, sareng dina config, kotak isp henteu aya ... Kotak "agén pangguna" nyaéta.
    Sumawona, kuring parantos ningali yén panomeranna ngahontal tujuh. Tujuh milik anjeun sacara standar (opera mobile 12), 2 sareng 3, anjeun parantos nyarios yén éta téh firefox sareng explorer.
    Batur bakal terang nomer anu saluyu sareng safari kanggo (iphone). Kusabab seueur halaman anu cocog dina versi sélulérna pikeun panyungsi éta.

    hatur nuhun

  9.   rayonan cenahna

    Nguji Opera ti Xubuntu

  10.   Ganggang cenahna

    Bener pisan gampang, kuring henteu pernah tiasa ngerjakeun éta dina Chromer / Chromium 🙁

  11.   Blazek cenahna

    Nuhun, uji coba ti Debian.

  12.   diazepam cenahna

    tés

    1.    diazepam cenahna

      Aya masalah anu kuring henteu tiasa nguji éta dina utas dina firefox

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Masalah naon? 🙂

  13.   Santan AG cenahna

    Siap

  14.   b1tblu3 cenahna

    Opera !!! Buktina

  15.   pandev92 cenahna

    Nguji…

  16.   jeer cenahna

    jalan !!! (=

  17.   DMoZ cenahna

    Urang tingali ...

  18.   Eduardo cenahna

    Kontribusi anu saé pisan, hatur nuhun

  19.   AlonsoSanti14 cenahna

    Gracias por el aporte

  20.   AlonsoSanti14 cenahna

    Abdi badé cehkarlo dina mesin kuring nganggo lengkungan

  21.   Sergio Lozjim cenahna

    Nguji ... 1,2,3 ...

  22.   F3niX cenahna

    Perfecto

  23.   teu aya namina cenahna

    urang tingali

  24.   pier cenahna

    Kuring leres-leres milarian naon waé pikeun Opera anu lami ngeunaan ieu https://blog.desdelinux.net/como-hacer-creer-que-estas-usando-otro-explorador-web/

    Tapi kumargi urang mah cobian naon anu ditawarkeunana didieu. hatur nuhun

  25.   Charly cenahna

    Hola a todos
    Kuring nganggo opera salajengna dina linux sareng abdi hoyong terang kumaha ngajantenkeunana standar hatur nuhun

bool (leres)