Naha kuring lirén nganggo Ubuntu sareng pastina bakal nganggo Windows 8

Naha kuring lirén nganggo Ubuntu sareng pastina bakal nganggo Windows 8

«(Ubuntu)… butuh waktu pikeun kuring diajar ngagunakeun anjeun, nalika anjeun kedah diajar ngagunakeun kuring.«

gabriela2400

Ngabahekeun jaring ayeuna, tanpa usul éta, kuring mendakan tulisan opini anu hébat anu ditulis ku budak awéwé anu pasti bakal kasohor di blog ieu: Gabriela.  Kalayan argumen anu saé, dipipir ku ironi anu lezat sareng pikaresque, Gabriela ngalaan alesan kunaon Ubuntu bakal lirén janten, sahenteuna pikeun momen, sistem operasi utama anjeun anu dipikaresep Windows 8.

Bener nya éta ngomong naon Gabriela Anjeunna parantos nyarios payuneun anjeun peryogi dua hal: anu pangpayunna supados ovarium anjeun disimpen kalayan leres pikeun nyatakeun opini haliber teras nyanghareupan radikal Lisénsi / Linux UbuntuSaé kanggo anjeunna; anu kadua nyaéta gaduh kapinteran pikeun nampilkeun argumen anu leres, sanaos seueur anu percaya yén éta ukur dalih.

Kuring pribadi hoyong ngenalkeun anjeun Gaby Hormat sareng kagum kuring, ngawartosan yén kuring ngaraos sapinuhna dikenalkeun sareng masalah anu anjeunna timbulkeun sabab éta ogé milik kuring sareng, tungtungna, nyarankeun anjeun maca tulisanana anu judulna Kusabab kuring lirén nganggo Ubuntu sareng pastina bakal nganggo Windows 8.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

290 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   tavo cenahna

    Kuring maca tulisan dina Artescritorio sareng kuring kagoda pikeun ngajawab. "Kaleresan" anu dijelaskeun ku Gabriela sababaraha waktos ka pengker sacara radikal bénten sareng anu ayeuna dimana Ubuntu lumangsung ngabandungan. Aranjeunna umumna angkat ti pangeran biru dugi ka ogres sapeuting.
    Sanaos seueur kakirangan dina hal lingkungan desktop di GNU / Linux, aya ogé seueur kautamaan anu aya hubunganana sareng kinerja, kaamanan sareng stabilitas sistem. Kuring teu resep kana beku atanapi nutup aplikasi desktop. ujug-ujug nalika kuring ngédit gambar atanapi damel di Blénder ... hal anu sering kajantenan kuring dina Windows.
    Hayu urang tingali kumaha hubunganana sareng Windows Seven saatos nempatkeun téma sareng sababaraha sasih panggunaan nalika sistem kalem ... pikeun defragment sareng ngalirkeun antivirus.
    Henteu aya sistem operasi anu saderhana, jauhna teu sampurna sareng kuring nganggap yén Windows jauh ti saprak éta .... Kuring salawasna nyobian nyingkahan ngawangkong ngeunaan Ubuntu kumargi éta sistem anu kuring diajar, kuring diajar ngeunaan GNU / Linux sareng étika parangkat lunak gratis sareng sanaos henteu. Kuring bakal nganggo deui (ku alesan yén kuring tetep sorangan) Abdi moal nyempad éta, parantos masihan kuring seueur ... éta bakal kakurangan kode sapertos nyempad tilas kabogoh, nyimpen jarak.

  2.   Maxwell cenahna

    Nya, mojang éta kedah nyobian nganggo distro 100% gratis sareng gampang pisan dianggo sapertos Trisquel. Teu maliré kana kontropérsi sareng "perang suci" saur pangalaman anjeunna henteu pikaresepeun pisan, sareng sanaos leres yén anjeun kedah merjuangkeun file konfigurasi sareng diajar ngalakukeun hal-hal anu béda-béda, kuring henteu ningali éta goréng. Sabalikna, dina kasus kuring, hatur nuhun ka sadayana yén kuring parantos diajar seueur hal ku nyalira, anu nembé ayeuna kuring henteu terang. Sareng hatur nuhun kana sagala hal anu kuring telah pelajari nyaéta yén kuring ayeuna gaduh média anu kuring tiasa laksanakeun, naha kuring ngarasa yén kuring ngagaduhan hutang pisan pikeun perangkat lunak gratis sareng komunitasna anu saé.

    Éta ogé sigana rada kaleuleuwihi, sareng saéna kuring henteu ningali éta ngahijikeun hiji drama lengkep, kumargi Mandriva, Slackware, Mint, Trisquel, Debian, PCLinuxOs, atanapi Ubuntu sorangan gampang pisan anu ampir teu mungkin bakal musna sareng aranjeunna. Abdi leres-leres henteu ngartos, anjeun ngadukung parangkat lunak gratis sareng anjeun badé angkat anu ngabandungan Ubuntu.

    Éta hurungna rada kontradiktif, tapi tetep, unggal jalma bébas nganggo naon anu aranjeunna pikahoyong sareng ngahemat sadayana neuronna pikeun nonton pilem anu dipikahoyong dina loop anu teu aya watesna.

    Salam.

    1.    diazepam cenahna

      Naha anjeun henteu acan néwak ironi tina éta jabatan? Balas deui kalimat Tina lebetkeun.

      1.    Maxwell cenahna

        Tangtosna, kuring parantos maca dina nada éta, sareng sadaya "ironis" argumen sareng frasa na sigana kuring henteu cekap dugi ka anu kuring prihatin.

        Éta ngan ukur pendapat kuring.

        1.    pandev92 cenahna

          Naha osx muncul dina xd pangguna anjeun? ogé kalayan midori LOL.

    2.    Morpheus cenahna

      Halo, saé ... Kuring datang kana topik ieu sakedik, tapi kuring nyandak kasempetan pikeun masihan pendapat kuring ... Kuring satuju sareng pendapat anjeun Maxwell sareng nambihan:
      Mimiti, sareng upami waé, anjeun ngantunkeun sistem anu teu gratis pikeun anu langkung gratis.
      Ubuntu henteu Gratis. Mangrupikeun vérsi Gnu / Linux, henteu gratis, kalayan bagian proprietariat. Sedengkeun kaputusan individu sapertos kitu tiasa ditampi, saur argumenna seueur dipertanyakan.

      Argumen sentral tiasa didebat pisan, sabab éta nyumputkeun hal ti kami:
      "Butuh waktos kuring pikeun diajar ngagunakeun anjeun, nalika anjeun kedah diajar ngagunakeun kuring."
      Sacara umum, sistem linux dikembangkeun dumasar kana upaya solidaritas kolaborasi.
      Kacuali pikeun perusahaan anu ngajantenkeunana janten bisnis, Linux sanés inti na pikeun kauntungan. Anu nyumputkeun argumen aranjeunna nyaéta ku mésér Windows, anjeun mayar waktos anu diperlukeun pikeun ngajantenkeun éta geulis sareng tiasa dianggo. Sareng nalika anjeun mésér Linux leres-leres gratis anjeun henteu mayar waktos éta. Upami anjeun bajak laut meunangna, anjeun henteu mayar waktos éta, tapi anu sanésna mayar éta pikeun anjeun. Janten waktos anu anjeun peryogikeun pikeun neuleuman kumaha éta nyaéta cara anjeun "mayar" nempatkeunana dina sababaraha cara, usaha ageung rébuan jalma anu damel pikeun Linux gratis, ngan kusabab hoyong OS Gratis. Sareng yén éta Gratis, éta sanés jéntré. Éta nunjukkeun yén 4 tempat dasar anu dihormat, ieu mangrupikeun bédana anu hébat sareng ageung pisan sareng Windows. Sareng sadaya analisis sareng kritik kedahna dimimitian ti dinya.
      Janten anjeunna ngabandingkeun dua sistem anu béda pisan dina lahirna. Sareng naon biaya anu penting nyaéta diajar sareng janten kolaborasi sareng ngadukung, sabab di masarakat sapertos urang dimana individualisme beuki wanti, hiji proyek kolaborasi sapertos Linux meh teu gampang. Sareng upami Linux masih henteu nawiskeun kanyamanan anu diperyogikeun, éta kusabab éta dilakukeun ku paru-paru, sareng henteu dumasar kana monopoli sapertos Microsoft anu ngagaduhan cekap artos pikeun majukeun téknologi na.
      Sareng kedah diémutan yén bédana anu sanésna nyaéta anjeunna mikir dina istilah komérsial, anjeunna ngahianat anjeunna nalika anjeunna nyarios: "pangguna". Kuring henteu nganggap diri kuring salaku "pangguna" Linux, tapi kolaborator, pasip atanapi aktip kana proyek anu nyobian ngajantenkeun hubungan langkung adil, sareng éta henteu gumantung ngagaduhan artos atanapi henteu ngagaduhan OS anu tiasa mindahkeun hal-hal urang.
      Sareng diperhatoskeun yén bédana dasar anu sanés nyaéta anjeunna mikir dina istilah komérsial, anjeunna masihan dirina jauh nalika anjeunna nyarios: "pangguna". Kuring henteu nganggap diri kuring salaku "pangguna" Linux, tapi kolaborator, pasip atanapi aktip kana proyek anu nyobian ngajantenkeun hubungan langkung adil, sareng éta henteu gumantung ngagaduhan artos atanapi henteu ngagaduhan OS anu tiasa mindahkeun hal-hal urang. Sanés perkawis gaduh waktos "ulin" sareng Linux, tapi éta sareng Windows, waktos éta dibayar, ku nyalira atanapi ku batur.
      Sareng dunya ogé kusabab pamisah antara anu tiasa mayar sareng anu teu tiasa ...
      Salam.

    3.    Tony cenahna

      Nya, hal anu sami kajadian ka kuring sareng sadaya ubuntu anu kuring nyobian, aranjeunna masihan kuring seueur masalah sareng pikeun éta kuring langkung saé cicing sareng guindous sabab; Sanés kuring teu puguh sareng teu hoyong milari setélan sareng file; Éta sanés masalahna; masalahna nyaéta ubuntu masihan kuring masalah sareng keyboard kuring; ku beurit kuring; sareng internét kuring (éta henteu stabil teuing; nalika kuring nyambungkeun kana Ubuntu dina windows éta henteu gumantung kana éta) sareng sajabana sareng sajabana jsb (kuring nyerat tina gema ti Ubuntu; Abdi henteu tiasa ngabenerkeun éjahanana kusabab kuring ngagaduhan masalah sareng keyboard; kanggo waktos anu kasabelas sareng ogé masalah ngamimitian
      catetan: Kuring teu ngagaduhan masalah kasaluyuan atanapi windows dipasang dina mesin anu sami; Abdi henteu parantos ketinggalan jaman sistem; ubuntu ngan benci kuring pikeun pelesir tétéla hate kuring atanapi ke?

  3.   lajc0303 cenahna

    pikaresepeun, tapi kuring henteu terang, masing-masing nganggo naon anu cocog sareng aranjeunna, masing-masing nganggo naon anu raoseun sareng raoseun. Abdi cicing sareng LMDE. Windows Kuring bakal ningali éta pikeun kabutuhan kuring ngan ukur konsol gim video.

  4.   kondur05 cenahna

    Nya, leres kumaha leres! Ieu kuring parantos nyarios sateuacan ningali kasadaran datang, aduh kuring nganggo windows bajak laut ogé, tagihan masalah?

  5.   kik1n cenahna

    Pisan valid sareng nguntungkeun, salami OS anjeun masihan anjeun masalah atanapi sanés anu anjeun milari, anjeun tiasa ngarobihna.
    Anu sering kuring tingali ayeuna, babaturan atanapi kenalan anu nganggo linux nalika nganggo Mac resep pisan.

    Bisi kuring, kuring ngalih ka Linux pikeun ngamangpaatkeun pc sumberdaya rendah kuring. Tapi upami PC kuring langkung saé, éta masih bakal aya dina Windows atanapi Mac OS. Abdi ayeuna nganggo Arch, sadayana dina dampal panangan kuring sareng pacman, yaourt atanapi packer.

    Tapi éta perasaan gaduh kasaluyuan 100% sareng pasar leungit.
    Nalika mésér Iphone anjeun, Ipad, kaméra digital, gim video tetep diémutan.
    Anjog ka komputer kuring kuring bakal nganggo, maénkeunana, jsb.

    Kalayan Linux:
    Anjog ka komputer kuring kuring kedah milarian Sw anu cocog atanapi milarian dina forum.
    Tapi éta SOFTWARE GRATIS.

  6.   Perseus cenahna

    Hmm ... kuring hormat kana kaputusanana, tapi sapertos batur, kuring nganggap anjeunna henteu cocog teuing.

    Parangkat lunak gratis kedah diajar naon-naon tina proprietary sareng éta aranjeunna terang kumaha ngagunakeun pangguna.

    Frasa ieu ngingetkeun kuring ngeunaan ieu:

    https://blog.desdelinux.net/wp-content/uploads/2012/03/shutupandtakemymoneyt.jpg

    1.    Giskard cenahna

      Leres pisan. Katingali waé dina interface W8 sareng tingali KABEH anu parantos disalin ti Linux. Janten ieu saleresna mah perangkat lunak monopoli M $ proprietari anu diajar tina perangkat lunak gratis.

      Mojang anu jenis teu pati ditempatkeun dina kahirupan. Tapi hei, éta mesin anjeun. Hayu anjeunna masang naon anu dipikahoyongna. Didinya manehna.

      1.    geuleuh cenahna

        Salawasna pilem anu sami: yén upami anjeunna nyonto ti dieu, éta upami anjeunna nyonto ti ditu. Kumaha upami parangkat lunak gratis tibatan upami bla, bla, bla ..., kumaha upami langkung aman (yuswa 2 taun éta debian sareng turunan anu bagian kriptografi anu goréng sareng henteu aya tulisan blog "auditor" anu diperhatoskeun. Naon kasalahan, omong-omongan!) . Kuring parantos nganggo SuSE Linux sakitar 15 taun sareng upami aya anu ngaganggu kuring, ieu gerombolan Taliban pro-linux anu nyarioskeun kabébasan tapi henteu ngahargaan batur sareng anu henteu ningali diluar irung na, sedengkeun sistem anu berharga na gratis, aranjeunna ngantepkeun buritna pikeun iPhone. Anjeun kedah bangsat langkung seueur tibatan miceun anggur anu goréng!

    2.    Morgana cenahna

      Naon tulisan kontroversial!

      Sedengkeun pikeun kuring, Gabriela tiasa buka jandéla iraha waé anjeunna hoyong, upami anjeunna langkung resep. Hiji hal anu jelas: LinuxUS TEU kanggo sadayana, anjeun kedah kéngingkeunana. Éta nungtut minat, katekunan, kasabaran, panasaran sareng kahoyong nempatkeun kumisan méntal. Urang sadayana terang alternatif pikeun Linux. Kantun pilih salah sahiji, leupaskeun calana anjeun, mayar kuota kana band anu bertugas sareng ngantep diri anjeun diinjak, nénjo sareng dianggo.

      Kabebasan ngagaduhan harga sareng sadayana bébas mutuskeun naha atanapi henteu daék mayar éta. Saha anu henteu hoyong, teras teraskeun ngalangkungan kahirupan nganggo tablet sareng seluler tanpa hak istiméwa administrator (jalma-jalma ieu henteu root) sareng mayar parfum pikeun OS terbatas anu dipikahoyong pikeun laptopna. Sayogi sareng kentang siap sareng mamah mahal sareng henteu dibayar ngan ukur artos….

    3.    Morgana cenahna

      Naon tulisan kontroversial!

      Sedengkeun pikeun kuring, Gabriela tiasa buka jandéla iraha waé anjeunna hoyong, upami anjeunna langkung resep. Hiji hal anu jelas: LinuxUS TEU kanggo sadayana, anjeun kedah kéngingkeunana. Éta nungtut minat, katekunan, kasabaran, panasaran sareng kahoyong nempatkeun kumisan méntal. Urang sadayana terang alternatif pikeun Linux. Kantun pilih salah sahiji, leupaskeun calana anjeun, mayar kuota kana band anu bertugas sareng ngantep diri anjeun diinjak, nénjo sareng dianggo.

      Kabebasan ngagaduhan harga sareng sadayana bébas mutuskeun naha atanapi henteu daék mayar éta. Saha anu henteu hoyong, teras teraskeun ngalangkungan kahirupan nganggo tablet sareng seluler tanpa hak istiméwa administrator (jalma-jalma ieu henteu root) sareng mayar parfum pikeun OS terbatas anu dipikahoyong pikeun laptopna. Nyiapkeun kentang sareng nyapek mahal sareng henteu dibayar ngan ukur artos ...

      1.    msx cenahna

        Sepuh satuju dukun, sanaos ku kecepatan anu F / LOSS lakukeun dina waktos anu singget urang bakal ngagaduhan sistem "gampang" kanggo pangguna akhir sareng sadaya kakuatan GNU + LInux. Conto anu jelas nyaéta OS dasar, Mint sareng Ubuntu sorangan (henteu paduli sabaraha barudak nolak narima éta).

        Henteu diragukeun salah sahiji kaunggulan hébat anu urang gaduh dina GNU + Linux nyaéta henteu paduli desktop anu ditingali ku pangguna - sareng saha anu yakin yén sistem operasi "sapertos jaman ieu", sapertos dina Windows atanapi Mac - éta bakal teras dijalankeun dina kaayaan Thoroughbred siap meunang balapan anu ditepikeun ka anjeunna.

        Anu kuring hoyong tingali nyaéta komputer méja bakal nampung sakedik waktos urang hirup sareng nyobian ngadeukeutkeun 2013 ka pangguna rata-rata ku integrasi mesin awan / lokal anu langkung ageung dina unggal hal: téhnis sareng gaya.

        KDE parantos lami damel ieu sareng nunjukkeun, integrasi awan sareng Desktop Sosialna sareng jasa na total, cemerlang dieksekusi, tapi tangtosna, KDE sanés kanggo sadayana, seueur teuing pilihan pikeun pangguna anu ngan ukur peryogi hiji panggunaan. mesin dasar - henteu paduli aplikasi anu anjeun anggo sadidinten, sok nyarioskeun lingkungan desktop grafis.

        Kami di masa depan tapi masih aya sababaraha anu henteu sadar atanapi henteu resep sapertos anu kedahna:

        http://i.imgur.com/Xe4tUSu.jpg
        http://i.imgur.com/xr2MWRO.png
        http://i.imgur.com/rE4CJEk.png
        http://i.imgur.com/gGiyryS.png

        Sialan pisan pikeun lingkungan desktop, saperangkat aplikasi sareng alat-alat sareng singgetna, sistem operasi sadayana henteu ngan GRATIS tapi, anu langkung penting, GRATIS AS DINA Kabebasan.

        Slds.

  7.   nano cenahna

    Bakal aya perang, teras-terasan aya gelut, teras, tapi teras, bakal aya jalma anu pendapatna henteu saluyu sareng naon anu aranjeunna carioskeun.

    Nya, sapertos saha waé, kuring ngahargaan pendapat saha waé, sanaos pikeun kuring éta henteu leres, éta henteu hartosna yén pikeun anjeunna éta mangrupikeun hal anu sami.

    Ayeuna, umumna masalah-masalah anu kuring jalankeun dina Ubuntu disababkeun ku kuring, sareng Mint (anu ayeuna kuring anggo) ogé. Kuring nganggo Windows dina laptop, tapi kuring henteu ngaraos betah pisan, sigana awon, henteu pati fungsina sareng leres kaku dibandingkeun sareng Linux; Tapi henteu tiasa ningali séri atanapi hal-hal dina HD mangrupikeun bohong total, nyatana kuring tiasa henteu kedah ngangkat ramo, kuring tiasa nyingkronkeun musik kuring dina Android ku pencét dina banshee, kuring tiasa program kalayan aman, napigasi dina katenangan total, gaduh twitter abdi kabuka sadidinten sareng ngalakukeun naon anu kuring pikahoyong sareng gaduh desktop anu saé ...

    Kuring henteu weruh, éta sadayana masalah pandang.

  8.   Mariano cenahna

    Urang buka bagéan.

    Mimiti, upami anjeun ngaretas Windows anjeun henteu ngalaksanakeun Microsoft, ku cara anu anjeun pikaresep. Kunaon Kusabab langkung seueur jalma anu tiasa ngagunakeunana upami éta bajak laut sareng seueur jalmi anu nganggona, beuki dimekarkeun pikeun platform éta sacara éksklusif sareng langkung dikembangkeun pikeun Windows, beuki seueur jalma anu badé nganggo éta, beuki aranjeunna badé kéngingkeun lisénsi.

    Kadua, unggal pangguna mangrupikeun pangguna anu nganggo anu pangsaéna sareng PC na. Windows 7 henteu ngalambatkeun sababaraha bulan upami dianggo leres. Kuring nyarios ieu kusabab kuring damel di perusahaan anu nyayogikeun jasa téknis ka perusahaan. Teu aya babandinganana sareng XP. Gawéna mimitina sareng ogé salami hardware sareng pangguna anu didukung.

    Katilu, hanjakalna éta hal konsol sanés kanggo sadayana. Sareng henteu sadayana distros ngagaduhan pusat perangkat lunak anu leres-leres kapaké. Hayu urang ulah langkung munafik. Masang program pikeun rata-rata pangguna tiasa janten naraka. Pikeun urang éta langkung gancang tibatan di Windows, tapi pikeun jalma anu ngan hoyong ngagunakeun PC na sareng henteu diajar ti dinya, éta gélo. Sareng éta anu saleresna, urang resep janten di handapeun sistem pikeun diajar sagala hal, nalika urang gaduh distro anu urang diajar kumaha carana ngajantenkeunana tiasa dianggo sareng kahoyong urang sareng kumaha urang resep urang tungtungna bosen, atanapi ngaruksak waé atanapi ngarobah anu sanés pikeun cobian. Tapi naha pangguna anu badé dugi ka bumi, dua kali klik sareng ngupingkeun musik atanapi nonton pilem kedah diajar masang program ngalangkungan konsolna? Langkung gampang pikeun aranjeunna sumping, unduh program dina 5 menit teras klik dua kali pikeun masangana sareng nyandak file-na. Kuring ngulang yén pikeun urang anu parantos nganggo Linux sakedap, éta langkung gancang sareng langkung épéktip, sanés pikeun pangguna umum anu kurva pembelajaranna saluyu sareng kahoyong aranjeunna ngan saukur ngalakukeun tugas anu dipikahoyong.

    Kaopat, saha urang pikeun nangtoskeun batur ku parangkat lunak anu aranjeunna anggo? Éta ngan hiji opini diantara rébuan. Nalika ratusan ngarobih kana Windows kusabab aranjeunna ngan ukur kedah ngalakukeun klik tanpa kedah diajar nanaon atanapi ngalereskeun atanapi nganggo file konfigurasi, maka bakal aya ratusan batur anu lapar terang atanapi milarian sistem anu langkung stabil sareng gancang. ngalih ka GNU / Linux.

    Éta ngan ukur opini pribadi anu leres-leres dibantah.

    1.    jamin-samuél cenahna

      + 100

  9.   Abraham Tamayo cenahna

    Halo .. Kuring ngenalkeun diri kuring nyarios yén kuring kantos maca halaman salami dua minggu sareng kuring resep éta diénggalan teras-terasan.

    Koméntar kuring bakal kieu.
    1.- Budak awéwé ninggalkeun UBUNTU "yén Ubuntu sanés Linux" kusabab anjeunna resep nganggo photoshop sareng anu dipikahoyong, idéasi atanapi alesan sanés anjeunna henteu hoyong nganggo Gimp sareng ngaraos langkung raoseun sareng photoshop "bajak laut" sareng éta mangrupikeun salah sahiji alesan.

    2.- Nyebatkeun yén hal sabab gampang langkung saé tibatan anu sanés nyaéta nyebatkeun yén pangiriman otomatis langkung saé tibatan pangiriman manual atanapi NetworkManager langkung saé tibatan Netcfg. JEUNG Anjeunna SALAH.

    3.- Kartu WIFI anu kedah ngonpigurasi ngan sakali dina Linux tapi teu aya waktos pikeun ngalakukeunana sabab kedah langkung seueur ngonsumsi bait program Amérika pikeun turunan.

    4.- Anjeun ngan parantos nganggo Ubuntu sabab upami leres éta langkung gampang dipasang tibatan distro linux anu sanés sareng leres Ubuntu gampang pisan dipasang .. tapi éta masihan masalah.

    5.- Nyebatkeun yén Windows langkung saé sabab ngagaduhan Photoshop mangrupikeun kotoran BESAR.

    6.- Pikeun meremehkeun saha waé anu ngagaduhan karesep musik anu béda "ahem: Reggeton" bari nyobian nempatkeun status Q sareng IQ anjeun di luhur rata-rata ngajantenkeun kuring ngaleungitkeun tingkat analisisna kana nanaon sabab heck diversity henteu dosa. «Tapi héa halaman anjeun sareng kanyataanna upami anjeun gaduh tulisan anu langkung saé.

    7.- Sareng balik deui ka IQ, aya anu masihan koméntar:
    Kuring ngaharepkeun Linux antara sareng diajar tina Windows sareng Apple yén perlu ditinggalkeun ideu yén Linux kanggo jalma anu ngagaduhan IQ langkung ti 130. Kaseueuran urang rata-rata,
    Abdi TEU .. Kuring henteu ngaidentipikasi diri upami kuring salah sahiji ti 130 sareng langkung. Kuring moal sesah dina Linux sareng ngémutan ideu pikeun balik kana windows sabab kuring biasa-biasa waé atanapi rata-rata. KA GRATIS ***

    8.- Kuring BRONCA ṕsor kuring ngeunaan Photoshop, jalma anu SANGET yén aranjeunna peryogi parangkat lunak éta .. Abdi musisi sareng sakali kuring ngarékam lagu "macét" nganggo telepon sélulér sareng tétéla leres pisan tapi hé, éta mangrupikeun rékaman cel anu ngagaduhan seueur sora sareng distorsi Kuring unggah kana facebook kanggo ngabagi éta sareng réréncangan kuring sareng kumargi Windowcero henteu kantos leungit. Super Siap anjeunna ngawartoskeun ka kuring .. anjeunna nganggo program pikeun ngabersihkeun rékaman sareng kuring ngawartosan kuring ngabersihkeun saloba-lobana "ku Audacity ku jalan dina Linux" sareng anjeunna ngawartosan tapi tingkatkeun deui sapertos studio .. Kuring ngawalon marahmay: Anjeun jelema bodo? Naha saur anjeun yén rékaman nganggo cel bakal siga anu ti Recording Studio? Naha saur anjeun Rekaman Studios aya upami Mastering tiasa dilakukeun ku parangkat lunak anu dicandak tina mikropon biasa? .. Naha saur anjeun jalma nyéépkeun rébuan USD pikeun alat-alat sareng fasilitas upami sami tiasa kahontal ku parangkat lunak? Jelas, kusabab éta henteu gaduh 130 IQ, kuring henteu ngartos sindiranana .. tapi dina cara anu sami yén batur nganggo program pikeun masihan ukur rampa leutik kana rékaman audio kalayan kualitas luhur .. janten Photoshop tiasa masihan sentuhan alit pikeun gambar anu direbut ku kaméra anu saé, lampu anu hadé, konsép anu hadé sareng bakat fotografer. Meureun photoshop ngan ukur bakal nyandak padamelan pikeun nyetak dimana offset CMYK diperyogikeun kumargi file PSD parantos ditetepkeun salaku standar tapi masih aya alternatif tanpa ninggali Linux. milarian sakedik. Upami kuring ogé desainer "salah sahiji anu nagih damel"

    9.- Kuring ogé parantos nyerah dina ngahutbah manpaat Linux ... kuring nganggap éta gelut éléh ... tapi ayeuna kuring ogé lirén masihan dukungan téknis pikeun sadaya pangguna Windows anu ngagaduhan masalah "Atanapi Windows henteu masihan masalah?" .. Anu sami anu nyarios yén Linux hese kedah nga-install program atanapi ngahapus program sabab ogé henteu tiasa dina Windows .. pormat sareng masang Linux dina dual boot kalayan windows sareng henteu kantos nganggo linux .. ayeuna salaku pangguna Linux kuring gaduh langkung seueur waktos my .. ngalih kana konky sareng ngarobih Linux kuring anu rumit pisan .. Naon anu kajantenan ku jalma-jalma éta? yén ayeuna aranjeunna gaduh CD windows bajakan sareng hard drive luar kusabab aranjeunna henteu terang iraha atanapi kumaha, tapi Windows bakal ngagagalkeunana "sareng éta sanés kusabab windows na goréng tapi kusabab éta koper = kagok". Upami kaleresan sesah ningali lanceuk kuring mayar 300 peso Méksiko ka saurang lalaki pikeun masang deui windows 7 na sareng daptar program bajakan, tapi wow, kuring lakukeun duanana alus. Ka lanceuk kuring supados anjeunna sadar yén timna kedah ngurus éta sareng teknisi kusabab anjeunna ngasilkeun 300 peso kanggo éta, anjeunna diajar élmu komputer sareng saliwatan kuring parantos gaduh anu kirang ngantosan.

    10.- Aya anu ngantunkeun Ubuntu anu ngan ukur lebet pikeun naroskeun forum sareng henteu pernah masihan solusi. Kami pasti moal sono ka anjeunna, hiji kénca sareng anu sanésna bakal sumping pikeun alesan anu paling beragam dina Linux. naon waé. Nyebatkeun yén kusabab aya perusahaan anu hébat di tukangeun produk ngajantenkeun langkung saé sapertos nyarios yén Coca Cola langkung saé tibatan Lemonade kusabab aya perusahaan anu hébat di tukangeunana atanapi sigana éta Sup Maruchan langkung saé tibatan tuangeun buatan imah sareng kanggo anjeunna pas pikeun anjeunna, TAPI Canonical anu aya di tukangeun Ubuntu henteu ngajantenkeun Ubuntu langkung saé tibatan Debian tapi éta nunjukkeun yén anjeunna henteu nganggo Debian sareng anu leres nyaéta anu henteu ogé kuring.

    11.- Éta hal anu sami anu ngotorkeun Linux kanggo perusahaan anu hoyong ngadeukeutkeun Linux kana rata-rata tibatan anu biasa, ngajangjikeun yén éta sami sareng "windows" anu biasana, upami anjeun pangguna Linux sareng anjeun henteu ngagaduhan masalah atanapi anjeun ngajawabna sabab élmu anjeun langkung ageung tibatan anu sanésna aya kalimat anu ceuk Mr Incredible: teu aya anu kedah isin ku kakuatanana.

    1.    kawani cenahna

      Ngurangan saha waé anu gaduh karesep musik anu béda "ahem: Reggeton"

      Man, nyaéta sampah anu teu tiasa diisi, macho sareng misogynistic.

      Dinten anu sanés regayton masihan kuring nyeri sirah di Décimas del Xanadú.

      Sami-sami awéwé ieu mangrupikeun pangguna Ubuntu anu biasa anu badé dipigawe sadayana.

      Kuring BRONCA ṕrook ka kuring yén Photoshop, jalma-jalma anu SANGKA butuh software éta .. Kuring musisi sareng sakali kuring ngarékam lagu "macét" sareng telepon sélulérna ternyata leres pisan, tapi hé, éta mangrupikeun rékaman sél anu seueur sora sareng distorsi, kuring unggah kana facebook pikeun ngabagi éta sareng réréncangan kuring sareng kumargi Windowcero henteu kantos sono Super Siap anjeunna ngawartoskeun ka kuring .. anggo program pikeun ngabersihkeun rékaman sareng kuring bébéja yén kuring ngabersihkeun saloba-lobana "ku Audacity ku jalan di Linux" sareng anjeunna ngawartoskeun ka kuring tapi ningkatkeun deui sapertos ti studio .. Kuring ngawalon marahmay: Anjeun jelema bodo? Naha saur anjeun yén rékaman kalayan cel bakal saolah-olah tina Recording Studio? Naha saur anjeun Rekaman Studios aya upami Mastering tiasa dilakukeun ku parangkat lunak anu dicandak tina mikropon biasa?

      Kuring ogé musisi, atanapi langkung saéna, sareng kuring henteu satuju kana Audacity, sabab sigana kuring langkung mirip program anu ngamungkinkeun urang ngalakukeun sakedik pisan, saringanna kosong.

      Kalayan hénponna henteu sami, tangtosna, tapi program na henteu saé. Di Linux urang ngagaduhan alternatif anu saé sapertos LMMS, Ardor atanapi Rosegarden tanpa nganggo Audacity

      Nyebatkeun yén kusabab aya perusahaan anu hébat di tukangeun produk ngajantenkeun langkung saé sapertos nyarios yén Coca Cola langkung saé tibatan Lemonade kusabab aya perusahaan anu hébat di tukangeunana atanapi sigana éta Sup Maruchan langkung saé tibatan tuangeun buatan imah sareng kanggo anjeunna pas pikeun anjeunna, TAPI Canonical anu aya di tukangeun Ubuntu henteu ngajantenkeun Ubuntu langkung saé tibatan Debian tapi éta nunjukkeun yén anjeunna henteu nganggo Debian sareng anu leres nyaéta anu henteu ogé kuring.

      +1

      Sareng ogé dina kasus Ubuntu ngajantenkeun langkung parah kalayan munafik Mark $ huttlegates

      1.    Abraham Tamayo cenahna

        Audacity mangrupikeun kotoran sapertos rékaman sareng resep kana pangetahuan kuring nganggo program sora dina Linux sabab mangrupakeun perjuangan pikeun ngonpigurasikeun alsa sareng kanyataanna kuring gaduh curiga yén program sora dina Linux ogé super SUITCASES. Upami anjeun hoyong rékaman anu saé, kintunkeun anu ahli nganggo peralatan anu dipikahoyong.

        1.    kawani cenahna

          Ardor sareng Rosegarden saé, tapi éta sami sareng biasana, pabrikna henteu ngadukung Linux sareng aranjeunna ngalakukeun sadayana pikeun Windows / Mac.

          Tingali kana dua éta, sami dina YouTube aya pidéo.

          1.    nano cenahna

            Naha anjeun henteu ngadamel tulisan ngeunaan budak leutik éta?

          2.    Abraham Tamayo cenahna

            Kuring kedah ngartos tina keukeuh anjeun yén anjeun bakal nganggo Ardor atanapi Rosengarden pikeun ngédit sora MP3 sareng anjeun bakal nerapkeun saringan tina program éta .. ?? Kusabab kuring jelas nyarios ngagunakeun Audacity pikeun ningkatkeun sora file sora "mp3".

            Sanaos kaleresan kuring pikir anjeun buru-buru ngawalon tanpa ngartos cutatanana, anjeun nyobian nyarios yén anjeun bakal néwak sora tina program "Rosengarden atanapi / sareng Arduor" anu jelas-jelas pilihan langkung maju tibatan kawani pikeun néwak sora. Tapi kumaha kuring nganggo laptop nganggo kartu anu biasa-biasa waé "sapertos sadayana laptop" kanggo nganggo program éta "kalayan naon anu kedahna pikeun ngahurungkeun sareng ngonpigurasikeun komputer? Kuring langkung resep nganggo pembakar CD anu ngagaduhan tombol anu keren pisan anu kuring giliran pikeun ngawatesan input tina sora sareng hindarkeun jenuh .. «Abdi parantos ngagaduhan alat-alat ieu sareng tiasa nganggo éta» ..

          3.    kawani cenahna

            nano: Kuring gaduh salah sahiji draf naon anu urang ngobrolkeun

            Abraham Tamayo: Sanaos éta MP3, tetep émut yén seueur lagu panyokong anu dipendakan dina wéb aya dina format ieu, janten éta sah pikeun MP3 naon waé.

            Antarbeungeutna bakal mangaruhan program naon waé

    2.    ridri cenahna

      Kuring ngalanggan sagala anu anjeun carioskeun tapi sapertos Wani sigana aya hal anu langkung saé tibatan kagagahan.
      Kuring pikir kami rada bosen jalma anu balik deui ka Windows tapi mimitina hoyong tinggaleun «kritik konstruktif» na anu salawasna sami: Windows-easy / Linux-mahirap. Sugan modél "perpisahan / kritik / pembenaran" kedah didamel supados aranjeunna tiasa ningali éta upami aranjeunna henteu badé nyumbangkeun anu énggal. Tapi anu masih pikaresepeun nyaéta anu naif mikir yén ku Windows masalah réngsé sareng ayeuna upami aranjeunna bakal tiasa ngakses surga, bumi anu dijanjikeun tina komputasi dimana saatos taun bertempur sareng konsol sareng file-file konfigurasi parantos otomatis, éta masih gratis (bajak laut) sareng damel pertama kalina ...

  10.   Windousian cenahna

    Éntri éta ngalangkungan kuring, naha ironis ti mimiti dugi ka akhir? Abdi badé nganggap éta sinisme murni.

    "Kuring butuh waktos pikeun diajar ngagunakeun anjeun, nalika anjeun kedah diajar ngagunakeun kuring" endah pisan. Abdi henteu hoyong dimanipulasi, kuring langkung resep ngamanipulasi nyalira. Éta sapertos gaduh kabogoh anu ngawartosan anjeun unggal waktos ngeunaan naon anu anjeun pikaresepeun, naon anu kudu dipakena, kumaha kalakuanana sareng saha anu mutuskeun pikeun anjeun dimana anjeun bakal liburan. Kuring tiasa diajar ngungkulan watek sistem operasi kuring, tapi upami kuring terang yén kuring henteu tiasa adaptasi kana kabutuhan kuring, kuring kirimkeun jalan-jalan (henteu perduli kumaha saéna di pangkéng).
    Éta ogé nempatkeun dina kandel "Parangkat lunak gratis kedah diajar hal tina proprietari sareng éta yén aranjeunna terang kumaha ngagunakeun pangguna." Naon fiksasi dina ngagunakeun anjeun. Pamekar parangkat lunak gratis kedah langkung mikirkeun pangguna pikeun ngajantenkeun aplikasi langkung saé sareng mangpaat, tapi tanpa nambihan kajahatan rahasia anu dipromosikeun ku parangkat lunak sanés gratis.

    Pikeun ngagunakeun Windows 8 anjeun henteu kedah diajar, anjeun lahir terang kumaha jalanna. Aya upami kuring satuju. Nini kuring, anu henteu pernah némpél komputer, ningali dina desktop Windows 8 sareng sababaraha menit saatosna anjeunna ngaunduh pilem Titans pangénggalna.

    1.    pandev92 cenahna

      Éta sapertos gaduh kabogoh anu ngawartosan anjeun unggal waktos ngeunaan naon anu anjeun pikaresepeun, naon anu kudu dipakena, kumaha kalakuanana sareng saha anu mutuskeun pikeun anjeun dimana anjeun bakal liburan.

      Hayang pisan kuring boga kabogoh siga kitu, teu kedah hariwang nanaon, ngan ukur ngeunaan ranjang ahahaha

      1.    Windousian cenahna

        Menudo calzonazos XD. Hayu ieu tetep antara anjeun sareng kuring: Kuring henteu nyandak kaputusan penting tanpa konsultasi ka pamajikan, langkung saé kuring lakukeun!
        Serius, upami aranjeunna nyandak sadaya kaputusan pikeun anjeun (sareng aranjeunna henteu cocog sareng kahoyong anjeun) anjeun bakal bagja, sahenteuna kaluar tina ranjang :-P.

        1.    kawani cenahna

          Serius, upami aranjeunna nyandak sadaya kaputusan pikeun anjeun (sareng aranjeunna henteu cocog sareng kahoyong anjeun) anjeun bakal bagja

          Hayu aranjeunna ngawartosan kuring, dina tungtungna éta parantos nyandak tol ...

        2.    pandev92 cenahna

          Kabogoh anu terakhir nyandak kaputusan pikeun kuring sareng kusabab kuring resep, éta henteu salah kuring lamun henteu mendakan awéwé anu paduli kabogoh na xD.

          1.    Windousian cenahna

            Hubungan séhat henteu jalan sapertos kitu. Upami mojang didedikasikan pikeun ngurus anjeun sapertos indung, gancang atanapi engké anjeun bakal ngagaduhan masalah. Boh anjeunna nyempad anjeun pikeun henteu ngalakukeun nanaon pikeun anjeunna (nyiptakeun konflik) atanapi anjeun bosen nampi pesenan (maksakeun kriteria anjeun). Kedah aya kasaimbangan dina nyebarkeun kalungguhan. Upami anjeun ngajantenkeun kabogoh anjeun janten budak sareng anjeunna angkat, éta henteu pantes dijantenkeun anjeunna pasangan.

          2.    pandev92 cenahna

            Éta mangrupikeun pendapat anjeun sareng éta dihormat, tapi kecap anu séhat dina hal ieu henteu berlaku, naon anu séhat pikeun anjeun panginten sanés kanggo kuring, sapertos anjeun resep mentega kacang sareng nyababkeun kuring alergi. Kuring henteu kantos ngagaduhan masalah sareng kabogoh kuring ngeunaan hal éta, dina tungtungna anjeunna teras-terasan ngantunkeun salah saurang ti dua deui langkung ti anu sanés, éta kahirupan sareng mustahil ngahontal jalan tengah, anu paling ngagaduhan hadiah kapamimpinan salawasna paréntah, éta sadayana gumantung Nanging anjeun nganggo éta, teu aya anu lepat salah sahiji tina dua anu nyandak kaputusan. Conto jelas ngeunaan sia-sia jalma anu mutuskeun nyaéta démokrasi. Upami budak awéwé ngalakukeun naon anu anjeun carioskeun, tangtosna pantes dipimilik ku anjeunna, éta mangrupikeun kado pikeun sababaraha urang pikeun percanten sapertos kitu ka pasangan anjeun, anjeun kedah ngartos yén janten pasangan sanés janten dua jalma, éta janten hiji, éta janten dua bagian anu Aranjeunna silih lengkepan sareng silih pikir. Éta anu jadi dadasarna sareng éta sababna 2 tina 3 perkawinan cerai, teu aya persatuan di pasangan.

          3.    Windousian cenahna

            Kuring moal nyaritakeun sabaraha taun kuring sareng pasangan kuring ayeuna kusabab éta mangrupikeun hal anu pribadi tapi kuring bakal nyaritakeun yén nomerna aya dua digit. Pangalaman kuring ngajantenkeun kuring mikir sapertos kieu (masing-masing hirup sorangan).
            Sareng anjeun leres, kuring parantos masihan pendapat kuring, kuring henteu niat ngarobih pandangan anjeun ka awéwé. Kuring ngan ukur hoyong netelakeun jabatan kuring ngeunaan ieu.

            PS: Sigana mah jalma moal langkung cerai kusabab kurang ngahiji, tapi kuring parantos terang dimana nembak anjeun. Bener nyaéta jalma ayeuna ngagaduhan ambang hanjelu anu handap. Boro-boro saha waé anu daék sangsara ngan ukur pikeun kapentingan éta (atanapi pikeun kapentingan barudakna).

          4.    kawani cenahna

            Hayu urang tingali dulur-dulur, kumaha upami anjeun ka diskotik menari regaytón? ngabarakatak

            Nya kuring ngan ukur bakal nyarios 4 kecap

            Cinta teu aya

            1.    elav <° Linux cenahna

              Tapi karunya anjeun mikeun kuring kawani. Janten naha anjeun tiasa nyarios ka kuring naon anu anjeun rasakeun pikeun awéwé anu nganteurkeun anjeun ka dunya?


          5.    kawani cenahna

            Sial anjeun ngagaduhan Alzheimer ... Atanapi kuring henteu acan ngajelaskeun ka anjeun ngalangkungan Gtalk ...

            Milarian sejarah

    2.    william_oops cenahna

      haha ... fasih sareng akurat komentarna anjeun ...
      Jujur kuring henteu terang mana anu langkung parah pikeun lambung kuring, upami alesan tina Ibu Gabriela anu dimaksud atanapi "mayar Gaby hormat sareng kagum kuring" anu dibaca dina tulisan.

      1.    william_oops cenahna

        (Kuring ngarujuk kana koméntar Windówsico)

  11.   ajag cenahna

    Sigana mah kaputusan sah pikeun kuring. Paduli naon anu dilakukeun ku pangguna sanés, kuring bakal tetep bagja dina Linux, kalayan pro sareng kontra na. Abdi langkung resep ngagaduhan masalah sareng xorg sareng ngalereskeunna tibatan nganggo sistem sapertos Windows / MAC, anu filsafatna kuring henteu satuju pisan. Abdi resep "ngendalikeun" mesin; Upami teu kitu éta bahaya pisan, sareng sajarah sigana bakal masihan kami sababaraha peringatan nalika waktosna sumping.

    Janten kitu, kuring henteu nyobian maksakeun sudut pandang kuring. Sakumaha anu parantos kuring sebutkeun, yén masing-masing milari naon anu paling cocog sareng anjeunna, kusabab nyingkirkeun perang abadi antara parangkat lunak gratis sareng proprietari, dina tungtungna anu janten prioritasna nyaéta kabébasan pribadi. Sareng anjeun tiasa milih naon waé, bahkan lebet kana kotak sapatu, haha.

    Hiji salam.

  12.   Jose cenahna

    Upami anjeunna kedah ngajelaskeun dirina, éta kusabab aya anu nyusahkeun dirina di jero.

    Mangrupikeun hal anu henteu dianggo pikeun anjeun dina Linux. Éta kusabab anjeun ngagaleuh nganggo Windows sareng kami balik deui ka bisnis sapertos biasa. Nyandak jalan anu gampang henteu sigana hal anu leres anu kedah dilakukeun dina komputasi sareng kahirupan sacara umum, sabab éta meryogikeun karugian, sanaos sigana nyaéta kauntungan.

    Éta sigana kuring janten pantulan anu dimimitian ti visi monopolistik dunya. Goréngna kénéh, saprak ditarima. Komo deui anu parah, nampi palanggaranana.

    1.    kawani cenahna

      Upami anjeunna kedah ngajelaskeun dirina, éta kusabab aya anu nyusahkeun dirina di jero.

      Saé pisan éta

  13.   67 cenahna

    Kuring henteu sieun konsol komando saprak kuring nganggo MS-DOS mangtaun-taun sareng kuring resep pisan sakali kuring parantos ngararancang satengah belasan "Config.sys" sareng "Autoexec.bat" anu kuring muatkeun numutkeun kabutuhan khusus kuring sareng jinis mémori, "diperpanjang" atanapi "dilegaan," anjeunna peryogi. Kuring malah ngarancang sababaraha aplikasi Dasar pikeun kuring sorangan anu digawé leres.

    Kuring henteu kantos nganggo Windows dugi ka 1995 nalika sababaraha réréncangan, saatos leres-leres keukeuh, dipasang dina komputer kuring. Ti taun éta kuring kadorong ku ombak anu teu tiasa dicegah éta, sanaos mangrupikeun antar muka anu saderhana, aplikasi anu henteu sacara khusus dirancang pikeun éta mimiti dieureunkeun didamel.

    Kalayan waktos sareng édisi anyar 98, 98 SE, sareng Milénium masalah ieu langkung parah sareng anu kuring ngarepkeun MS-DOS sapertos potongan musium dina 386 lami sareng sababaraha disket anu kuring simpen dina laci salaku souvenir.

    Éta anu ngajantenkeun kuring, sanajan, sareng ogé kusabab capé "Blue Screenshot", luncat kana Linux sareng saatos ngurilingan Red Hat, SuSe, Mandriva, PcLinux sareng sababaraha anu sanés, tungtungna kuring badé ka Ubuntu sakitar 2006 komo, rada engké, ku nunjukkeun sobat kuring muja, dina "varian" Mint.

    Jauh sareng langkung ti naon waé kusabab idéalisme kuring teras-terasan nganggo éta khususna pikeun dianggo ... Tapi sabaraha leres aya dina tulisan éta! Sareng kumaha akuratna kalimat anu Tina parantos nyalametkeun tina susunanana:

    "Kuring henteu gaduh waktos kanggo diajar pangantenan anjeun, butuh waktu kuring diajar ngagunakeun anjeun nalika anjeun kedah diajar ngagunakeun kuring"

    Henteu, sareng sanaos kuring ngagaduhan waktos éta, henteu paduli kumaha kirangna kuring parantos nguasai panggunaanana, kuring langkung resep nganggo éta dina hal-hal sanés sapertos ngobrol sareng jalma anu kuring resep sareng jauh, milari musik anu teu aya cetak atanapi teu aya, maca, nyerat ...

    Kusabab kitu dua sistem aya di tim kuring sareng naha ngabohong? Kalayan aplikasi anu teu aya watesna, "all-rounder" kuring nyaéta Windows (sakapeung kuring ogé bakal mésér Mac anu mahal pisan) anu nganggo XP sareng khususna Tujuh, kuring henteu terang Dalapan, éta parantos luncat pisan maju dina stabilitas sahingga kuring ngalih sacara rutin di sana sana tanpa nyerah Linux anu kuring sering dianggo ... Siga ayeuna, sanaos sababaraha taun ka pengker kuring kaleungitan rasa pikeun nyusahkeun hirup ku nalungtik "karesepan" na.

    Kuring kedah janten lanceuk spiritual pikeun Gabriela éta, kusabab ku ngagunakeun duanana sareng henteu nyerah salah sahiji aranjeunna kuring sok tungtungna diserang ku hiji atanapi anu sanés.

    Dina para pendukung Windows éta tiasa normal tapi di antara anu di Linux, anu kuring anggap pembela kabébasan sigana aneh pikeun kuring.

    Sareng éta komputer mangrupikeun hirup anjeun langkung gampang, sanés agama, janten upami aya anu tiasa ngamimitian nganggo éta ti mimiti pikeun naon anu aranjeunna pikahoyong ... BRAVO!

    1.    cyberny cenahna

      Gabriela anjeun spektakuler, alus, langsung, bangsawan dina nyerat, sakabeh awéwé, idelist sareng duniawi, kuring muja anjeun di kajauhan sareng dina tiiseun kuring. Sabenerna kuring ngamimitian di Ibm Chili, perjalanan taun 70an, engké sadayana garis win , kirang menang 8 sareng dina 8 atanapi 10 taun ka pengker, linux, ubnutu, mint jsb.
      Sarerea nganggo distro anu paling cocog sareng aranjeunna, anjeun bébas Gabriela, kuring resep kabeneran anjeun, kuring bakal nyarios béda ka Linux: »Layang, bagja, jandéla kuring bakal kabuka, ngantosan anjeun balik, kabébasan cinta kuring nyaéta kado atanapi kutukan, tapi anjeun kedah nuturkeun rasionalitas anjeun, dorongan anjeun, pamit Gabriela.

  14.   Josephgari cenahna

    Windows 7 atanapi 8 ngan ukur pikeun kaulinan sareng nonton pertandingan maén bal dina vshare, kumargi kuring henteu kantos tiasa ngonpigurasi plugins pikeun linux jojo ..

    Tapi upami nona leres!

    1.    Windousian cenahna

      Kuring nganggo Sopcast pikeun Linux sareng tiasa dianggo sapertos pesona.

    2.    Teuing cenahna

      veetle ningali kaulinan bakal hébat

      1.    Windousian cenahna

        Naha aya aplikasi sanés browser pikeun mikaresep Veetle? Kuring teu resep nonton streaming langsung sareng pamuter anu dipasang dina halaman wéb.

        Ku jalan kitu, Vshare dianggo pikeun kuring dina Linux.

    3.    geuleuh cenahna

      Sareng ngajawab ieu, tina naon anu kuring ningali

  15.   Windousian cenahna

    Aya deui sebaran anu langkung ramah (Sabayon, Chakra, Pardus, ...) sareng kuring henteu nganggap yén monolog na gaduh arguméntasi anu hadé.
    Jalma biasa henteu terang kumaha masang Windows, upami anjeun buru-buru kuring komo masang Firefox. Gabriela anu parantos déwasa nyebatkeun Photoshop, sabaraha pangguna dina seueur anu terang kumaha hack aplikasi éta? Seuseueurna bahkan henteu terang kumaha ngagunakeun mesin pencari sakumaha anu dipikahoyong ku Gusti.
    Dina kasus kuring, kuring kakurangan tina masalah seueur windos anu ceurik nalika komputer ngalakukeun hal anu maksa aranjeunna kaluar tina rutinitasna. Aranjeunna sumping ka bumi kuring nyungkeun bantosan (maka aranjeunna anu pangheulana nyebarkeun kaunggulan Windows tibatan sistem anu sanés).
    Kuring henteu nyatakeun yén distribusi GNU / Linux sampurna (anu henteu), urang peryogi sababaraha lingkungan desktop pikeun panyawad komputer sareng aplikasi anu langkung "ramah".

    1.    Ivan cenahna

      hahahaha kumaha koméntar anu saé pisan, anjeun parantos ngajantenkeun kuring seuri pisan ku logika anjeun janten murni sareng épéktip, alus teuing, alus pisan

  16.   Keopety cenahna

    Gampang pisan, anu nyarios yén kuring henteu gaduh waktos pikeun ngonpigurasikeun anjeun anu leres-leres nyarios yén kuring henteu ngagaduhan ide pikeun ngatur anjeun sareng aranjeunna henteu hoyong diajar, pikeun anu hoyong windows gampang, pikeun anu hoyong barang-barang di jalan linux. ,
    Kuring gaduh tilu sistem, win7, linux sareng mac;
    sareng windows parantos janten distro anu paling henteu kuring anggo, pikeun nyarios kuring henteu hoyong asup kana éta atanapi ngapdet deui, kalayan éta kuring nyarios sadayana, ngeunaan win 8, kuring henteu badé nguji éta, kuring henteu peryogi éta sareng upami kuring nyobian. éta bakal lami,
    Ringkesanana; sadayana bébas nyandak distro anu dipikahoyong, tapi kuring bakal neraskeun dina linux dugi ka sugema

  17.   pandev92 cenahna

    Upami anjeunna parantos nyarios ka kuring yén kuring bakal ka dunya apel kuring bakal ngartos éta, tapi ngawartosan kuring yén windows gampang ..., aya anu ngawartosan sabaraha lami kuring nyéépkeun saminggu katukang nalika ngaleungitkeun virus sialan anu kuring kedah lakukeun upami kuring masihan aksés tilu bakal kaluar ujug-ujug xD atanapi virus anu ngarahkeun google kana halaman wéb anu sanés.

    Upami anjeun hoyong gampang sareng henteu sanés, osx, upami anjeun hoyong gampang, kabébasan sareng anjeun henteu paduli ngeunaan program komérsial, linux, kanggo sésana (aya sakedik kénca), windows.

  18.   Hyoga Pastikeun cenahna

    Tanpa leres-leres maca tulisan budak awéwé ieu, sigana kuring sateuacanna yén anjeunna nyandak kaputusan anu drastis, sanaos terhormat,.

    Mimiti, Gnu / Linux mangrupikeun hal anu langkung seueur tibatan Ubuntu sareng kalayan jumlah "rasa" anu aya, kuring henteu percanten yén teu aya distribusi anu adaptasi sareng éta, tanpa diitung, ku kustomisasi sareng pilihan organisasi anu teu aya watesna anu aranjeunna gaduh. .

    Pokokna, kaputusan anu sangat terhormat tapi sangat radikal.

    Salam ka sadaya.

    1.    Hyoga Pastikeun cenahna

      Kuring ngan maca tulisan sareng hiji-hijina hal anu ngahasilkeun kuring nyaéta karunya pisan pikeun mojang ieu, nunjukkeun alesan anu anjeunna pasihkeun.
      Salam ka sadaya.

  19.   Infonux cenahna

    Nya, teu aya distro anu hébat di luar sana anu jauh ngaleuwihan Ubuntu, cicing nyalira di Ubuntu tanpa nyobian sésana nyaéta sapertos gaduh lanskap anu saé di payuneun anjeun sareng hirup ditutup sareng tirai ...

    Pendapat jalma anu nyobian GNU / Linux salami dua dinten sareng nyarios yén éta pikareueuseun sabab mojonipodna henteu tiasa dianggo pikeun aranjeunna, sapertos budak ti PCWorld, aranjeunna kedah terang yén upami aya di Linux anu henteu hasil éta kusabab pabrikan anu tugas.

    Sareng upami anjeun teu resep GNU / Linux sabab anjeun kedah ngonpigurasikeun dua hal sareng anjeun teu ngagaduhan neuron deui sabab Windows gampang teuing sareng henteu ngajantenkeun anjeun mikir, maka entong anggo.

  20.   Infonux cenahna

    Sareng pikeun catetan, kuring hormat yén masing-masing nganggo sistem operasi anu aranjeunna pikahoyong (kuring silih berganti antara Windows 7 sareng Sabayon), tapi pikeun kuring pendapat jalma anu henteu ngagaduhan ide sareng saha anu di luhur na ngaleupaskeun hama GNU / Linux ngaganggu kuring. lumayan.

  21.   Atreuskorb cenahna

    Abdi satuju sareng anjeun. Éta ngajadikeun kuring sedih ogé. Saha waé anu hoyong nganggo komputer sareng henteu ngagaduhan masalah naon waé, naon waé anu aranjeunna anggo, hirup dina dunya fantasi. Kanyataanna nyaéta bakal aya waé bug, masalah, supir, virus, konfigurasi, pembaruan sareng paréntah anu teu cocog anu sanés, henteu paduli sistem operasi anu anjeun anggo. Sapertos sadayana dina kahirupan, peryogi usaha sareng diajar, sareng dosis kasabaran anu hade sareng sumanget tangtangan. Karunya anjeun henteu ngahargaan langkung seueur naon anu anjeun pelajari ku Linux.

  22.   ditangtoskeun cenahna

    Unggal jalma nganggo Sistem Operasi anu paling cocog sareng anjeunna, resep atanapi paling cocog sareng kabutuhanana, naha éta BSD, GNU / Linux, Mac OS X atanapi Windows. Ngadaptarkeun jalma pikeun ngarobih platform nyaéta Taliban anu tutup. Pasti, aranjeunna nyarioskeun kabébasan tapi aranjeunna henteu masihan anjeun kabébasan pikeun milih platform anjeun.

    Pokokna, nasib anu alus sareng émut pikeun masang antivirus (avast! Gratis [gratis]) sareng antispyware (SpyBot Search & Destroy) ... Sareng pernah nganyarkeun sistem anjeun upami anjeun henteu ngagaduhan WGA (Windows Genuine Advantage) retak

    1.    Windousian cenahna

      Masalahna sanés anjeun milih Windows. Dina hal kuring anu ngajantenkeun kuring lucu nyaéta alesan aranjeunna pikeun ngalaksanakeunana. Hayu anjeunna fokus kana alesan anu asli, anjeunna nuju ka Windows. Éta cinta kahijina, ku anjeunna anjeunna diajar seueur hal sareng aranjeunna parantos hirup sarébu anékdot babarengan. Hubunganana sareng Linux mangrupikeun petualangan, anjeunna henteu pernah nyandak serius kana Ubuntu. Batur anu bet dina Linux henteu mésér périferal tanpa mariksa heula kasaluyuanna. Éta ibarat mésér kontrol Playstation pikeun Xbox teras kumargi henteu tiasa dianggo, anjeun balik ka Playstation (dasarna éta anu anjeun pikahoyong). Sareng sadaya input na nyaéta leresan enteng. Upami anjeun nganggo Windows kusabab anjeun ngaraos langkung raoseun sareng éta atanapi kusabab sadaya réréncangan nganggo éta, maka sampurna. Anjeunna mecat pangguna Linux salaku nonoman kalayan seueur waktos luang sareng éta leres-leres palsu (generalisasi anu goréng pisan). Éntri henteu aya artina.

      1.    Hyoga Pastikeun cenahna

        Sapuk sapuk, koméntar anjeun akurat pisan.

      2.    jarah cenahna

        satuju pisan

      3.    rayonan cenahna

        Sakumaha seueur alesan, anjeun tiasa nyarios langkung banter, tapi henteu langkung jelas

      4.    Ingrgs cenahna

        Abdi satuju sareng pendapat anjeun.

        Abdi hoyong nambihan yén koméntar anu sanés dina publikasi mojang éta nyaéta yén anjeunna "henteu gaduh waktos" pikeun nanem modal dina Linux ... kumaha ogé, dina sababaraha publikasi dirina, anjeunna nuduhkeun kaasihna pikeun pidéo video, anu henteu lepat pisan, tapi éta ngajantenkeun kuring curiga yén prioritas anjeun ngeunaan panggunaan waktos anjeun rada kontradiksi sareng argumen anjeun ...

  23.   yathedigo cenahna

    Sadaya argumen ieu sapertos kaos kaki: Urang tiasa muterkeun sareng jalanna sami.
    Kuring kabur ti Windows, ku alesan anu sarua yén anjeunna nganyatakeun ngeunaan linux, sareng anu leres, saatos tilu taun nganggo mint sareng ubuntu, kuring henteu ngarep-ngarep teuing tina windows, ideu ngan ukur pikeun masang deui (henteu janten Xp) nyababkeun kuring nyeri tibalik luhur ka handap.

    Hiji salam.
    (Ku jalan kitu, Wani, kuring parantos ningali yén Fnac parantos sumping di Xanadu ... éta diapresiasi nalika kuring ngiringan kulawarga pikeun pameseran na .. Damn PrimarK).

    1.    kawani cenahna

      Hahaha Primark, di Islazul aya deui anu sanés, sareng kusabab éta murah, sadayana angkat ka dinya ningali baju anu sami kanggo jam sareng jam.

      Sareng leres, Fnac del Xanadú sigana hébat, sanaos kuring henteu lebet

  24.   yathedigo cenahna

    Jelas kuring hartosna yén Fnac parantos sumping….

    lapsus trope torpis est.

  25.   Hugo cenahna

    Jelas sababaraha alternatif pikeun Linux kirang dipoles tibatan aplikasi aslina pikeun Windows atanapi Mac, tapi éta dina Linux anjeun kedah ngonpigurasikeun sadayana mangrupikeun hal anu relatif. Salaku conto, kuring parantos nganggo Linux Mint (duanana versi aslina sareng anu dumasar kana Debian) sareng kusabab éta standar sareng tanpa nanem modal waktos atanapi artos milari program tambahan, éta ngamungkinkeun anjeun langkung seueur tibatan Windows nyalira.

    Nyatana, sahenteuna Linux mah parantos kauninga sareng leres ngonpigurasikeun pakakas anu Windows sorangan henteu dipasang sacara standar sareng anu kadang anjeun kedah nyéépkeun jam-jam milarian internét, kusabab pabrikna mutuskeun pikeun lirénkeun supirna pikeun komponén tinangtu anu aranjeunna henteu ngadamel deui, atanapi ngan saukur pabrikan nyalira lirén eksis atanapi perusahaan dibeli ku anu sanés, jst.

    Saur Gabriela langkung milih sistem sacara visual langkung resep sareng anu ngadukung aplikasi anu langkung merenah pikeun anjeunna, tapi ieu henteu hartosna yén Windows sacara téknologi langkung unggul.

    Tanggung jawab Canonical pikeun kualitas parangkat lunak anu kalebet dina Repositori na sigana kuring henteu masuk akal sakumaha hoyong nanggung jawab Microsoft pikeun aplikasi anu didamel ku anu sanés.

    Anu matak, unggal vérsi Windows anu anyar condong ngahasilkeun pangaruh anu sabalikna kusabab éta beuki ngabingungkeun kuring (kuring musuh antar muka anu imut tapi éfisién). Kuring nganggo sakedik di bumi pikeun maénkeun kaulinan janten kuring henteu hilap deui sareng masihan dukungan téknis nalika damel, tapi sacara umum kuring resep kalenturan anu ditawarkeun ku Linux ka kuring.

    Kuring jujur ​​percanten yén upami Microsoft henteu nerapkeun patén anu dipasihkeun ka aranjeunna (sareng kanggo masang ampir aplikasi naon waé anjeun kedah mayar konci instalasi) éta kusabab persaingan Linux sareng Mac. Tapi aranjeunna henteu ngalakukeun éta, henteu éta hartosna aranjeunna moal.

  26.   Renata cenahna

    Kuring ngan ukur hoyong tinggaleun ieu di dieu:

    Troll:

    Troll atanapi troll mangrupikeun kecap Internét anu ngajelaskeun jalma anu ngan ukur ngahaja ngahajakeun pangguna atanapi pamiarsa, nyiptakeun kontropérsi, ngangsonan réaksi anu tiasa diprediksi, utamina ku pangguna novice, pikeun sababaraha kaperluan, ti mimiti hiburan saderhana pikeun ngaganggu atanapi alihan topik diskusi, atanapi provoke flamewars, ambek pamilon anjeun sarta pitting aranjeunna ngalawan silih.

    Dicandak tina Wikipedia.

    Aranjeunna geus trolled. 😉

    PS: Wani, teuing ambek dina haté anjeun bakal nyerang haté.

    1.    Tina Toledo cenahna

      Sanaos kuring parantos nuturkeun topik ieu caket saatos kuring nyiptakeunana, sareng saatos maca masing-masing entri kalayan taliti, kuring sok mutuskeun henteu ngajawab salah sahiji, sanaos seueur waleran éta, tina sudut pandang kuring -Kuring negeskeun deui TI PERSPEKTIF kuring-, output tina logika radikal.

      Renata, Abdi hoyong jelaskeun sababaraha hal:

      1.- Éta kuring ngagaduhan topik anu ditulis ku Gabriela hatur nuhun, khususna pikeun tautan anu anjeun nyayogikeun dina koméntar anjeun ieu:

      Sawala anu séhat digabungkeun sababaraha dinten ka pengker nalika Gabriela nyerat naha anjeunna henteu nganggo Ubuntu deui sareng ayeuna anjeunna bakal nganggo Windows 8, tapi anjeun kedah ningali hal-hal tina sudut pandang jalma-jalma anu mimiti, jalma-jalma anu henteu pati kenal sareng sadaya sistem ieu operasional sareng anu utamina aranjeunna pikahoyong nyaéta tiasa ngagunakeun komputer tanpa teuing kabingungan.

      Topik lengkep, pikeun anu hoyong maca éta, disebat Lelaki ieu anu nganggo Windows, Ubuntu sareng Mac pikeun kahiji kalina bakal ngingetkeun anjeun nalika anjeun ngabantosan bapak / aki anjeun pikeun ngagunakeun komputer
      2.-Saatos maca éta, sigana kuring janten topik anu tulus, ditulis tina haté sareng, tina sudut pandang kuring, ogé berpendapat. Kuring ngaidentipikasi naon anu ditulis ku Gabriela kusabab kuring ogé ngarasa sami sareng ngaliwat hal anu sami: saatos nyéépkeun waktos 10 dugi 12 jam di biro desain grafis, kuring balik ka bumi sareng kuring kedah janten indung sareng pamajikan, babaturan babaturan kuring sareng sakedik waktos kuring parantos ngantunkeun henteu hoyong investasi éta boroskeun kana diajar kumaha ngonpigurasikeun WI FI laptop kuring pikeun dianggo Linux. Kurangna neuron? Sigana mah henteu ... tapi anu leres nyaéta saleresna kuring langkung resep maca buku anu hadé dina basa Spanyol.
      3.-Kuring henteu terang saha anu anjeun maksudkeun nalika anjeun nyarios yén jalma parantos trolled, tapi ngan dua urang tiasa; Gabriela atanapi abdi. Tina Gabriela Kuring ngan ukur tiasa nyarios yén kuring henteu terang maksud utami na atanapi naon anu dimaksadna ku subjek, tapi tina sudut pandang kuring, sigana jujur ​​sareng tanpa niat goréng. Pikeun bagian kuring kuring ngan ukur hoyong nyebarkeun apresiasi kuring pikeun kawani na pikeun ngébréhkeun ideu éta, ogé jujur ​​sareng tanpa niat goréng.

      Abdi hoyong dipungkas ku nyarios yén masing-masing waleran anu dipasihkeun di dieu kuring henteu ngan ukur ngan ukur kritik kana posisi Gabriela tapi ogé nuju naon anu kuring pikirkeun sareng rasakeun, kumargi kuring sapuk pisan satuju sareng anu dikedalkeunna.

      1.    Renata cenahna

        Halo Tina.

        Henteu aya waktos kuring hoyong ngajantenkeun anjeun ngaraos goréng ku koméntar ieu anu kuring tinggalkeun, sareng kuring justru mikir yén sadayana nganggo naon anu aranjeunna pikahoyong. Éta sami sareng Android sareng Apple, kuring sacara pribadi benci anu kadua tapi upami anjeun resep, maka sampurna, éta anu cocog sareng anjeun. Sareng henteuna waktos mangrupikeun masalah, sabab nalika "dewasa" seueur pisan anu kedah dilakukeun anu anjeun pikahoyong nyaéta komputer anjeun tiasa dianggo sareng éta waé.

        Kuring nyarioskeun ngeunaan Troll, sabab kuring terang yén Gaby kalolobaan troll, sareng leres, postingan na SANGAT tulus, tapi anjeunna terang yén masihan sudut pandang éta bakal memicu koméntar sapertos anu muncul di dieu dimana aranjeunna nyebatna teu boga akal sareng anu sanés. Janten hayu urang sebutkeun yén sanaos tujuan mimiti anjeun sanés nempatkeun diri dina posisi troll tapi nyarios naon anu anjeun pikirkeun (éta blog anjeun saurna) tapi aya koméntar sareng jalma anu amarah ngeunaan kaputusan anjeun ngagunakeun Windows 8 anu janten hal anu sanés. Atanapi anjeun kedah merhatoskeun ka jalma-jalma ieu ku ngahina naon anu anjeunna pikirkeun kusabab éta béda? Sigana mah kuring kusabab éta sanés sanésna bebeneran, tapi sadayana jalma ningali anu saleresna tina panonna.

        1.    Windousian cenahna

          Kuring ningali anjeun ngabagi panyakit. Abdi hoyong PC kuring "damel sareng angkat" (sareng éta anu dilakukeun ku Linux). Abdi tiasa ngadamel "jalan sareng buka" nganggo Windows, tapi peryogi langkung lami pikeun dugi ka ditu. Janten dina pangalaman kuring argumen éta lucu sareng salah. Upami anjeun ngalakukeun anu parah sareng sistem operasi kuring, tinggal leupaskeun sareng bakikeun waktos anu berharga anjeun pikeun anu sanés. Tapi tong nyebut sésana leutik, punten.
          Sareng upami réréncangan anjeun troll, antepkeun sumping ka dieu sareng nyobaan ngabantah argumenna, anjeunna bakal ngagaduhan waktos luang (berkat Windows).

          1.    elav <° Linux cenahna

            Sareng upami réréncangan anjeun troll, antepkeun sumping ka dieu sareng nyobaan ngabantah argumenna, anjeunna bakal ngagaduhan waktos luang (berkat Windows).

            xD

      2.    Renata cenahna

        Ku jalan kitu, hal anu kuring hilap disebatkeun sareng Abdi hoyong ucapkeun deui: didieu teu aya hiji jalma anu maca atanapi mairan anu henteu terang kumaha ngagunakeun komputer tina sirah dugi ka toe, dina "normal" dina populasi, urang sadayana pangguna panengah di dieu -Advanced, atanapi meureun janten langkung spésifik, kami nganggo komputer langkung ti ngan ukur mariksa Facebook atanapi Hotmail sapertos anu biasa dilakukeun ku jalma.

        Kuring nyarios sadayana ieu kusabab tulisan anu kuring terbitkeun ngeunaan lalaki anu henteu pernah nganggo Windows 8 (sareng OS anu sanésna) mangrupikeun penduduk rata-rata sareng kuring nyebut éta kusabab seuseueurna sapertos kitu, aranjeunna henteu terang kumaha ngalakukeun hal dina komputer komo anjeunna henteu Kuring terang kumaha ngagunakeun Windows 8 (sanaos naon anu dicarioskeun ku Gabriela).

        Nalika hiji / atanapi dikritik kusabab henteu nganggo Linux tapi Windows, atanapi parantos robih, atanapi sapertos kuring, gaduh dual boot salamina, biasana anu aranjeunna carioskeun nyaéta enya, Linux gampang dianggo, tapi jalma anu parantos aya dalit sareng OS ieu -dina sebaran naon waé, éta diskusi anu sanés-. Dina hal kuring, nalika kuring mimiti nganggo Linux éta taun 2004 sareng kuring parantos nyobian ngeunaan 5 sebaran sareng sanaos ayeuna ogé sigana gampang sareng kuring nyaritakeun jalma séjén yén éta, nalika kuring mimiti di 2004 kuring henteu ngagaduhan ide sakedik pikeun ngalakukeun nanaon pisan jeung butuh kuring lila diajar, kuring frustasi. Ok, ayeuna langkung ramah-pangguna tapi masih aya sababaraha hal anu matak ngabingungkeun sareng masih kedah dilakukeun ku konsol, anu ngaganggu kuring, sabab kuring, kuring, kuring henteu réngsé diajar kode pikeun ngalakukeun éta kusabab otak kuring sibuk dina hal-hal anu langkung penting deui. Ngitung yén urang asalna ti masarakat adat éta nyaéta ngadobel dua kali pikeun sagalana sabab kami nyangkut kana ideu Windows, transisi ampir henteu gampang.

        Kuring hoyong dipungkas ku nyarios hiji hal sareng sanaos I LOVE Ubuntu, éta mangrupikeun distribusi karesep kuring - Hate Ubuntu dina 3,2,1 ... - vérsi anu pang anyarna masihan kuring masalah, sakedik: sareng pembaruan kuring kaleungitan hal-hal sanés anu kuring parantos ngagaduhan dukungan flash, Atanapi kuring masang Kayu manis sareng komputer henteu kantos ngamimitian deui, ngan ukur nyebut dua anu anyar pisan. Pikeun jalma anu resep nguji program sadaya waktos sareng anu gaduh ngan hiji komputer sareng anu kedah dianggo 8 jam sadinten, éta henteu merjuangkeun pikeun ningali naha éta tiasa dianggo deui. Sareng henteu, abdi moal nganggo Arch atanapi anu sanés kumargi kuring henteu resep aranjeunna, kuring parantos nyobian.

        Kasimpulanana, 1. anjeun kedah ngahargaan naon anu masing-masing jalma mutuskeun anggo, sareng 2. anjeun kedah naros ka diri sorangan, naha rata-rata pangguna?

      3.    Windousian cenahna

        Kuring bakal jujur ​​sareng anjeun, upami distribusi GNU / Linux anu kuring anggo masihan kuring langkung seueur masalah tibatan Windows, maka kuring bakal balik deui ka Windows tanpa dipikiran deui. Sareng kuring henteu bakal nyerat éntri nyobian menerkeun kaputusan kuring.

        Nganalisis tulisan éta tina sudut pandang nétral (hal anu teu mungkin ku manusa), kuring ngaraos bau anu teu pikaresepeun. Jero haté anjeunna yakin anjeunna parantos dewasa ku ninggali Ubuntu sareng éta absurd. Linux langkung peryogi waktos tibatan Windows. Pikeun sistem gampang anjeun gaduh Apple. Dina masalah mimiti anjeun ngan ukur kedah nyandak dompét.

        Nalika anjeunna ngabantah hal-hal sapertos "Anjeunna anu bébas tina dosa matak batu anu munggaran," kuring seuri seuri.
        Upami kuring teraskeun sareng naon anu nyeratna dina koméntar kuring moal lirén. Anjeun kedah hormat upami anjeun hoyong dihargaan, teras ngukur kecap na. Sareng kuring ngantepkeun masalahna sabab henteu aya hubunganana ogé, masing-masing ngagunakeun naon anu cocog sareng anjeunna.

        Hiji pamikiran terakhir: Naon waé pangguna Windows anu canggih tiasa diajar dina dua ditajong kumaha ngagunakeun distribusi GNU / Linux pikeun anu henteu dikenal (tanpa miceun waktos deui). Sareng ku maksadna hartosna kuring anu terang kumaha masang driver atanapi hack sistem / aplikasi.

    2.    jamin-samuél cenahna

      ahahaha sok kitu .. xD

    3.    kawani cenahna

      Sareng naon koméntarna?

      Naha mungkin pikeun terang naon anu kuring laksanakeun?

      Upami kuring nganggur, maka naon anu bakal urang lakukeun, éta henteu pantes hirup.

      1.    TDE cenahna

        Naon anu kuring baca?
        Wani ngagaduhan petunjuk gratis (langsung pisan) ti Renata (desktop) tanpa parantos nanaon. Sigana mah henteu adil pisan pikeun anjeunna, pikeun nyarios leresna.

        1.    Renata cenahna

          Henteu aya anu gratis dina kahirupan ieu. Sareng éta Artescritorio, kalayan hiji E.

          1.    TDE cenahna

            Nya, anjeun ngadukung gratis. Sareng leres, aya hal-hal anu gratis (sareng gratis) dina kahirupan ... masalahna nyaéta jalma hirup ku ningali sareng nangtoskeun nilai pikeun sadayana. Éta masalah minat ...

          2.    kawani cenahna

            Henteu aya anu gratis dina kahirupan ieu. Sareng éta Artescritorio, kalayan hiji E.

            Naha éta argumen anjeun ngalawan naon anu anjeunna carioskeun TDE?

            Katingali, kuring masih hoyong terang naon anu kuring laksanakeun pikeun ngaleungitkeun koméntar éta

    4.    pandev92 cenahna

      Anjeun tiasa ngajelaskeun langkung saé putri abdi, saolah-olah kuring ngantepkeun definisi hiji kecap sareng henteu ngajelaskeun naha kuring ngahartikeunana, saur kuring nyaéta kurang hormat awéwé ...

    5.    Windousian cenahna

      Renata, naon anu anjeun milari pesen éta? Anjeun hoyong ngajarkeun naon artina troll kalayan conto, leres? Kusabab pesen anjeun ngahaja ngahajakeun, nyiptakeun kontropérsi sareng réaksi anu tiasa diduga. Hal anu sami parantos dilakukeun ku Gabriela dina jabatanna.

    6.    kawani cenahna

      pandev92 y TDE:

      Renata sareng kuring kantos ngaji dina usum panas di Artescritorio, sabab éta henteu sumping ti dinya ...

      Kusabab upami henteu, kuring henteu ngartos ngeunaan koméntar anjeun.

      1.    kawani cenahna

        Dina ngalirkeun ogé pikeun Windousian.

  27.   Aaron Mendo cenahna

    Oh hayu, ieu blog linux atanapi windows?

    1.    Infonux cenahna

      Mangrupikeun blog berita, éta nyarioskeun sadayana topik, hal anu kuring resep pisan, sanaos tina nami kuring tiasa nyimpulkeun éta langkung ti GNU / Linux, sanés sapertos blog anu sanés (kuring henteu bakal nyebut nami ..) anu ngaku ngobrol ngeunaan hiji topik (GNU / Linux) sareng tétéla aranjeunna ngan ukur nyarioskeun Mojonbuntu (punten, kuring hormat saha waé anu ngagunakeunana, tapi kuring henteu resep pisan sareng distro sareng kusabab perusahaan anu aya di tukangeunna, kuring henteu ngahargaan pisan).

      Sareng perkawis koméntar anu kuring baca di luhur, anjeun leres, mojang dina tulisan éta resep Windows, nyobian Ubuntu, henteu resep sareng langkung bogoh ka Windows, tapi kuring henteu terang naon anu dimaksud jalma ku parangkat lunak anu gampang dijual, tina anggo sareng kontrol (kuring henteu terang anu mana anu langkung parah, terang yén aranjeunna ngendalikeun anjeun sareng henteu ngalakukeun nanaon atanapi henteu terang éta), kuring henteu terang, kuring masang Windows dina PC anu henteu ngagaduhan éta ti pabrik sareng kumargi éta henteu énggal pisan, kuring gaduh waktos anu parah pisan pikeun milari supirna, ku linux kuring sumping, kuring uji éta sareng éta mikawanoh langkung ti 90% pakakas anu munggaran.

    2.    geuleuh cenahna

      Éta milik jalma anu ngagaduhan seueur waktos sareng buah anggur goréng.

  28.   ubuntero cenahna

    Kuring maca Postingan budak awéwé sareng hiji-hijina hal anu kuring ngartos nyaéta: «-Saya henteu ngagaduhan neuron», »- Kuring henteu hoyong ngalawan», »- Kuring henteu weruh naon éta dual boot», «Kuring nyarioskeun parangkat lunak gratis sareng kuring nganggo perangkat lunak bajakan», sareng Anjeunna masih ambek yén aranjeunna ngahina anjeunna, kuring moal nyarios nanaon dina tempatna .... upami Linux sanés hal anjeun, tinggalkeun! Abdi henteu saé dina ngatur jalma janten henteu! salam 😀

  29.   geinux cenahna

    Upami kuring mendakan CD W8 asli anu ngagolér dina taneuh, hal anu pangpayunna kuring lakukeun nyaéta nyepak sareng anu kadua miceunana. Abdi hoyong netelakeun yén kuring henteu ngagedekeun, éta pisan anu bakal kuring lakukeun sareng dina urutan éta.

    1.    kawani cenahna

      Nya, kuring bakal ngajual kadua, sahenteuna urang kéngingkeun pasta dina waktos krisis hahaha

      1.    jamin-samuél cenahna

        ahahahaha xD

    2.    pandev92 cenahna

      mhh, kumaha asli na, upami teu gaduh kertas lisénsi siga nanaon xD!

  30.   Arturo Molina cenahna

    Justru naon anu Tina carioskeun nyaéta naon anu kajantenan. Éta sadayana radikal pikeun membela Linux sareng bebas tina propriétari. Ditempo yén aranjeunna ngan ukur maca anu cocog sareng aranjeunna: p hehehe

    1.    Windousian cenahna

      Nya, kuring parantos maca jalma-jalma kagum ku nyindiran awéwé anu hoyong haneutkeun pagawé (hartosna kuring Gabriela). Upami anjeunna babaturan kuring, kuring bakal nyebatkeun yén anjeunna ngaco. Anjeunna tiasa langkung gaya sareng ngantepkeun penyu ninja nyalira.

  31.   moony cenahna

    Jang ngalampahkeun naon "Gabriela" anu anjeun peryogikeun 3 hal:
    Katilu nyaéta "teu sadar sosial."
    Abdi tiasa angkat sareng padamelan di mikro $ sering; sigana sektor swasta sareng budaya perusahaan na kedah resep pisan pikeun kaputusan kaputusan na.

    1.    pandev92 cenahna

      Dimana dipénta? Éta yén aranjeunna mayar saé di dinya, kuring ngajalankeun xd.

  32.   Gabriela cenahna

    Abdi hoyong hatur ka Tina pikeun janten bageur pisan dina cara marios tulisan kuring, kalayan sopan.

    Kuring henteu ganggu maos sadaya koméntar anu sumanget ti pamiarsa desdelinux sabab jujur ​​... éta henteu ngahibur kuring sareng kuring henteu gaduh waktos. Diantara anu kuring baca kuring ningali seueur anu satuju sareng kuring.

    Leres, pasihan alesan kuring, tétéla seueur anu henteu terang maca atanapi teu gaduh waktos sapertos kuring sareng ngan ukur ngaloloskeun bagian Ubuntu ngabandungan. Sareng aranjeunna henteu maca paragrap anu munggaran, hatur nuhun parantos satuju sareng kuring, sanés anu kuring milari tapi raoseun tiis.

    Kamungkinan kuring, anu henteu damel di payuneun komputer unggal dinten, ogé kuring henteu cicing tina program, janten téknisi, ngatur jaringan atanapi halaman wéb, atanapi naon waé, kuring parantos nyobian langkung seueur distro Linux tibatan kaseueuran anu masihan koméntar di dieu sareng aranjeunna robih baju na aranjeunna nyebut kuring bodo kusabab kuring nyéépkeun séri gringo sareng kuring teu gaduh waktos "diajar hal-hal anyar."

    Fans sok ragrag pikeun hal anu sarua, tétéla sadayana élmu di jagat raya kalebet diajar ngagunakeun Linux.

    Kuring kedah ageung sareng nanem modal waktos kuring pikeun hal-hal anu sanés, Linux henteu tuangeun kuring, henteu nyandak kuring damel sareng henteu nangkeup kuring nalika wengi (kuring henteu terang kumaha salamina anjeun ...)

    Janten kuring henteu gaduh waktos deui pikeun "Diajar sareng henteu janten idiot anu nganggo windows sabab gampang."

    Teu aya anu ngahutang kasatiaan kana produk, langkung-langkung hiji anu nyababkeun aranjeunna gangguan, upami fanatisme anjeun ngajantenkeun aranjeunna ngahina batur aranjeunna kedah mikir sakedik-sakedik kumaha artina.

    Ubuntu lebay, sapertos réstoran di tempat kuring badé tuang 1 taun ka pengker dimana aranjeunna ngadamel potongan daging anu saé sareng anu terakhir waktos kuring angkat éta pikareueuseun. Éta lebay sapertos kitu, kuring lirén angkat, tapi panginten upami rerencangan uih deui sareng nyarioskeun tuangeun anu raoseun deui kuring bakal ningali sareng masihan anjeunna kasempetan. Tapi samentawis éta kuring badé milarian anu raos langkung raos.

    Coba pikeun nulis koméntar pondok sabab kusabab tulisan anu kuring tulis éta panjang pisan, seuseueurna koméntar ngalangkungan seueur bagian sareng ngan ukur anu bakal nyeret kuring dina taneuh anu dibaca.

    Salam ka sadayana, anggo naon anu ngabahagiakeun anjeun sareng liren nyiduh batur pikeun ngarobih pipikiran. Aranjeunna parantos katingal religius.

    1.    kawani cenahna

      Ubuntu lebay, sapertos réstoran di tempat kuring badé tuang 1 taun ka pengker dimana aranjeunna ngadamel potongan daging anu saé sareng anu terakhir waktos kuring angkat éta pikareueuseun. Éta lebay sapertos kitu, kuring lirén angkat, tapi panginten upami rerencangan uih deui sareng nyarioskeun tuangeun anu raoseun deui kuring bakal ningali sareng masihan anjeunna kasempetan. Tapi samentawis éta kuring badé milarian anu raos langkung raos.

      Kuring satuju yén Ubuntu ngabandungan, kumaha anjeun ngalakukeun kasalahan ieu:

      Linux = Ubuntu

      Kasalahan anu parah pisan, upami Ubuntu masihan anjeun masalah, anu normal kumargi éta mangrupikeun sampah anu bahkan henteu pantes janten milik dunya Linux sabab cobian anu sanés.

      Anjeun gaduh ratusan sareng ratusan kanggo milih.

      Seolah-olah anjeun hoyong kéngingkeun Primitiva sareng anjeun henteu maénkeun éta. Naon kasempetan anjeun pikeun meunang? 0%

      1.    Diego cenahna

        Kitu ogé…
        leres leres.

        Surak (:

    2.    pandev92 cenahna

      Kuring parantos nyobian sadaya sistem anu dijalankeun dina pc kuring sareng teu aya anu rusak, kumaha upami leres nyaéta ubuntu sanés anu pangsaéna, tapi anjeun sadar ayeuna saatos sakumaha anjeun nyarios, yén anjeun parantos mangtaun-taun ? Éta janten pondok akal. Naon anu jelas yén nyerat naon anu anjeun parantos nyerat ngajantenkeun anjeun hoyong ngagabungkeun flamewar sareng kuring henteu badé lebet sabab éta henteu pantes didebat sareng awéwé. Naon anu nyarios:

      [img] http://jenden.us/storage/JD/img/troll_detected.gif [/ img]

    3.    Windousian cenahna

      Anjeun teu pantes waleran.

      1.    kawani cenahna

        Koméntar anu pangsaéna dugi ka dieu, di dieu bibi parantos sumping rada némpél bal

  33.   ajag cenahna

    Hese pisan pikeun sadayana pikeun satuju kana hal sapertos kitu; Sadayana gaduh pendapatna. Nanging, sakumaha ceuk kuring dina koméntar munggaran kuring, kuring keukeuh yén sadayana nganggo naon anu paling cocog pikeun kabutuhan sareng bola na. Éta sigana mah saé atanapi goréng, tapi éta hirupna, éta kaputusanana, sareng upami éta saé pikeun anjeunna, olé, sakumaha anu aranjeunna nyarios di nagara kuring.

    Kuring tiasa atanapi henteu satuju, tapi éta henteu leres pisan. Maksudna, yén pangguna anu sanés ninggalkeun Linux pikeun buka Windows henteu mangaruhan kuring pisan. Sareng upami anjeunna bahagia di ditu, hébat. Dina hal kuring, kuring langkung resep, dinten ieu, hubungan cinta kuring sareng Arch, sareng dina dua taun ka pengker, kuring parantos nganggo Windows salami 1 minggu, anu 2 dinten na pikeun masang pembaruan, haha.

    Dina Linux, hayu urang nyanghareupan éta, sakali anjeun ngonpigurasikeun perangkat keras sareng program anu badé dianggo, sabaraha kali anjeun kedah ngarobih deui? Aranjeunna tiasa dianggo saumur hirup, kacuali anjeun ngarobihna atanapi ngarobih distro.

    Hiji salam.

  34.   pandev92 cenahna

    punten:

  35.   truko22 cenahna

    Sababaraha VS pikaresepeun sareng anu sanésna ngaganggu, sadayana nganggo naon anu aranjeunna pikahoyong sareng kumaha aranjeunna resep, "tapi anjeun kedah jujur." Saatos janten pangguna win salami 7 taun, kuring ngalereskeun, nyetélna, masang sadayana sareng ngumbar sadaya masalahna. Hiji dinten batur sapagawean mawa ubuntu sareng compiz sareng kuring ngawartoskeun anjeunna yén kuring bakal ngalakukeun hal anu sami sareng ngawartosan kuring langkung seueur distro pro, anjeunna ngawartosan ka kuring. Kuring henteu hampura nyebatkeun yén slackware nyebrotkeun kareueus kuring sareng nyah éta sareng nyiduhkeun kana raina sareng kuring nangis siga budak awéwé taranjang di juru, sakedik kuring terang. Abdi henteu nyarioskeun fitnah slackware ku nyumputkeun kajujuran kuring sareng yén kuring henteu tiasa. Linux sanés ngan ukur OS sanés, nya éta nungtut pisan tapi éta ngahargaan anjeun ku ngabagi Rahasia sareng ngarobih anjeun ku sababaraha cara sareng tingkatan.

  36.   KZKG ^ Gaara cenahna

    Oké. Kuring ngagaduhan masalah pikeun maca unggal koméntar sareng siga anu parantos dilakukeun, kuring langkung resep henteu mairan…. kumaha oge, ieu ngagaduhan rada kaluar kontrol.

    Anu mimiti sareng anu paling penting, baca tulisan ieu:
    https://blog.desdelinux.net/mas-alla-del-tipico-no-me-gusta-linux-me-regreso-a-windows/

    Kuring ngadugikeun bagian:
    Kabébasan anu paling penting yén pangguna kedah milih sistem operasi anu mana anu dianggo

    Gabriela, Renata, kawani, pandev, elavjeung rébuan anu ngadatangan kami unggal dinten ... masing-masing gaduh kabébasan nganggo OS anu paling dipikaresepna, cocog sareng anjeunna, nguntungkeun anjeunna, jst.
    Kitu ogé urang sadayana ngagaduhan kabébasan ngalaksanakeun opini, anu ngagaduhan atanapi henteu kedah obyéktif, mapan, logis, sareng sanésna, sareng gumantung kana kualitas opini sareng kualitas / kecerdasan pamaca, éta bakal janten panarimaan anu gaduh sami.

    Nyebat pangguna anu bodo, jelema bodo, atanapi anu sanés kumargi aranjeunna milih Windows tibatan Linux, naha anjeun henteu pikir anu ngajantenkeun pamasihan pendapat rada bodo? . Kuring henteu hoyong anu janten gelo, tapi ngartos yén kabébasan éksprési aya, enya, tapi resep sadayana kabébasan: «kabebasan individu réngsé dimana kabebasan koléktif dimimitian»

    Kuring bakal nyandak indung kuring salaku conto, anjeunna henteu resep damel di Linux langkung alit di LibreOffice, sabab anjeunna langkung milih Windows98 + Office 2003. Naha anjeun tiasa ngabayangkeun réaksi kuring nalika anjeunna nyarios henteu? ... tapi hei, teu kunanaon, anjeunna mangrupikeun akuntan / ékonom, waktos sareng padamelan na ENTONG kalebet investasi sababaraha jam atanapi menit dina paham kumaha OS atanapi aplikasi na tiasa dianggo, henteu mirip kumaha sigana, anjeunna kedah nyayogikeun waktosna kana naon anu ngagambarkeun artos, kauntungan, sareng janten produktif sabisa.

    Hal anu sami kajadian sareng Gaby, anjeunna henteu khusus pikeun komputer, anjeunna mangrupikeun panatik internét enya, tapi éta henteu hartosna gaji / gajih na dikaitkeun kana komputer, anjeunna (sapertos ampir sadayana) ngagunakeun téknologi pikeun ngahibur dirina, senang, sareng upami pikeun ngahibur na hartosna:
    - Pencét tombol sareng PC parantos dimimitian sareng siap
    - Tonton video séri / pilem
    - Édit poto dina program anjeun terang sareng master (PS)

    Sareng kumargi anjeunna alit anjeunna terang kumaha ngalakukeun éta sareng Windows, naha aya anu ngagaduhan hak pikeun nungtut yén anjeunna nanem modal jam-waktos luangna dina lirén ngalakukeun naon anu dipikaresepna, diajar anu anyar, teras ngalakukeun ampir hal anu sami anu anjeunna lakukeun sateuacanna?
    Hayu urang sisihkan masalah lisénsi, pembajakan jsb, sabab anjeunna (kawas batur) nyaéta pangguna anu henteu paduli masalah lisénsi, naha ieu mangrupikeun hal négatip atanapi henteu ... pikeun dirina éta henteu ngagambarkeun halangan.

    Pokokna ... kuring ngan ukur nyuhunkeun akal, sacara standar kami pangguna Linux diklasifikasikeun salaku radikal, Taliban, nekad, freeks, geeks, kutu buku, aneh ... sareng sajabana, hayu urang henteu masihan alesan deui pikeun diklasifikasikeun sapertos kitu 😉

    Wasalam

    1.    Windousian cenahna

      Tulisan anjeun hormat ka sadayana, sakumaha kuduna. Kuring anggap Gabriela mangrupikeun réréncangan anjeun sareng logis yén anjeun henteu hoyong campur.

      Pasangan anjeun henteu ngalakukeun hal anu sami. Sigana mah anjeun parantos ngungkabkeun sareng hoyong bagikeun ka pamiarsa anjeun (nonoman Linux sareng Windows sawawa). Upami anjeunna hormat, anjeunna moal ngagaduhan seueur iteuk. Pangguna Linux anu radikal pikeunna (enya atanapi enya). Upami teu kitu kami moal nganggo sistem operasi anu nyedot sareng nyéépkeun waktos anjeun. Henteu masalah naon anu ditulis di dieu, anjeunna jelas ngeunaan éta sateuacanna ;-).

      PS: Anjeunna nganggap anjeun henteu dewasa ku cara :-P.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Hormat ka sadayana enya, sareng henteu paduli naha anjeun kantos terang pangguna X atanapi Y. Sareng, bertentangan sareng anu kuring terang seueur jalma pikir, henteu, éta sanés niat kuring ngabela Gabriela ... nyatana, anjeunna sanés jinis jalma anu meryogikeunana.

        Nalika anjeun nyarios "pasangan anjeun" kuring henteu ngarti, saha anu anjeun hartosna?

        Kajadian anu sami sareng kuring kalayan akhir (PD) ... Kuring henteu ngartos naon anu anjeun hartosna, naha anjeun tiasa langkung jelas?

        Wasalam

        1.    Windousian cenahna

          Mitra blog (artescritorio).

          Upami anjeun hoyong membela éta, anjeun bakal campuh sateuacanna (sigana mah). Maksad abdi yén kuring ngartos yén anjeun hoyong ngajauhan éta kusabab anjeun kolega dina meja.

          Dina PD: [lulucon] Éta Renata sareng Gabriela dina privasi kedah nyauran anjeun henteu dewasa pikeun janten "GNU / Linux Freaky". [/ Bobodoran]

  37.   jamin-samuél cenahna

    100% satuju KZKG ^ Gaara .. Kuring henteu merhatoskeun deui sagala hal anu diucapkeun di dieu "sabab éta langkung sami" ..

    Anggo naon anu anjeun pikahoyong sareng bagja \ O /

  38.   lajc0303 cenahna

    Mimiti salam sadayana!

    Kami badé sami, hormat heula, ngagunakeun OS sapertos kitu henteu ngajantenkeun kuring jalma anu langkung saé atanapi goréng, aranjeunna patarosan ngeunaan kapraktisan numutkeun kabutuhan. Henteu aya OS anu langkung sesah atanapi gampang tibatan anu sanés. Kanggo kaseueuran, Windows gampang sabab asalna sacara standar sareng ngonpigurasi salaku standar dina ampir sadaya komputer sareng éta anu urang hoyongkeun bijil dina kahirupan urang.

    Windows dina komputer lami kuring ngan ukur pikeun mesin virtual pikeun ningali hal-hal anu spésifik pisan. Kuring ngaleungitkeun éta mangrupikeun pilihan kuring sareng kuring henteu kuciwa, kuring resep masang Linux kuring sareng sagala anu kuring pelajari.

    Bisi kuring, kuring bébéja ka lanceuk kuring pikeun gaduh boot ganda dina mesinna, kumargi anjeunna mimiti mésér mesinna nyalira pikeun maénkeun kaulinan. Kuring masang Linux Mint pikeun anjeunna ngagarap dokumén, internetan, sareng anu sanésna. sareng yén windows 7 bakal ngagunakeunana pikeun maén (mun jujur ​​kadang kuring maén), tapi éta moal dipaké pikeun ngalakukeun sadayana dina windows sabab urang parantos terang yén dina waktos anu sareng perlu dipasang deui, salian ti masalah anu biasana dipasihkeun ku alesan anu urang sadayana terang.

    Upami urang resep Linux tapi kami henteu ngagaduhan seueur konfigurasi x atanapi y, aya pilihan, aya distros rolling atanapi semi rolling, anu * buntus gaduh versi LTS (Kuring pribadi kaleungitan cara masang sareng nguji vérsi énggal unggal 6 bulan, pikeun mi henteu asup akal teuing).

    Hayu urang jujur ​​sareng réalistis ngeunaan hiji hal, sakumaha aranjeunna nyarios sateuacanna, alam semesta Linux sanés ngan ukur Ubuntu sareng Windows dina pamasangan anu bersih pikeun pangguna umum anu nyobian jalan anu leres pikeun ngajaga komputer éta sorangan nyaéta huru-hara (langkung upami jalma kaleungitan cakram supir sareng mesin rada lami, sareng kuring nyarios éta kusabab kuring ngalangkunganana).

    Atanapi henteu perlu penting pisan pikeun papismeu kana masalah ieu, éta sapertos kuring, kuring pangguna Linux Mint sareng kuring nolak sareng nyerang Ubuntu sareng pangguna na kusabab kuring henteu resep panganteur atanapi hal-hal sapertos kitu.

    Perjoangan pikeun OS ieu ibarat gelut antara urang pangguna Linux pikeun lingkungan desktop (kuring sacara pribadi nganggo 3 "ageung" KDE, Gnome sareng XFCE sareng anjeun seueur diajar, tapi upami kuring henteu mésér Unity), masing-masing anu ngagunakeun paling nyaman numutkeun kabutuhan sareng kamampuan.

    Sacara pribadi, kuring pasti cicing di LMDE. Kuring ogé bakal ngantosan Mint 13, sabab Mint 10 anu kuring gaduh dina partisi sanés bakal béak dukungan kaamanan teu lami.

    1.    jamin-samuél cenahna

      kabeneran mutlak…. ieu kanggo masihan koméntar

      1.    lajc0303 cenahna

        hatur nuhun !!!

  39.   anubis_linux cenahna

    tulisan anu saé pisan .. Kuring sorangan kedah maot di tangan WIndo $ kumargi kuring damel sareng iTunes kanggo tiasa Jailbreak iDevices, sareng sacara pribadi kuring henteu paduli mana anu gaduh sampah anu kirang atanapi langkung, tujuan kuring nyaéta produktif sareng éta gaduh kinerja anu saé, ayeuna kuring gaduh pc sareng LINUX kuring, sareng kuring nganggo XCFE salaku manajer desktop, sareng kuring ngagaduhan anu sanés nganggo windows xp, kalayan iTunes, framework net, ka driver jaringan. langkung nanaon, teu aya sora, teu grafik controller.
    Pokokna @Gabi Kami 100% sapuk sareng kaputusan anjeun, sareng éta henteu naha kuring bakal liren micinta perangkat lunak gratis sabab kuring resep, ngan anjeun kedah réalistis, Windows ngagaduhan seueur hal anu saé anu tiasa dianggo ku pangembang Parangkat Lunak Gratis, salah sahiji Éta gampang dipasangna program sareng konfigurasi, anu sanésna nyaéta Lingkungan Aplikasi anu super saé.

    Pokokna, kuring bakal janten jalma pangbagéa dina kahirupan nalika iTunes pikeun Linux kaluar 😛 sareng kuring nempatkeun kalimat anu ceuk babaturan kuring: Impian, ku énjing, dunya anyar, panginten bakal sumping .. Dooooondeeeee, iTunes bakalan di Linuuuuuxxxxx, aduh, Steve Jobs bakal rebornaaaaa .

    1.    jamin-samuél cenahna

      AJAJAJAJAJAJAJA….

    2.    elav <° Linux cenahna

      Naha anjeun nempatkeun kalimat kuring tanpa nyungkeun idin ti kuring? Abdi badé gugat ... 😀

  40.   jamin-samuél cenahna

    Pikeun perdamaian sareng harmoni pikeun balik xD

    http://www.youtube.com/watch?v=5s4dAIado0w

  41.   Tilu belas cenahna

    Hehe Langkung provokatif teu tiasa janten tulisan. Sareng ngémutan kaparigelan analitis sareng niat jahat anu sering dilakukeun ku Tina dina tulisan sareng koméntarna, kuring henteu ragu yén anjeunna ngagaduhan niat pikeun nyiapkeun "perang seuneu" sareng tulisan ieu sareng bahkan malah sacara kejem amused dirina nyalira.

    Kuring malah bosen maca seueur koméntar.

    Tapi hei, naon anu kuring paling resep koméntar aya hubunganana sareng aspék anu tangtu. Tina nunjukkeun yén Gabriela nawiskeun "argumen anu leres," sareng sababaraha koméntar ngadukung anjeunna nyarios yén Gabriela leres, sedengkeun anu sanés nyarios yén anjeunna henteu leres. Kuring henteu maksad ngaevaluasi validitas argumen, tapi pikeun netelakeun sababaraha panggunaan istilah-istilah ieu.

    Argumen mangrupikeun sapasang dalil (atanapi pernyataan), anu nganyatakeun alesan, dimana kasimpulanana didukung ku sesa dalil (disebat tempat atanapi alesan).

    Nanging, sanaos sadaya jinis penalaran nampilkeun hubungan pendukung ieu, ngan aya hiji jinis penalaran anu ngagaduhan karakter démo: deduktif.

    Teu kedah disebatkeun yén argumén leres atanapi salah, sabab anu leres atanapi salah mangrupikeun dalil tina argumen. Nalika alesan anu henteu deduktif dianggo, arguménna nyarios wajar atanapi rasional. Nalika alesan deduktif dianggo, arguménna cenah valid (atanapi logis valid).

    Éta ogé penting pikeun ngabédakeun alesan, alesan, sareng alesan anu cukup obyektif, sabab dina kasus anu dimungkinkeun aranjeunna ngagaduhan karakter buktina.

    Alesan pikeun negeskeun atanapi percanten kana hiji hal nuduhkeun harepan, kahoyong, émosina, jst. yén jalma kedah percanten atanapi negeskeun hal.

    Alesanna ngarujuk kana sagala hal anu méré kapastian jalma éta sorangan yén naon anu anjeunna negeskeun leres atanapi kamungkinan pikeun anjeunna.

    Sareng alesan anu cukup obyektif nyaéta alesan anu tiasa ditampi sacara mandiri ti jalma anu nyatakeunana, kalayan karakter kacukupan (koheren, lengkep sareng konklusif) pikeun mata pelajaran naon waé anu ngagaduhan kanyaho anu pas pikeun poko anu dimaksud (komunitas sistemik anu aya kaitanana).

    Sumber: Villoro, Luis (1986), Believe, terang kumaha terang, Siglo XXI, Mexico.

    Salam.

    1.    Windousian cenahna

      Pisan pikaresepeun ngeunaan argumen, sigana mah Tina parantos nyatet.

      Kuring henteu kantos maca koméntar anu nyarioskeun argumen anu leres atanapi salah. Kukituna di luhur kuring ngan ukur ningali yén argumen na muji atanapi dikritik (sareng aya dalil anu saé atanapi goréng).

    2.    Tina Toledo cenahna

      Sareng ngemutan kapasitas analisa na niat jahat yén Tina biasana ngagambarkeun dina tulisan sareng koméntarna, kuring henteu bakal ragu yén anjeunna ngagaduhan niat ngagabungkeun "perang seuneu" sareng tulisan ieu sareng panginten, dugi kejem amused jeung éta.

      Abdi hoyong anjeun nyobaan klaim éta -Kusabab anjeun masihan kuliah lengkep ngeunaan kumaha carana ngalakukeun éta, kuring pikir anjeun tiasa ngahontal éta tanpa ragu-, upami henteu Abdi Nuntut Anjeun bilih anjeun nyungkeun hapunten. Anjeun tiasa atanapi henteu resep naon anu kuring tulis, anjeun atanapi henteu resep gaya kuring, anjeun bahkan tiasa nyarios yén poko na goréng ... atanapi henteu tiasa diisi upami anjeun hoyong. Éta mangrupikeun bagian tina kabébasan kabébasan éksprési sareng kuring sadar yén sagala sudut pandang anu diterbitkeun tunduk kana kritik, tapi pikeun ngaku yén kuring ngalakukeun éta kalayan niat jahat sareng anggap yén kuring sacara geli geli sareng éta nyaéta nyebrang garis kabébasan éksprési sareng kabébasan anjeun éksprési henteu kalebet nangtoskeun jalmi kuring, langkung-langkung ngajantenkeun kuring sareng kecap sipat jahat sareng kejem. Kuring henteu ngijinkeun éta sareng ngajelaskeun jelas naha ANJEUN AYA SAHA NGADILAKKEUN NIAT SABAB ANJANA ANJEUNG ANU SANG NYAHO NYA.

      Kuring bakal debat sésana dina sababaraha waktos sabab ayeuna kuring badé kaluar.

      1.    pandev92 cenahna

        Di dunya teu aya anu ngahukum batur.

      2.    Tilu belas cenahna

        Mimiti, kuring nyungkeun hapunten tina sagala jinis kalepatan anu koméntar kuring anu nyababkeun anjeun.

        Kuring nampi yén cara kuring nganyatakeun diri dina paragrap kahiji koméntar kuring henteu pantes, tapi kuring henteu pernah niat ngabatalkeun atanapi nangtoskeun maksud anjeun. Ayeuna kuring maca deui, kuring ngartos teu ngarareunah anjeun, sabab kuring terang yén dina bentuk literal na tiasa diinterpretasi salaku cilaka.

        Nanging, kuring hoyong netelakeun sababaraha hal anu, sanaos aranjeunna henteu menerkeun kalepatan kuring, upami aranjeunna tiasa ngajelaskeun sakedik rasa yén koméntar goréng kuring anu tadina.

        Kasalahan munggaran anu kuring lakukeun nyaéta henteu cukup écés nalika nyarios "Kuring henteu bakal ragu éta" kusabab éta mangrupikeun ungkapan anu nunjukkeun pendapat ngan ukur henteu mastikeun nanaon (sareng dina hartian kuring nganggo éta), éta ogé tiasa diinterpretasi salaku anteseden tina hiji negeskeun.

        Kasalahan anu sanésna, anu ogé kasalahan semantis, nyaéta dina ngagunakeun kecap sipat sapertos "jahat" sareng kakejaman. " Dina kontéks kuring, urang biasana henteu nganggo istilah "jahat" sanés dina hartos jahat, tapi dina hartos "nakal" "sagacity" atanapi "diitung licik." Di sisi sanésna, "kejem pisan" dina hartos literal, mangrupikeun kualifikasi anu kuat anu ditangtoskeun pikeun jalma anu resep kana kasangsaraan anu sanés, sareng sama sakali henteu kuring émut nalika nyerat. Ungkapan ieu (anu kuring anggap dipaké sacara teu tanggung jawab) mawa rasa ironis nalika kanyataan yén kaributan sareng konfrontasi anu timbul sareng tulisan anjeun tiasa nyugemakeun, dugi ka éta tiasa diramalkeun.

        Kuring masih mikir anu sami sareng anu kuring pikir nalika nyerat koméntar munggaran kuring (dina hartos anu kuring nembé ngajelaskeun), tapi kuring kuciwa kusabab séri salah paham sareng ambiguitas. Henteu aya maksad kuring maksadkeun nyigeung anjeun, tapi nyatana nyaéta kuring ngalakukeun sareng pikeun éta kuring ngulangkeun hapunten kuring.

        Salam.

        1.    Tilu belas cenahna

          PS Hapunten mangrupikeun hasil tina kapercayaan moral kuring, tapi sanés paménta anjeun.

          1.    Tina Toledo cenahna

            🙂 Anu kuring ngartos nyaéta hampura, anu anjeun bageur nawaran kuring, nyaéta hasil tina paménta kuring -upami kuring henteu protés, anjeun henteu sadar masalahna- tapi sanés anu ngamotivasi anjeun sacara pribadi pikeun nawiskeun aranjeunna.

            Boh cara anu tangtu éta ngaapresiasi sareng, sakumaha anu dibutuhkeun ku bangsawan, hapunten anu kasuhun pikeun sadayana anu diarepkeun yén ieu pasti bakal ngabéréskeun bédana urang.

            Nuhun sakali deui.

          2.    Tina Toledo cenahna

            ps Kuring netelakeun yén basa indung kuring sanés Spanyol, tapi Inggris, éta anu janten alesan kunaon kuring sesah ngartos sababaraha ungkapan dina basa Spanyol.

    3.    kawani cenahna

      katerampilan analitik sareng niat jahat anu biasana dibayangkeun ku Tina dina tulisan sareng koméntarna, kuring henteu bakal ragu yén anjeunna ngagaduhan niat pikeun ngahijikeun "perang seuneu" sareng tulisan ieu sareng malahan sacara brutal ngagelenyu dirina nyalira.

      Hapunten pisan tapi ... Abdi sadayana satuju sareng ieu.

      1.    elav <° Linux cenahna

        Sigana kuring mah éta parantos saé dina hal ieu. Sigana mah waktuna pikeun netelakeun sakedik.

        Sadayana panginten sakumaha anu dipikahoyong sareng éta henteu ngaluarkeun éditor anu marahmay kolaborasi TiLinux. Kuring henteu ngartos naha seueur kasulitan anu dilakukeun ku artikel tina Tina, anu dina sagala kaadilan, ditulis kalayan saé pisan sareng ngan ukur nunjukkeun niat ngagambarkeun pandanganana ngaliwatan tulisan anu ditulis ku Gabriela.

        Paduli naha leres atanapi henteu naon anu anjeun nyerat, éta pendapat anjeun, cara anjeun ningali hal-hal na ALL urang kedah ngahargaan éta. Éta tulisan tiasa ngahasilkeun maké Api? Tangtosna. Naha aya anu tiasa nyarios ka kuring nalika aranjeunna parantos ningali tulisan dina blog (lain teknis) éta henteu ngahasilkeun perdebatan anu ampir-ampiran? Éta bakal teras-terasan kajantenan, naha eusina objektif atanapi henteu, sabab henteu sadayana urang mikir dina cara anu sami.

        pandev kalayan tulisan anjeun tina OS X, kawani sok nyerang saha waé anu ngupingkeun Regueton, kuring nyalira Debian o KZKG ^ Gaara ngabélaan bengkokanSadaya urang di dieu parantos ngahasilkeun "Perang seuneu" dina hiji cara atanapi cara anu sanés, sareng ngantep anu henteu ngalakukeun éta matak batu anu munggaran.

        Abdi resep Lisénsi / Linux Ubuntu, Ku teu sangka kuring tiasa ngaraos langkung raoseun dina anu sanés sistem operasi, tapi markisa éta henteu ngabiayaan urang, masih jauh kénéh jalan sateuacan pangguna anyar (nganggo distribusi naon waé, tina anu paling gampang dugi ka paling rumit) sumping, masang sareng ngamimitian damel tanpa kedah ngonpigurasikeun naon atanapi tanpa nampilkeun masalah anu khusus.

        Kami henteu tiasa ngalangkungan kahirupan anu ngritik sareng nyigeung ka jalma-jalma anu kusabab hiji alesan atanapi anu sanés, hoyong atanapi wajib dianggo Windows u OS X. Kuring ngulang deui: Urang kedah hormat kana kaputusan sareng opini masing-masing. Kami parantos hoyong TiLinux janten tempat dimana Freedom of Expression sok aya di puncak (sanajan éta di luhur logika sareng objektivitas) salami éta henteu janten henteu hormat ka sesa pangguna.

        PD: Kuring gaduh seueur hal anu kedah dicarioskeun, tapi ayeuna aya kaayaan sareng kuring badé kaluar. Punten, punten keyboardna teu aya aksen sareng kuring teu tiasa ngetik sababaraha kecap ogé.

        1.    Windousian cenahna

          Téma utama parantos bau. Abdi gaduh dua komputer dual-boot. Dina hiji kuring ngagaduhan Windows XP sareng anu sanésna kuring gaduh Windows 7. Kuring boro-boro nganggo éta (taun ayeuna kuring ngitung 4 dimimitian ku masing-masing) tapi sigana henteu dosa pikeun ngagunakeunana, ogé éta mangrupikeun kajahatan (kecuali upami anjeun nganggo perangkat lunak bajakan). Pasangan kuring nganggo Kubuntu dina laptopna sareng kumargi Windows Vista moal ngamimitian anjeunna henteu deui ngawadul ngeunaan kotoran komputerna (urang nyarios ngeunaan awéwé anu henteu terang komputer).
          Urang sadayana sering ilubiung dina diskusi, éta ngahibur. Tapi upami anjeun ilubiung, anjeun kedah nampi kritikna. Batur anu ngagunakeun parangkat lunak bajakan henteu tiasa sumping ka kuring anu menerkeun dirina nyalira ku "maledogkeun batu anu pangheulana ..." sabab kuring ngalungkeunana ka anjeunna. Upami anjeun hoyong Windows 8, mayar lisénsi, upami anjeun hoyong Photoshop CS5, mayar lisénsi, upami anjeun hoyong Trine 2, mayar gim. Éta henteu sami pikeun ngabagi bahan audiovisual dibandingkeun parangkat lunak (sahenteuna di nagara kuring).
          Hormat sareng kasabaran teu aya hubunganana sareng pissed sareng nyarios hujan.

          1.    elav <° Linux cenahna

            Sareng sudut pandang anjeun nyaéta? Kusabab anjeun teu nyarios nanaon anu kuring henteu acan nyarios sorangan. Abdi henteu ngartos. 😕

          2.    Windousian cenahna

            @elav, kuring nempatkeun pikeun anjeun ku poin dina rencana kasimpulan:
            1. Urang kedah ngantepkeun entri ieu sakali sareng sadayana.
            2. Seueur hal anu tiasa ditingkatkeun, tapi pangguna énggal BISA NGAGgo GNU / LINUX sapertos normalna sareng Windows.
            3. Sing saha waé ngahargaan dulur tapi lamun anjeun kedah nangtoskeun sudut pandang ngalakukeun éta, anu henteu goréng.
            4. Kami moal tiasa maliré batur anu ngamajukeun kalakuan haram di tempat umum.
            5. Hayu urang tinggalkeun hal éta.
            Leres yén poin 4 henteu cocog sareng koméntar anjeun, tapi kuring teu puguh nyeratna di tempat sanés.

            1.    elav <° Linux cenahna

              Kuring ngajawab anjeun dina urutan babaturan ringkes 😀

              1-. Satuju
              2.- Émut yén seueur alat (Hardware) anu henteu jalan sakumaha kuduna Lisénsi / Linux Ubuntu, sareng upami anjeun ngalaksanakeunana di Windows y OS X. Saur urang sadayana terang alesan sareng panyababna di dieu, tapi ulah ngarepkeun pangguna énggal terang kumaha muka terminal sareng ngaéksekusi paréntah atanapi ngarobih file, sahingga alat éta nyarios sakumaha mimitina. Kuring henteu terang naha anjeun ngartos pandangan kuring.
              3.- Persis. Tapi pikeun ngaluarkeun kriteria pribadi, henteu perlu nyigeung jalma sanés anu henteu mikir sapertos urang.
              4.- Dupi anjeun ngawartosan kuring dina pos mana <° Linux Naha aya anu ngalaksanakeun hal anu sami? Sanaos kuring émut ka anjeun, masing-masing ngarobih sakumaha anjeunna hoyong kode etik sareng moral na.
              5.- Saperti dina titik 1.


          3.    Windousian cenahna

            Kuring keukeuh nunjuk titik 2: anjeun tiasa mésér alat / komponén anu cocog sareng GNU / Linux (Kuring nyarioskeun perkawis perangkat keras sapopoé écés) sareng gampang dipasang (atanapi kalayan kasusah anu sami sareng Windows).
            Aya tutorial pikeun nganggo kontrol Playstation dina PC sareng éta henteu gampang dilarapkeun, éta sanés PC anjeun.
            Mudah-mudahan kami ngagaduhan dukungan anu saé ti sadayana pabrik énggal. Tapi kuring tiasa mastikeun yén lamun urang mésér komponén anu teu ngagaduhanana, éta bakal tetep lulus ti kami.
            Dina 4: Tina ngaitkeun hiji artikel anu nyungkeun hapunten ngeunaan éta.

        2.    kawani cenahna

          Sareng naon hubunganana regayton di dieu?

          Ngan kuring henteu tiasa ngajelaskeun.

          Tapi ogé upami kitu anjeun parantos ngabéla saha anu parantos kami terang, sanaos Tilupelas parantos nyarioskeun bebeneran sapertos candi.

          Sareng tong marah, tapi éta leres

          1.    elav <° Linux cenahna

            Kuring parantos ngawartosan anjeun sakali, yén lamun kuring kedah ngabela Tina, sapertos pangguna sanés dina blog ieu, atanapi dina forum, kuring bakal ngalakukeun éta tanpa mikir dua kali. Dugi ka ayeuna, kuring henteu kantos ngalaman gesekan négatip sakedik sareng anjeunna, sabalikna, kuring leres-leres ngahargaan anjeunna, tapi koméntar kuring sanés pikeun ngabélana, upami éta anu matak pikahariwangeun anjeun, koméntar kuring ngan saukur pikeun membela "Kabébasan Ékspresi" jeung "Hormat" éta kedah dicandak pikeun pendapat batur, hal anu hanjakalna henteu anjeun lakukeun.

            Kaleresan ngan ukur hiji, sapertos anu bohong, tanpa titik tengah. Tilu belas henteu nyarios anu leres, Tilu belas anjeunna ngan saukur nyatakeun pendapat sareng kriteria na kana topik anu tangtu. Hayu komentarna janten "bebeneran" kanggo anjeun, sabab sagala rupa anu nyerang Tina, sanés hartosna éta kanggo sésana. Kanjut kawani, anjeun siga orok umur 5 taun.

          2.    kawani cenahna

            Ninggalkeun éta paman anjeun henteu terang. Di sagigireun anjeun nyarios yén kuring gaduh mania pikeun Tina, kumaha anjeun henteu tiasa nyarios éta.

      2.    pandev92 cenahna

        Abdi netral sapertos Swiss :).

        1.    Windousian cenahna

          Sareng sapertos sampo orok Adang ^ - ^.

          1.    kawani cenahna

            Haha muhun éta nyeureud panon kuring

    4.    Tina Toledo cenahna

      Tilu belas:
      Paduli naon koméntar anjeun nunjukkeun atanapi gagal nunjukkeun, kuring ngahargaan kanyataan yén anjeun nyéépkeun waktos pikeun ngajarkeun kami naon louis villoro ngadukung kumaha meunteun argumen.

      Pikeun sadaya anu anjeun nyerat kuring bakal nambihan:
      Dina jinis jurnalistik, anu goréng atanapi saé, nyaéta anu urang maksadkeun dilakukeun dina blog ieu aya dua jinis hébat; jalma anu ngungkabkeun kanyataan nalika aranjeunna lumangsung -berita, laporan sareng babad- sareng anu ngabagi ideu sareng / atanapi ngutarakeun sudut pandang -éditorial sareng opini-. Duanana genre dumasar kana premisna "Fakta suci, ideu bébas" -"Fakta suci, ideu bébas"-.

      Upami kuring dihaja masihan noticia Abdi nembé nyerat: "Sababaraha dinten ka pengker, dina blogna anu disebat Artescritorio, Gabriela nyebarkeun tulisan dimana anjeunna ngungkabkeun alesan na pikeun ninggalkeun Ubuntu nganggo Windows 8 salaku sistem operasi"
      Naha aya anu nuduh kuring ngabohong? Henteu. Aranjeunna bakal nangtoskeun Gabriela sareng motifna tapi sanés anu kuring nyerat kacuali kuring sono kana bebeneran -kanyataanna suci-

      Nalika, teras, naha éta lirén janten barang berita sareng janten redaksi atawa sapotong pendapat. Nya, pas iraha, saha anu nyeratna, masihan pendapat atanapi pendapat ngeunaan hal éta: «Sababaraha dinten ka pengker, dina blogna anu disebat Artescritorio, Gabriela nyebarkeun tulisan di mana anjeunna ngungkabkeun alesan na pikeun ninggalkeun Ubuntu nganggo Windows 8 salaku sistem operasi. Ieu tina sudut pandang kuring sigana henteu saé pikeun kuring«.
      Kanyataan saderhana anu ku kuring dikedalkeun "Ieu tina sudut pandang kuring sigana alus pikeun kuring" anjeunna nyingkirkeun éta salaku kanyataan berita pikeun ngébréhkeunana dina lingkup opini. Janten ieu mangrupikeun éditorial? Henteu, éta henteu. Kuring ngan ukur nyatakeun yén aya anu sigana alus pikeun kuring, tapi kuring henteu nangtoskeun: Naha sigana alus pikeun kuring éta Gabriela anjeun parantos nyerat tulisan anjeun ngaéksprésikeun ideu anjeun atanapi sigana saé anjeun angkat Ubuntu ngagunakeun, ti ayeuna ayeuna, Windows Vista? Conto ieu ngagambarkeun naon anu anjeun parantos ngajelaskeun kalayan leres ngeunaan validitas atanapi henteu tina argumen.
      Hayu urang tingali kunaon:
      Naha saha, tanpa nyobian ngalawan kabébasan éksprési, nyarios yén éta salah pikeun aranjeunna Gabriela nganyatakeun dirina? Kuring henteu ragu yén upami aya ... tapi aranjeunna bakal pangleutikna, tapi hal éta bakal robih upami diinterpretasi yén anu kuring pikahoyong nunjukkeun éta »... Sigana mah saé anu anjeun anggo Windows 8 tibatan Ubuntu«. Anu terakhir bakal ditampi salaku bebeneran atanapi bohong gumantung kana kontéks sareng idéologi anu aya, sareng anu sanésna, dina situs anu kuring nyebarkeunana. Maka, ku alatan éta, pikeun sabagian meureun bodo naon pikeun batur éta tiasa janten polah anu calakan. Di dieu urang ngalebetkeun bidang asegun dimana "bebeneran" henteu universal atanapi nunjukkeun ku aksioma logika tapi ku bagasi budaya, pangetahuan sareng, pangutamana, pangalaman anu pribadi pisan.

      Nanging, ieu anu kuring contokeun siga kuring henteu cekap pikeun dianggap éditorial anu tanggung jawab, kusabab kaborosan tina opini nyésakeun jalan kaluar anu gampang sareng nyaman pikeun anu ngadamel opini sareng nyéépkeun tanggung jawab kosong. Abdi henteu ngalakukeun éta, kuring tuang ideu kuring sareng nangtung; Kuring nyerat pendapat kuring sareng, anu paling penting, ku ngajantenkeun masarakat awam, kuring ngajantenkeun sadar kana dua hal: anu kahiji nyaéta "… bebas ideu"; Kuring ngagaduhan hak pikeun ngaéksprésikeun ideu kuring sareng anu kadua nyaéta anu sanésna, salaku akibatna, ogé ngagaduhan hak pikeun ngagaduhan pendapat. Titik kadua ieu ngarah kuring nanggung tanggung jawab nampi sagala jinis kritik -nguntungkeun sareng teu pikaresepeun- sareng kawajiban kuring pikeun ngahargaan aranjeunna sareng kuring pikir kuring parantos ngalakukeun éta dugi ka kuring henteu nyobian ngabantah salah sahiji ti aranjeunna.
      Tapi éta tanggung jawab pikeun nampi kritik kana pendapat kuring henteu hartosna, sapertos anu kuring kantos nyarios, yén jalma kuring atanapi hajat kuring dihukum: anjeun tiasa nyarios yén tina sudut pandang anjeun kuring lepat, éta topik kuring -sanes abdi- bias sareng manipulatif, nyaéta a "Flamewar" -Sawala Bizantium parantos didamel bahkan kusabab aya anu nyarios yén aranjeunna henteu resep persatuan- komo nepi ka «Kalayan pendapat éta kuring piss sorangan tina pot»… Siga ieu, ku kecap-kecap éta. Tapi, di sisi anu sanésna, kuring henteu nanggungjawaban réaksi sareng koméntar anu didamel saatosna, kecuali pikeun kuring. Teu aya koméntar anu diédit, goresan sareng / atanapi dihapus. Masing-masingna ngagambarkeun jenis rasa hormat anu urang rasakeun ka batur, pendapat anu ngadamel opini sareng idéologi na. Sapertos anjeun, Tilu belas, Kuring moal nangtoskeun masing-masing kasus khususna sabab upami kuring henteu ngalakukeun éta sateuacanna, abdi moal ngalakukeunana ayeuna.

      1.    Windousian cenahna

        Koméntar anu saé pisan sareng émutan, ayeuna ogé:

        Titik kadua ieu ngarah kuring nanggungjawabkeun nampi sadaya jinis kritik - pikaresep sareng teu pikaresepeun- sareng kawajiban pikeun ngahargaan aranjeunna sareng kuring yakin yén kuring parantos ngalakukeun éta dugi ka kuring henteu nyobian ngabantah salah sahiji ti aranjeunna.

        Ngabantah sanés teu hormat (hartosna kuring nolak tangtosna), kanyataanna, pikeun kuring éta tiasa sabalikna. Utamana upami anjeun repot maca ulasan, luangkeun waktos anjeun pikeun ngartos éta teras ngaréspon sopan (henteu aya gelo).

        Dina titik ieu kuring pikir diskusi parantos kaleungitan minat sareng teu aya gunana pikeun neraskeunana.

        1.    Tina Toledo cenahna

          Mungguh hormat Windousian, henteu aya anu wajib kuring ngajawab atanapi nolak hiji pernyataan, pastina kuring tiasa ngajawab masing-masing intervensi tapi kusabab alesan pribadi sareng éta, tangtosna kuring henteu kedah ngajelaskeun, kuring mutuskeun yén tiiseun kuring bakal janten hormat pikeun hak anu kedah dicarioskeun ku sadayana. naon anu pangsaéna dianggap merenah. Ngawalon dina kerangka hormat mangrupikeun pilihan sanés sareng kuring mutuskeun henteu ngalaksanakeun hak éta, kusabab éta sanés kawajiban. Di sisi sanésna, kuring henteu ngaraos pantes pikeun membela kasus éta, sabab dina tungtungna naon anu ampir sadayana anu lakukeun nyaéta ngritik kaputusan Gabriela sareng leres pisan henteu aya anu naroskeun ka kuring naha tulisan anjeun sigana kuring, di tukang sareng dina titik pusat, leres. Kalayan kecap séjén, anu dikritikna nyaéta tindakan dirina sanés alesan kuring.
          Di sisi anu sanésna, kuring henteu terang naha diskusi ieu kedah ditutup atanapi henteu ... atanapi éta kedah dipopohokeun atanapi henteu, tapi upami anjeun hoyong anjeun tiasa ngeureunkeun ilubiung iraha waé. Sareng kuring nyarios ieu kalayan hormat, kuring henteu nyobian nyegah anjeun masihan pendapat anjeun, jauh tina éta. Ayeuna, upami naon anu anjeun naroskeun pikeun nutup topik, anjeun kedah hadé pikeun nyungkeun éta Elav, tapi sahenteuna, pamundut éta kedah dibarengan ku «... kumaha upami Tina satuju »sahenteuna pikeun ngahargaan padamelan kuring, anu kuring tuang Elav Cenah anjeunna henteu ngahargaan saha waé, henteu ngamajukeun kalakuan teu sopan atanapi ngalanggar nilai étika.

          Ngan upami kuring netelakeun pikeun anjeun, masalah parangkat lunak bajakan sigana kuring hiji hal deui dina masalah éta tibatan sacara substansi sareng kuring henteu nangtoskeun éta nalika ngaevaluasi alesan-alesan pikeun Gabriela: nya henteu ngalih ka Windows 8 ngagunakeun perangkat lunak bajakan salaku motif utama… ditilar Ubuntu alesan anu béda pisan. Hanjakalna, dina jangka waktu kajujuran, anjeunna ngaku ngagunakeun perangkat lunak bajakan, kuring henteu terang naha anjeunna nganggo atanapi henteu, éta patarosan na, tapi niat kuring henteu pernah ngamajukeun tindakan sapertos kitu.

          1.    Renata cenahna

            Sareng saatos Wani naros kunaon kuring masihan koméntar naon anu kuring lakukeun ka anjeunna.

            Ku jalan kitu, kuring terang yén éta pisan topik-topik tapi homophobic pisan nyauran reggaeton "regaytón", utamina kusabab janten homo Sanés mangrupikeun goréng atanapi henteu goréng, sareng anu kadua kusabab "musik" ieu jauh tina homoseksual, sabalikna pisan. .

          2.    kawani cenahna

            Abdi henteu hoyong ngajawab tapi ieu parantos mimiti némpél haté kuring

            Kalayan hormat Windóusico, henteu aya anu maksa kuring ngajawab atanapi nolak hiji pernyataan, kuring pasti tiasa ngajawab masing-masing intervensi tapi kusabab alesan pribadi sareng, tangtosna, kuring henteu kedah ngajelaskeun ka anjeun, kuring mutuskeun yén tiiseun kuring bakal janten hormat anu teu sopan pikeun hak anu masing-masing anu kedah nyarios naon anu anjeunna pikirkeun pangsaéna.

            Éta henteu perlu, sabab ku éta antipati anu anjeun lakukeun nyaéta nyerah tina naon anu anjeun lakukeun, hormat

            Di sisi anu sanésna, kuring henteu terang naha diskusi ieu kedah ditutup atanapi henteu ... atanapi éta kedah dipopohokeun atanapi henteu, tapi upami anjeun hoyong anjeun tiasa lirén partisipasi iraha waé

            Frasa anu khas nalika batur henteu terang naon anu kedah dicarioskeun

            Ayeuna, upami naon anu anjeun pénta nyaéta nutup topik, anjeun leres pikeun nyungkeun éta ti Elav, tapi sahenteuna, paménta éta kedah dibarengan ku "... sareng upami Tina satuju" sahenteuna pikeun hormat kana padamelan kuring

            Leres, tapi kabeneran anjeun sanés pangurus (sapertos kuring). Janten anjeun henteu kedah naroskeun naon-naon, pangurus gaduh sakedik penilaian pikeun terang naha nutup.

            Kuring bakal nutup (Sareng kuring tiasa, tapi kuring henteu janten administrator)

            Ngawalon dina kerangka hormat mangrupikeun pilihan sanés sareng kuring mutuskeun henteu ngalaksanakeun hak éta, kusabab éta sanés kawajiban.

            Kerangka hormat? Ayeuna anjeun henteu acan tepi kitu, tapi ... Sareng ka tilu belas? Naha anjeun ngajawab anjeunna leres? Sigana mah henteu, sareng sadaya anu anjeunna lakukeun nyaéta masihan pendapatna.

            Pikeun bagian kuring, kuring parantos ngeureunkeun sungut kuring kusabab di luhur éta aranjeunna bakal miceun kuring.

            1.    elav <° Linux cenahna

              Untung anjeun henteu gaduh mania, upami henteu ... tapi teu nanaon, langkung saé kuring henteu nyarioskeun anu sanés supados anjeun henteu kaburu ku topik sakedik anu kuring kantos belaan Tina sareng dina waktos ayeuna ieu, kuring henteu kedah maca réspon barudak. Hayu, sumping ka Kuba, abdi badé mésér anjeun kuda «kai», anu aslina mahal pisan 😛


            2.    kawani cenahna

              Éta anjeun salawasna membela anjeunna, naha leres atanapi henteu


            3.    Tina Toledo cenahna

              Éta henteu perlu, sabab ku éta antipati anu anjeun lakukeun nyaéta nyerah tina naon anu anjeun lakukeun, hormat

              teu kawaniTingali, ti mimiti, topik diskusi sanés antipati kuring, upami salah sahiji anjeun ngagaduhan masalah pribadi sareng kuring, ieu sanés tempat anu pas pikeun ngungkulanana. Di sisi sanésna, saur kuring kuring jelas yén kabébasan kuring ngakibatkeun ngabantah argumen atanapi lirén ngalakukeun éta upami sigana éta, éta kaputusan kuring sareng teu aya anu sanés, naha anjeun resep atanapi henteu.

              Upami anjeun mikir éta «Di sisi anu sanésna, kuring henteu terang naha diskusi ieu kedah ditutup atanapi henteu ... atanapi éta kedah hilap atanapi henteu, tapi upami anjeun hoyong anjeun tiasa lirén partisipasi iraha waé» Éta henteu terang naon anu kedah dicarioskeun, sabab kuring henteu terang jalan anu sanés anu kuring tiasa ngaréspon kanyataan yén anjeunna negeskeun yén anjeunna nganggap yén poko henteu deui cekap sareng / atanapi anjeunna henteu resep. Sareng éta henteu sopan, ogé kuring henteu pura-pura kurang ajar, tapi hé ... upami kuring asup kana téater sareng satengahna pilem éta tétéla kuring pikaboseneun, maka kuring angkat, kuring henteu kedah nyungkeun skrining réngsé. Sareng hal anu sami bakal kajadian sareng buku atanapi ceramah ... upami di tengah kuring henteu resep atanapi kuring henteu resep, kuring bakal ninggali, periode. Teu aya anu kedah salah.

              Sedengkeun pikeun nutup topik, tangtosna Elav Anjeunna gaduh fakultas pikeun nutup éta iraha anjeunna hoyong sareng tanpa ngawartosan nanaon, tapi kuring yakin yén ngalakukeun éta moal meta sapihak.

              Sareng ka tilu belas? Naha anjeun ngajawab anjeunna leres? Sigana mah henteu, sareng sadaya anu anjeunna lakukeun nyaéta masihan pendapatna.

              A Tilu belas Kuring parantos ngajawab anjeun sareng saur waler kuring jelas: anjeun ngagaduhan hak pikeun ngritik pendapat abdi, sanés nangtoskeun maksud kuring atanapi jalmi kuring.
              Sigana anjeun jawaban kuring kurang ajar, kuring hoyong anjeun nyebatkeun bagian anu kuring nyinggung, atanapi éta dipikaharti salaku pelanggaran, dina jawaban kuring ka anjeunna. Upami anjeunna nyarios yén kuring jalma jahat sareng kejem di tempat umum sigana kuring ngagaduhan hak pikeun taroskeun ka anjeunna meryogikeun anjeun pikeun mariksa éta.


            4.    kawani cenahna

              Teu aya Kawani, tingali, mimiti sadaya topik diskusi sanés antipati kuring, upami aya diantara anjeun anu gaduh masalah pribadi sareng kuring ieu sanés tempat anu pas pikeun ngungkulanana.

              Tangtosna, intina nyaéta nempatkeun masalah éta kumisan sabab anjeun terang éta leres.

              Nya, kuring henteu terang cara séjén anu kuring tiasa ngajawab

              Naha anjeun henteu terang pisan ngeunaan sagala hal? Nya pikir

              Abdi hoyong anjeun ngadugikeun bagian anu kuring nyinggung

              Sakumaha kahoyong anjeun, Jeng Abdi:

              sanésna Kuring Nungtut anjeun pikeun nyungkeun hapunten (…) anjeun henteu aya anu nangtoskeun karep abdi sabab éta ngan kuring terang aranjeunna (…) nyebrang garis kabébasan éksprési


          3.    Windousian cenahna

            @Tina Toledo, anjeun gaduh hak-hak di dunya pikeun henteu ngiringan kana topik anu anjeun buka, éta bakal langkung.
            Sareng anu saleresna mah teu aya anu ngritik anjeun, kanyataanna teu aya anu ngritik pindahna Ubuntu ka Windows atanapi anu henteu leres ku GNU / Linux. Upami anjeun ningali pisan, aranjeunna sadayana fokus kana naon anu ditulis ku Gabriela sareng kumaha anjeunna nyeratna. Sing saha waé anu ka Windows masalah sakedik kanggo kuring, anjeun ngan ukur kedah ningali koméntar kuring dina kasus anu sami (kang Archer), tapi upami kuring ningali alesan heureuy kuring ngawadul. Abdi henteu tiasa ngabayangkeun anjeun nyerat hal anu sami, sigana anjeun gaduh langkung gaya.

            Upami anjeun ngaidentipikasi sareng anjeunna dina hiji hal, sigana henteu anéh pikeun kuring, kuring ngaraos lami sapertos kitu (sareng kuring ngaunduh game «gratis» kanggo Windows «teu diurus» Windows kuring, kuring nganggo Photoshop, ...) tapi kuring parantos asak sareng ayeuna kuring henteu nganggo Windows 8 sabab sigana langkung "bonbon panon" (perhatoskeun kumaha kalimat pamungkas kuring tiasa ngairitasi langkung ti hiji, tulisan anu anjeun kaitkeun pinuh ku kamiripan).

            Sigana mah henteu perlu pikeun nutup tulisan, ngan ukur ngantep éta maot cekap (dikubur ku entri énggal).

            1.    Tina Toledo cenahna

              Sareng kaleresan teu aya anu ngritik anjeun ...

              Nalika anjeun nyarios yén kuring henteu dikritik, naha anjeun hartosna poko atanapi jalma kuring?

              Hehe Langkung provokatif teu tiasa janten tulisan. Sareng ngemutan kapasitas analisa na niat jahat anu sering dilakukeun ku Tina dina tulisan sareng koméntarna, Abdi henteu bakal ragu yén anjeunna ngagaduhan niat pikeun ngahijikeun "perang seuneu" sareng tulisan ieu sareng bahkan mungkin gaduh senang kejem sareng eta.

              Hapunten pisan tapi ... Kuring satuju pisan sareng ieu.

              Éta henteu perlu, sabab kalayan antipati éta naon anu anjeun lakukeun nyaéta nyerah naon anu anjeun lakukeun, hormat

              WindousianIeu sejarah sadayana ieu, kuring ngan ukur sakali waé pikeun netelakeun sababaraha hal Renata Abdi henteu hoyong campuh batur, pikeun anu hadé atanapi anu langkung goréng, kuring bahkan ngegel ovarium sareng ngalangkungan hal-hal sapertos kieu:
              … Henteu pantes didebat sareng awéwé.

              Abdi campuh iraha Tilu belas mimiti partisipasi na nelepon kuring jahat sareng kejem sareng Wani kadua éta. Kaseueuran geuleuh yén naon anu ditulis ku Gabriela Éta provokatif, sanaos kuring henteu ningali nami salah sahiji jalma anu parantos ilubiung dina hal ieu GabyAranjeunna parantos nyerat naon anu aranjeunna pikahoyong sareng sajauh anu dipikahoyongna tanpa aya halangan.
              Anjeun sorangan negeskeun:

              … Tapi upami kuring ningali alesan anu pikasieuneun kuring ngadu'a.

              . Naha kuring henteu ngagaduhan hak pikeun nungtut katerangan ti saha waé anu nyebut kuring jahat sareng kejem? Kecap sipat éta ku nami nyalira teu aya deui dina debat ideu tapi dina pribados.

              Éta ogé mangrupikeun hiji-hijina hal anu kuring klaim Tilu belas, anjeun maca koméntarna sareng nyarios:

              Pisan pikaresepeun ngeunaan argumen, sigana mah Tina parantos nyatet.

              Sareng leres kuring nyatet sareng nyatakeun panginten sanés naon Tilu belas Kuring ngarepkeun, tapi naon anu kuring pikir éta aya hubunganana. Kuring tumaros kalayan sagala pendidikan sareng anjeun nyarios:

              Koméntar anu saé pisan sareng émutan

              Sareng, panasaranna, ngan ukur hiji anu tiasa ngaku kurang ajar, tanpa pura-pura kurang ajar, dina waleran kuring anjeun, Windousian Kusabab kitu, upami aya kecap atanapi sikep kuring anu kurang sopan ka anjeun, kuring nyungkeun hapunten anu tulus sareng kuring netelakeun yén éta teu dihaja.

              Tungtungna, téma ieu, sapertos sadayana téma, antukna bakal kolot, béak sareng tungtungna dikubur ku fresko anyar sanés anu anjeun carioskeun.


            2.    kawani cenahna

              Sareng anjeun henteu lirén tuang empedu.

              Naha kuring henteu ngagaduhan hak pikeun nungtut katerangan ti saha waé anu nyebut kuring jahat sareng kejem?

              Hak pikeun nanyakeun enya, hak pikeun nungtut No

              Ku henteu janten bos kami atanapi indung kami, anjeun dina tingkat anu sami

              Kuring ngan ukur campur sakali pikeun netelakeun sababaraha hal sareng Renata anu sanésna kuring henteu hoyong campur boh pikeun anu hadé atanapi anu langkung goréng

              Tapi anjeun gaduh


          4.    pandev92 cenahna

            Renata, upami anjeunna nyarios kitu, kawani kusabab anjeunna homophobic sareng kuring yakin éta persis sami sareng anjeunna dina waktos éta, reggaeton atanapi naon waé anu diserat na étah, éta sanés musik atanapi henteu nanaon, bahkan lagu Gregorian gaduh kualitas musik anu langkung saé tibatan lagu Naon anu aranjeunna nyarios * perreala, némpél anjeunna, ngadominasi anjeunna, ngajar anjeunna, pencét anjeunna kuat…. *, Upami éta sigana mah aranjeunna nyanyi porno.

          5.    Windousian cenahna

            @Tina Toledo, Wani parantos ngritik anjeun (teras kuring lepat nyerat yén teu aya anu ngalakukeun éta) sareng Tilu belas kuring henteu terang pisan naon anu anjeunna nyobian lakukeun tapi kuring nganggap éta yén anjeun bakal ngajawab.
            Ngeunaan "éta henteu pantes diperdebatkeun sareng awéwé", tah, naon anu bakal kuring carioskeun, kuring resep debat sareng jalma anu beradab.

            @Renata, éta sanés ungkapan anu untung. Di hiji sisi éta nyinggung reggaetonis homophobic sareng di sisi séjén homoseksual reggaetonphobic ;-).

  42.   Ozzar cenahna

    Ya Allah anu angkatan! Sareng sadayana pikeun hal anu sami: sadayana nganggo naon anu kaluar tina balna, waktos. Ieu, ampir, ibarat ngabantah ngeunaan warna mana anu langkung saé tibatan anu sanés, atoh.

    Yo, langkung saé kuring ngalangkungan ...

    1.    jamin-samuél cenahna

      kuring ogé ... peryogi tulisan anu langkung saé anu henteu nyarios seueur perkawis KDE tapi perkawis anu sanés ... sareng kirang diskriminasi ka ubuntu sareng langkung seueur inpo perkawis dunya linux.

  43.   67 cenahna

    Ieu mangrupikeun hal anu kuring rutin cicing di forum Linux, tapi "magnet" narik beusi. Kuring ngira yén gulungan goréng anu tangtu bakal janten hal anu baheula tapi kuring ningali yén éta masih valid.

    Henteu ngan ukur bursa pendapat anu logis kirang langkung pinter tapi penghinaan sareng penghinaan antara sareng ka linuxer anu sanés pikeun jinis desktop, Gnome ngalawan KDE sareng duanana ngalawan minoritas. Ogé sababaraha distribusi ngalawan anu sanés, bahkan sadulur, nyaéta masing-masing anu kuring nyebat ngalawan Red Hat, Fedora, Mandriva, Slalkware, Suse, Gentoo, Ubuntu, Mint ... sareng saterasna. "Teras-terasan sareng sajabina." Nolak sababaraha malah kaabsahanana salaku Linux.

    Janten naon anu kedah dicarioskeun ngalawan "musuh" naha Apple atanapi, anu utami, Windows? Upami anjeunna ogé "pengkhianat" anu ngaku langkung nyaman di sisi sanés sareng anu langkung milih damel, diajar atanapi senang tibatan ngagali nyali sistem ... upami aranjeunna henteu némbak anjeunna éta kusabab aranjeunna henteu terang dimana anjeunna cicing.

    Kuring nganggo OS anu kuring pikahoyong sareng teu aya anu ngagaduhan hak pikeun ngarékrut kuring atanapi nyebat kuring males atanapi bodo kusabab meureun, sareng kuring henteu hoyong ngarujuk kuring khususna, jalma anu nyerang parantos damel langkung seueur tibatan anu bakal anjeunna laksanakeun sadayana. hirupna sareng karirna, doktor sareng master tiasa wallpaper sadayana imah anu nyebatkeun anjeunna bodo ... Saha anu terang!

    Di sisi anu sanésna, naon anu katingali dina diskusi ieu, henteu ngan ku aranjeunna tapi khususna ku anu disebut Wani sareng TRECE, aya diluar wates anu paling jauh pikeun anu disebut pendidikan. Sanés aranjeunna nunjukkeun kaayaan teu satuju aranjeunna ku ngaluarkeun langkung atanapi kirang alesan, éta yén aranjeunna ngahina sareng nganggap enteng panulis sareng utusan anu, di sisi anu sanésna, sareng ngan maca kontribusina, masihan aranjeunna sarébu giliran dina tulisan, éksprési, pangalaman sareng kapikiran kabuka.

    Di sisi anu sanésna, misogyny ieu, kabencian ieu awéwé dina sababaraha intervénsi, kuring ningali éta salaku ambek-ambekan saderhana anu aranjeunna kabukti langkung calakan tibatan dirina sorangan. Pondokna, kompléks inferiority.

    Kuring henteu terang kumaha pangurus bakal nyandak campur ieu pendatang tapi, tepatna sakumaha énggal saur kuring ngagambarkeun yén aranjeunna ngahargaan gambar Blog anu ditingalikeun ku sababaraha.

    Sakumaha ceuk Alvaro de la Iglesia di Spanyol dina majalah La Codorniz nalika jaman diktator saatos tulisan "bahaya":

    Bombín mangrupikeun haneuteun
    kumaha bantal X
    sareng kuring henteu masihan sababaraha x's
    pikeun nutup édisi pikeun kuring.

    Sareng kumaha éta tiasa kirang dina waktos anu hideung: Aranjeunna ditutup!

    Urang bakal ningali waktos ieu, di tempat sareng waktos anu sanés ...

    P.S. Dina ngagunakeun kabébasan kuring, kuring parantos nutup Mint sareng ngirim garis ieu ti Windows 7, sabab kuring resep pisan.

    1.    pandev92 cenahna

      Hayu urang tingali, teu aya anu resep kana anjeun nganggo mint, windows 7 atanapi osx, kuring nyerat tulisan dina blog ieu ti osx, naon anu anjeun henteu menerkeun kaputusan anjeun pikeun nganggo hiji sistem operasi atanapi anu sanés, ngusapan sareng nyarioskeun omong, éta masalah.

      Kuring langkung ngartos yén Spanyol mangrupikeun nagara anu sahenteuna gaduh pamahaman bacaan di Éropa.

      1.    67 cenahna

        Nyatana, kuring bébas, janten ayeuna kuring nyerat ti Mint sareng panginten énjing ti SuSe ..

        Di sisi anu sanésna, sareng ngarujuk kana pamahaman bacaan, kuring henteu terang ti mana anjeun asalna tapi kuring parantos ngartos anjeun sanaos kanyataanna yén dina basa Spanyol anjeun henteu nyarios "nyarioskeun sial" tapi "miceun sial kana sungut anjeun."

        Kuring ogé ngartos naon anu anjeun carioskeun yén anjeun "nétral sapertos Swiss." Anjeun tiasa nétral, asam atanapi dasar, PH anjeun terserah, tapi Swiss "nétral". 😉

        Dina bala sareng carita sanésna, baca deui seueur koméntar sareng panginten anjeun tiasa ngartos naon anu anjeunna carioskeun.

        Salam.

        1.    pandev92 cenahna

          Terang, sateuacan nyerat anjeun peryogi langkung seueur kelas Spanyol, urang Italia ngawartosan anjeun.

          nétral, tra.
          (Tina lat. Neŭter, neŭtra, sanés hiji ogé anu sanés).
          1. adj. Henteu paduli kana politik atanapi ngahalangan campur ti dinya. Massa nétral.

          nétral.
          (Tina lat. Neutrālis).
          1. adj. Éta henteu ilubiung dina salah sahiji pilihan anu bentrok. Apl. nepi ka pers., utcs
          2. adj. Saur nagara atanapi Nagara: Éta henteu nyandak bagian tina perang anu dipindahkeun ku anu sanés sareng nganut sistem kawajiban sareng hak anu aya dina tingkah laku sapertos kitu. U. tcs

          Nyatana dua istilah éta pasti, éta kajantenan janten pinter.

          Ngeunaan omong kosong, éta sami-sami leres sareng kotoran, gramatikal éta henteu aya kasalahan, janten kuring henteu ningali masalahna.

          1.    67 cenahna

            Waleran terakhir kuring ngeunaan ieu kusabab sigana kuring usaha saderhana ngalihkeun perhatian tina masalah anu saleresna, nyaéta tina serangan anu luar biasa tina sababaraha.

            Kuring mikir yén meureun upami anjeun nuturkeun tautan anjeun bakal ngartos bédana nétral sareng nétral.

            http://buscon.rae.es/draeI/SrvltConsulta?TIPO_BUS=3&LEMA=neutro

            http://buscon.rae.es/draeI/SrvltConsulta?TIPO_BUS=3&LEMA=neutro

            Henteu masalah.

            Ngeunaan frasa sakedik anjeun kuring ngan ukur mendakan ieu, tangtosna dina anu disebut "Kamus Gratis" pikeun idiom lokal.

            http://www.tubabel.com/definicion/5144-hablar-mierda

            Sorangan upami anjeun hoyong anggo. Tangtosna anjeun bakal ngartos tapi ...

            Anjeun wilujeng sumping, deui.

          2.    67 cenahna

            Hapunten, kuring lepat dina salah sahiji tautan.

            http://buscon.rae.es/draeI/SrvltConsulta?TIPO_BUS=3&LEMA=neutral

          3.    pandev92 cenahna

            Tingali yén anjeun malah repot maca naon anu kuring carioskeun? anjeun parantos nempatkeun persis dua tautan anu kuring anggo pikeun pos kuring anu saencana ..., maka aranjeunna bakal nyarios yén kuring sareng anu sanés.

            Kamus idiom nunjukkeun yén cara ngartos ieu ti Honduras janten henteu jalan.

        2.    Windousian cenahna

          Éta henteu kontradiksi sareng anjeun, tapi kuring ngingetan yén nétral ngagaduhan sababaraha hartos sapertos "Henteu paduli kana politik atanapi nyegah ngahalangan dina hal éta." Sanaos leres éta sigana langkung pas nétral (pikeun kontéks na), pandev tiasa nganggap masalah ieu masalah politik. Sareng anjeun tiasa nganggap Swiss nétral kusabab kurangna minat politik internasional XD.

          1.    67 cenahna

            Saéstuna réréncangan, punten, kuring henteu merhatoskeun panganteur anjeun.

            Swiss tiasa nétral sacara politis sabab dina prinsipna idéologi na dina waktos anu ditangtoskeun bakal gumantung kana partai anu ngagaduhan kakuatan, tapi dina hal kontés naon waé, éta nétral sacara historis.

      2.    geuleuh cenahna

        Sareng tina tampilan na ogé kedah seueur sirit kerdil. Tapi éta, di tukangeun komputer teu katingali.

        Aya seueur hayam jago bar di nagara ieu, éta sababna urang lakukeun kalayan hadé. Hanjakalna di Spanyol seueur teuing "Spaniards": Biasa kuring bangsat anu éta, gawang éta bahkan dicetak ku kuring, kuring, kuring, kuring ... sareng ngan kuring. Anjeunna pastina ngabobodo saeutik (naha kusabab sirit kerdil?)

    2.    kawani cenahna

      Anjeunna bakal nyerat langkung saé tibatan kuring (masing-masing gaduh gaya na nyalira) tapi biantara sareng intervensi na dina tulisan ieu "pipa" pisan

  44.   jamin-samuél cenahna

    Héy ayeuna lirénkeun ... ¬ ¬ parantos bosen ningali seueur koméntar

  45.   Carlos cenahna

    Kedah aya sababaraha cara pikeun ngarobah sadaya koméntar ieu kana pidéo, episode sinétron, pikeun ngajantenkeun langkung grapik. Naon sinétron! Entong sono bab salajengna.

  46.   opensanctux cenahna

    idem ... sareng sapuk pisan sareng gabriela2400.

  47.   opensanctux cenahna

    maca (sababaraha) koméntar Kuring sadar yén fanatisme ekstrem sareng ekstremna goréng, bahkan dugi ka nyinggung awéwé ... éta salah, kalintang salah

    nyaéta aranjeunna henteu bérés ngartos yén linux dina seuseueurna henteu aya gunana ... sareng henteu sabab aranjeunna teras-terasan nyarioskeun éta.

    tapi pengecualian tiasa dilakukeun sareng di lapangan anu paduli ku kuring (seni, desain sareng animasi) kuring tiasa nyarios yén adun (conto anu nuturkeun) krita sareng mypaint mangrupikeun alat anu luar biasa.

    tina sismeta sapertos fedora pikeun pangrojong na ka driver sareng gnome3 kanggo interface aslina, tingali naha linux parantos gaduh identitas nyalira sareng liren sapertos winclon atanapi macclon

    "(Ubuntu) ... butuh waktos ka kuring pikeun diajar ngagunakeun anjeun, nalika anjeun kedah diajar ngagunakeun kuring." Janten, aranjeunna kedah diajar ti pangguna, sanés ngan ukur Ubuntu, KABEH program openource kedah maca garis ieu, upami henteu dihukum 1%.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Jigana topik ieu parantos hilap, tapi kuring ngan ukur bakal ngabéjaan: Anjeun kedah diajar ngagunakeun Lisénsi / Linux Ubuntu sabab anjeun kudu diajar ngagunakeun Windows o Mac OS. Nya, dugi ka ayeuna, kuring teu acan nguping aya orok anu lahir terang kumaha damel dina Sistem Operasi.

      Hatur nuhun mampir sareng mairan.

      1.    opensanctux cenahna

        Punten, tapi koméntar anjeun pikeun nempatkeunana sababaraha hal anu teu masuk akal, naha kuring kedah diajar nanganan sistem operasi? Upami kuring diajar nanganan pakakas desain, anu dipikaresep ku kuring, sareng salaku pagawé kantor kuring ngabayangkeun yén anjeunna bakal diajar nganggo suite kantor, hal éta bakal janten jalma anu damel sareng élmu komputer sareng anu sami, yén upami anjeunna kedah diajar sadayana.

        sobat anjeun salah pisan, teu tiasa subyektif nalika ngutarakeun pendapat ngeunaan hal anu umum, sareng kirang fanatik.

        1.    elav <° Linux cenahna

          Anjeun salah upami anjeun pikir kuring pameget. Ogé, dimana absurditas dina nyarios yén anjeun kedah diajar damel Windows sakumaha kalayan Lisénsi / Linux Ubuntu?

          Nalika anjeun nyarios yén anjeun nganggo pakakas desain, leres pisan, tapi kumaha anjeun terang kumaha kéngingkeunana upami anjeun henteu tiasa ngalih di OS anjeun? Kumaha anjeun terang dimana nyimpen karya anjeun, dimana masang aplikasi anjeun? Sékretaris, sanaos anjeunna ngan ukur nganggo éditor téks, bakal langkung épisién upami anjeunna mendominasi sareng terang kumaha ngendalikeun (atanapi sahenteuna ngalih) dina Desktop atanapi OS na.

          1.    opensanctux cenahna

            pasti! nya éta pikeun muka program, nyimpen file atanapi nyetak lembar teu dipikabutuh langkung seueur ... hal anu séjén nyaéta masang program, ngonpigurasikeun sistem, jaringan, sareng sajabana ... pikeun éta jurusan jasa téknis anu ngurus éta, naha kuring lepat?

            Sistem operasi naon anu dilakukeun nyaéta mempermudah operasi ieu, kuring ningali tragis pisan kudu muka terminal sareng nyerat garis kode dina jaman-jaman ieu yén sadayana saé sareng gampang

            Pangguna anu terang kumaha ngonpigurasikeun sistem mangrupikeun minoritas sareng tina pangalaman kuring sorangan kuring tiasa nyaritakeun yén aranjeunna henteu tinggaleun folder dokumen standar sareng jalan pintas, kuring terang kapisah, insinyur, jst. Anu henteu terang kumaha ngarobih resolusi layar atanapi masang Quicktime

            naon anu kuring hartosna sareng nyebatkeun tulisan ieu nyaéta yén sistem kedah dilakukeun ka pangguna, sanés tibalik

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Sistem operasi naon anu dilakukeun nyaéta mempermudah operasi ieu, kuring ningali tragis pisan kudu muka terminal sareng nyerat garis kode dina jaman-jaman ieu yén sadayana saé sareng gampang

              Kalayan KDE anjeun henteu kedah muka terminal pisan 😉
              Naha anjeun ningali 'Panel Kontrol' na? 😀


            2.    kawani cenahna

              Sanés KDE deui tapi gaduh tropo ratus distros saderhana pikeun henteu nganggo terminal


            3.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Kuring nyebatkeun KDE sabab dina kanyataanana pangguna henteu dianggo sareng OS sapertos kitu, tapi ku aplikasi, sareng KDE sigana kuring janten anu nawiskeun pilihan kustomisasi paling 🙂


      2.    geuleuh cenahna

        Atanapi anjeunna parantos maca sadayana énsiklopédi atanapi terang kumaha nyetir treuk. Anjeung ngartos abdi?

        1.    geuleuh cenahna

          Nya kuring hate anjeun, bosen

          1.    geuleuh cenahna

            Sareng kuring langkung, sanaos anjeun sareng kuring sami. Tapi lumrahna, urang anu nganggo Linux sok ngalakukeun kerasulan sareng nalika aranjeunna henteu ngupingkeun urang, urang akur pisan sabab sadayana mangrupikeun hasil tina inferiority complex anu hébat anu urang rasakan nalika kaluar ka dunya nyata. Tapi nalika urang balik ka bumi, di tukangeun komputer, kami déwa pikeun sababaraha jam. Kami malah nyentak babaturan sakulawarga.

    2.    kawani cenahna

      Hahahaha windero diteken.

      Ayeuna manusa, kaluar tina lomari sareng lirén ngarobih pangguna anu anjeun henteu ngabobodo saha waé.

      Sobat.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Kecap pamungkas éta langkung ...

  48.   opensanctux cenahna

    windero? Ngarobih? henteu aya haté, kuring henteu pura-pura janten sasaha, kuring jalma dewasa tur déwasa, pendapat anu kuring pasihkeun, kuring pasihkeun, dumasarkeun kana élmu anu kuring nuhun berkat pangalaman kuring sareng studi kuring.

    Sareng upami Linux henteu ningkatkeun hubungan produk-pangguna, hanjakalna éta moal kaluar tina liang, naha anjeun hoyong conto? iphone, chrome ... sareng sajabina.

    1.    kawani cenahna

      Kuring henteu terang yén muka "Interné Echplorer", ngobrol sareng "er Mesenller" sareng lebet kana "Féisbuk" nyaéta gaduh studi.

      Anjeun henteu terang naon anu dituju Linux, tapi sanés sakedik ide.

      1.    opensanctux cenahna

        Anjeun teu pencét hiji hahaha. Kuring nganggo Chrome, kuring henteu ngobrol (henteu pernah) sareng facebook, ku Gusti ... Kuring ngadamel produksi audiovisual animasi pikeun target pendidikan anu ditujukeun pikeun pemirsa budak, (comiquitas) sareng kuring ogé hoyong ngadamel ulgo dina openmovie ... éta sabab kuring resep blénder

        tapi ... terangkeun atuh! naon opensource?

        1.    kawani cenahna

          Hahahaha kajawaraan trollaco masochistic kami di dieu.

          Kuring ngadamel produksi audiovisual animasi pikeun udagan atikan anu ditujukeun pikeun pemirsa murangkalih

          Hayu atuh urang pegatkeun abdi, pegatkeun abdi, kiih kuring, tamparan kuring, robek kuring sareng seuri dina raray anjeun

          Naha anjeun nyauran ngadamel wayang sareng Corel Draw produksi animasi anjeun?

          http://www.subeimagenes.com/img/house-facepalm-55453.jpg

          tapi ... terangkeun atuh! naon opensource?

          Tujuanana pikeun distro nyata nyaéta nawiskeun sistem sumber terbuka sareng komunitas pikeun ngabantosan.

          Heueuh daék suksés

        2.    Windousian cenahna

          Anjeun nyerat yén anjeun "satuju" sareng Gabriela. Nya, sanés kuring sareng seueur batur. Sigana mah kuring ngartos (tina koméntar anjeun) yén upami aya anu nyarios yén distribusi GNU / Linux mangrupikeun sistem operasi anu saé (setara sareng Windows sareng Mac-OS), maka éta mangrupikeun Taliban atanapi fanatik. Upami anjeun leres-leres percanten, anjeun peryogi bantosan. Anjeun pecandu Windows atanapi maquero (langkung parah). Kuring terang hese adaptasi sareng Linux mimitina (kusabab ditarikna) tapi éta pantes. Éta seueur kaunggulan tibatan sistem anu sanés sareng anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta. Entong isin sakumaha Gabriela.

          1.    elav <° Linux cenahna

            Windousian:
            Punten lirénkeun sareng topik ieu ayeuna. Entong maksakeun urang pikeun nutup koméntar tulisan éta, sabab meureun batur ngagaduhan sudut pandang anu kedah dipasihkeun bari henteu kedah nyigeung atanapi nyerang saha waé.

          2.    Windousian cenahna

            @elav, abdi henteu hartosna nyigeung saha waé. Upami aya anu gelo, punten ngadugikeun naon anu ngaganggu anjeun sareng kuring bakal némbalan kalayan pangampunan atanapi klarifikasi.

          3.    opensanctux cenahna

            muhun ... anjeun henteu ngartos ogé.

            rada kuring nyarios yén fedora sareng gnome 3 sigana alus pisan pikeun kuring

            yén adun (conto nuturkeun) mangrupikeun kecap-kecap anu utami sareng kuring bakal wani nyarios sareng sakedik yén kuring parantos nyobian éta ngaleuwihan 3ds maks dina pagelaran sareng kautamaan (anu kuring kantos anggo)

            krita mangrupikeun éditor poto dina jangkungna sanaos tiasa ningkat sareng kuring tiasa gampang ngagentos photoshop,

            Gimp anu biasa-biasa na kde siga anu tragedi pikeun kuring.

            jsb ...

            tapi hayu urang tingali upami urang silih ngartos, kuring henteu nyebatkeun yén sistem na goréng, éta henteu jalan ... anu kuring carioskeun éta kedah ningkatkeun hubunganana sareng pangguna.

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Masalahna nyaéta sapanjang sajarah, contona ... hayu urang nyandak Windows sareng Mac contona. OS ieu panginten ti mimiti janten UserFriendly, éta sababna aranjeunna diaku salaku pangbasajanna atanapi paling gampang dianggo.

              Sedengkeun, upami urang ningali sajarah sistem Unix-like (Linux contona), anjeun bakal ningali yén éta panginten sareng dikembangkeun ti mimiti damel sareng tiasa dianggo saé, pamekar henteu paduli pisan ngeunaan ngajantenkeun ramah, sanés aranjeunna ngira yén ibu rumah tangga atanapi sekretaris badé nganggo éta, éta ... yén dina waktos éta teu kapikir.

              Kalayan datangna Gnome, KDE sareng lingkungan anu sanés, anu mimiti dilereskeun, dugi ka KDE langkung seueur pilihan sareng langkung rébuan langkung marahmay tibatan Windows (ngan ukur masihan conto).

              Kalayan kecap séjén, Linux panginten sareng dikembangkeun janten kolaborasi, stabil, fungsional sareng aman, henteu marahmay ... anu terakhir mulai dipertimbangkeun engké 🙂


          4.    Windousian cenahna

            @ KZKG ^ Gaara, numutkeun naon anu anjeun nyerat tapi KDE parantos ngagaduhan desktop ti saprak 1998 sareng GNOME ti saprak 1999. Ti mimiti, proyék-proyék ieu nyobian ngajantenkeun kahirupan langkung gampang pikeun pangguna énggal (kalebet ibu rumah tangga). Duka yén kuring kedah ngegel létah nalika maca barang bukaan sapertos:

            Naon anu sigana mah musibah

            Upami KDE mangrupikeun tragedi, Windows 8 mangrupikeun runtuhna Wilhelm Gustloff.

          5.    opensanctux cenahna

            tong ngegel hehehe, nganyatakeun yén ku kecap anu sopan dicerna langkung saé

            Kuring gaduh seueur hal anu nyarios yén kde mangrupikeun tragedi tapi kuring henteu kantos ngajagi windows iraha ...

            OS mangrupikeun mangrupikeun cara pikeun ngembangkeun padamelan, éta gumantung kana operator fungsina, selera atanapi kaayaan pikiranana, naha éta ngagaduhan méja minimalis atanapi berantakan kalayan gadget, alat, sareng sajabana.

            upami windows mangrupikeun tragedi oge anu kuring henteu nolak, kedahna kirang tragedi tibatan sadayana, anu dicandak ku statistik.

            1.    kawani cenahna

              upami windows mangrupikeun tragedi oge anu kuring henteu nolak, kedahna kirang tragedi tibatan sadayana, anu dicandak ku statistik.

              Sieun ngagunakeun anu énggal, pra-pamasangan, singgetna, sadaya pamasaran ngajantenkeun anu paling seueur dianggo


          6.    opensanctux cenahna

            pamasaran! Gerbang tagihan Bill parantos saé pisan dina éta

          7.    Windousian cenahna

            @opensanctux, tong gelo tapi argumen anjeun langkung ti ngan ukur hackneyed. Upami Windows ngagaduhan panggunaan gazillion, éta sabab komputer gazillion dijual kalayan Windows tos dipasang. Jalma biasa lumayan kagok ku komputasi. Seueur anu henteu terang naon éta desktop, taskbar, atanapi panel kontrol. Upami anjeun nyebatkeun istilah "regedit" aranjeunna ngalaman stroke.

            Jalma-jalma ieu moal tiasa hirup lami upami teu aya "ahli" anu ngajelaskeun ka aranjeunna kumaha ngarobih latar desktop, kumaha ngajalankeun browser atanapi kumaha nyimpen dokumén dina PDF. Abdi gering méréskeun "masalah" anu teu masuk akal sareng konyol jalma anu henteu ngaganggu ngagunakeun Google (sakapeung ngan sakedik nyontoan ku mouse mouse parantos cekap kéngingkeun anu aranjeunna nyobian)

            Sababaraha masihan alesan yén aranjeunna henteu gaduh waktos, tapi anjeun mendakan aranjeunna maénkeun Spider Solitaire atanapi Minesweeper. Riungan éta ngagaduhan kawani pikeun nyerat yén Ubuntu ngabandungan sabab henteu nyandak kopi dina énjing. Anu pikaseurieun nyaéta aranjeunna nyarios anu sami ngeunaan "Jandéla Anjeun." Nalika henteu mampuh aranjeunna kaluar, aranjeunna némbalan sapertos "My Windows sucks" (jalma sanés ngusap burit anjeun nalika anjeun ka kamar mandi).

          8.    opensanctux cenahna

            henteu pisan ngaganggu, tapi nyatana anjeun henteu leres.

            pamaké éta henteu kedah terang kumaha ngatur mesin, janten gampang henteu janten masalah.

            Upami dokter mésér mesin nganggo webcam pikeun ngobrol sareng putrina di bagian sanés dunya "anjeunna henteu kedah terang kumaha ngonfigurasi mesin" anjeunna ngan saukur bakal muka messenger sareng éta waé.

            Upami sékrétaris, carios dimana ayana panambang ieu. Éta sanés hal anu penting, urang sadayana panasaran ku alam, anu henteu hartosna yén anjeunna kedah terang kumaha ngarobih résolusi layar ... anjeunna ngan saukur teu paduli, anjeunna ngalakukeun padamelan (sareng jasa téknis milikna) sareng ti ditu ka imahna ka ngalakukeun PR, gelut sareng murangkalihna, hariwang ngeunaan hutang sareng anu sanés anu panjang sareng sajabana ... Anjeunna ngagaduhan hal-hal anu kedah dipikahariwang ku cara jalanna pc.

            nyarios hiji hal sareng masihan conto, sareng henteu kedah rinci ngeunaan umur, jenis kelamin, tingkat sosial ...

            sobat, THE CONSUMER dina hal ieu pangguna dihormat, didangukeun, disatujuan, jst. naha anjeun ngajual OS atanapi masihan. kunaon éta mangrupikeun dasar tina proyék naon waé, anu kajantenan nyaéta nalika windows hirup tina palangganna éta langkung merhatoskeun aranjeunna tibatan linux dina umumna. éta sababna kuring nyaritakeun yén kde mangrupikeun musibah, sabab éta henteu ngagaduhan idéntitas.

            sareng kanggo ngantepkeun anjeun, kuring henteu ngabela jandéla.

          9.    Windousian cenahna

            pamaké éta henteu kedah terang kumaha ngonfigurasi mesin, éta gampang anjeunna henteu paduli

            Kuring ngadugikeun sempalan éta kusabab éta ideu utama anjeun "opensanctux". Jalma-jalma henteu kedah terang kumaha ngonfigurasi mesin, anu leres. Hanjakalna, komputer ayeuna sareng lami teu tiasa ngalakukeun sadayana pikeun anjeun. Janten konsumen tetep caket sareng diajar kumaha ngonpigurasi printer, webcam, atanapi konéksi internét. Upami anjeun henteu kersa méréskeun masalah anu timbul dina panggunaan normal PC, anjeun kedah angkat ka misan kanggo méréskeunana pikeun anjeun (atanapi mayar bantosan téknis).

            Nalika komputer nyarios sareng ngartos hanjelu urang, moal perlu milarian kacang na. Samentawis éta, sanés Windows, atanapi Mac-OS, atanapi OpenBSD, ogé Linux,… moal terang kumaha maca pikiran anjeun. Diajar sareng ngeureunkeun nagging.

            Seueur anu naros ka kuring kumaha MSN sareng Skype jalan, atanapi kumaha ngarobih résolusi layar. Sareng aranjeunna nganggo Windows atanapi Mac-OS, éta sistem anu saé anu merhatoskeun pisan (kana dompét anjeun).

          10.    opensanctux cenahna

            Abdi henteu kantos ningali halaman anjeun, anjeun resep kde! éta sababna anjeun membela anjeunna huntu sareng kuku sareng éta henteu kunanaon, tapi anjeun ogé kedah terang kumaha cara ngritik anjeunna, kritik mangrupikeun cara anu paling saé pikeun maju.

            "Nalika komputer nyarios sareng ngartos hanjelu urang"
            tapi upami aya, contona nyaéta iPad

            Kitu ogé, éta kajantenan kuring sareng seueur jalma ... sareng anjeun ngajelaskeun ka aranjeunna sareng aranjeunna ngartos éta sareng saatos saminggu aranjeunna naroskeun ka anjeun hal anu sami, kuring henteu tiasa nangtoskeun paman kuring anu umur 64 taun sareng sapanjang hirupna mékanika pikeun henteu diajar masang kaulinan. éta pikeun urang.

            ayeuna ... sawala ieu museur kana rasa teu puas ku pangguna linux-kde, patarosan sanés nyerang anjeunna, sami ogé pikeun naros kunaon, tangtukeun masalah sareng milarian jalan anu pangsaéna. satuju?

          11.    Windousian cenahna

            @opensanctux, kuring terang aya petugas maya dina sababaraha cocooan Apple. Tapi anjeunna ngagaduhan kecerdasan jieunan murid SMA jangkung na. Éta moal ngalereskeun sadaya masalah anjeun (sanaos anjeun hoyong).

            Gabriela nganggo Ubuntu sareng Unity (sanés KDE) sabab éta mangrupikeun desktop paling keren dina Linux. Ayeuna Metro jalan.

          12.    Windousian cenahna

            Ku jalan kitu, kuring terang titik-titik lemah tina KDE, anjeun terang aranjeunna? Anjeun teu acan masihan nami naon waé dina koméntar panjang anjeun. Wartoskeun ka kami naon anu janten musibah. Masihan conto konkrit sareng lirén rambling.

          13.    opensanctux cenahna

            Hayu urang tingali, tingali….

            nyaéta anu kuring béjakeun ka anjeun, kde teu gaduh idéntitas sareng anu ngalangkungan masalah operasional, kasaluyuan atanapi pemrograman. Kuring nyarioskeun pendekatan anu logis, target, operabilitas, logika sinoptik, studi produksi, pamasaran ... hubungan anu hampir ilahi sareng pangguna ...

            éta henteu ngagaduhan perencanaan produksi atanapi desain, sareng upami éta, éta henteu dilakukeun ku batur anu propésional.

            Kuring miharep anjeun ngartos kuring! Anu kuring carioskeun nyaéta persis naon anu janten topikna, nyaéta henteu nyanghareupan panganteur sareng pangguna "sanaos anjeun resep sareng program anu saé" henteu hartosna éta parantos dilakukeun, éta mangrupikeun produk pikeun masarakat sareng maka bagian

            Sareng kuring masihan anjeun conto ipad, iphone sareng Chrome, di tukangeun produk éta aya tim ahli anu ngalakukeun sareng ngalakukeun PEMBELAJARAN PEMASARAN

            nyaéta anu sesah pikeun nyarios sapertos kieu upami anjeun henteu nuturkeun utas, kuring ngantepkeun tautan ieu anu kuring mendakan pikaresepeun ti pangguna sanés anu henteu resep ka KDE sareng nganyatakeun naha:
            http://noesbuenosersincero.blogspot.com/2012/01/la-larga-agonia-de-kde.html

          14.    Windousian cenahna

            @opensanctux, sahenteuna anjeun parantos nempatkeun tautan ti batur anu cukup jelas. Dina éta sapotong pendapat sababaraha titik lemah proyék KDE disebatkeun. Leres pisan yén Plasma mangrupikeun monster anu ngamungkinkeun kustomisasi ekstrim, ngirangan kesederhanaan sadayana. Leres aya plasmoid kagunaan anu diragukeun, tapi aya ogé anu pikaresepeun. Kuring masih henteu yakin kana kagiatanana, kumargi kuring langkung seueur ngagunakeun sababaraha méja (kuring nganggo akhir-akhir ieu). Anjeun lepat nalika nyerat ngeunaan KWin. Kuring parantos nyobian KDE dina sababaraha komputer (kalayan kartu grafik Intel atanapi NVIDIA) sareng éta tiasa dianggo saé pisan. Upami anjeunna ngagaduhan pangalaman anu goréng éta bakal sabab anjeunna henteu terang kumaha milih pakakas anu pas.

            Anjeunna ngagaduhan visi apokaliptik ngeunaan proyék anu kuring henteu kabagi. KDE ngahontal sababaraha kematangan sareng jumlah pangguna naék pesat. Iraha waé survey desktop atanapi lingkungan diluncurkeun, KDE sareng aplikasina (sapertos Dolphin) muncul diantara anu pangsaéna. Tingali conto:
            http://www.linuxquestions.org/questions/linux-news-59/2011-linuxquestions-org-members-choice-award-winners-928502/

            KDE kedah nyiapkeun interface saderhana (kalayan seueur pilihan kustomisasi disumputkeun sareng diblokir sacara standar) anu henteu nyingsieunan pemula sareng kagok. Éta bakal nyingkahan keluhan jalma kirang mampuh. Kuring ogé ningali pantes "Kaptan" (sapertos dina Pardus), asistén pikeun ngabantosan pendatang énggal. Sareng titik anu sanés pikeun ditingkatkeun nyaéta dokuméntasi anu ngiringan proyék, tapi sigana mah bakal ningkat saeutik demi saeutik.

            Sareng salaku pendapat pribadi ngeunaan panulis, anjeunna sigana mah kurmudgeon tingkat munggaran. Anjeun kedah nyandak deui serat.

            Jigana pandangan urang parantos mapan sareng urang tiasa nutup dialog. Abdi henteu resep téma zombie.

            Hiji salam.

  49.   opensanctux cenahna

    Kuring henteu weruh naha anjeun ragu kana kecap kuring, éta anu anjeun bahkan henteu terang saha kuring ... atoh

    Tapi henteu asup akal, yén hoyong ngadamel sistem operasi (anu henteu tiasa dianggo) sareng anu henteu nganggo henteu aya hubunganana, maka naha milari kestabilan, kasaluyuan, program alternatip sareng seueur carita ... anu hébat henteu aya hubunganana sareng openource , sareng upami ngeunteung sakedik, langkung ageung langkung saé.

    1.    kawani cenahna

      Hayu tingali, konyol, kuring ningali yén anjeun masih henteu terang.

      Anu anjeun henteu resep atanapi anu anjeun henteu terang kumaha ngagunakeunana henteu hartosna éta kotoran anu teu tiasa diisi anu teu aya gunana.

      Éta tiasa dianggo pikeun kuring, kuring henteu peryogi Windows pisan.

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Kuring bakal ngajelaskeun sacara saderhana:
      Windows pisan teu stabil, ngandung rébuan bug, kasalahan, sareng teu aman sabab virus sareng Windows ampir caket. Naon gunana OS anu 98% jalma nganggo éta, enya, tapi upami éta goréng?

      Nanging, 1% jalma nganggo Linux (inohong anu henteu ...) leres, tapi éta stabil, ngandung langkung seueur bug, sareng aman pisan (sareng kuring ngulang, stabil) tibatan Facebook, Google, MySQL, Oracle, jst. Aranjeunna nganggo éta dina sérverna, bank dunya nganggo éta dina sérverna, bursa saham, sareng sajabana.

      Ngartos naon anu kuring carioskeun? 🙂

      1.    opensanctux cenahna

        KZKG ^ Gaara.

        Upami kuring ngartos anjeun sareng kuring satuju sareng anjeun, sanaos seueur hal-hal éta dipindahkeun ku mitos, Linux tiasa ngagaduhan virus sareng Windows langkung stabil tibatan sigana.

        Ayeuna ngajawab, naon gunana éta? anjeun tiasa ngalakukeun éditan non-linier profesional dina windows atanapi mac, dina linux hiji-hijina alternatip propésional nyaéta cinerella sareng ngagunakeunana anjeun kedah nyusunna ... éta henteu normal.

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Halo 🙂
          Mimiti hayu urang mimitian ti: naon ari virus? … Kuring moal ngémutan teuing kana konsépna, hayu urang sebutkeun (sareng kuring ngarepkeun urang duaan satuju) di mana éta kode jahat anu kalebet dina parangkat lunak sacara otomatis 😉

          Mimitian tina prinsip ieu, enya, dina Linux tiasa aya virus ... sacara téknis dimungkinkeun, aranjeunna parantos aya, tapi tanpa hoyong kaleuleuwihi kuring bébéja yén ti unggal 1.000.000 virus Windows, ngan ukur aya 2 virus pikeun Linux.

          Kuring nyarankeun anjeun maca tulisan ieu anu kami nempatkeun, éta ngajelaskeun kalayan cara anu detil naha, sanaos kamungkinan sistem anu sapertos Unix rentan ka virus, urang tetep henteu tiasa mendakanana:
          https://blog.desdelinux.net/virus-en-gnulinux-realidad-o-mito/

          Ngeunaan hal-hal terakhir anu anjeun carioskeun, kuring henteu émut namina ayeuna sabab kuring henteu tiasa dianggo sareng jinis perangkat lunak ieu, tapi sakali kuring maca ngeunaan parangkat lunak panyuntingan pidéo pikeun Linux, anu dibayar tapi numutkeun koméntarna éta langkung propésional tibatan anu gratis.
          Janten sanésna, hayu urang teu nipu diri urang ogé, upami anjeun jalma anu khusus pikeun ngédit sareng perawatan pidéo profesional éta jelas yén anjeun bakal mendakan pilihan anu langkung saé dina Windows, ogé langkung saé dina Mac, éta sanés ngeunaan Linux mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun sadayana ... ogé henteu Ieu kasus, ogé kabutuhan unggal pangguna anu unik sareng bénten ti sésana.
          Dimana abdi hoyong angkat, éta leres ... Linux téhnologis (sacara téknologi enya, sabab sacara filosofis éta hal anu béda) sanés solusi pikeun sagalana, tapi seueur kautamaan na moal gampang ditutupan, sareng henteu ngagaduhan seueur cacad sakumaha anu diomongkeun / dipikiran jalma 😉

          Wasalam

          1.    opensanctux cenahna

            malware! Abdi diajar sakedik-sakedik

            Windóusico, kami saling ngartos ... teu aya ancaman nyata virus dina linux, teu aya sismeta anu sampurna

            Saha anu nguntungkeun yén aya virus di Linux? 1 microsof, 2 anu ngadamel program antivirus ... di luar sana anjeun tiasa nyimpulkeun seueur hal.

            dinamika alus tina tulisan sanaos kami ninggalkeun masalah, kuring ngan ukur bakal ngantunkeun anjeun tautan wikipedia, enya, kuring terang éta henteu dipercaya, anjeun tiasa milarian sareng parios ...

            http://en.wikipedia.org/wiki/Linux_malware#Viruses

          2.    opensanctux cenahna

            satuju sareng anjeun sareng maca tulisan, saé pisan!

            tapi ... di dunya teu aya anu mustahil sareng di dunya komputer kirang, ogé tetep diémutan yén virus sanés mangrupikeun hiji-hijina ancaman dina OS

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Mémang, teu aya anu mustahil. Élmuwan komputer anu nyarios: "ieu moal tiasa dilakukeun" ... éta sanés élmuwan komputer atanapi naon waé, anjeunna biasa-biasa waé haha.

              Nya, aya di tukangeun sareng seueur deui masalah, panasaran aya seueur deui dina Windows (sareng aplikasina), sareng kuring sanés kipas angin ático


          3.    opensanctux cenahna

            PS: naon anu kuring henteu ngartos sabab aya antivirus pikeun linux?

            1.    kawani cenahna

              Pikeun ngabersihan virus Windows tina Linux


            2.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Sareng ogé supados pangembang / padagang antivirus ieu bosen nyarios: «Produk kami multiplatform»Sareng omong kosong sapertos kitu 😉


          4.    opensanctux cenahna

            Maca koméntar Courege kuring mimiti milari "daptar virus pikeun linux" Kuring mendakan ieu:

            http://www.taringa.net/comunidades/ubuntuparataringeros/1328507/%28On-topic%29-Listado-de-virus-en-GNU_Linux.html

            éta, upami aranjeunna langsung ngajawabna, upami ngarobih pangguna, jst, mangrupikeun carita anu sanés, anu pikasebeleunana.

          5.    Windousian cenahna

            @opensanctux, upami taringuero ngadamel daptar sareng sadaya malware pikeun Windows, peryogi sababaraha bulan kanggo ngahontal perwakilan anu cukup.

            Malware aya di Linux, tapi éta jauh kurang bahaya tibatan di Windows. Virus moal tiasa ngayakeun rélikasi nyalira sareng henteu tiasa nginféksi iteuk USB nyalira. Pamakéna kedah langkung bodo tibatan dina Windows. Upami anjeun milarian forum, anjeun bakal ningali yén teu aya anu ngadu'a ngeunaan sistem GNU / Linux na katépaan ku virus.

            Unggal ayeuna kuring nyeken hard drive kuring sareng ngan ukur mendakan malware Windows. Janten éta sanés masalah Linux. Entong nyobian ngayakinkeun kami anu sanésna, pamekar antipirus parantos ngalaksanakeunna pikeun anjeun (tanpa aya hasilna anu jelas).

          6.    opensanctux cenahna

            antosan, aya anu lepat ... anjeun nuju ngadasar argumen dina nyerang windows.

            Anjeun ngan saukur nyarios ka kuring yén teu aya virus dina Linux, upami aya! naon anu dua? henteu janten masalah, kuring parantos nyiptakeun precedent.

            1.    kawani cenahna

              Leres, KZKG ^ Gaara ngagaduhan mania sialan éta, sakumaha anu kuring béjakeun ka anjeunna sapertos ngobrol sareng témbok.

              Sigana mah fanboy Ubuntu kadang-kadang.


            2.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Leres … O_O… éta sanés dihaja.
              Kuring henteu kedah ngarusak OS sanés (Windows) pikeun ngabélaan atanapi nyarios poin-poin positip tina Linux atanapi SWL, pikeun ngalakukeun kadua ieu, ngan ukur ngamimitian nyerat ... sareng daptar bakal lega dina sababaraha menit


          7.    Windousian cenahna

            @opensanctux, masalahna nyaéta anjeun henteu terang naon anu anjeun nyerat. Virus komputer mangrupikeun program atanapi parangkat lunak anu ngaéksekusi dirina nyalira sareng sumebar ku cara ngalebetkeun salinan nyalira kana program atanapi dokumén anu sanés. Di Linux anu teu aya atanapi teu acan kabuktosan aya. Janten anjeun kedah masihan conto anu konkur pikeun yakin yén aya 1 atanapi 2. Abdi henteu patut cacing, Trojan atanapi panto tukang anu peryogi kabodoan manusa pikeun jalan.

            Kuring nulis ngeunaan Windows sabab éta sistem anu ngapopulerkeun virus sareng malware anu sanés, berkat popularitasna sareng kurangna kaamanan. Abdi henteu nyerang, abdi ngan ukur ngabandingkeun kana Linux. Anu tétéla pisan lain kasalahan kuring.

            Pasang tautan kana éta precedent hebat anu anjeun carioskeun. Kuring hoyong maca naon-naon ngeunaan épék dahsyat tina inféksi dahsyat éta anu nyebarkeun mangaruhan rébuan pangguna (dina Linux sababaraha rébu anu pikasieuneun).

          8.    opensanctux cenahna

            Wani sareng Windóusico ogé… 😀

            ok Windóusico henteu terang definisi pasti tina virus sareng kuring henteu kedah terang ogé, tapi kuring bakal terus terang sareng anjeun, kuring ngarujuk sacara umum pikeun parangkat lunak anu ngabahayakeun.

            Sesuatu anu panasaran pisan kajantenan kuring, hiji prosés ngagaduhan prosésor dina 100%, mesinna panas, solusina nyaéta uninstall program sareng pamuter totem lirén damel. éta serius.

            tanpa jauh teuing, wikipedia.
            "Salah sahiji kerentanan GNU / Linux nyaéta seueur pangguna mikir yén éta henteu rentan ka virus."

            http://es.wikipedia.org/wiki/Malware_en_Linux

            1.    kawani cenahna

              Upami anjeun ngarujuk sacara umum, kuring nyarankeun ngagunakeun istilah "malware". Bisi wae, tong percanten teuing ka Wikipedia kusabab troll wae tiasa ngarobih na, sami sareng winder anu hoream nempatkeunana.


          9.    Windousian cenahna

            @opensanctux, teu aya sistem anu kebal. GNU / Linux dikembangkeun ku manusa anu ngalakukeun kasalahan sareng ngalakukeun kasalahan. Jalma anu boga niat goréng bisa ngamangpaatkeun bug kaamanan pikeun ngarugikeun. Tapi kuring tiasa mastikeun yén lingkup panyerangna bakal kawates pisan.

            Upami anjeun masang aplikasi anu aya dina Repository resmi distribusi anjeun, kamungkinan kaserang serangan dina PC anjeun tiasa dianggurkeun. Upami anjeun saurang brainiac anu nampi laksana tina muhrim, aya kamungkinan alit kapangaruhan ku sababaraha malware.

          10.    Windousian cenahna

            @opensanctux, anjeun henteu kedah ngadugikeun Wikipedia pisan. Kuring panginten anjeun ngémutan sagala hal anu datang ka ditu serius. Éta ngagaduhan tulisan anu saé tapi ogé aya seueur bohong sareng kasalahan.
            Kuring henteu yakin naha aranjeunna ngaidentipikasi Badbunny salaku virus nalika éta cacing (numutkeun kana Wikipedia sorangan). Teras aranjeunna nyebatkeun Bliss tapi nempatkeun kurung anu "peryogi kaistiméwaan administrator." Upami éta sanés ngajalankeun nyalira, éta sanés virus. Sareng sésana kuring henteu ngamimitian milarian sabab éta bakal janten gaffes anu sanés. Upami anjeun hoyong ngabuktoskeun naon waé, milari carita tina sumber anu tiasa dipercaya atanapi tulisan anu serius kalayan data anu tiasa diverifikasi.

        2.    opensanctux cenahna

          wikipedia henteu jalan? maka kuring bakal milari dina encarta, saur anjeun?

          1.    kawani cenahna

            Éta mangrupikeun masalah anu kontras sareng sababaraha sumber, anu di antawisna Wikipedia tiasa dilebetkeun, tanpa kedah langkung jauh, kuring tumaros dina hiji tulisan

        3.    opensanctux cenahna

          tepatna pikeun alesan éta ngagaduhan bagian tina rujukan, wikipedia anu sami ngagaduhan 11 référénsi sareng 3 tautan éksternal sareng nyarios dina awal tulisan "Ayana ancaman naon waé henteu dipikaterang"

          1.    Windousian cenahna

            Kuring parantos ningali référénsi sareng seuseueurna henteu tiasa dipercaya. Tapi éta normal, aya sakedik inpormasi kualitas dina hal éta.

            Naon anu kedah diyakinkeun ku pangguna Linux anu énggal: Kaseueuran virus anu dijelaskeun pikeun Linux ampir henteu kantos kapendak di alam liar. Nalika dipanggihan, aranjeunna ngaleungit dina sababaraha dinten, henteu nyésakeun tilas ayana (atanapi karusakan).

  50.   opensanctux cenahna

    Éta pisan intina, éta tiasa dianggo pikeun anjeun ... tapi anjeun subyektif

    Kuring henteu nyatakeun yén éta mangrupikeun «kotoran teu kaampih» Abdi resep fedora, kuring parantos nyarios sareng kuring resep blénder, ogé krita sareng anu sanésna ... tapi butuh waktos anu lami pikeun ngahontal tingkat propésional, panginten pikeun firefox, ngobrol sareng maén dina forum sareng blog upami tiasa 😉

    ku anjeun ngagambarkeun hal anu teu bisa disingkahan dina gerakan linux sacara umum ... kurangna SELF-KRITICISM, anu pangsaéna ti sadayana.

    Upami programer gimp tibatan nampilkeun 2.8 (biasa-biasa) salaku kaajaiban kadalapan, aranjeunna bakti diri pikeun ngajalajah kalemahanana sareng kakuranganana, kuring mastikeun yén aya hal anu matak janten gimp, tapi éta cara na, fanismeu, talibanism, kurang ngarti sareng di luhur sadaya panarimaan kritik luar parantos aranjeunna dipinggirkeun ka sakumpulan jalma asing atanapi anu pangsaéna nyaéta windows pa miskin ... hatur nuhun ka blénder sareng anu sapertos anu nunjukkeun rupa pikeun sadaya sebaran linux.

    Ayeuna, kuring pasrahkeun ka anjeun salaku analisis, sabab kuring parantos kedah damel ... upami pangguna sapertos kuring, anu nembé lebet ka dunya linux sareng minuhan karakter karismatik sapertos kitu, henteu tiasa nyarios, fanatik, optimum sareng teu fokus ... anjeun saur anjeun kuring bakal resep pisan neraskeun linux?

    1.    kawani cenahna

      Éta pisan intina, éta tiasa dianggo pikeun anjeun ... tapi anjeun subyektif

      Abdi paman ...

      panghadéna windows goréng pa

      Ieu mangrupakeun bebeneran anu hébat, tapi éta unik sareng éksklusif pikeun hiji distro, Ubuntu.

      Sanés sanés Windows pikeun jalma miskin, tapi Mac pikeun jalma miskin, anu dina henteuna Mac, Ubuntu dipasang pikeun katingal cool

      Leres pikeun pangguna sapertos kuring, anu nembé lebet ka dunya Linux sareng patepung sareng karakter karismatik sapertos kitu, nyarios goréng, fanatik, optus sareng teu fokus

      Éta sapertos sadayana, aya waé anu bajingan, tapi aya bajingan di Windows, Mac sareng Linux (khususna Ubuntu)

      Anjeun bakal mendakan jalma anu bakal ngabantosan anjeun sareng batur anu bakal nganggap hina anjeun.

      Upami anjeun hoyong lebet kana dunya Linux, entong ngantepkeun éta bangsat mareuman anjeun, upami anjeun hoyong masihan terang ngeunaan jinis pangguna anu anjeun pendakan.

      1.    opensanctux cenahna

        Wani hapunten kasalahan, avatar lieur kuring.

        sareng anjeun leres, aya anu kirang lahir sareng kuring sanés salah sahiji jalma anu robih pipikiran kusabab aya anu nyarios kitu, tapi jujur ​​yén hiji manajer hiji blog nyarios ka anjeun ku cara éta bakal seueur mikirkeun.

        Kuring bakal neraskeun sareng Linux, ayeuna upami kuring hoyong ningali di komunitas Linux anu hébat rasa kritik anu séhat sareng terhormat.

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Upami pangembang Gimp (kirang ti 10) anu, ku jalan kitu, ngembangkeun éta gratis ... leres, aranjeunna tiasa dianggo dina kakirangan, tapi modalitas Jandéla Tunggal ieu anu seueur anu dipénta ku seueur pangguna, moal siap pikeun vérsi ieu, ogé kanggo anu salajengna.

      Éta saderhana, anjeun henteu resep Gimp sareng nganggap biasa waé? Nya, henteu masalah, mayar rébuan dolar anu biaya Adobe suite sareng voila, sadayana resep pisan (utamina Adobe) 😉

      1.    opensanctux cenahna

        ok ok ... mimiti sadayana, hukum kahirupan

        upami anjeun badé ngalakukeun naon .. lakukeun leres!

        Logika ngembangkeun (sacara lega) produk nyaéta ieu.

        IDEA (gimp)> PEMBANGUNAN (program)> KONSUMSI (pangguna)

        dimana anu panungtung netepkeun padoman pikeun anu kahiji sareng anu munggaran ngabimbing anu kadua pikeun kéngingkeun anu katilu.

        Anjeun tiasa nyandak alesan naon waé, yén upami éta programmer satengah, anu damel gratis, x, kaleresan gimp henteu cocog sareng anu diarepkeun ku pangguna akhir (anu henteu bodo), kusabab kitu gimp henteu dianggo dina lingkungan ahli propésional.

        ayeuna, kuring henteu resep gimp, kuring ngagaduhan photoshop, ilustrator sareng saatos lisénsi, sareng kuring henteu masihan gimbal dolar, tapi éta henteu hartosna yén kuring henteu tiasa ngagambarkeun kaputusan kuring, naha? kantun sabab mangrupikeun produk anu aranjeunna tawarkeun ka sadayana.

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          upami anjeun badé ngalakukeun naon .. lakukeun leres!

          Satuju sareng anjeun, tapi ... janten Photoshop lahir sapertos kitu sareng sadaya pilihan sareng hal-hal anu ditawarkeun?
          Henteu rerencangan abdi, PS tumuh ngalangkungan waktos, hal anu sami sareng anu diarepkeun teras-terasan lumangsung sareng Gimp.
          Naha Gimp masih katinggaleun dina seueur hal ka PS ayeuna? ... saderhana, kusabab seueur tanaga tanaga anu hiji ngagaduhan bédana anu sanésna, sareng éta sanés keluhan, sabab saurang mayar pamekar na bari anu sanés henteu sanggup.
          Upami kuring jutawan, percanten kuring bakal sponsor seueur proyek, mayar pangembangna sapinuh waktu, tapi… hanjakalna, kuring henteu 😀

          Tapi éta henteu hartosna yén kuring henteu tiasa ngagambarkeun kaputusan kuring, naha? kantun sabab mangrupikeun produk anu aranjeunna tawarkeun ka sadayana.

          Pastina henteu, anjeun ngagaduhan hak pikeun ninggalkeun pendapat anjeun 😉… anjeun kedah tetep émut janten objektif.

          Salam.

  51.   Alf cenahna

    Sacara pribadi, jenis masalah sapertos kieu ngajantenkeun kuring seuri, sabab anu henteu ngalawan SO henteu pernah kakurangan, tétéla masalah ieu ngajantenkeun sahamna ragrag niléy dina pasar saham.

    Yén anjeun ninggalkeun Linux, éta kaputusan anjeun, anu henteu mangaruhan rasa kuring pikeun ieu atanapi sistem éta.
    Wani éta ujug-ujug "murag asih" sareng ubuntu, sampurna.

    Kami kakurangan seueur kematangan pikeun maca opini batur tanpa ngarasa diserang, upami henteu, kuring henteu ngartos naha seueur diskusi.

    Kuring pribadi henteu nentang mayar lisénsi, upami program anu anjeun mayar kanggo tuang anjeun, teraskeun, upami hobi, teraskeun ogé.

    Abdi gaduh lisénsi anu asli, hapunten parantos mayar.

    Jalma anu terang sahenteuna ngeunaan kumaha dunya perangkat lunak gratis, urang terang yén seuseueurna pangembang henteu nampi penghasilan pikeun naon anu dilakukeun, henteu sadayana, sareng seueur damel dina waktos luang, ogé, pikeun kuring anu pantes hormat.

    Daripada nyempad, kuring masihan tugas pikeun diajar masihan kontribusi pikeun kuring.

    Kuring ngadamel uleman pikeun henteu masihan tuang ka troll sareng jalma bodoh (tanpa akronim, kecuali / pejabat blog ieu 😛).

    Salam.

    1.    opensanctux cenahna

      "Kami kakirangan seueur kematangan pikeun maca pendapat batur bari henteu diserang, upami éta henteu sapertos kitu, kuring henteu ngartos naha seueur diskusi"

      leres pisan! kedah aya toleransi sareng hormat!

      "Daripada ngritik, kuring masihan tugas pikeun diajar masihan kontribusi pikeun diri kuring sorangan."

      Idem…

  52.   Sebastian cenahna

    Abdi henteu nganggo ubuntu deui kumargi éta ngébréhkeun 3 3 mp4 kenangan. khususna versi 9.04 ... Abdi resep dugi ka versi 10.04, 12.04 sooo laun kalayan kahijian. Naha kedah langkung saé sareng langkung saé .. atanapi henteu?

    1.    jamin-samuél cenahna

      anjeun kedahna ningali naha pakakas anjeun cocog sareng vérsi anu anyar

  53.   Fajardo cenahna

    Sangkan budak awéwé panasaran resep anjeunna ninggali linux ningali inisiatip kuring:
    https://getsatisfaction.com/adobe/topics/create_a_team_of_volunteer_programmers_to_port_free_adobe_suite_to_linux

  54.   Paul Daniel Almiron cenahna

    Halo! dulur sadayana. Tulisan anu dipikaresep ku Tina. Dina hal pribadi kuring, ayeuna kuring nganggo Ubuntu 12, sabab dina mesin anu kuring anggo, langkung penting pikeun waspada kana padamelan kuring tibatan ngaganggu gelut ngalawan virus Windows.
    Sigana mah masuk akal pikeun kuring, sanaos leres, kuring kritis, sareng saé ogé diangkat, ngalawan ideu toléransi anu aya hubunganana sareng sistem operasi, sareng kaayaan teu satuju anu masing-masing masihan: Henteu aya OS anu sampurna. (Teu aya pasualan, tapi anjeun kedah diajar kumaha ngagunakeunana upami anjeun petualangan masang hiji, sareng hoyong mendakan anu énggal dina cara ngagunakeun inpormasi dina komputer anjeun, anu mangrupikeun hal anu paling berharga, leres?)
    Barina ogé, masing-masing ngagunakeun sistem operasi dumasar kana argumen anu, dina pangalaman panggunaan, ngamungkinkeun anjeunna ngagunakeun komputer pikeun ngalakukeun tugas-tugas sapopoé.
    Teu aya sistem operasi anu utopia, pikeun ngafrasa buku Tom Moro, Windows mangrupikeun sistem komérsial, sareng Linux mangrupikeun kernel anu digunakeun dina nyiptakeun distribusi Linux, kalayan komponén gratis sareng non-gratis: Kuring parantos nganggo openuse, fedora, mandriva, trisquel , sareng ubuntu, sareng dina praktékna, anjeun moal ngagaduhan sistem 100% dina kanyataanna bébas pisan tanpa bébas tina masalah, sapertos grafik, supir, nouveau contona, atanapi mendakan yén pidéo flash na henteu jalan. Kuring sadar yén sistem anu ayeuna, dina padamelan kuring salaku guru, ngabéréskeun dina masalah kuring, masalah Windows, (virus) tapi ieu mangrupikeun perkawis anu saderhana pisan: dukungan ti pabrikan pikeun unggal sistem operasi.
    Kuring parantos maca filsafat perangkat lunak gratis sareng étika tiasa. tapi masing-masing jalma ngagaduhan hak pikeun milih OS anu dipikahoyong pikeun komputerna. Ngalebetkeun perang di Windows, Ubuntu sareng Mac Os siga henteu leyuran anu masuk akal pikeun kuring, sabab sanaos kuring henteu lami nganggo Windows xp / 7, sareng modél parangkat lunak na sami ti Windows 95, ngan ukur mekar téknologi. nepi ka Windows 8, sabab saha waé anu ngagunakeun komputer ningali éta cocog pikeun aranjeunna.
    Gagasan yén sistem diajar ngagunakeun anjeun tibatan silih cocog sampurna sareng Windows, sabab éta nyaéta modél parangkat lunakna. Tapi dina kahirupan anjeun kedah diajar sadayana, henteu saur anjeun? Kuring hormat kana kaputusan anjeun, sareng ngeunaan Microsoft's Ku éta digunakeun ku 95% mesin di planét, sareng éta gampang pikeun pabrik, kusabab éta ngahasilkeun margin laba, sareng anu ngamungkinkeun aranjeunna mayar investasi aranjeunna.
    Hal sanésna, argumen Stallman ogé luar biasa, gaduh gelar program di MIT, ngungkabkeun alesan yén parangkat lunak propriétik nyegah anjeun ngabagi, sareng éta leres, sareng kuring parantos niténan kumaha seueur jalma bahkan henteu maca kontrak lisénsi. kunaon kantun kusabab, aranjeunna panginten henteu satuju sareng éta dihormat, aranjeunna resep kana kapraktisan sistem operasi. Naon anu anjeun pikirkeun?
    Kuring ngagunakeun Ubuntu kusabab kuring bosen masalah anu parantos dipasihkeun ku Windows dugi ka ayeuna, sareng Windows 8 henteu ngayakinkeun kuring, sabab tiap versi kirang cocog sareng pangguna tibatan anu tiheula, sistem na kaku pisan dina kustomisasi, pikeun sahenteuna henteu dugi ka distros basis linux ngijinkeun.
    Sanaos kuring ngahargaan pendapat anu parantos nyerat di dieu, sigana kuring kedah aya kasabaran, unggal jalma ngagaduhan hak pikeun nyandak kaputusan anu dilakukeun, dina ieu sareng dina sagala aspek kahirupan.

  55.   kembang hideung cenahna

    Pikeun kuring anjeunna ngagaduhan masalah kapribadian hihihi, sabab judulna nyaéta yén anjeunna ninggalkeun ubuntu, sareng di handap éta nyatakeun yén anjeunna badé nyobian vérsi 12.04 .. ogé .. upami anjeunna nganggo alatna ngan ukur pikeun nonton video, pilem sareng ngupingkeun musik - naon Éta mangrupikeun hal anu paling aman - sabab jelas éta mangrupakeun runtah yén anjeunna ngagaduhan linux sareng yén anjeunna ngaco sareng konsol ... ku jalma anu nyarios yén saprak anjeunna umur 4 taun anjeunna nangan komputer sampurna hehehej

    1.    Paul Daniel Almiron cenahna

      Kumaha lucu! Upami anjeun nganggo komputer pikeun ngalakukeun éta, éta ngan ukur ujung gunung es. Linux ngagaduhan langkung seueur kamungkinan tibatan sistem kaléng sapertos Windows. Hal anu panasaran nyaéta sateuacan Windows aya di taun 1980an, upami anjeun badé nganggo komputer anjeun kedah terang kumaha programna, sareng éta sanés kanggo sadayana. (Dasar, Cobol) Upami anjeun ngawadul ngeunaan konsol, kuring ngabayangkeun sésana. Henteu sesah éta, peryogi kasabaran sareng kahoyong diajar.

      1.    Paul Daniel Almiron cenahna

        Abdi hilap: Kiwari anjeun gaduh kamungkinan pikeun milih, Linux, Windows, mac, sareng éta teu mungkin dugi sababaraha taun ka pengker, sareng sadaya sistem peryogi ngurus pilihan pikeun ngagunakeunana, pro sareng kontra na, éta Aranjeunna gaduh, sareng anu paling saé, saur kuring, nyaéta milari jalan sanés ngan ukur nganggo komputer pikeun nonton pidéo, internét, tapi ogé pikeun ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun urang. Generasi anu bakal datang bakal ngagaduhan kamungkinan ngagunakeun téknologi henteu kapikir dugi ka sababaraha taun ka pengker, patarosan na nyaéta ngagunakeunana kalayan bijaksana. Dina ahir poé éta mesin, sareng tanpa program anu saé, éta ngan ukur bakal seueur sirkuit anu teu Tujuan. Surak!

  56.   Diablo cenahna

    Salawasna sami sareng teras sami.

    Kumaha upami windows langkung gampang tibatan upami sadayana langkung saé jsb, jsb.

    Kuring henteu pura-pura muji Linux tapi, naha anjeun parantos liren mikirkeun anu munggaran nalika anjeun nganggo komputer Windows?

    Pangalaman pribadi kuring nyaéta kuring henteu terang naon waé tombol dina windows éta, sareng ti mimiti kuring kedah diajar ngoperasikeun sistem sareng akibatna program anu sayogi pikeun éta.

    Nya ieu tilu perempat sami.

    Mangrupikeun sistem anu béda sareng anjeun kedah diajar ngagunakeunana kanggo tiasa nyarios naha éta langkung saé atanapi goréng.

    Sakumaha sesah na pikeun muka terminal sareng ngetik sudo apt-get install?

    Atanapi langkung gampang, Buka pusat parangkat lunak sareng ketik mesin pencari naon anu anjeun pikahoyong teras pencét tombol install.

    Naha éta tiasa langkung gampil?

    Hatur nuhun kana Linux ayeuna kuring terang 100 kali langkung seueur tibatan anu sateuacanna dina bidang ieu, sareng kuring sanés salah sahiji jalma anu resep parantos dilakonan, kuring resep ngalakukeun éta sorangan sareng ku cara kuring sorangan.

    Kuring ngan ukur butuh yén dina mesin kuring sorangan kuring kedah ngagaduhan larangan, upami kuring hoyong mindahkeun ieu didieu atanapi di dieu, éta ngalir, waktos.

    Ieu bakal teras-terasan sapertos kieu, kantun kusabab éta, aya jalma anu henteu hoyong komplikasi sareng teu paduli kumaha kanyataan ieu sareng naon anu aya di jero upami éta ngahasilkeun hasil anu saé sareng upami anjeun henteu kedah haneutkeun sirah, maka langkung saé tibatan anu hadé.

    Éta fitrah manusa, anu teu bisa dikontrol musnah.

    Salam.

    1.    ceremé cenahna

      Punten, jodo, tapi paman BillGates gaduh pembiayaan saé dunya pikeun produk na anu leres-leres ngagulung Paman Linus, anjeun ogé tiasa ningali kumaha pembiayaan tiasa nyababkeun jalma ka présidén, produkna henteu janten masalah, upami anjeun gaduh modal anu cekap pikeun jalma ngan tingali produk anjeun, anjeun bakal ngajual éta xD

  57.   Fernando cenahna

    Coba Zorin 5.2. Sanés sanés vérsi pang anyarna, tapi éta anu pangsaéna anu kuring nyobian, kalayan gnome 2.3, compiz tos dipasang sareng diaktipkeun, enteng sareng gancang pisan, tiasa dikonfigurasi kalayan raos pribadi, kuring henteu ngarencanakeun ngarobih kana distro anu sanés, kusabab henteu sarua jeung kurang ngaleuwihan.

    1.    msx cenahna

      "Éta dumasarkeun kana Ubuntu anu mangrupikeun sistem operasi Linux anu paling populér di dunya."
      Éta Ubuntu kalayan kulit WinXP.

  58.   ceremé cenahna

    Masang Windows nyaéta nyandak Golf nganggo mesin 4L, pikeun masang Linux nyaéta masang mesin Mercedes dina awak Land Rover, kuring parantos nganggo distro Linux sakedap tapi gancang saha anu ngartos sakedik perkawis sadar hahahahahaha. KAHIRUPAN mangrupikeun kabahagiaan, éra yén jalma henteu sadar tapi tetep ... hehehe Salam

  59.   John cenahna

    Éta logis yén nalika aya pendapat anu dipilarian, aranjeunna dipilarian ku jalma-jalma anu terang pikeun méréskeun masalah komputer kumargi urang nyarioskeun program operasi anu janten faktor pikeun milarian sadayana anu aya dina sadaya file sareng hal-hal sanésna tapi dina kasus gabriela Sigana kuring mah manehna nempatkeun windows pisan luhur sareng henteu sapertos kitu sabab ku sistem operasi sabab seueur alat sareng seueur eros sareng seueur jamur aranjeunna henteu milari kakuatan sareng sajaba ti éta wifi anu ngaganggu.

  60.   uriel cenahna

    Halo henteu, kuring ngartos mojang ieu, nona, naon waé, anjeunna nyarios yén anjeunna bajak laut parangkat lunak kénca sareng katuhu, hukuman bersih pikeun upami Microsoft ngeusi harga tinggi, éta kusabab aranjeunna hoyongna, peretasan nyaéta nyolong, sobat, kuring buta pisan, kuring ngagaduhan panyakit Dina haté kuring kuring bajoang unggal dinten ngalawan Éya sareng kuring nganggo Linux éta parantos dianggo pikeun kuring sepanjang waktos upami kuring pegat sirah nyaéta gaduh élmu komputer anu langkung saé

    1.    Iberia cenahna

      Waduh!
      Linux tiasa dianggo pikeun anjeun sepanjang waktos ... kecuali pikeun nyerat dina blog ieu. Upami anjeun konsisten anjeun bakal tinggaleun waleran anjeun nganggo Linux, sanés Windows. Émut yén kecap Da'wah sanés kecap barang, éta kecap pagawéan.

      Saé pikeun kéngingkeun langkung seueur élmu ngeunaan komputer, tapi henteu nganyenyeri nyobian ningkatkeun diri dina nyerat sareng éjahan ... kacuali, tangtosna, total buta anu anjeun carioskeun yén anjeun sangsara nyegah anjeun ngalakukeun éta.

  61.   omarxz7 cenahna

    hehe pastina éta kusabab gampang digunakeunana Windows, tapi hayu .. dina titik ieu salah sahiji distribusi anu paling populér sareng sanés ngan ukur ubuntu terang kumaha ngagunakeun anak umur 10 taun ... Kuring parantos nyobian sadayana .. sareng upami Nya, Windows angkat sadayana konfigurasi sakaligus, anjeun kedah teras-terasan milari tambalan, antivirus sareng bungkus jasa sareng hal-hal anu ngan ukur ngeusian hard disk ku rohangan .. henteu relevan pikeun anu aya dina Linux. Anjeunna resep windows na langkung saé kusabab anjeunna ngan ukur resep kana kanyamanan sareng henteu dimotivasi ku diajar komputer sareng sistem.

    1.    James cenahna

      Endog kuring anu murangkalih nganggo ubuntu, kuring henteu tiasa nempatkeun flash dina xubuntu kana pc lami, sareng ningali yén dina windows xp kuring nyabut flash sareng pasang deui vérsi anu sateuacanna sareng pidéo na parantos cair kirang ti satengah jam, di Ubuntu anjeun kedah ngurilingan milarian kumaha cara masang tar.gz anu kasebat, upami kuring henteu ngagaduhan internét dina program dina cybercafe sareng éta waé, tapi ku ubuntu, anjeun kedah ngaunduh alien sareng saha anu terang naon deui, sareng pembaruan ubuntu xubuntu sareng anu sanés ogé ngilikan rohangan hard disk, naha montir hoyong diajar élmu komputer? Upami anjeun gaduh mobil, naha anjeun kedah diajar mékanika? Bahkan nyetél sareng listrik mobil sakaligus, naha anjeun cicing di bumi janten anjeun ahli tukang batu, tukang ledeng, tukang listrik? Naha anjeun ngagaduhan panto kai? Maka anjeun kedah terang ngeunaan pertukangan?

  62.   Paul daniel cenahna

    Halo! Tina, tulisan anjeun parantos narik pisan kuring.
    Bisi kuring, kuring parantos cicing sareng Ubuntu dugi ka versi 13, sareng mesinna tiasa dianggo pikeun kuring. Sigana kuring henteu sistem anu lengkep kebal. Mesin mangrupikeun alat anu tiasa dianggo, sareng saha waé anu hoyong tiasa masang sistem anu dipikahoyong. Kuring nganggo Windows dugi ka versi 7 tapi kuring ngantepkeun kusabab masalah anu dibawa ku virus, sareng ketidakstabilan karakteristik komputer kuring.
    Sadaya sistem peryogi usaha diajar, boh windows boh linux dina sebaran naon waé, sareng pilihan anu masing-masing ngajantenkeun nangtoskeun naon anu tiasa dilakukeun ku mesin, sabab tanpa program anu leres, tugas anu paling saderhana janten hiji odyssey.

  63.   sasak billy cenahna

    Kuring mangrupikeun jandéla terakhir anu kuring anggo, dina komputer kuring unggal dinten éta nyaéta xp, kuring diuji tampilan anu kosong, win 7 a crap langkung pinuh ku grafik anu nyéépkeun ram anjeun, sareng win 8 antar muka gélo anu disebat metro, kuring mutuskeun pikeun ngarobih ka ubuntu sabab panerus xp nyaéta kotoran, ubuntu sareng turunan, ogé linux mint sareng linux mint kedahna parantos hoyong jenius tukang nyiptakeun tempat pembiakan virus sareng malwares anu disebat windows, gaduh produk kalayan kualitas sareng kinerja éta, gadis ieu bodo

  64.   jelema nu jahat cenahna

    Henteu aya perdebatan pikeun kuring: Windows mangrupikeun és krim warna-warni ti McDonals. Ubuntu mangrupikeun buah leuweung anu énggal. Hayu masing-masing milih diét na.

  65.   Professor Yeow cenahna

    Masing-masing nganggo naon anu aranjeunna pikahoyong sareng éta waé. Hal-hal anu tangtu Windows anu saé, anu sanésna sababaraha Linux kernel os, sareng anu sanés Mac OS.

  66.   Shinta cenahna

    Nya, upami kuring teraskeun sareng ubuntu kuring nganggo windows choto sareng éta jna reverend shit

  67.   Miguel cenahna

    oh henteu, Windows 8.1 anu pangsaéna ayeuna. Linux jauh, jauh pisan, éta teu aya babandinganana.

  68.   Godoisin cenahna

    Jalma ieu ngan ukur ngarobih kusabab kurang kapinteran, kurang dedikasi sareng kurangna hal éta dina sirah kami anu nyatakeun "Kuring bakal ngalakukeun ieu langkung saé." Abdi henteu percanten aya jalma sapertos dirina, tapi upami anjeunna cukup bodo pikeun ngadorong dirina nyalira, hayu anjeunna teraskeun sareng pratería, kalayan "gampang" sareng "asshhh sabab kuring kedah diajar."

    1.    Demian Kaos cenahna

      Poop? Naha éta sababna paling sering dianggo sareng paling ramah pikeun jalma biasa?
      Anjeun nuturkeun alesan anu sami sareng jelema anu kaburu ngagunakeun Windows.
      Nya, tong dianggo.

  69.   giorgio cenahna

    Abdi linuxero intina sareng kuring kedah nyarios yén Ubuntu nyaéta CACA.

  70.   Demian cenahna

    Henteu aya anu nyiptakeun perang seuneu pikeun nyiptakeun posisi pikeun blog.
    Anu nyerat sanés tanpa alesan, tapi aranjeunna alesan kaayaan, pribadi pisan.
    Leres? pikeun dirina enya, tapi subyektif pisan curiga "subyektif."
    Perang suci Janten, henteu langkung saé kéngingkeun walungan anu ngagalura, sikep anu ngancurkeun ...

  71.   Ruth cenahna

    Sobat Gabriela, maca anjeun sapertos ngémutan pangalaman kuring. Kuring sanés insinyur atanapi élmuwan komputer, kuring parantos diajar, sapertos anjeun, sadayana anu kuring terang dumasar kana sababaraha jam ti bobo, studi sareng babaturan. Kuring parantos resep ngalakukeun éta sareng éta masihan kuring seueur nyugemakeun sareng panginten nyeri sirah anu pangageungna. Sareng saatos waktos ieu kuring henteu nganggap kaleungitan, kuring sumping kana kasimpulan anu sami sareng anjeun. Kuring ogé angkat ka sisi sanésna, ka sisi anu kuring hoyong tenang, yén hal-hal tiasa dianggo nalika kuring meryogikeunana. Kuring moal nolak Linux. Sanés ti jalmi-jalmi anu parantos ngabantosan kuring sanaos kuring henteu ngabagi pandanganana. Sapertos anjeun, kuring pikir kuring beuki sepuh sareng hayu urang sebutkeun yén saprak kuring nuju ka sisi gelap gaya, Windows ngamajukeun kuring sareng masihan kuring langkung sayang, sareng dina titik ieu, éta anu kami pikahoyong. Rangkulan ageung.

  72.   Demian Kaos cenahna

    Maca koméntar, seuseueurna pamitan ka linux dina cara anu sami
    yén aranjeunna bakal pamitan ka kabogoh ... sigana jalma-jalma proyék
    hanjelu pribadi sareng propésional anjeun dina linux anu goréng.
    Hal anu paling matak hanjakal nyaéta pasti 99% anu mairan ngagaduhan
    Windows bajak laut.
    Jalma anu teu leres, biasa-biasa waé sareng pikaseurieun.

  73.   Ruben cenahna

    Argumen anu ditepikeun ku panulis parantos kadaluarsa, debian 7 mangrupikeun pangalaman pikeun dipasang sareng dianggo. teu aya masalah codec, wifi, atanapi seueur hal anu sanés

    Éta mangrupikeun batu anu ngabuktoskeun bom sareng langkung gampang dianggo tibatan Ubuntu nyalira.

  74.   ngadangukeun cenahna

    Gabriela, upami unggal-unggal komputer anjeun henteu jalan anjeun nyepak éta, kalayan Windows 8 éta bakal katingali sapertos bola bal.
    Masalah nyolok sareng éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun (naon waé) mangrupikeun salah sahiji pabrik anu henteu kaluar tina bantal. ngadamel supir linux, sanaos akhir-akhir ieu sigana gambarna robih. Atoh, sok aya solusina. Dina windows anjeun ogé bakal ngagaduhan masalah, upami anjeun teu hoyong nyéépkeun waktos milari solusi anu cocog sareng anjeun, ngalih ka Mac?

  75.   Robert Ronconi cenahna

    Kuring parantos ngagunakeun Ubuntu 3 taun ka pengker sareng sigana saé pikeun pangguna tungtung sanaos ayeuna kuring ogé uji coba Linux Mint sareng Huayra Linux.
    Pikeun nganyatakeun jinis koméntar kuring kana naon anu anjeunna carioskeun, kuring ngadugikeun sababaraha frasa anu kuring resep pisan.
    - Pikiran ibarat parasut upami henteu dibuka teu aya gunana. Albert Einstein
    - Dina waktos parobihan, jalma-jalma anu kabuka pikeun diajar bakal kapimilik kapayunna samentawis anu mikir yén anjeunna terang sadayana bakal bekel pikeun dunya anu teu aya deui. Eric Hoffer.
    - Kabodoan saleresna sanés henteuna élmu, tapi kanyataan nolak pikeun kéngingkeunana Karl Popper
    - Anu buta huruf dina abad XNUMX moal janten jalma anu henteu tiasa maca sareng nyerat tapi anu henteu tiasa diajar, henteu diajar sareng diajar deui. Alvin toffler

    Di sisi anu sanésna, hacking mangrupikeun kajahatan.

    Wasalam

  76.   Josephwithny cenahna

    Ngahudangkeun

  77.   Zidary 1.0 cenahna

    Pendapat anu saé pikeun mojang ieu, nyatana anjeunna leres pisan dina sababaraha hal, tapi éta kahirupan tanpa kabébasan anu dipasihan ku kanyaho, sanés anjeunna ahli dina Sistem Operasi, anu leres henteu ... Tapi Kuring yakin pisan kana hiji hal, kuring langkung resep narékahan pikeun naon waé sareng diajar bari bebas bari nyerah kabébasan kuring sareng janten salah sahiji konsumén anu langkung seueur, kuring resep ngadamel bédana sareng kuring ngarepkeun kuring moal bosen pisan; sanaos dugi ka tingkat anu tangtu urang bakal teras-teras janten konsumén sareng aya potongan kahirupan kuring anu beredar dina jaring, kuring langkung resep nyimpen anu tetep tina harkat kuring tibatan masrahkeun ka windows ku ngaklik I NARIMA SYARAT KONTRAK. Kuring ngahargaan pendapat sadayana, ieu milik kuring.

  78.   Pedro cenahna

    Kuring gaduh komputer nganggo Ubuntu tapi maca ieu kuring tempo ngaluarkeunana ... hayu tingali naon anu kuring lakukeun

  79.   louis gomez cenahna

    Numutkeun kuring, hal-hal henteu kedah dilakukeun sapertos gabriela yén hiji-hijina hal anu masihan kesan nyaéta janten pejabat windows anu ngalakukeun propaganda goréng ka linux. Nyatana, éta mangrupikeun koméntar ti jalma anu henteu pisan-pisan resep ningali kumaha Linux mekar. Dinten ieu masang Linux sareng bajingan naon waé gancang-gancang ditémbak, écés aya distros anu langkung ramah pikeun pangguna énggal tibatan anu sanés, aya upami masalah inpormasi sareng milih anu saé. Ayeuna, dina jaringan parantos aya seueur inpormasi pikeun tiasa néwak, éta masalah anu dipikahoyong. Rada anjeunna ngahargaan urang, sapertos kitu "anjeun kedah diajar ngagunakeun kuring"? plop,

  80.   RJ cenahna

    Kadang jalma teu nyaman ku senam méntal ... hahahaha ... langkung gampang pikeun siap-siap sadayana, pencét sareng éta ... kéngingkeun sadayana ti anu sanés tanpa nyumbang nanaon, kuring sok pangguna Windows, kuring ngagaduhan tambalan sareng henteu mayar. hiji ... Tapi salian ti ngan maén di dinya, upami kuring nganapigasi virus, malware sareng sagala rupa anu aya di sakuriling OS éta, kusabab seueur kaamanan anu aranjeunna tawarkeun dina waktos éta ngagentos PC, kuring nganggo linux 6 bulan katukang, kuring diajar seueur tina kasalahan sareng kuring resep éta sabab kuring tiasa diajar dina dasar sapopoé, kuring sanés jalma anu parantos lami damel tapi henteu ngaraos mikir ti jaman ka jaman ... ka sobat anu mikirkeun distro ngan hiji detail ... émut yén jalma anu ngagunakeun Linux ngalaksanakeunana pikeun ngadukung sareng kolaborasi sareng perangkat lunak gratis ... urang henteu ngagaduhan jutaan atanapi kakuatan tagihan ... janten anjeun moal tiasa ngabandingkeun … Tapi émut Daud ngéléhkeun Goliath ... sareng linux mangrupikeun Daud anu ngembang. Nya tetep nganggo win8 anjeun ... win10 atanapi naon waé anu dijual di pasar, kuring bakal teras-terasan diajar nganggo linux kumargi kuring kirang nyéépkeun waktos maca cara ngalakukeun hiji hal tibatan nyéépkeun antivirus 10 jam dina komputer ... sareng kuring hilap ... Abdi teu gaduh layar biru ... teu leungiteun inpormasi ... aranjeunna henteu kunanaon.

  81.   EdVals cenahna

    Duka anu saé, kuring kantos maca unggal koméntar (sababaraha langkung laun tibatan anu sanés), kusabab kuring pikaresepeun. Kuring parantos maca sababaraha kali diskusi antara sistem operasi naon anu kedah dianggo, rasa naon anu kedah dipilih ... ogé, tapi henteu pernah lami éta.

    Sareng luhurna, kuring ningali, Gabriela engké nyerat tulisan anu sami dimana anjeunna ninggalkeun Windows 8 pikeun balik deui ka Ubuntu, khususna ka versi 13.04….

    Kuring ogé parantos sumping sareng sumping dina sistem operasi ieu.

    Ngagaduhan Windows XP, kuring angkat ka Ubuntu 8.04, tapi kusabab éta henteu dianggo pisan pikeun kuring sareng kuring henteu terang pisan, kuring nganggo Mandriva 2008 anu aya dina waktos éta, sareng éta bakal saé pikeun kuring, sareng éta bade di ditu. Teras kuring ngalangkungan sababaraha deui Ubuntus, Mandriva deui, Kubuntu, Xubuntus, usaha Fedora, usaha Debian 5, Linux Mint, Lubuntu, kuring nyéépkeun seueur waktos sareng Ubuntu 12.04, sareng di antawis kadang kuring bakal balik deui ka Windows 7 bari .

    Windows 8 Kuring henteu weruh sareng kuring henteu hoyong terang pisan, saleresna. Kusabab pc kuring ngan ukur gaduh 2Gb RAM, kuring ogé henteu ngagaduhan cita-cita, tapi ayeuna, saprak kuring nuju nganggo OpenSuse 13.1 salami sababaraha bulan, kaleresan kuring nuju lumayan saé, sadayana lancar pisan, sareng sadayana stabil pisan. Sababaraha waktos kuring gaduh roti bakar sakedik dina mesin, tapi jarang pisan. Sabalikna Windows 7 kuring beuki laun laun…. Kuring parantos nekat, sareng OpenSuse kaleresan éta henteu. Kituna, didieu kuring cicing.

    Kumaha upami kuring capé, sareng anu leres-leres ngareureuhkeun kuring, kedah sadidinten ningali yén sadayana tiasa saé pikeun kuring, sareng éta henteu gagal unggal dua ku tilu. Atanapi nyéépkeun sadidinten ngarobih tampilan atanapi barang ti ditu ka dieu. Jauh pisan tibatan unggal 6 bulan ngarobih versi distribusi kalayan instalasi anu bersih, atanapi nyéépkeun sadidinten ngarobih distribusi (kacuali sadayana henteu pati fatal, sareng ngan upami kuring ngagaduhan / bumi dina partisi anu sanés, sabab upami anjeun nyéépkeun dinten anjeun nyieun cadangan).

    Pikeun kuring, leres kuring resep ngagunakeun Linux deui, sareng seueur hal anu tiasa dilakukeun. Tapi aya aplikasi anu langkung saé dina sistem operasi sanés anu langkung seueur investasi. Sareng masalah perangkat keras, mangrupikeun poin anu ngalawan sabab pabrik tetep henteu mayar aranjeunna pikeun nanem modal ngadamel supir pikeun Linux, sareng sadaya perangkat kerasna henteu tungtungna jalan pisan.

    Gimp henteu tiasa dibandingkeun sareng Photoshop, saleresna, sareng saur Krita sanés ogé, sanaos kuring kirang ningali. Ogé teu aya éditor pidéo anu pantes, sabab KDEnLive ogé seueur anu diarepkeun, sanaos kitu, hayu urang sebutkeun yén kuring nganggo Linux unggal dinten, kusabab kuring raoseun, sareng kuring ngabela diri. Tapi naha kuring ngabela diri kirang langkung? Kusabab kuring biasa milari solusi téknis ku cara ngintip googling sareng milarian ti ditu ka dieu. Meureun éta kusabab kuring damel di dunya ieu sareng komputasi sareng program anu aya, naha kuring ngagaduhan kabiasaan nyobian hal sareng diajar nganggo sistem trial and error, sareng upami hiji hal henteu tiasa dianggo, milari anu sanés.

    Tapi kuring terang yén pangguna normal henteu sapertos kitu sareng aranjeunna kedahna, sanaos ngaganggu kuring pisan nalika jalma naroskeun hal anu gampang sapertos kitu, anjeun ningali yén upami kuring ngaganggu milarian sakedik, kuring bakal mendakan solusinya gampang pisan.
    Maksadna, éta pisan ngaganggu kuring yén aranjeunna henteu hoyong nyéépkeun waktos, sareng langkung resep kuring runtah. Ibaratna nalika anjeun ngantosan macét di jalan anu anjeun henteu kedah ngantosan kumargi anjeun parantos salah jalan.

    Kumaha waé ogé; Éta parantos. Kuring ngan ukur hoyong ninggalkeun sudut pandang kuring (kuring gaduh seueur, tapi mustahil pikeun nyimpulkeun sadayana). Kusabab kuring lami pisan maca sadaya 276 koméntar, kuring hoyong ninggalkeun kuring, sareng tungtungna kuring aub.

    Salaku postadata, salian ti openource urang sadayana kedah langkung OpenMind (sareng kuring nyertakeun nyalira), sareng ngartos sakedik yén urang henteu sadayana sami, atanapi henteu nganggo anu sami, atanapi henteu resep anu sami, atanapi naha urang resep kana hal anu sami, atanapi urang ogé kedah diajar anu sami. Jalma-jalma anu sahenteuna henteu resep kana ieu, dina hal-hal sanésna pastina bakal masihan urang sarébu hiji.

    Jujur, (sareng kuring kaluar), kuring nganggo Linux, kusabab kuring henteu resep nganggo Windows. Alesan utama nyaéta: virus, éta program langkung saé dipasang sareng dicabut dina Linux, sareng anjeun henteu kedah ngurilingan CD atanapi peretas, atanapi serial, atanapi anu sapertos kitu. Éta linux langkung saé. Anu langkung serius, sareng anjeun tiasa ngalakukeun langkung seueur tibatan di Windows. Kuring resep yén aya akar dina mesin. Sareng dina Windows kuring bahkan henteu ngaraos betah dina internetan cicingeun.

    Tapi upami kuring yakin pisan, upami kuring ngagaduhan ékonomi anu langkung raoseun, kuring bakal nganggo Mac, sabab jalanna saé pisan (kuring ngaku). Tapi upami kuring langkung jujur, sanaos kuring ngagaduhan iMac dina tabel ieu ayeuna, pastina kuring bakal ngagaduhan sahanteuna hiji komputer Linux anu sanés, sabab upami henteu, kuring bakal sono ... sareng kuring hoyong tetep diajar sareng ngarobih, sareng kuring resep kaleungitan waktos diajar hal-hal ieu (tapi kusabab kapentingan kuring).

    Salam 🙂

  82.   bsdnotes cenahna

    http://bsdapuntes.wordpress.com

    TEU nganjang kana blog.

  83.   Adolfo cenahna

    Aranjeunna henteu kunanaon, sareng alesan. Tapi pikeun gratis teu aya hargana, sareng anu paling bébas anu tiasa dianggo sanés mac sareng sanés windows, janten linux mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Tangtosna éta henteu ngagaduhan jalan, bakal aya deui gratis tapi langkung terbatas salaku freebsd. Kuring sorangan, kuring ngulang deui sadayana leres, ayeuna kumaha kuring ngajelaskeun kumaha ngagunakeun mesin kalayan windows ka pangguna anu neophyte leres-leres sareng kumaha ngagunakeun mesin nganggo linux ... linux saderhana gampang sareng teratur, tanpa ngagulung, sareng sadayana software dina Repository sareng sistem sapinuhna diénggalan. Dina pembaruan Windows sacara individual, ngaco sareng virus, samentawis, ngabersihkeun malware, sareng teu mungkin ngajelaskeun kumaha sareng kunaon kajadianana ... Pondokna. Nalika kuring sateuacan nganggo linux, windows mangrupikeun jalma anu hoyong ngahesekeun kahirupan.

  84.   alex cenahna

    Kami pamekar vb.net anu nganggo sababaraha cara nganggo 100% windows, tapi kuring hormat ka komunitas linux ku alesan anu hébat sareng éta kusabab berkat komunitas ieu proyék-proyék sanés propérsial anu dimungkinkeun sahingga ayeuna Abdi milarian naon-naon dina linux anu penting pisan…. Éta bakal haneut sirah kuring tapi kuring terang yén éta merenah pisan merenah… ..

  85.   koplok cenahna

    Kuring henteu terang seueur tapi kuring parantos nyobian ampir sadaya sistem operasi sareng kuring tetep nganggo guadalinex dugi ka ayeuna. Éta henteu gagal kuring. Abdi nyarankeun éta.

  86.   Jose cenahna

    Kuring moal panatisme ngagunakeun hiji sistem atanapi anu sanés, naha mayar atanapi gratis, gratis atanapi ditutup ... Tapi dina tingkat pangguna kuring ngartos anjeun sareng anjeun leres-leres leres, sistem Linux / Unix henteu didamel pikeun pangguna akhir (nalika Kuring nyarioskeun ngeunaan pangguna akhir Kuring nyarios ngeunaan jalma di luar daérah téknologi). Abdi masihan anjeun conto. virtualisasi sareng vmware atanapi xen, duanana saé, aranjeunna ngagaduhan pro sareng kontra, manpaatna sareng batesanana. Tapi dimana bédana? Sing saha anu damel sareng xen bakal diajar langkung seueur ngeunaan konsép anu jéntré ngeunaan sagala anu kalebet ku virtualisasi. Pondokna, éta sabenerna terang kumaha kaayaan tiasa dianggo ngalangkungan salajengna ... salajengna ... salajengna. Éta masalah kanyaho, hiji Linuxero anu ngajual Windows sareng sistem proprietari nyarios ka anjeun, dina tungtungna upami klien hoyong mayar, éta anu kuring paduli, tapi sérver kuring leres kalayan Linux.

  87.   DwLinuxero cenahna

    Naon jalma anu pathetic anu henteu tiasa adaptasi sareng persatuan? Kumaha kabarna? Pernah nganggo OSX?
    Kesatuan tiasa dinyatakeun salaku OSX gratis, antarbeungeutna mirip pisan, kuring resep pisan sareng éta, kuring henteu kantos kéngingkeun SHIT 8 atanapi 9 atanapi 10 éta henteu ngagaduhan ménu di luhur sakumaha dina OSX éta merenah pisan yén sadaya aplikasi ngabagi ménu di luhur ditutup mahal sareng ku virus, anjeunna bakal ningali

  88.   Alfonso Madinah cenahna

    Tong hariwang ngeunaan jalma ieu jalma ieu saatos ngadamel pos anyar judulna:
    "NAHA Ngeureunkeun NGAGUNAKEUN WINDOWS 8 JEUNG BALIK KA LINUX"
    http://artescritorio.com/porque-deje-de-usar-windows-8-y-volvi-a-linux-26567/

    1.    Jeffrey Diaz cenahna

      Nya, dina sababaraha bulan éta bakal nyarios "Naha kuring kaluar deui Linux sareng pasti nganggo Windows 10" ...

      Sugan seueur anjeun ningali normal yén di tengah taun 2015 Linux masih platform anu teu stabil pisan, yén anjeun kedah nganggo terminal teras-terasan sareng anjeun henteu mendakan seueur perangkat lunak khusus pikeun tiasa dianggo sacara bébas ...

      Linux janji, tapi anu ngembangkeun di Linux henteu terang naon anu dipikahoyong ku pangguna, pikeun ngajantenkeun saderhana saderhana, ngaminimalkeun panggunaan terminal, ngarobih antar muka janten langkung inovatif sareng henteu nyobian niru OSX ...

      Google caket pisan kanyataan ieu sareng Android tapi ku Chrome OS aranjeunna parantos ngaco, mugia aya anu mutuskeun nyandak léngkah sareng ngadamel OS anu leres-leres tiasa bersaing sareng Windows atanapi MAC.

  89.   lollipop cenahna

    Henteu janten masalah, nganggo OS naon waé anu anjeun pikahoyong. Kuring nganggo Windows 7 tapi kuring niru Linux sareng kuring rada terhibur, tangtosna, nalika kuring henteu nuju damel ^^

  90.   shamu cenahna

    Parantos lami ti tulisan ieu, ampir 3 taun, kuring parantos nganggo Ubuntu sakitar sataun kusabab masalah anu pikareueuseun dina windows sareng ayeuna kuring henteu ningali alesan pikeun balik deui kana windows. Bener pisan yén Ubuntu sanés ngan ukur pikeun pangguna waé tapi ogé leres yén upaya anu dilakukeun dina distro éta pikeun ngadeukeutkeunana ka pangguna umum sanés téknis parantos kalintang pentingna, utamina dina taun-taun ayeuna dimana versi anyarna beuki seueur stabil sareng kompatibel Kalayan ampir sadaya kamungkinan perangkat keras, sumawonna 10 atanapi 15 taun ka pengker dimana dunya unix ditanggap ngan ukur pikeun lingkungan ilmiah atanapi rékayasa, kamajuan Ubuntu mangrupikeun léngkah anu monumental, sanés éta henteu kedah ningkatkeun tapi marahmayna parantos ningkat 1000% dibandingkeun sareng sistem unix anu lami sareng anu kedah dipikaterang, bahkan fokus na kanggo para pangguna téknis anu milari anu langkung seueur tibatan komputer pikeun internetan tapi nganggo sababaraha taun pangembangan urang bakal ningali ubuntu atanapi sebaran linux anu sanés dina tingkat anu sami tina panggunaan android, mac atanapi windows kalayan kaunggulan anu hadé pikeun aranjeunna pikeun jalma téknis saluareun kanyataan anu bébas (anu parantos mangrupikeun hal anu saé) sareng kakuatanna kamungkinan gaduh semesta parangkat lunak gratis pikeun pamekaran ageung, éta henteu umum di sistem anu sanés, salian ti éta, kakuatan tina kernel linux ninggalan kinerja sistem operasi anu sanés dina taneuh, tong hilap yén seueur server anu anu lebet ngalangkungan internét sanaos aranjeunna henteu sadar yén aranjeunna linux sareng alesan utamina nyaéta, kateguhan sareng kinerja anu langkung luhur (windows server versus unix atanapi linux henteu ngagaduhan cara pikeun bersaing), aya ogé pendekatan portabilitas anu kanonik nyaéta nanganan dina ubuntu nyiptakeun sistem anu kompatibel sareng hardware saluareun ngan ukur PC atanapi sérver, parangkat lunak éta tiasa dipasang dina telepon sélulér sareng ayeuna dina pendrive intel anu beroperasi salaku PC anu nyambung kana tipi, éta mangrupikeun langkah anu maju pikeun naon anu urang gaduh ayeuna .

  91.   naon bédana éta cenahna

    Nya, kuring parantos nganggo Ubuntu ti 2006; komputer anu sami, teu aya kasalahan atanapi virus, tapi leres yén wengi-wengi panjang sareng réréncangan parantos réngsé kalayan masang sareng masang deui windows, antivirus, éta ceramah anu manis dina telepon pikeun nyobaan deui sareng deui pikeun ngerjakeun hal anu disebut di luhur, infin, gelut pikeun pc, matak pikaboseneun upami gaduh komputer anu teras-terasan jalan, anu henteu pernah rusak, anu nempatkeun printer dina éta sareng nyetak langsung tanpa supir sareng tanpa hurung deui ..... janten kirang émosina, kuring bengis pisan kanyataanna nyalira kalayan teu aya alesan pikeun ngundang rerencangan anu tugas pikeun masang deui windows anu kuring ogé henteu nyarankeun Ubuntu.

  92.   Seiduna cenahna

    Kuring mendakan Windows 8 pantes pisan pikeun pamajikan 94%. Coba deui nganggo Linux nalika anjeun lirén janten pamajikan atanapi indung maksimal 20%.

  93.   rassom cenahna

    Minggu ayeuna pasang deui ubuntu 14.04. Kuring parantos bagja ampir dua taun kuring nyandak éta kusabab kuring henteu hoyong panas sirah, kuring ngan ukur hoyong janten pangguna file xls sareng anu sanés. Kalayan windows "éta henteu haneuteun sirah kuring" atanapi enya. Komputer éta lambat pisan (kuring ngabayangkeun kusabab seueur virus anu kedah dipibanda) internét mangrupikeun odyssey. Nonton pilem sareng kulawarga éta nyeri kusabab urang kedah ngamuatna sateuacanna sareng éta katingali ngahalangan. Kalayan ieu kuring ngagaduhan kacindekan yén ku sistem operasi naon waé anjeun kedah haneutkeun sirah anjeun. Janten naha henteu dilakukeun ku anu saé pisan?
    Sanaos kuring henteu ngayakinkeun anjeun, kuring bakal senang ningali anjeun deui. 😀

  94.   Ramon cenahna

    Naon anu kuring tiasa carioskeun ngeunaan koméntar anjeun, naha anjeun pikir yén pangguna biasa sapertos kuring hoyong nyéépkeun éta pikeun milarian tutorial saatos tutorial, supados pakakasna tiasa leres? Langkung gampang ngagunakeun pamasang sacara visual tibatan ngaéksekusi paréntah dina gaya msdos, urang parantos dina jaman anu maju, yén paréntah bakal hadé pikeun programer, geek, jsb, tapi pikeun rata-rata pangguna (paling), éta henteu perlu pisan ngaganggu.

    Kuring parantos nyobian Linux, WiFi kuring ngalakukeun anu pikasieuneun, sareng saatos nyobian milarian solusi dina internét kuring ditingali ku paréntah yén paréntah sapertos kitu, sareng gudang sapertos kitu, bah, anu masihan pikasieuneun serius, janten kuring balik deui Windows, kartu grafik kuring langkung cair, urang bakal ka jalma anu hoyong nipu ku seueur teuing fanatik anu geek tibatan nawiskeun ka kami pangguna biasa, sistem operasi pikeun nyéépkeun waktos pikeun ngatur sababaraha hal dina cara anu paling rumit, ngagunakeun téks kotak kalayan paréntah khusus pikeun ngapalkeun.

    Ngeureunkeun anu fanatik sareng nampi yén Linux anu matak pikasediheun tina hal kagunaan pikeun pangguna biasa, sareng anu kedah ditarjamahkeun tibatan sababaraha lalaki bijaksana anu ngaku anti windows, kalayan parangkat lunak gratis anu goréng kualitas, kuring langkung resep mayar Kanggo anu parantos dilakukeun. tibatan sangsara nyobian milari anu pantes dianggo sapertos Photoshop, kuring parantos nyobian Gimp sareng bodo peryogi waktos pikeun dimuat siga sistem operasi anu anyar dimuat, kalayan seueur file anu dimuat anu kuring bahkan henteu terang kanggo naon. Teu aya Adobe suite, Corel Draw di antara parangkat lunak sanés anu alternatif gratis gratis pisan.

    Dugi iraha linux henteu badé maju ogé? Mangtaun-taun parantos kalangkung sareng kuring ngan ukur ningali hiasan éstétis sareng teu aya parangkat lunak anu manpaat, éta teras sareng masalah hardware anu sami, wifi anu dahsyat, grafik anu kalem.

    Aya anu nyebatkeun yén éta ngalir langkung saé tibatan Windows, anu langkung énténg jsb, tapi dina komputer kuring kuring parantos terang yén éta langkung parah, sareng kadang-kadang nganggo layar hideung sareng LED flash anu ngan ukur tetep dihurungkeun deui, dugi ka ayeuna éta henteu ngagaduhan clipboard anu pantes pikeun disalin (atanapi sered) tina hiji aplikasi kana aplikasi anu sanés. Sababaraha program kalayan jinis jandela anu sanés ti anu sanésna, kalayan tombol awon sareng dina aplikasi sanés anu nganggo tombol hiasan, saluyu pisan.

    Beurit ngaleungit, sareng unggal waktos éta ngaluncurkeun jandéla kasalahan anu teras nyarios yén éta bakal ngalaporkeun tapi tungtungna nalika ngaklik laporan kirim éta nyebatkeun yén parangkat lunak ieu sanés bagian tina jasa éta, éta ngajadikeun kuring nyéépkeun waktos kuring ku klik teu perlu pikeun laporan éta henteu malah aranjeunna bakal tumut kana akun.

    Atoh, anu fanatisme ku seueur pisan dedikasi anu anjeun koméntator membela sistem desktop anu henteu lengkep ieu, moal ngajantenkeun pangguna normal nganggo éta, sareng kirang upami aranjeunna nganggap hina kami nalika kuring maca dina sababaraha koméntar, kaleresan bahkan bakal ngalemahkeun saha waé anu ngagaduhan koméntar sapertos kitu.

  95.   Ramon cenahna

    PS: Dina koméntar anjeun anjeun tiasa ningali intoleransi kana hal-hal sanés sapertos rasa musik, sareng hal-hal sanés anu ngabédakeun urang salaku manusa, sareng nyamar atanapi janten intelektual henteu menerkeun pikeun ngusir prasangka anjeun ku ngaevaluasi jalma anu nada anu hina. hanjakal maca koméntar sapertos kitu, tapi ogé aya dimana-mana, ti jalma anu ngajukeun kabébasan dina hiji aspék kahirupan (dina hal ieu parangkat lunak bébas) tapi munafik henteu ngadukung yén jalma séjén ngalaksanakeun kabébasan selera musik, buku, parangkat lunak mangrupikeun pilihanana sanaos ngalaan privasi anjeun, bah, kumaha ironisna!