Naon anu kedah dilakukeun saatos masang Linux Mint 14 Nadia

Unggal waktos aranjeunna deui nu pamaké tina sebaran ieu anjeun terang putus de Ubuntu sareng nyandak jalan anu rada benten. The versi panganyarna Éta hadir sareng sababaraha fitur énggal sareng dina dua versi: Kayu manis sareng MATE. 


Sababaraha pertimbangan anu kedah diperhatoskeun sateuacan ngamimitian pituduh nyaéta kieu:

  • Beda sareng Ubuntu, Mint datang sacara standar sareng seuseueurna codédia audio sareng video multimédia, janten ngamutahirkeunana sanés prioritas.
  • Komponén penting anu sanés anu dipasang sacara standar nyaéta Synaptic, manajer pakét anu kawéntar.
  • Upami anjeun gaduh versi basis Ubuntu, seueur program sareng paket anu cocog pisan antara kadua distribusi.

Saatos netelakeun poin-poin ieu, urang teraskeun daptar sababaraha hal anu tiasa ngajantenkeun kahirupan langkung gampang saatos masang versi énggal Nadia.

1. Ngajalankeun Update Manager

Tiasa waé pembaruan énggal parantos kaluar kumargi anjeun ngaunduh gambarna, janten anjeun tiasa mariksa naha aya pembaruan anu aya ti pangatur pembaruan (Menu> Administrasi> Pembaruan Manajer) atanapi ku paréntah ieu:

sudo apt-get update && sudo apt-get ningkatkeun

2. Pasang supir kartu grafik

Dina Preferensi Menu> Supir Tambahan urang tiasa ngamutahirkeun sareng ngarobih (upami urang hoyong) supir kartu grafik anu dipibanda.

3. Pasang bungkus basa

Sanaos sacara standar Linux Mint masang bungkus basa Spanyol (atanapi anu sanés anu parantos kami nunjukkeun nalika dipasang) éta henteu lengkep. Pikeun ngabalikeun kaayaan ieu urang tiasa buka Menu> Preferensi> Pangrojong basa atanapi ogé ku ngetikkeun paréntah ieu di terminal:

sudo apt-get install bahasa-bungkus-gnome-en bahasa-bungkus-en bahasa-bungkus-kde-en libreoffice-l10n-en thunderbird-lokal-en thunderbird-lokal-en-en thunderbird-lokal-en-ar

4. Ngaropea tampilan na

Aya seueur cara pikeun ngalakukeun éta, sareng aranjeunna sadayana gratis! Di http://gnome-look.org/ urang gaduh database ageung wallpaper, téma, alat sareng elemen sanés anu bakal ngabantosan urang pikeun "ningali" desktop urang. Urang ogé tiasa ngamangpaatkeun 3 pakakas anu kawéntar:

1. Docky, bar potong kompas sareng aplikasi pikeun desktop kami. Halaman wéb resmi: http://wiki.go-docky.com/index.php?title=Welcome_to_the_Docky_wiki. Pamasangan: dina terminal kami nyerat: sudo apt-get install docky

2. AWN, bar navigasi anu sanés, ampir saingan pikeun dok! Halaman wéb resmi: https://launchpad.net/awn Pamasangan: ti manajer Program.

3. Conky, monitor sistem anu nembongkeun inpormasi kana sababaraha komponén, sapertos RAM, pamakean CPU, waktos sistem, jst. Kauntungan anu hébat nyaéta aya seueur "kulit" tina aplikasi ieu. Halaman wéb resmi: http://conky.sourceforge.net/ Pamasangan: sudo apt-get install conky

5. Masang font anu ngawatesan

Upami perlu dipasang, urang kedah nyerat paréntah ieu di terminal:

sudo apt-get install ttf-mscorefonts-installer

Kami nampi istilah lisénsi anu ngatur sareng TAB sareng ENTER.

Penting pikeun ngalakukeunana tina terminal sareng sanés ti salah sahiji pangurus, sabab kami moal tiasa nampi istilah panggunaan di éta.

6. Masang program pikeun diputer

Salaku tambahan kana perpustakaan kaulinan anu répositori, urang ogé ngagaduhan http://www.playdeb.net/welcome/, halaman séjén anu ngahususkeun pikeun ngoléksi kaulinan pikeun sistem Linux dina paket .deb. Upami urang ogé hoyong mikaresep gim Windows urang, ulah asa-asa, sabab urang gaduh sababaraha alternatif:

1. Inuman anggur (http://www.winehq.org/) Nyayogikeun kami lapisan kasaluyuan pikeun ngajalankeun ngan ukur kaulinan, tapi ogé sagala jinis perangkat lunak anu disusun pikeun sistem Windows

2. PlayOnLinux (http://www.playonlinux.com/en/) sumber daya sanés anu nyayogikeun kami perpustakaan anu sanggup masang sareng ngagunakeun parangkat lunak anu dirancang pikeun Windows

3. Lutris (http://lutris.net/) platform kaulinan anu dikembangkeun pikeun GNU / Linux, sumber anu saé sanajan dina tahap pamekaran.

4. Winetrik (http://wiki.winehq.org/winetricks) dianggo salaku skrip anu ngabantosan pikeun ngaunduh perpustakaan anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun kaulinan Linux, sapertos .NET Frameworks, DirectX, jst.

Kanggo sadaya program ieu, urang tiasa konsultasi halaman resmi masing-masing, boh dina manajer Program Mint Linux atanapi terminalna. Nya kitu, urang khususkeun nyarankeun maca ieu mini-tutor anu ngajelaskeun kumaha carana masang sareng ngonpigurasikeun masing-masing na.

7. Pasang plugins audio

Sababaraha diantarana, sapertos Gstreamer atanapi Timidity, bakal ngabantosan urang pikeun ngalegaan katalog format anu didukung; duanana aya dina manajer Programs atanapi tiasa dipasang nganggo paréntah sudo apt-get install. Kami ogé nyebatkeun perangkat lunak pulseaudio-ékualiser, sanggup masihan kami konfigurasi Audio Pulsa sareng ningkatkeun kualitas sora; pikeun masang éta kami bakal nganggo 3 paréntah:

sudo ppa nambahkeun-apt-Repository: nilarimogard / webupd8
sudo update apt-meunang
sudo apt-get install pulseaudio-ékualiser

8. Pasang Gparted

Tiasa waé dina sababaraha pamasangan komponén ieu leungit sakumaha mangpaatna nalika ngatur partisi disk kami. Ngagaduhan kana distribusi urang sagampang ngetikna sudo apt-get install gparted atanapi ti pangatur Program.

9. Pasang program anu sanés

Sésana nyaéta kéngingkeun parangkat lunak anu dipikahoyong pikeun unggal kabutuhan. Aya seueur cara pikeun ngalakukeun éta:

1. dina Manajer Program, anu urang lebetkeun tina Menu> Administrasi, kami ngagaduhan seueur program pikeun fungsi naon waé anu lumangsung ka kami. Manajer disusun ku kategori, anu ngagampangkeun milarian anu dipikahoyong. Sakali program anu diperyogikeun ayana, éta ngan ukur masalah mencét tombol install sareng ngetikkeun kecap konci Administrator; Urang bahkan tiasa ngadamel antrian pamasangan anu manajer anu sami bakal ngaéksekusi sacara berurutan.

2. jeung Manajer paket upami urang terang persis paket naon anu hoyong dipasang. Henteu disarankeun pikeun masang program ti mimiti upami urang henteu terang sadayana bungkus anu urang butuhkeun.

3. Ngaliwatan a Terminal (Menu> Asesoris) sareng ngetik biasana sudo apt-get install + nami program. Kadang-kadang urang kedah nambihan Repository sateuacanna sareng paréntah sudo apt-get ppa: + repository name; pikeun milarian program nganggo konsol urang tiasa ngetik search apt.

4. Dina halaman http://www.getdeb.net/welcome/ (Adina Playdeb) kami ogé ngagaduhan katalog perangkat lunak anu saé disusun dina bungkus .deb

5. Desde halaman proyék resmi upami anjeun ngagaduhan léngkah pamasangan anu sanés.

Sababaraha saran parangkat lunak:

  • Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera: Paramban Internét
  • Mozilla Thunderbird: email sareng manajer almenak
  • Kantor Libre, Open Office, K-Office: suite kantor
  • Comix: maca komik
  • Okular: sababaraha file reader (kalebet pdf)
  • Inkscape: editor grafik vektor
  • Adun: Modél 3D
  • Gimp: nyiptakeun sareng ngédit gambar
  • VLC, Mplayer: pamuter sora sareng pidéo
  • Rythmbox, Audgiving, Songbird, Amarok - Pamaén Audio
  • Boxee: pusat multimédia
  • Kaliber: manajemén buku e-book
  • Picasa - Manajemén Gambar
  • Audacity, LMMS: platform éditan audio
  • Pidgin, Emesené, Empati: multiprotocol chat client
  • Google Earth: dunya maya Google anu terkenal
  • Transmisi, Vuze: P2P palanggan
  • Bluefish: éditor HTML
  • Geany, Eclipse, Emacs, Gambas: lingkungan pangwangunan pikeun basa anu béda
  • Gwibber, Tweetdeck: klien pikeun jaringan sosial
  • K3B, Brasero: perékam disc
  • Ngamuk ISO Mount: masang gambar ISO dina sistem kami
  • Unetbootin: ngamungkinkeun anjeun "masang" sistem operasi dina pendrive
  • ManDVD, Devede: Ngarang DVD sareng Nyiptakeun
  • Bleachbit: miceun file anu teu perlu tina sistem
  • VirtualBox, Anggur, Dosemu, Vmware, Bochs, PearPC, ARPS, Win4Linux: niru sistem operasi sareng parangkat lunak
  • Kaulinan aya rébuan sareng pikeun sadaya rasa !!

Pikeun ningali daptar anu langkung jembar, anjeun tiasa nganjang ka Bagéan program tina blog ieu.

Hapuskeun cache

Henteu diperyogikeun, tapi upami dina sababaraha waktos kami hoyong ngabersihkeun mémori prosésna urang muka terminal sareng nyerat ieu: su - (janten root) teras kamandang 3> / proc / sys / vm / drop_caches. Prosés ieu henteu ngarusak, tapi masih disarankeun maca référénsi sanés dina internét, contona: http://linux-mm.org/Drop_Caches

Ngajalajah sistem anyar kami

Kami parantos ngagaduhan sistem operasi anu siap pikeun panggunaan urang sapopoe. Sakumaha biasa, disarankeun pikeun ngajajah manajer, pilihan, konfigurasi sareng alat sanésna pikeun sistem pikeun ngabiasakeun diri ku sadaya kautamaan tina sistem urang.

Pondokna, bersantai terasrasakeun manpaat parangkat lunak gratis. Diajar sakaligus kumaha rasana janten bébas tina virus, layar biru, sareng larangan sadaya jinis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

57 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Salvador Toral cenahna

    Punten, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring ngagaduhan linux mint 14 xfce tapi masalahna nyaéta éta henteu masihan kuring audio sareng sateuacan kuring gaduh linux mint 13 xfce sareng nganggo audio pulsa kuring ngarobah konfigurasi tanpa amplifier sareng upami éta masihan kuring ngan ukur audio dina anu éta kusabab ku Sanés sésana, tapi pilihan konfigurasi ieu henteu deui sumping sareng henteu masihan kuring audio, punten bantosan

  2.   Monocot Zea Méi cenahna

    Hal Linux ieu ngarugikeun kuring saparo, tapi sanaos kuring hoyong teraskeun masihan Linux ... kuring henteu acan tiasa masang bungkus basa .. (Kuring parantos nempatkeun n anu ogé leungit, ogé ti manajer preferensi) aya anu tiasa masihan kuring naséhat? hatur nuhun

  3.   Kurumu Kurono cenahna

    Tulisanana mangrupikeun plagiarismeu, sareng panipuan. Tulisan éta asalna ditulis pikeun mint 12, sareng ieu mangrupikeun tautan kana pituduh aslina. Copypaste leres-leres ngaganggu kuring. Éta kedahna kusabab kuring ogé panulis ...

    http://www.luisarmandomedina.com/212/12-cosas-para-hacer-despues-de-instalar-linux-mint-12/

  4.   Milton Hernan Langkung cenahna

    Hai, kumaha kuring tiasa ngarobih layar dual-boot kalayan LinuxMint dipasang? Kuring nyobian nuturkeun total anu kuring mendakan di dieu tapi éta henteu ngabantosan kuring.

  5.   WhiteFox cenahna

    pikeun éta, pasang burg anu nawiskeun seueur pilihan 🙂

    ku terminal
    sudo add-apt-repository ppa: n-muench / burg
    sudo update apt-meunang
    sudo apt-get install burg burg-common burg-téma burg-téma-umum burg-emu burg-pc

  6.   ak-D cenahna

    hey abdi gaduh masalah

    Keyboard na henteu leres dikonfigurasi, fungsi sababaraha hurup sapertos «q» «a» «z» «# 1» «Esc» «Tab» «Cap Locks» jsb ...

  7.   WhiteFox cenahna

    Coba basa Spanyol anu sanés dina hal kuring hal anu sami kajantenan kuring tapi kuring nyobian basa sanésna sareng éta kaluar leumpang

  8.   tke cenahna

    Kuring cicing sareng ubuntu linux mint green copy XD

  9.   Paolo katengtreman cenahna

    Nuhun kuring ngabantosan muxo…. kumargi kuring nembe motivasi ngahapus windwos 8 sareng nganggo linux mint14 =)

  10.   Gilberto Pizarro. cenahna

    Nuhun, éta ngabantosan kuring pisan kumargi kuring énggal nembé ngaluarkeun parangkat lunak gratis; sanaos éta ngingetan kuring ngeunaan poé MS-DOS. (aranjeunna bakal ngitung umur kuring hehehe) komunitas perangkat lunak parantos ngajantenkeun kuring janten bagian (sareng kami) kulawarga ageung.

  11.   Gustavo cenahna

    Hai, kuring gaduh masalah, kuring henteu tiasa muka halaman na http://www.youtube.com Éta luncat ka kuring sapertos nalika teu aya insternet dina browser firefox. Abdi gaduh linux mint 14, éta diénggalan sareng dipasang plugins na. hatur nuhun

  12.   joso cenahna

    Éta panginten kajantenan, sabab dina waktos milih pilihan éta, anjeun henteu ngantunkeun rohangan bébas (partisi), pikeun milari, sareng sacara otomatis masangkeunana di dinya; éta
    langkung saé milih pilihan partisi manual ...

  13.   joso cenahna

    Éta gumantung kana naha anjeun ngajalankeunana (sakumaha tiasa dibabawa), atanapi naha anjeun parantos dipasang; masalah éta i
    disajikeun, dugi ka kuring dipasang (ku partisi manual), sareng langsung lumpat éta
    pembaruan, dina prosés éta kuring ngaunduh bungkus basa (Spanyol),
    kapilih sateuacanna; mimiti sadaya parios apdet anjeun, dina sababaraha kasus
    bisi setelan awalna dilengkepan sareng / atanapi diaktipkeun …… ..

  14.   IerY Pomp cenahna

    Abdi hoyong terang naha kuring tiasa ngaunduh lingkungan xfce atanapi gnome kumargi vérsi ieu disarengan ku kde, atanapi naha kuring kedah ngaunduh vérsi anu disertakeun sareng xfce? Kuring nyarios naha kuring henteu resep ka KDE

  15.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Ngalereskeun n. Naon kasalahan anjeun?

  16.   malaikat cenahna

    Abdi peryogi bantosan Abdi henteu tiasa masang bungkus basa

  17.   Danilo cenahna

    Kuring nembé masangkeunana tapi éta henteu maénkeun sagala jinis audio, sanés tina sistem atanapi dina internét. aya anu tiasa ngabantosan abdi?

  18.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Coba edit file ~ / .config / ubuntuone / syncdaemon.conf

    Pilari garis: files_sync_enabled = Salah

    Ganti ku: files_sync_enabled = Leres

    Simpen parobihan sareng buka deui panel kontrol UbuntuOne. Upami éta henteu tiasa dianggo waé, balikan deui.

    Surak! Paul.

  19.   nikorobin120 cenahna

    punten di terminal dina root atanapi root kuring henteu terang ogé.
    Gracias

  20.   Rodrigo gomez cenahna

    Héi urang, kuring hoyong anu masihan abdi masalah sareng masalah kuring ..
    Tétéla nalika masang éta, kuring milih opsi pikeun masang éta babarengan sareng Windows 7, kuduna kuring bakal tiasa milih anu mana anu kedah dianggo nalika kuring ngahurungkeun netbook kuring (EXO mate X352), ayeuna, dina ngamimitian, grub ngan ngamungkinkeun kuring ngalakukeun 2 memtest sareng 2 cara pikeun boot mint (umum sareng pamulihan). Kumaha cara kuring sacara manual nambihan windows ka grub pikeun milih éta? Kuring perhatoskeun yén henteu aya file anu dihapus tina sistem sapertos éta saatos instalasi Mint.

  21.   nikorobin120 cenahna

    sudo update-grub2 dina terminal sareng di dinya éta ngahirupkeun deui grub dimana jandéla kedahna sareng éta waé. linux mint 14

  22.   Montevideano1 cenahna

    Halo, kuring henteu terang kumaha ménu tina palang status sareng gambarna langkung parah, kuring henteu tiasa nempatkeun ikon deui ku tulisan MENU. ogé nalika kuring ngaleutikan jandéla éta henteu tetep dina palang status tapi kuring leungit. manawi aya anu terang kumaha ngalereskeun ieu hatur nuhun pisan

  23.   Jairo mejia cenahna

    Dina mesin pencari anu nembongan dina ménu anu anjeun nempatkeun Orí ... Kuring terang yén éta henteu seueur tapi anjeun kedah nempatkeunana sareng sadayana sareng parios, éta bakal masihan anjeun pilihan Asal Piranti Lunak aya pilihan anu nyebatkeun Supir Tambahan atanapi Supir Tambahan.

    Aya anu nempatkeun sacara standar sareng anu didamel ku perusahaan sapertos nVidia sareng AMD, anjeun nempatkeun anu munggaran anu nyatakeun diuji atanapi diuji sareng anjeun nyarios Larapkeun Parobihan (Creo xD) atanapi Larapkeun Parobihan sareng anjeun ngantosan éta diunduh, kuring ngan ukur kedah ngabalikan deui Anjeun kedah tingali naha nami kartu anjeun parantos némbongan dina Setélan, upami henteu ... Aya masalah, kuring henteu terang, taroskeun ka anu gaduh pangalaman hébat (Noob)

  24.   Foxmulder79 cenahna

    Kumaha carana abdi tiasa miceun terminal tetep ngan ukur 2?

  25.   Jairo mejia cenahna

    Compa ngalayanan kuring kalayan sampurna sareng kuring parantos réngsé ngantep Linux Mint 14 kuring sareng méwah pisan cair sareng méwah unggulan kuring resep langkung ti Ubuntu 12.04, urang kedah ningali kumaha VLC jalan dina OS ieu. Tapi upami anjeun ngalakukeun ieu, kuring bakal ngakuan, kuring mastikeun anjeun 🙂

  26.   Daniel cenahna

    Hatur nuhun pisan ka sadayana anu ngadeukeutkeun ka Linux

  27.   Ainus Solheim cenahna

    Aya salah ngetik dina paréntah pikeun masang bungkus basa. Aya leungit dina

    laguage-pack-gnome-es, éta bakal janten bahasa-pack-gnome-es

  28.   Nattu cenahna

    Hebat sumbangan anjeun !! éta dilayanan kuring pisan! (JEUNG)

  29.   Pablo cenahna

    pantun,

    Abdi gaduh masalah dina ngaunduh pembaruan.

    Pesenna sapertos kieu

    E: Sababaraha file indéks gagal diunduh. Aranjeunna teu dipaliré, atanapi anu lami dianggo tibatan

    Tapi éta sanés masang apdet.

  30.   Navni Danniel cenahna

    upami éta aya pikeun masang supir tambahan, aranjeunna bakal sumber sumberna sareng dina tab anu terakhir aranjeunna muncul

  31.   Ace of Spades cenahna

    Dina Mint 14, dina Preferensi teu aya bagian anu nyebatkeun "Supir tambahan". Salaku tambahan kana éta, sapertos dina Ubuntu 12.10, anjeun kedah ati-ati sareng AMD Radeon HD tina séri 2xxx-4xxx, pikeun masalah Xorg: http://infografia-libre.blogspot.com.es/2012/12/como-instalar-el-driver-privativo-amd.html

  32.   JP cenahna

    Sadayana saé kalayan program anu disarankeun. Hiji-hijina masalah anu kuring gaduh nyaéta sababaraha alesan UbuntuOne moal dibuka. Kuring parantos nyobian sarébu cara sareng éta moal dibuka. Upami kuring ngajalankeunana ti terminal, éta muka tapi nunjukkeun kuring "IPC Error" (gambar napel).
    Aya ideu kumaha ngalereskeunana? Kuring parantos nyobian masang ti repositories sareng ogé ti ppa tapi teu nanaon. Abdi badé ambruk hahaha… 🙁 aya saran?

  33.   Marcelo Andres González Díaz cenahna

    Abdi sareng Mate sanés sareng Kayu manis, tapi tingali dina ménu dina "Administrator" ikon na sapertos kartu audio atanapi sora!

  34.   Marcelo Andres González Díaz cenahna

    Anjeun gaduh masalah éta sareng Repository anjeun, sababaraha kasalahan dina éta, tapi sanés dina server dimana file na, kuring tumaros sareng éta hasil! Émut yén upami anjeun ngamimitian masang program tapi pikeun sababaraha alesan anjeun henteu réngsé ngalakukeun éta, anjeun gaduh kasalahan dina Repository!

  35.   Anatonia cenahna

    Kuring boga kasalahan nalika kuring badé masang font ku terminal, nalika éta naroskeun ka kuring naha kuring badé ngalakukeun éta atanapi henteu, éta saur Abort!
    Sakur saran pikeun ngajawabna, hatur nuhun pisan kuring bakal ngahargaan pisan
    (Kipas Mint Hyper Mint) hehe

  36.   Marcelo Andres González Díaz cenahna

    Éta kajadian nalika anjeun milih henteu! Pariksa yén éta dipilih ogé dimana éta nyatakeun enya!

  37.   Marcelo Andres González Díaz cenahna

    pastikeun anjeun parantos nyalin sadaya paréntah ogé! Éta kajantenan ka kuring sareng éta tiasa dianggo pikeun kuring!

  38.   Nillo cenahna

    Abdi henteu mendakan "Supir Tambahan" dina Kayu manis, naha aya anu terang dimana ayana?

  39.   Kembang liar cenahna

    Komo nambihan "n" anu leungit dina paréntah ngajalankeun pak basa, kuring henteu tiasa ngalakukeun éta .. Kuring ngagaduhan ieu Mustahil pikeun kéngingkeun http://security.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/t/thunderbird/thunderbird-locale-es-es_17.0+build2-0ubuntu0.12.10.1_all.deb 404 Teu Kapendak [IP: 91.189.92.200 80]
    E: Henteu tiasa kéngingkeun sababaraha file, panginten kuring kedah ngajalankeun "apt-get update" atanapi cobian deui kalayan – perbaikan-leungit?
    A

  40.   rhony cenahna

    Hai, abdi énggal ngeunaan ieu, kuring nganggo linux mint 15, kuring ngagaduhan masalah sapertos kieu, kuring nyobian ngapdet ngalangkungan terminal atanapi ngaunduh tapi éta ngalungkeun kuring kasalahan ieu:
    Maca daptar bungkus ... Éror!
    W: kasalahan GPG: http://archive.canonical.com raring Release: Firma ieu teu valid: BADSIG 40976EAF437D05B5 Ubuntu Arsip Konci Signing Otomatis
    W: kasalahan GPG: http://archive.ubuntu.com raring Release: Firma ieu teu valid: BADSIG 40976EAF437D05B5 Ubuntu Arsip Konci Signing Otomatis
    E: Nyanghareupan bagian anu henteu aya Paket: lulugu
    E: Masalah sareng MergeList /var/lib/apt/lists/archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_raring_restricts_i18n_Translation-en
    E: Henteu tiasa nga-parse atanapi muka daptar paket atanapi file status.
    Abdi ngahargaan bantosan anjeun
    XD

  41.   mapg22 cenahna

    Hatur nuhun ... .. kontribusi anu saé pisan.

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Sawangsulna! Peluk!
      Paul.

  42.   perez cenahna

    Abdi henteu tiasa ngaunduh nanaon

  43.   basisir hideung cenahna

    Sadayana saé pisan, tapi masalah utama kuring nyaéta kuring parantos dipasang dina hard drive kuring
    linux mint 14 sareng kuring henteu acan tiasa nyambung kana internét. Dupi anjeun ngabantosan abdi, kuring bakal hatur nuhun, upami henteu, kuring kedah ngamimitian deui, milari anu béda. hatur nuhun.

  44.   charles menchero cenahna

    Kusabab kuring tiasa masang linux mint 14 nadia, kuring henteu acan tiasa aksés internét, abdi milarian
    tempat orientasi anu béda sareng kuring henteu ngagaduhan tuah. Masalah kuring lahir (sigana mah)
    nalika kuring mimiti nga-download paket, sabab dina salah sahiji windows anu muncul, salah sahijina
    nandaan yén éta aya dina internét, tapi éta henteu janten masalah, teraskeun, kuring tumaros sareng tungtungna
    Kuring henteu acan tiasa lebet kana internét, ogé teu ngagaduhan bantosan ti saha waé sareng nalika aya anu némbongan matak lieur kuring tibatan kuring. Punten kuring nyerat ieu ti komputer anu sanés kuring nyungkeun bantosan pikeun ngamimitian damel dina sistim énggal kuring
    Operasi LINUX Operasi 14 NADIA. Nuhun

    1.    x11tete11x cenahna

      lalaki ieu mangrupikeun tulisan ti 2 taun ka pengker xD, sapertos naon waé anu anjeun sok gaduh forum ku anjeun http://foro.desdelinux.net/

    2.    Manuel de la Fuente cenahna

      Linux Mint 14 henteu tiasa dianggo deui, dukungan réngsé dina Méi. Anjeun kedah nurunkeun 17.

  45.   charles menchero cenahna

    Ninggalkeun catetan ngeunaan masalah kuring. Sadayana saé kecuali yén kuring henteu gaduh internét, kuring henteu terang naon anu kajantenan
    Tapi masalahna asalna ti anjeun atanapi pangalaman kuring, naon waé anu kuring pikahoyong ku sadayana haté yén anjeun ngabantosan kuring sabab sanaos masalah ieu kuring resep Linux Mint 14 Nadia kuring pikir yén urang bakal akur nalika kuring dina internét, dugi ka ayeuna kuring gaduh sora, poto, pidéo sareng kuring tiasa nyerat, ngan ukur peryogi INTERNET. Nuhun Charles 08/14/14

  46.   menchero shawls cenahna

    Nya aranjeunna ngirim kuring pikeun ngaunduh atanapi ngaunduh Linux Mint 17. Saé pisan, kumaha kuring ngaunduhna? Upami kuring ngagaduhan posisi ka-14 dina disk sareng upami kuring ngaunduh, kuring bakal ngagaduhan dukungan sareng kuring gaduh internét, tapi kuring peryogi bantosan, sanés koméntar.
    ngartos yén kuring parantos nyéépkeun waktos pikeun merjuangkeun sistem operasi anu dipikahoyong
    Sareng kuring mikir yén ku sakedik kerjasama ti anjeun kuring tiasa ngagaduhan anu dipikahoyong. hatur nuhun, ngantosan réspon Charles 08/14/14

    1.    CHARLES MENCHERO cenahna

      Kuring henteu terang naha waleran ti mr «narasumber« leres, tapi saur kuring henteu resep pisan
      kanyataan yén anjeunna parantos ngawartoskeun ka kuring yén linux mint henteu kapake sareng anjeunna henteu acan nyobian ngabantosan kuring, kusabab jauh ti ieu sareng dina nada anu heran tiis, anjeunna henteu lirén ngajelaskeun naon-naon, ngan ukur buka linux 17. Jigana ieu
      jalma bakal ngagaduhan masalah sareng henteu terang kumaha masihan nilai ka "sobat klién" anu nyungkeun bantosan.
      Naon anu Kuring Lakeun SR LEFEVRE kuring balik deui ka tempat kuring ATAWA bakal milih anu dibantuan ku anjeun. Nuhun
      Abdi peryogi asup kana internét nyaéta sadayana anu kuring tanyakeun.

  47.   Javier cenahna

    Naha aya anu terang kumaha kuring tiasa masang supir pikeun Mint tina printer Dell 1133?

  48.   JUANMA MERIDA cenahna

    Kuring ningali pidéoana sakumaha anu ditunda, laptop kuring rada lami, naon anu kuring tiasa laksanakeun ???? hatur salam

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Abdi henteu ngartos. Naon anu leres kajadian nalika anjeun nyobian maénkeun pidéo?
      Naha anjeun nyobian nganggo VLC atanapi Mplayer?
      Surak! Paul.

    2.    gabux22 cenahna

      Naha aya sababaraha sumber ??? Pasihan kami kinerja tim anjeun ... 🙂

  49.   Javier cenahna

    Naha aya anu terang kumaha kuring tiasa masang supir pikeun Mint tina printer Dell 1133?
    Terus-terusan henteu aya réspon ti jiwa amal anu tiasa ngabantosan anjeun

  50.   Javier cenahna

    Abdi hoyong pasang printer multifungsi laser Dell 1133 abdi dina Mint Linux mah ...
    bantosan, bantosan ... punten

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Hai Javier!

      Kami ngarékoméndasikeun anjeun naroskeun patarosan ieu dina jasa tanya jawab kami disauran Tanya FromLinux sahingga sakumna masarakat tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

      Rangkulan, Pablo.