Pasang Global Proxy dina LMDE Xfce

Jalma-jalma kami anu pangguna Xfce kami terang ieu alus teuing jeung minimalis Lingkungan Desktop anjeunna henteu ngagaduhan pilihan anu sami sareng lanceukna Gnome, pikeun nempatkeun a Proksi Global dina sistem.

Ieu ngakibatkeun éta lamun urang anggo kromium (anu ngagunakeun proksi tina Gnome) Urang kedah nyatakeun sacara manual naon proksi anu dianggo dina Xfce. Nya, kuring parantos mendakan solusina pikeun ieu sareng ieu di handap.

Mimiti kami ngédit file / jsb / lingkungan sareng urang nempatkeun ieu di jero:

# Proxy Global
http_proxy="http://10.10.0.5:3128"
https_proxy="http://10.10.0.5:3128"
ftp_proxy="http://10.10.0.5:3128"
no_proxy="10.10.0.0/24"

Dimana 10.10.0.5 nyaéta IP tina server proxy. Kami nyimpen sareng ngédit file ieu / jsb / propil sareng urang nempatkeun di tungtungna:

# Proxy Global
export http_proxy="http://10.10.0.5:3128"
export https_proxy="http://10.10.0.5:3128"
export ftp_proxy="http://10.10.0.5:3128"
export no_proxy="10.10.0.0/24"

Urang balikan deui pakakasna sareng ayeuna urang tiasa napigasi kromium (salaku conto).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sangener cenahna

    Elav sareng ieu ogé dianggo pikeun Gnome? Abdi hoyong diajar kumaha ngagunakeun proxy, tapi kuring pangguna dasar

    1.    elav <° Linux cenahna

      Sanaos Gnome ngagaduhan manajer Global Proksi nyalira, leres, éta jelas yén éta kedah jalan kusabab variabel dinyatakeun dina file anu mangaruhan kana sadaya sistem 😀

  2.   sangener cenahna

    Nuhun Elav Abdi nyobian

  3.   nelson cenahna

    Kuring gaduh dua mamang anu sigana kuring bakal netelakeun ku marios blog sakedik deui, tapi kuring bakal ningalkeun aranjeunna didieu. Tujuan kuring nyaéta:
    1-nganggo Turpial di tukangeun proxy, 2-tapi proxy na aya oténtikasi….

    Naha éta tiasa sapertos kieu?:

    http_proxy = »http: // pangguna: password@10.10.0.5: 3128 ″

    ¿?

    1.    nelson cenahna

      Ahhh, dina Gnome

    2.    elav <° Linux cenahna

      Persis Nelson. Dina tiori kedahna jalan éta.

  4.   doofycuba cenahna

    Hiji patarosan, kumaha kuring tiasa nambihan pengecualian, conto anu kuring hoyong ngaluarkeun sababaraha IP anu sanés milik kuring, conto 10.13.xx.xx Abdi hoyong ngaluarkeun IP-na, sapertos nami * .company. * ………?

  5.   dasht0 cenahna

    Tulisan anu saé (sapertos anu biasa ti FromLinux)
    Sigana mah kuring bakal nyebarkeunana dina rohangan sanés (tangtosna, ngaidentipikasi sumberna)

  6.   Alfred cenahna

    Kuring damel di perusahaan dimana kami ngagaduhan kaluaran ngalangkungan proxy sareng kadang kuring kedah nempatkeun proxy "otomatis" sareng waktos-waktos sanés kanggo kaluar ngalangkungan anu khusus. Naha mungkin pikeun ngaganti proxy tanpa kedah ngabalikan / mareuman komputer?