Ngaleupaskeun versi anyar Lakka 2.3.2, pilihan anu saé pikeun kaulinan sakola baheula

lakka

Lakka mangrupikeun sebaran Linux anu dumasar kana émulator game RetroArch, anu nyayogikeun rupa-rupa alat sareng ngadukung fitur canggih sapertos gim multipemain, pelestarian kaayaan, paningkatan kualitas gambar tina kaulinan lawas kalayan shaders, rewinding game, plugging panas konsol game sareng streaming video.

Sakali anjeun parantos nyetél, anjeun bakal ngagaduhan konsol gim sadaya-kanggo-hiji pikeun niron sagala rupaTi buruan Atari dugi ka buruan Playstation. Sistem ieu ngagaduhan katalog émulator anu lega anu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngaraosan judul tina konsol retro anu béda, sapertos SEGA, Nintendo, ogé NES, SNES sareng Gameboy, bahkan klasik pikeun DOS atanapi gim anu langkung modéren sapertos anu kanggo PlayStation atanapi PSP.

Lakka gaduh vérsi anu ngonpigurasi pikeun platform i386, x86_64 (Intel, NVIDIA atanapi AMD GPU), Raspberry Pi 1/2/3, Orange Pi, Cubieboard2, Cubieboard2, Cubietruck, Banana Pi, Hummingboard, Cubox-i, Odroid C1 / C1 + / XU3 / XU4, jsb.

Ngeunaan versi anyar Lakka 2.3.2

Sababaraha dinten ka pengker Lakka 2.3.2 versi anyar dileupaskeun, ieu mangrupikeun vérsi munggaran taun sareng anu dibarengan ku sababaraha berita anu cukup pikaresepeun, diantarana pembaruan inti RetroArch kana vérsi 1.8.4 disorot.

Kalayan dilebetkeun tina versi anyar ieu RetroArch 1.8.4 bewara dina-layar sareng tarjamahan gim real-time ditingkatkeun.

Ogé, Lakka kalebet scanner eusi manual Henteu aya sarat pikeun basis data playlist.

Metode scanning anyar ieu ngan saukur nyandak sadaya file anu ditungtungan ku ekstensi anu dipikaterang dina folder sareng nambihan kana playlist pikeun sistem éta.

Di sisi séjén, pangalaman sareng gim PS1 ningkat (PlayStation1) anu meryogikeun langkung ti hiji disk. Nyaéta, anu nyuhungkeun nempatkeun disk kadua kusabab gimna lega pisan. Pilihan anyar parantos ditambihan kanggo neraskeun deui eusi saatos ngarobih cakram dina Setélan> Interface Pangguna.

oge sadaya bewara spam parantos dihapus, numana béwara ayeuna ngan ukur ditampilkeun upami aya bug, atanapi nalika ménu na nyalira henteu nyayogikeun umpan balik visual anu cekap (perhatoskeun yén nganggo hotkeys pikeun swap disk masih ngahasilkeun béwara gaya baheula, kusabab ieu biasana ngan ukur dilakukeun bari eusi ngajalankeun, nyaéta tanpa menu).

Durasi béwara inpo anu patali sareng cakram ogé éta parantos diréduksi jadi tingkat anu langkung masuk akal.

Patanapi bagian tina inti Lakka anu urang tiasa mendakan kana inti anyar vitaquake2 sareng vitaquake3 anu ngan sayogi pikeun platform umum kanggo ayeuna. Ieu mangrupikeun palaksanaan sumber terbuka tina mesin Gempa II sareng III, masing-masing.

Inti anu sanésna nyaéta tina NeoCD pérsi ningkat tina émulator NeoCD Neo Geo CD, éta langkung akurat sareng tiasa dianggo langkung saé tibatan émulator mandiri sateuacana, bahkan dina hardware low-end sapertos Raspberry Pi.

Dosbox ayeuna diganti ku dosbox-svn, kumargi kernel dosbox-svn sateuacanna ditambihan, tapi kumargi kabuktosan langkung saé, éta ngagentos anu ieu.

Unduh Lakka 2.3.2

Pikeun aranjeunna anu hoyong kéngingkeun sistem ieu Aranjeunna tiasa ngalakukeun éta ku buka halaman wéb resmi proyek.

Dina bagian unduhan na, anjeun bakal tiasa kéngingkeun gambarna numutkeun kamana sistemna ngajalankeunana, sapertos anu parantos didadarkeun di luhur Lakka ngagaduhan gambar pikeun alat anu sanés.

Link na ieu.

Pikeun aranjeunna anu pangguna Raspberry Pi, nalika anjeun kéngingkeun gambar anjeun tiasa masang gambar ieu dina SD anjeun kalayan bantosan Etcher.

Atanapi upami aranjeunna pangguna PINN atanapi NOOBS, aranjeunna tiasa milarian sistem dina katalog, sanaos saat ieu versi anyar tina sistem ieu teu acan muncul, dina sababaraha dinten sistem kedah ngawartosan aranjeunna ngeunaan pembaruan supados éta tiasa diunduh sareng dipasang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)