Ngurangan Tumblerd Konsumsi CPU di Xubuntu 12.10

Kuring parantos mendakan yén prosés na Tumblerd Abdi tuang 2 serat prosés CPU. Tumblerd nyaéta naon anu anjeunna anggo Xfce pikeun nembongkeun gambar leutik gambar sareng video, sareng nalika mimiti ngahasilkeunana, khususna dina cakram anu ageung pisan, éta nyéépkeun sakedik na.

Kumaha ngabenerkeun ieu?

Sawangan kudu pareum.

Sareng sadayana mulih deui ka normal saatos balikan deui.

Sanaos ayeuna nalika ngotéktak diréktori, gambar leutik kalayan eusina henteu némbongan.

Siap !!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   RafaGCG cenahna

    Éta panginten mangrupikeun hal Xubuntu ... kuring ngagaduhan 2 utas sésana dina 100% sepanjang waktos.
    Sareng upami anjeun google éta kajantenan langkung seueur pangguna. Sigana henteu nyobaan nutup folderna.
    Nuhun kana koméntar.

  2.   Giskard cenahna

    Nya, éta henteu kantos masihan kuring masalah. Hiji-hijina waktos anu micu kuring nyaéta upami kuring ngaunduh pidéo (ngalangkungan torrent atanapi naon waé) sareng kuring lirén di folder tempat éta diunduh. Sareng logis yén éta kahuruan kusabab daemon nyobian ngapdet pandangan ku masing-masing modifikasi file video na. Solusi na: tutup polder!
    Tapi tong nganonaktipkeun modeu tilik. Éta ku cara ieu sanés anjeun ngirangan konsumsi tapi anjeun henteu nganggo alat sama sakali.
    Éta sapertos nyarios "Kumaha ngirangan konsumsi KDE" sareng ngajawab "Entong masang KDE"

    PS: Kuring nempatkeun "KDE" pikeun nempatkeun nanaon.

    1.    Giskard cenahna

      Nya, sabab kuring jalma alus, kuring bakal nyaritakeun kumaha anjeun BISA ngabatesan konsumsi hal:
      Ngan lumpat

      cpulimit -e -l &

      Terus anjeun ngajalankeun program. Kuring nganggo pikeun pidgin sabab konsumsi kuring bakal naek kadang-kadang tanpa alesan. Ieu file pidgin.sh kuring

      *******
      #! / bin / bash
      cpulimit -e pidgin -l 20 &
      pidgin
      killall cpulimit
      *******

      Éta nyayogikeun panggunaan CPU maksimum 20% kana pidgin, teras ngajalankeunana sareng maéhan limiter nalika réngsé. Kuring henteu acan nyobian nganggo daemon, tapi kuring henteu ningali naha éta henteu tiasa jalan.

      1.    Giskard cenahna

        Dimana nyebutkeun

        cpulimit -e -l &

        Kuduna kaluar

        cpulimit -e SOMETHING -l SOMETHING &

        tapi kuring nganggo anu langkung ageung sareng minor_que sareng kuring ngahapus nalika ngirimkeunana.

      2.    helena_ryuu cenahna

        naséhat anu pikaresepeun pisan Giskard, sigana mah éta kedah dianggo sareng daemon upami anjeun nempatkeun kana .xinitrc leres?

        1.    Giskard cenahna

          Leres. Éta anu saur kuring ogé. Putting dinya kedah dianggo sareng daemon naon waé anu seueur di ditu.

  3.   msx cenahna

    Oh muhun, balik ka taun salapan puluhan ...

  4.   Rubén cenahna

    Abdi sareng koméntar anu munggaran, anjeun henteu ngirangan konsumsi, anjeun lirén nganggo alat, bisi éta henteu masihan kuring masalah, atanapi kuring henteu memperhatoskeunana.

    Ku jalan kitu, Thunar sok dipénta pikeun nembongkeun gambar leutik pidéo sareng kami parantos gaduh, HATUR NUHUN thunar, sahenteuna kuring leres-leres peryogi, tapi ayeuna langkung saé upami gambar leutik pidéo na bénten sareng gambar. Kuring parantos ningali yén anjeun tiasa nempatkeun lambang tapi sanés rencana pikeun nempatkeun lambang dina unggal file.

    1.    ngepung84 cenahna

      ffmpegthumbnailer
      http://goodies.xfce.org/projects/thunar-plugins/thunar-thumbnailers

      dina Mageia 2 Gnome-Shell Abdi nganggo ffmpegthumbnailer tibatan totem sareng ngahasilkeun preview video langkung gancang.

  5.   RafaGCG cenahna

    Upami anjeun ningali parebut heula anjeun bakal ningali prosésna kalayan betah.
    Kuring henteu weruh naha éta masalah tina uptime mesin. Prosés anu sami parantos dikaitkeun sababaraha dinten sareng éta mangrupikeun hal anu khusus. Atanapi hal anu khusus pikeun Xubuntu, panginten kuring kedahna parios langkung seueur sateuacan diposting.

    Ngeunaan naon anu dicarioskeun dina téks. Kuring reuwas pisan yén téks sareng hartos tulisan parantos robih pisan, dina édisi sateuacan moderat. Abdi henteu badé nyarios nanaon, tapi teras kuring mikir yén pamiarsa ogé ngagaduhan hak pikeun terang. Tapi kuring henteu ningali perluna nyarioskeun hal éta, kuring henteu hoyong masalah, polemik, atanapi panjelasan. Langkung saé henteu nyarios ngeunaan éta punten. Abdi henteu ambek atanapi kesel pisan. Tapi pastina kuring moal nyebarkeun deui, éta anu paling praktis, éta sanés musibah janten tingkat dasar kuring. Anjeun teu sono nanaon. Sareng kuring bakal nyéépkeun waktos kanggo maca sareng ngiringan koméntar anu sanés.

    Kuring bakal neraskeun ilubiung, mairan sareng ngararasakeun blog anu saé ieu sareng masarakatna kusabab henteu aya anu kajantenan, éta mangrupikeun anekdot saderhana. Entong masihan tali pikeun poko mangga.