Ningkatkeun pangalaman pangguna dina Linux Mint Olivia sareng Kairo-Dock.

kayu manis ngagaduhan kinerja anu saé dina tim mana waé tapi Menu Kayu manis katenjo rada beurat di tim saderhana. Hayu urang tingali kumaha ningkatkeun ieu supados tim kami ngaréspon sacara instan.


Dina hal ieu kuring parantos milih nyabut Kayu manis Menu panel tur masang Kairo-Dock Sanaos urang tiasa masang Dock anu sanés anu urang resep, operasi na sami.

Mimiti kuring diklik katuhu dina Panel kayu manis sareng ménu kontékstual kaluar, kuring diklik Tambahkeun Applets kana Panel .

Ayeuna urang pilih hapus Menu Kayu manis panel. Abdi ogé parantos ngaleungitkeun Daptar Windows Kayu manis sabab kuring pura-pura fungsi ieu dilakukeun Kairo-Dock saterasna.

Pikeun masang Kairo-Dock anjeun teu kedah ngalakukeun anu khusus, tina Pusat Parangkat Lunak urang ngetik Kairo-Dock dina mesin pencari sareng kami tandaan pikeun dipasang.

Ayeuna urang tiasa ngonpigurasikeun Kairo-Dock kanggo ngajalankeun di awal sési urang. Pikeun ieu urang tiasa nganggo Sistem Preferensi sareng Tambahkeun Program pikeun Mimitian, atanapi ngan saukur nyalin sareng nempelkeun launcher Kairo-Dock tina / usr / share / aplikasi ka ~ / .config / autostart, pikeun ieu anjeun kedah nunjukkeun file anu disumputkeun sateuacanna:

Dina login anu anyar, Kairo-Dock bakal tiasa dianggo kalayan réspon anu gancang pisan pikeun interaksi urang sareng panunjuk mouse.

Ayeuna urang gaduh rohangan bébas anu ageung di Panel anu tiasa urang mangpaatkeun pikeun ngadamel peluncur atanapi naon waé anu tiasa dipikirkeun, kuring parantos nyiptakeun peluncur pikeun nunjukkeun sareng nyumputkeun Conky tapi éta carita sanés. 😉


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Padet Karpet Pacheco cenahna

    Ngan éta anu kuring pilari 😮 Abdi parantos robih kana SD pikeun hal anu sami 😛, hatur nuhun, kuring bakal nyobian

  2.   wilfredo82 cenahna

    éta sampurna, kuring kantos nganggo docky tapi jelas yén kuring bakal robih saatos dicobian. saliwatan, naon nami applet anu anjeun nunjukkeun dina pidéo sareng data sistem? Hatur nuhun pisan!

  3.   Ishak kalderon cenahna

    Saé pisan. Hiji patarosan, naon téma anu anjeun anggo? Kuring nembé masang Mint - Olivia kana netbook kuring sareng kuring resep pisan kana téma ieu. Salam.

  4.   Javier cenahna

    Batas jandéla na nyaéta Bluebird, ikon Faenza-Cupertino, téma Kayu manis nyaéta Facebook, sareng di Kairo-Dok kuring nganggo format panel normal kalayan ikon Faenza-Cupertino.

  5.   Javier cenahna

    Aplet saleresna konky dirobih tina konfigurasi sateuacana sareng ku skrip alit anu ngajantenkeun némbongan atanapi ngaleungit upami anjeun mencétan.

  6.   Javier cenahna

    Kuring ayeuna parantos masang LXDE di jero linux mint sareng compiz sareng cairo dock, compiz sareng lxde ngagaduhan kasaimbangan antara épék visual, épisiensi sareng kagancangan. Sareng pastina pasti yén moal lami deui kuring bakal nyebarkeun kumaha kuring tumaros.

  7.   Ishak kalderon cenahna

    Hatur nuhun pisan. 🙂
    * Milarian… *

  8.   obv cenahna

    wilujeng siang abdi gaduh sababaraha patarosan.
    Anjeun nyebatkeun yén sistem bakal langkung gancang naon anu anjeun lakukeun nyaéta nganonaktifkeun
    Menu Kayu manis panel sareng Daptar Kayu Manis Windows kusabab kuring hoyong fungsi éta dilakukeun ku Kairo-Dock

    Naha anjeun tiasa ngajelaskeun dua fungsi ieu; nyaéta, naon anu maranehna ngalakukeun?

    patarosan terakhir
    Antara Kairo-dok, plank, AWN, Docky, mana anu pangsaéna, anu mana anu anjeun pikaresep sareng kunaon?

    Wasalam

  9.   hayu urang nganggo linux cenahna

    Éta ngan saukur nganonaktipkeun ménu kayu manis utama sareng daptar jandéla kabuka. Dua fungsi éta dibawa ku Kairo-darmér sareng upami sanésna éta bakal diulang.

    Ngeunaan mana anu pangsaéna ... éta mangrupikeun hal anu sangat pribadi. Kuring resep Kairo-darmaga tapi sésana ogé saé pisan sareng masing-masingna nekenkeun masalah anu benten. Saran kuring: cobian sadayana. Di Linux éta saderhana pisan ...

    Peluk! Paul.

bool (leres)