TAG LinuxBlogger: Pasang Linux Post tina FromLinux

TAG LinuxBlogger: Pasang Linux Post tina FromLinux

TAG LinuxBlogger: Pasang Linux Post tina FromLinux

A saeutik leuwih sataun katukang, lajeng ampir 5 sababaraha bulan kapengker, didieu di Ti Linux, kami geus diterbitkeun kami upeti linux kahiji jeung kadua, salaku kontribusi hina sarta rojongan leutik, pikeun sakabéh maranéhanana panyipta kontén linux dina YouTube, nyaéta, éta linuxtubers.

Saprak harita, kami geus nyatet kalawan pelesir hébat yén Komunitas LinuxTubers anu nganggo basa Spanyol geus tumuwuh pisan, sarta pohara leuwih aktif jeung ngahiji, sabab nyaho silih hadé, sarta gawé bareng leuwih silih. Sanajan, ti jaman ka jaman, maranéhna ogé ngajawab jeung gelut bit, kawas linuxeros "khas". Naon éta aranjeunna.

LinuxTubers 2022: YouTubers Linux anu paling terkenal sareng pikaresepeun

LinuxTubers 2022: YouTubers Linux anu paling terkenal sareng pikaresepeun

Sareng, sateuacan ngamimitian topik dinten ieu anu aya hubunganana sareng "LinuxBlogger TAG" tentang abdi, Pasang Linux Post tina FromLinux, urang bakal ninggalkeun handap éntri patali pikeun bacaan engké:

LinuxTubers 2022: YouTubers Linux anu paling terkenal sareng pikaresepeun
Tulisan anu aya hubunganana:
LinuxTubers 2022: YouTubers Linux anu paling terkenal sareng pikaresepeun

Hispanik-Amérika Linuxero Tribut: Ti Blogger ka Vloggers
Tulisan anu aya hubunganana:
Hispanik-Amérika Linuxero Tribut: Ti Blogger ka Vloggers

TAG LinuxBlogger dina FromLinux

TAG LinuxBlogger dina FromLinux

Ngeunaan TAG LinuxBlogger

Hiji conto alus ngeunaan naon ieu saméméhna disebutkeun ngeunaan Pang populerna LinuxTubers-diomongkeun Spanyol, nyaéta runtuyan video YouTube ayeuna anu nyebarkeun, disebut TAG LinuxTuber.

Runtuyan video, dimana aranjeunna ngabejaan urang ngaliwatan a runtuyan patarosan, ngeunaan anjeunna hirup, pangaweruh, anekdot jeung tayangan patali jeung Dunya GNU / Linux. sareng aranjeunna mungkas, ngondang LinuxTubers séjén pikeun neruskeun tantangan.

Sareng, sanaos sacara pribadi, kuring sanés LinuxTuber, kuring parantos mutuskeun pikeun ngadeukeutan tantangan tina sudut pandang LinuxBloggers. Ku kituna didieu kuring ninggalkeun ieu "LinuxBlogger TAG" tentang abdi, Pasang Linux Post tina FromLinux.

Saha Linux Post Install ti DesdeLinux?

Saha Linux Post Install ti DesdeLinux?

nu 10 titik paling relevan ngeunaan kuring jeung hubungan kuring jeung TiLinux Aranjeunna:

  1. Ngaran asli: Joseph Albert.
  2. umur: 46.
  3. Negara asal: Vénézuéla.
  4. pagawean: Insinyur Informatika.
  5. Website wéb: Tic Tac Project.
  6. Taun mimiti ngagunakeun GNU/Linux: 2006.
  7. GNU/Linux distros dipaké ngaliwatan waktu: Knoppix, OpenSuse, Ubuntu, Debian jeung MX.
  8. Tanggal ngamimitian salaku Panulis Kandungan di DesdeLinux: Januari 2016.
  9. Jumlah artikel anu ditulis dina FromLinux: Langkung ti 700.
  10. Latihan profésional patali Linux: Administrasi Linux Terpadu - Tingkat I di 2014, Operator Linux Tersertifikasi (CLO) di 2014 sareng Administrator Linux Tersertifikasi (CLA) di 2015.

10 patarosan tina TAG

10 patarosan tina TAG

Naon anu mere ilham anjeun pikeun nyiptakeun kontén Linux?

Ti leuleutik, kuring resep maca jeung nulis, diajar jeung ngajar. Luhureun sadaya, naon anu kedah dilakukeun langsung sareng Informatika sareng Komputasi, komputer sareng Sistem Operasina, khususna GNU/Linux, ogé Software Gratis sareng Open Source. Akibatna, saprak kuring ngora, sareng dina sababaraha situs wéb, kuring parantos ngahasilkeun sareng ngabagi kontén téknologi Linux sareng non-Linux. Ku kituna, contributing séréal saeutik kuring keusik dina ni'mat widang ieu sarta komunitas dunya hébat anak, diajar jeung ngajar, ngaliwatan artikel praktis tur mangpaat, duanana teknis na informatif.

Kumaha anjeun ngamajukeun panggunaan GNU/Linux?

Mimitina nyerat artikel, pituduh, tutorial sareng manual, boh online pikeun masarakat umum, ogé pikeun organisasi dimana kuring damel. Anu ogé kalebet pelatihan (pelatihan) pikeun tanaga teknis. Ogé, kuring parantos nyiptakeun sababaraha aplikasi GUI / CLI leutik pikeun GNU / Linux nganggo Bash Shell. Sareng ayeuna, kuring ngabagi Linux Respin kuring sorangan anu disebut MilagrOS, sareng sakumna komunitas Linux anu kuring aksés.

GNU/Linux Distro naon anu anjeun paling resep?

Kuring parantos janten pangguna Linux anu parantos nganggo sababaraha Distro dina hirupna, tapi dina hal Server sareng Komputer Desktop kuring ampir sok nganggo Debian sareng Ubuntu, sedengkeun ayeuna kuring ngan ukur nganggo MX Linux. Kusabab, éta mangrupikeun anu paling kuring resep dugi ka ayeuna, sabab nyugemakeun kabutuhan IT kuring dina hardware kuring ayeuna, éfisién, bari ngamungkinkeun kuring ngahemat seueur jam / tenaga kerja.

Naon mémori anu saé anjeun gaduh hubungan sareng GNU/Linux?

Dina 15 taun, ieu geus loba, boh pribadi boh profésional, lingkungan sosial kuring dasarna revolves sabudeureun pamakéan sarta promosi GNU/Linux. Ku alatan éta, kuring geus kungsi ilubiung jeung interaksi jeung loba jalma, dipikawanoh jeung kanyahoan, boh online boh sacara pribadi. Sareng akibatna, aya seueur kenangan anu saé ngeunaan jalan-jalan anu sengit éta. Tapi, dasarna nepi ka poé ieu, kenangan pangalusna kuring asalna tina babagi poéan kuring jeung Linuxers séjén, boh dina saluran Telegram kuring sorangan, sarta di pihak katilu.

5 Program anu ayeuna teu tiasa leungit dina GNU/Linux Distro?

  1. LibreOffice
  2. Firefox
  3. GIMP
  4. Toko Perangkat Lunak kalayan dukungan pikeun Flatpak, Snap sareng AppImage, sapertos Software GNOME.
  5. Pangurus pangropéa sareng optimasi anu saé, sapertos Stacer sareng Bleachbit.

Sareng pikeun anu ningali éta penting, mangpaat atanapi pikaresepeun, ieu di handap aktip 10: Botol, Flatseal, PortWine, Steam, VirtualBox, RustDesk, Telegram, Scrcpy, Conky Manager sareng Compiz Fusion.

Upami anjeun tiasa ngarobih hiji hal pikeun kapentingan umum masarakat, naon éta?

Leuwih ti ngarobah, éta bakal nambahan. Maksudna, éta bakal ningkatkeun sumanget kolaborasi diantara sadayana, sabab kalolobaanana ngan ukur pangguna konsumen GNU/Linux Distros. Sareng langkung seueur pangguna anu diperyogikeun, produsén kontén sareng pamekar aplikasi, sareng anu sanésna nyumbangkeun langkung seueur sumber, ngalangkungan sumbangan atanapi pamayaran aplikasi gratis sareng kabuka, tapi henteu gratis.

Naon saluran LinuxTubers 10 anu nyarios Spanyol anu anjeun nyarankeun pikeun diajar?

  1. Proyék Karla
  2. Salmorejo Gék
  3. Sibuk
  4. Ti Windows ka Linux
  5. Kami resep Linux
  6. Zathiel
  7. Guha naga panungtungan Naga Tukang
  8. Drivemeca
  9. Gélo ngeunaan Linux
  10. Bebek JAD

Salian ti GNU/Linux, naon eusi IT séjén anu anjeun resep ngahasilkeun sareng dikonsumsi?

Pikeun ngahasilkeun eusi anu aya hubunganana:

  • Blockchain jeung téhnologi DeFi.
  • Sistem operasi Android sareng aplikasina.
  • Pamakéan sareng solusi masalah dina jaringan sosial

Pikeun meakeun kuring resep eusi anu aya hubunganana sareng:

  • Astronomi.
  • Aeronautika.
  • Fisika kuantum.

Naon anekdot lucu, patali jeung GNU/Linux, anjeun tiasa ngabejaan?

Diantara anu terakhir anu kuring hirup sareng nikmati, aya sababaraha anu aya hubunganana sareng nyiptakeun IT Linux Memes, anu kuring parantos ngahasilkeun, dugi ka ayeuna, sakitar 400; sarta dikumpulkeun sabudeureun 100 ti pihak katilu kanyahoan. Bagikeun aranjeunna dina grup Telegram sareng Komunitas Facebook mangrupikeun pangalaman anu pikaresepeun, nyugemakeun sareng pikaresepeun pisan; pinuh ku moments lucu sarta panarimaan hébat ku paling anu meunang ningali aranjeunna.

Naséhat naon anu anjeun badé masihan ka jalma anu nyerat eusi ngeunaan GNU/Linux?

Saran anu mangpaat nyaéta pikeun ngurus sareng ningkatkeun éjahan sareng orisinalitas eusi, ngalangkungan panggunaan tambihan browser atanapi alat online. Sareng, yén aranjeunna diajar sareng nerapkeun téknik «SEO», supados eusi anu diciptakeun ngahontal jumlah jalma anu paling ageung, ngalangkungan posisi anu langkung saé dina hasil Mesin Pencarian Internét.

LinuxBlogger diondang neruskeun TAG

LinuxBlogger diondang neruskeun TAG

Pikeun nyimpulkeun, kuring ngajak ka LinuxBlogger Diego Germán González ti Linux Addicts atawa LinuxBlogger séjén ti ramatloka mana wae, neruskeun kalawan ceuk tantangan hébat sarta prakarsa linux geulis, dina widang LinuxBloggers, Sagampil aranjeunna ngalakukeun linuxtubers.

Blogger: Profesional Masa Depan
Tulisan anu aya hubunganana:
Blogger: Profesional Masa Depan. Diantara seueur anu sanés!
Informatika sareng Komputasi: Gairah JedIT!
Tulisan anu aya hubunganana:
Informatika sareng Komputasi: Gairah JedIT!

Roundup: Pasang spanduk 2021

Resumen

Kasimpulanana, abdi miharep éta artikel leutik ieu patali jeung téma tina "LinuxBlogger TAG" sareng fokus kana jalma kuring, Pasang Linux Post tina FromLinux, ngidinan tingkat luhur kapercayaan tur duduluran, antara anjeun, pamiarsa urang jeung datang, sering sareng kadang-kadang; sorangan, salaku Linux Ubuntu hina jeung panyipta eusi téhnologis; Y TiLinux, salah sahiji Parangkat Lunak Gratis, Open Source sareng Blog GNU/Linux pangkolotna sarta paling dipercaya Spanyol diomongkeun sakuliah dunya.

Upami anjeun resep postingan ieu, pastikeun pikeun mairan sareng bagikeun ka anu sanés. Jeung inget, didatangan kami «homepage» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinux, Kulon kumpulan pikeun émbaran nu langkung lengkep ihwal topik dinten ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Malaikat J Romero cenahna

    Saé pisan kuring resep !!

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Angel. Hatur nuhun pikeun koméntar anjeun, sareng éta senang yén anjeun resep format ieu atanapi topik publikasi.

  2.   Darkcrit cenahna

    Kuring manggihan "Kumaha?" rada metot. atawa "Naon?" Éta nyababkeun seuseueurna pangguna Linux anu ngabagi kontén pikeun ngamimitian ku ngabagi atanapi ngabantosan batur.
    Sakumaha anu diomongkeun, teu aya anu dilahirkeun terang, sareng dina hal ieu, nalika hiji mutuskeun pikeun usaha kana Linux, éta mangrupikeun petualangan.
    Sahenteuna tina sudut pandang kuring ayeuna langkung gampang terang Linux tibatan 15 taun ka pengker, sabab upami anjeun ngalaman masalah aya seueur inpormasi ngeunaan éta, blog, forum, dokuméntasi, pidéo atanapi bahkan dina tiktok ... nyaho yén teu keur sagalana, tapi dibandingkeun sababaraha taun ka pengker, éta ampir mujijat nu batur mantuan Anjeun atawa ngabales dina forum dina hitungan jam atawa sababaraha poé, dasarna, tumuwuhna dina watesan masarakat Hispanik geus miboga a pertumbuhan hébat sarta éta geulis alus.

    Kuring ngan saukur kedah nyarios yén karir anjeun dina widang GNU/Linux kedah dipuji sareng langkung ti 15 taun gampang diucapkeun, tapi sakumaha anu kuring nyarios, éta mangrupikeun petualangan!

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Darkcritz. Hatur nuhun kana koméntar anjeun, sareng enya, éta saé tiasa diajar langkung seueur ngeunaan anu urang baca, tingali atanapi sering ngadangu di dunya Linux. Kami ngarepkeun yén, sapertos LinuxTubbers, séri tulisan ngeunaan "LinuxBloggler TAG" ieu bakal resep sareng mangpaat pikeun seueur pengikut kami dina unggal Blog anu kami miluan, sareng kami, anu nyiptakeun eusi tulisan.