Perseus

Pamaké sareng pencinta GNU / Linux, Idealist, Enthusiast sareng Defender of Software and Free Culture, Metalhead dugi ka tiwasna, Aktivis, Blogger sareng Programmer dina latihan, Salawasna siap ngabantosan anu sanés. Pamaké Linux: 547468