Opera 10.53 Béta sayogi pikeun Linux sareng FreeBSD

Dina awal taun, Opera ngaluarkeun versi anyar, 10.5x, tina wéb na, tapi mimitina ngan ukur pikeun Windows. Teras versi Mac dituturkeun, sareng Poé mimiti bulan ieu, éta ngaluarkeun versi 10.53 dina kaayaan Béta pikeun Linux sareng FreeBSD.


Sababaraha mangrupikeun paningkatan anu disajikeun ku vérsi anyar ieu, sapertos: integrasi anu langkung ageung sareng desktop Gnome sareng KDE, dukungan pikeun sababaraha distribusi; henteu aya deui kagumantungan kana perpustakaan Qt, kumargi integrasi dilakukeun ngalangkungan perpustakaan Gnome / Gtk sareng KDE; navigasi langkung lincah sareng mesin Carakan JavaScript anyar; browsing pribadi ku ngahijikeun tab anu ngahapus sajarah; kamungkinan pikeun ngendalikeun pandangan ku cara zum, jsb.



Naha cobaan vérsi "béta" anyar ieu?

Upami urang ngémutan yén édisi pangénggalna aya 10.10, parobihanana penting:

  • Navigasi 8 kali langkung gancang tibatan versi sateuacanna berkat mesin Carakan JavaScript anyar sareng perpustakaan grafis Vega.
  • Modeu browsing swasta, anu kawéntar salaku "mode porno", ngamungkinkeun pangguna pikeun nganapigasi dina tab anu sanés tanpa ninggali léngkahna.
  • Kontrol nempoan gampang ku alat zum anyar anu aya di sudut katuhu handap.
  • Ningkatna sareng langkung seueur gaya panganteurna, éta kalebet menu "O" anu ngamungkinkeun aksés kana fungsi-fungsi anu sateuacanna aya dina bilah menu, atanapi upami anjeun resep gampang pisan balik kana modeu lami.
  • Teu aya deui kagumantungan dina Qt, browser ayeuna ngahijikeun boh perpustakaan asli GNOME / GTK sareng KDE, gumantung kana pamasangan pangguna.
  • Modeu turbo anu kawéntar anu neken halaman wéb dina sambungan anu laun sapertos EDGE sareng 3G.

Maranéhanana bisa unduh ti dieu Sareng tong ragu tinggalkeun dina koméntar naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan Béta ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.