GNOME Split, file splitter

GNOME Beulah mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun urang pikeun ngabagi file teras tiasa ngahijikeun deui kana hiji.


Sababaraha ciri na:

  • Beulah sareng gabung file nganggo format GNOME Split.
  • Beulah sareng gabung file nganggo format Xtremsplit.
  • Beulah sareng gabung file nganggo format umum sapertos "ucing"
  • Pariksa integritas file nganggo MD5
  • Aranjeunna ngabantosan pikeun mempermudah operasi ka pangguna anyar.
  • Indikator kagancangan.
pamisah pamisah GNOME Pamisah 0.5
Program ieu ditulis dina Java sareng nganggo GTK + kanggo antarmuka grafis na.

Parantos dirobih kana vérsi 0.6 kalayan parobihan ieu:

  • Pelepasan hulu anyar.
  • Ngadamel hiji paket kanggo sadaya arsitéktur (leres, éta murni Java).
  • Perbarui kagumantungan jawa-gnome (anggo 4.0.15).

Dina raraga dipasang dina Karmic, urang kedah nambihan gudang PPA na:

sudo add-apt-repository ppa: gnome-split-team / ppa
sudo aptitude update
sudo aptitude masang gnome-split

Ditempo dina | Warta Linux


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.