Pragha Music Player: Pamuter gancang anu didamel nganggo GTk

Upami aya anu nyésa dina dunya perangkat lunak gratis, éta pamuter multimédia, waktos ieu urang nampilkeun a Pamaén didamel nganggo GTk disebut Pamuter Musik Pragha Éta ngagaduhan antar muka anu intuitif sareng dicirikeun ku konsumsi sumberdaya anu handap.

Naon Pragha Music Player?

Ieu téh hiji pamuter musik sumber terbuka maju sareng enteng, dikembangkeun nganggo basa C, sqlite sareng GTk, anu ngagaduhan fitur anu ngamungkinkeun anjeun nikmati pamuter anu lengkep pisan tanpa nganggo seueur sumber dina komputer anjeun.

Pamaén didamel nganggo GTk

Pamaén ngahijikeun ogé sareng lingkungan desktop Gnome sareng Xfce, nawiskeun manajemén perpustakaan dumasar kana tag sareng struktur folder, éta ogé ngagaduhan panyaring lagu anu cukup praktis sareng ngamungkinkeun nyiptakeun sababaraha daptar puter.

Pamuter ieu didamel nganggo GTk ngamungkinkeun anjeun maénkeun sareng ngédit file audio dina format mp3, m4a, ogg, flac, asf, wma, sareng kera, salian ti maca daptar puter dina format M3U, PLS, XSPF sareng WAX.

Pamaén gaduh bewara desktop asli, manajemén garis paréntah sareng ogé tiasa manjangan fitur na berkat plugins. Nya kitu deui, éta dilengkepan antar muka anu cukup intuitif sareng fluiditas anu pikaresepeun, anu ngajantenkeun pamuter anu idéal pikeun naon waé jinis komputer.

Pamaén ieu ngagaduhan sajarah anu panjang dina pamekaran sareng ngaleupaskeun, ayeuna aya dina versi 1.3.9 sareng asal na di Pamuter konsonan. Ti saprak diadegkeun dugi ka ayeuna, éta ngajaga garis pangwangunan anu ditujukeun pikeun nawiskeun fitur mendasar tanpa nganggo seueur sumber daya.

Kumaha carana masang Pragha Music Player?

Sateuacan masang Pragha Music Player urang kedah pastikeun yén kami gaduh katergantungan ieu dipasang:

  • gtk + -3.0> = 3.8, glib-2.0> = 2.36
  • gstreamer-1.0> = 1.0, gstreamer-base-1.0> = 1.0
  • taglib> = 1.8
  • sqlite3> = 3.4

Maka urang kedah ngaunduh vérsi pangénggalna anu aya ti ngaleupaskeun halaman, ayeuna mangrupikeun vérsi 1.3.90 teras urang tiasa nuturkeun léngkah-léngkah ieu Tutorial: Pasang .tar.gz sareng .tar.bz2 Paket anu bakal ngabantosan urang salami prosés pamasangan.

Sakali dipasang urang tiasa ngamimitian ngaraosan Player anu saé ieu didamel ku GTk anu nawiskeun ciri penting pikeun mikaresep multimédia kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ronincreative cenahna

    teu gaduh playback albeum acak, ngan ukur lagu: c
    Naha kaseueuran pamaén henteu ngagaduhan pilihan éta? Kuring parantos milarian gaganti guayadeque (anu sadayana sigana parantos maot) tapi anu langkung pikaresepeun ku panon tibatan deadbeef sareng henteu ngonsumsi seueur sumber daya (salian ti bloat) salaku clementine .. tapi album acak nyaéta ciri anu teu tiasa leungit . anjeun terang aya?