WallGen: paréntah ngahasilkeun gambar

Gambar ti Wallgen

WallGen mangrupikeun utilitas Python sumber kabuka sareng éta sayogi pikeun dikerjakeun tina garis paréntah dina distro GNU / Linux anjeun. Naon anu dilakukeun nyaéta ngahasilkeun latar desktop atanapi wallpaper sareng paréntah anu saderhana. Ngahasilkeun latar HQ sareng poligon sareng sagala rupa warna. Aranjeunna bakal ngingetan sakedik latar anu dianggo pikeun Desain Bahan, janten upami anjeun resep kana jinis komposisi na, wallgen mangrupikeun alat anu anjeun milari ...

Gumantung kana alesan atanapi pilihan anu anjeun anggo pikeun paréntah wallgen, bakal ngahasilkeun gambar pikeun wallpaper tina hiji jinis atanapi anu sanés, kalayan pola dumasar-bentuk, permukaan anu dieusian acak, pola dumasar gambar, sareng sajabana. Nya, sakali anjeun terang naon éta sareng naon anu tiasa dilakukeun, hal anu munggaran anu anjeun kedah lakukeun nyaéta masang dina distribusi anjeun ku cara saderhana ieu sareng éta tiasa dianggo pikeun distro naon waé:

git clone https://github.com/SubhrajitPrusty/wallgen.git

cd wallgen

sudo pip install --editable .

Dina paket ieu anjeun bakal ngagaduhan sababaraha alat pikeun ngalakukeun sababaraha hal, sanaos kami badé kana titik anu dipikaresep ku kami. TO ngahasilkeun wallpaper éta anu seueur pangguna resep pisan. Upami anjeun hoyong ningali kode sumber pakakas ieu, anjeun tiasa konsultasi situs panyipta di GitHub.

La sintaksis wallgen saderhana:

wallgen [opciones] comando [etiquetas]

Pilihan anu sayogi pikeun –tulungan atanapi -h anu ngamungkinkeun pikeun kéngingkeun inpormasi bantosan ngeunaan paréntah anu sateuacanna. The paréntah aya Aranjeunna:

  • pic: nganggo gambar tibatan gradién.
  • poli: ngahasilkeun latar tukang sareng poligon nganggo gradién.
  • wujud: ngahasilkeun gambar kalayan bentuk anu éndah.
  • slants - Ngahasilkeun gambar nganggo garis warna-warni.

Kalayan tiap paréntah ieu, sababaraha labél tiasa dianggo pikeun nunjuk bentuk, warna, pola, jst. Salaku conto, didieu anjeun balik rupa-rupa sampel kumaha ngagunakeunana:

wallgen poly 2000 -c "#ff0000" -c "#000000" -c "#0000ff"
wallgen shape 2000 -t diamond -c "#ff0099" -c "#00ddff"
wallgen slants 2000 --swirl
wallgen pic poly foto-base.png -p 50000

Kuring nyarankeun yén anjeun ngalakukeun tés, variasina parameter sareng parios hasil anu aranjeunna pasihkeun. Kuring miharep anjeun resep wallpaper custom anyar anjeun ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.