PCLinuxOS KDE 2012.02 sayogi!

PCLinuxOS, mangrupikeun sebaran anu narik pisan, kumargi na stabilitas, pikeun mahluk release rolling, pikeun ngagaduhan bungkus anu ageung tapi henteu digedekeun sareng pikeun sebaran cahaya jeung pamula.


Sababaraha fitur tina vérsi ieu:

  • kernel 2.6.38.8
  • KDE 4.6.5
  • Dukungan pikeun grafik Nvidia sareng ATI.
  • Dukungan multimédia pikeun format pang populerna.
  • Kadali indung
  • Dukungan pikeun sajumlah ageung alat (printer, jaringan, sareng sajabana)
  • Ganti bahasa gampang berkat alat Addlocale (+ tibatan 60 basa kalebet Spanyol)

Versi kernel konservatif sareng versi KDE anu narik pisan. Ieu kusabab pentingna aranjeunna masihan ka stabilitas (langkung saluyu sareng "filsafat Debian".

PCLinuxOS 2012.02 sayogi pikeun diunduh salaku ISO pikeun ngaduruk kana CD / DVD. Pikeun ayeuna ngan ukur dina arsitektur 32-bit, dina édisi na KDE, anu mangrupikeun desktop lengkep anu disarankeun pikeun kaseueuran pangguna, sareng KDE Mini pikeun pangguna anu langkung maju anu hoyong ngarobih distro ti mimiti.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Sebastian Varela cenahna

    Naha kuring henteu tiasa ningali édisi Gnome? dina halaman resmi PC Linux OS… 🙁

  2.   Yesus Kuring Di dieu cenahna

    Super ... Platform anu pangsaéna dugi ka ayeuna sareng sok ... naon ...

  3.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Pasti éta bakal kaluar dina sababaraha waktos.

  4.   Jibril C cenahna

    Duka teuing henteu acan aya torrent na.

  5.   carolina bonilla cenahna

    hirup nindiri kuring

  6.   Carlos cenahna

    Anu maca ieu dundo sareng langsing sareng India sabab teu aya anu ngartos jalmi sepuh ieu ... ..hahahahajaajajajaja sareng ha

  7.   STEYLOR CARLOS MENDEZ B ... cenahna

    salam ka sadayana nikaragua, khususna ka nindiri abdi tina kameunangan dugi ka kameunangan ... ¡VIVA NINDIRI! Kuring salam khususna danelia bonilla, caroline daniela sareng carlos mena sareng réréncangan kuring ti kelas tujuh A ti lembaga INAN-UTR di Nindiri

  8.   Carlos cenahna

    Sebaran ieu saé pisan ... hahahahahahahahahahahaha

  9.   Ghermain cenahna

    Ngan ukur masalah anu kuring karandapan nyaéta nempatkeun éta dina basa Spanyol.

    1.    pandev92 cenahna

      Éta gampang, dina ménu mangrupikeun manajer lokalisasi, éta naros basa anjeun, anjeun ngantosan sababaraha menit sareng sadaya bungkus basa dipasang.