PeerTube 3.3 hadir kalayan dukungan pikeun ngarobih halaman imah sareng seueur deui

Anyar sékrési vérsi anyar PeerTube 3.3 dipidangkeun sareng dina versi anyar ieu salaku novelty utama anu ditepikeun, éta nyaéta kamungkinan pikeun nyieun halaman imah pribadi pikeun tiap conto PeerTube. Ieu bakal ngamungkinkeun pangurus conto pikeun langkung jelas nunjukkeun naon conto na, eusi naon anu sayogi, kumaha cara ngalanggan atanapi ngajukeun pilihan kontén (daptar anu henteu lengkep).

Sedengkeun pikeun parobihan sanésna anu ogé nonjol tina versi anyar, urang tiasa mendakan yén éta parantos tiasa bagikeun tautan pondok, ogé dukungan pikeun daptar puter, sareng anu sanésna.

Pikeun aranjeunna anu teu wawuh sareng PeerTube, anjeun kedah terang yén ieu nawarkeun alternatif mandiri pikeun YouTube, Dailymotion, sareng Vimeo, nganggo jaringan distribusi eusi dumasarkeun kana komunikasi P2P sareng ngahubungkeun peramban pengunjung.

PeerTube dumasar kana panggunaan klien BitTorrent, WebTorrent, anu ngalir dina panyungsi sareng ngagunakeun téknologi WebRTC pikeun ngatur saluran komunikasi P2P cross-browser langsung, sareng protokol ActivityPub, anu ngamungkinkeun pangladén pidéo anu béda tiasa digabungkeun kana jaringan federasi umum, anu datang ilubiung dina pangiriman kontén sareng ngagaduhan kamampuan ngalanggan saluran sareng nampi béwara ngeunaan pidéo énggal.

ayeuna, aya langkung ti 900 sérver pikeun host eusi, dirojong ku rupa-rupa sukarelawan sareng organisasi. Upami pangguna henteu puas ku aturan pikeun ngeposkeun pidéo kana sérver PeerTube khusus, aranjeunna tiasa nyambung kana sérver anu sanés atanapi ngamimitian sérverna nyalira.

Fitur anyar utama PeerTube 3.3

Dina vérsi énggal ieu anu dipidangkeun tina PeerTube 3.3, sakumaha anu parantos kami sebatkeun di awal, anu anyarna nyaéta kamampuan pikeun nyieun halaman imah khusus pikeun tiap conto PeerTube.

Kalayan dina halaman utama, inpormasi ngeunaan situs tiasa didaptarkeun, eusi anu aya, tujuan sareng langganan. Dasarna éta tiasa ditempatkeun:

  • tombol custom
  • pamuter internal pikeun pidéo atanapi daptar puter
  • video, daptar puter, atanapi gambar leutik saluran
  • daptar pidéo otomatis sacara otomatis (kalayan kamampuan nyaring dumasar basa, kategori ...)
  • Disagigireun ti éta dimungkinkeun pikeun ngahijikeun tombol, pamuter pidéo, daptar puter, gambar leutik video sareng saluran dina halaman.

Tambih Deui, béréndélan pidéo internal dipasang sacara otomatis. Nambahkeun halaman utama dilakukeun ngalangkungan menu Administrasi / Setélan / Halaman utama dina Markdown atanapi format HTML.

Parobihan anu sanés dina versi anyar ieu nyaéta dukungan pikeun milarian daptar puter, anu ayeuna kagambar dina hasil pamilarian nalika ngotéktak PeerTube sareng nalika nganggo mesin pencari Sepia.

Disagigireun ti éta ogé nambihan dukungan pikeun ngeposkeun tautan anu disingget kana pidéo sareng daptar playback, sanaos henteu disingget tautan, anu dilakukeun mangrupikeun parobihan dina pengenal video standar (GUIDs) 36 karakter sareng ayeuna tiasa diterbitkeun dina 22 format karakter sareng gaganti jalur "/ videos / watch /" sareng "/ videos / watch / playlist /", jalanna disingget ku: "/ w /" sareng / w / p / ".

Di sisi anu sanésna, urang ogé tiasa mendakan éta optimasi kinerja parantos dilakukeun, anu ngamungkinkeun pikeun kéngingkeun inpormasi pidéo ayeuna dua kali langkung gancang, salian ti éta pagelaran ogé ningkat dina pamundut federasi. Pagawean keur dilakukeun pikeun ngaidentipikasi masalah dina sistem anu seueur jumlah pangguna, pidéo sareng konéksi sareng simpul sanés.

Ogé dicatet yén panganteur anu diadaptasi pikeun basa RTL (ti katuhu ka kénca) parantos didamel, anu PeerTube ayeuna ngadukung tata letak RTL upami anjeun ngonpigurasikeun antar muka PeerTube dina salah sahiji bahasa ti katuhu ka kénca. Menu ngalih ka katuhu sareng gambar leutik leres leres.

tungtungna, upami anjeun resep terang langkung seueur perkawis éta ngeunaan versi anyar PeerTube ieu atanapi sacara umum ngeunaan éta, anjeun tiasa parios detil na Dina tautan ieu.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.