Persatuan dina openSUSE? Henteu

Tadi peuting, ampir dina waktu bobo, kuring émut kana entri anu kuring kantos baca sababaraha bulan ka pengker, anu ngajelaskeun yén anjeunna tingkah laku persatuan en openSUSE, dina hal ieu, Kamanunggalan 2D. Saatos seueur nyarios dina blog sareng forum, sababaraha bulan kaliwat sareng kami henteu nampi berita resmi ti openSUSE, ngeunaan naon kamajuan proyek.

Kuring tungtungna mutuskeun ngahubungi pamekar ti Maké , anu ngajawab kuring:

Hai Francesco,

Pelabuhan Unity to openSUSE henteu hirup deui, jalma anu ngalaksanakeunana mimitina henteu resep deui sareng ku OpenSUSE parantos nawiskeun seueur desktop, teu aya réaksi positip ngeunaan persatuan openSUSE usaha anu batur ucul-ucul.

Tarjamahan:

Pelabuhan Unity henteu hirup, jalma anu ngadamel éta mimitina henteu resep deui, sareng Opensuse nawiskeun seueur lingkungan desktop, teu aya réaksi anu positip pikeun palabuan, upaya anu sanés ngalangkungan.

Janten pami ngarep-ngarep ningali persatuan en openSUSE, sadayana bébas masihan opini, tapi tungtungna sigana ngan éta Kanonis anjeun resep ngajalankeun méja ieu (Cangkang).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

40 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Upami Unity resep 4 ucing, éta pasti henteu lepat pangguna.

    Sarerea nyandak kaputusan ieu pikeun hal.

    1.    guludug cenahna

      4 ucing = Ampir saha waé anu nganggo Ubuntu dina vérsi na sareng Unity? : O XD

      1.    kawani cenahna

        Leres, seuseueurna resep kana Gnome Shell atanapi lingkungan anu sanés, anjeun mangrupikeun conto anu saé sabab nganggo Kubuntu.

        1.    guludug cenahna

          Kuring parantos nganggo Kubuntu ti sateuacan Unity aya, janten kuring henteu tiasa nyaritakeun naha kuring conto anu hadé atanapi henteu xD

          Persatuan ngagaduhan hal-hal anu saé, anu narik kuring nyaéta Lensa, naha aya anu mirip pikeun KDE?

          1.    Nano cenahna

            Henteu, sahenteuna henteu anu kuring terang

  2.   MetalByte cenahna

    Jelas yén ieu bakal kajadian. openSUSE mangrupikeun distro komunitas, naha éta bakal ngadukung lingkungan anu sanés? Naon anu tiasa dipendakan ku jalma anu resep kana GNOME sareng hoyong ngahemat pangalaman sedih Shell nyaéta Repository ati-ati sareng Kayu Manis.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Persis. Abdi pikir éta Ubuntu kedah lirén nempatkeun tambalan pisan, janten persatuan tiasa dianggo di distro anu sanés, sapertos Debian salaku conto. Éta anu sahenteuna aranjeunna tiasa ngalakukeun.

    2.    pandev92 cenahna

      Sapuk sapuk, ngadukung hiji hal anu henteu didukung ku Ubuntu pikeun anu sanés, sigana mah éta mangrupikeun runtah waktos ...

  3.   kasimaru cenahna

    Sacara pribadi, karesep kuring nyaéta cangkang gnome sareng kamanunggalan, persatuan cukup saderhana dianggo, anu kajantenan éta tetep henteu ngagaduhan "kematangan" cangkang gnome atanapi kde, sanaos kuring mendakan lénsa sareng cara nampung komputer méja pisan produktif Sareng ku compiz éta katingalina spektakuler, hal anu goréng nyaéta nyeri sirah pikeun ngarobihna, éta langkung beurat sareng langkung laun tibatan cangkang gnome sareng masihan sababaraha masalah sareng compiz.

    Dina dosa, anu paling kuring resep nyaéta kanyataan gaduh kabébasan pikeun ngarobih sareng nganggo desktops anu sanés ku Ubuntu kuring! 🙂

    1.    nano cenahna

      Kuring lereskeun anjeun, G-Shell sanés leres-leres asak, éta kedah tumuh, tapi éta dina jalur anu langkung saé tibatan Persatuan, anu kedah ditampi.

      Persatuan henteu goréng, hal éta nyaéta sakumaha anu parantos dicarioskeun sateuacanna, Canonical henteu masihan dukungan pikeun palabuhan desktop ieu kana sistem anu sanés kumargi sabab, sigana, éta henteu paduli. Kadang-kadang Canonical kalakuanana siga Apple atanapi Microsoft, tapi éta henteu naha Ubuntu kedah dikutuk, sakumaha biasana Courage, kusabab aya distro komunitas anu basisna Ubuntu, sapertos LinuxMint.

      1.    jamin-samuél cenahna

        ufffffffffff adi kuring correctisimooo !! +100

      2.    elav <° Linux cenahna

        Nya naon anu kuring carioskeun. Buka Ubuntu kawas sebaran, kalayan gudang ageung, henteu resep persatuan sareng ideu monopolistik sareng merkantil (saliwatan henteu kritis) Mark Shuttlworth. Tiasa dianggo Ubuntu kalayan lingkungan desktop sanésna sareng voila. Ngartos yén tujuan tina persatuan éta sanés ngan ukur anjeunna desktop, tapi terasna: TV, Telepon, Tablet ..

        1.    jamin-samuél cenahna

          Ngartos ... naha tiasa disebatkeun nganggo linux mint nganggo ubuntu tapi tanpa persatuan?

          1.    jamin-samuél cenahna

            rada .. linux mint nganggo Repository ubuntu ageung ??

          2.    diazepam cenahna

            Tangtosna anjeunna nganggo, sareng masihan sentuhan khusus na. Éta timana Kayu manis asalna.

          3.    jamin-samuél cenahna

            maka urang tiasa nyarios yén solusi elegan pikeun ubuntu nyaéta linux mint xD

  4.   Jose cenahna

    Jalma resep Ubuntu ... sareng seueur anu ngelek ku Unity (kurangna waktos7pengetahuan). Ieu henteu sami sareng resep Unity. Anu anyar dina Linux sigana bakal narik anjeun…. tapi… pikeun kuring ... saatos seueur waktos pangwangunan éta masih teu kaambeu, sadayana langkung lieur sareng dikomprés kana dua daérah dasar…. sareng sabab kedah nempatkeun "tambalan" kana sistem supados integrasi tiasa dianggo, jst, sareng sajabana ... puufff.

    Kabeungharan desktop mangrupikeun prestasi Linux sareng waktos nempatkeun saha waé ka tempatna - iraha Canonical bakal mundur?

  5.   ajag cenahna

    Hiji-hijina hal anu nyauran kuring ti Unity nyaéta lensa, hal anu urang pasti bakal tiasa ningali hiji dinten di KDE upami programmer wani. Kusabab naon sebaran elemen anu tiasa dihontal dina KDE (Ikon-Tugas di dieu, Global Menu di ditu sareng éta waé), komo deui upami téma plasma Elly dipaké.

  6.   jamin-samuél cenahna

    persatuan ?? pfff ahahaha punten! Abdi resep kayu manis .. Kuring moal pernah ngartos naon anu dipikahoyong ku jalma kanonis nalika aranjeunna nyiptakeun éta .. aranjeunna henteu tiasa nempatkeun palang éta upami éta dooo nooo tapi aranjeunna nempatkeunana di sisi kénca supados langkung jalan

    1.    jamin-samuél cenahna

      hapunten kalepatan éjaan kuring 😉

      Aja neraskeun, hal anu saé nyaéta aranjeunna parantos sadar kana musibah anu disebatna ngahiji sareng ayeuna aranjeunna terang pisan.

      Abdi resep terang yén dina vérsi 12.04 anjeun tiasa masang "gnome-panel" anu mangrupikeun jinis gnome 2 atanapi sahenteuna aya anu mirip pisan. Ieu kumaha cangkang gnome3 kedahna sapertos kieu ... katingalina mirip sareng gnome 2 ... Abdi langkung yakin yén kalolobaanana bakal masang bungkus éta ... sareng nyandak persatuan tina peta dina rilis salajengna . ahaha

      1.    kawani cenahna

        Sigana kuring mah RAE bakal waspada pikeun carcamal

        1.    jamin-samuél cenahna

          Wani naon hartosna RAE?

          1.    kawani cenahna

            Royal Spanish Academy.

            Kuring nyangka yén di sadaya nagara anu nyarios basa Spanyol aranjeunna kenal kana anjeunna, kalolobaanna ti kamus sareng sadayana.

          2.    TDE cenahna

            Sareng yén di Vénézuéla aranjeunna ngagaduhan grammar Andres Bello ...

          3.    jamin-samuél cenahna

            hahahaha ok ok ayeuna upami kuring ngartos .. ogé kuring nyungkeun hapunten deui pikeun kasalahan éjaan kuring, anu penting nyaéta aranjeunna ngartos pesen kuring.

          4.    TDE cenahna

            +1

          5.    ngepung84 cenahna

            @ jamin-samuel mangrupikeun hal anu goréng, "anjeun nampi pesen" seueur anu henteu masihan terang ngeunaan éjahanana.

        2.    nano cenahna

          Naha urang badé balik kana troll éjahan? Ka naraka Wani, éta kahartos pisan yén saurang kedah nyarios sareng nyerat kalayan saé, éta henteu ditolak, tapi aya jalma anu, sanaos nyeri, biasa nyerat parah, sareng di Vénézuéla ieu mangrupikeun bala, saur kuring.

          Hal éta, sacara khusus nyarios, yén janten troll éjahan, sayang, anjeun henteu dimana-mana, anjeun henteu ngabenerkeun atanapi ngajantenkeun saha waé ngartos, tungtungna, naon anu anjeun tungtungna lakukeun nyaéta ngaganggu pangguna atanapi jalma na seuneu damn didamel ... Tenang sakedik sareng lereskeun naon anu leres-leres diperhatoskeun.

          1.    jamin-samuél cenahna

            leres,

          2.    kawani cenahna

            Nya, anjeun henteu kedah muka sungut anjeun kalayan tepat, anjeun masihan kuring damel sareng tulisan anjeun sareng Hoyganismo.

            Ogé tingali saha anu nyarios heula dihampura pikeun éjahanana.

            Henteu ngan ukur di Vénézuéla, tapi di dieu kuring ogé terang HOYGANS anu nyarioskeun dina gaya Tuenti ka:

            Abdi nuju duka, aya pari? lego budak ka hiji situs

            Anu jauh langkung parah tibatan anu urang tingali di dieu, sareng kuring ngacowkeun aranjeunna tapi aranjeunna ngawartosan kuring pikeun hahahaha.

      2.    TDE cenahna

        Naha Unity bakal dicandak tina peta? Upami aranjeunna nembé ngaluarkeun versi 5.8
        Kuring langkung resep Unity (sanaos henteu seueur teuing kabijakan éksklusif tina Canonical), tibatan Cinammon. Kuring ningali langkung seueur poténsial pikeun adaptasi kana sababaraha platform, kuring ogé ningali éstétika anu langkung saé, sareng sanaos seueur anu henteu resep, masalah Lensa sigana super pikaresepeun. Abdi resep Xfce sarébu kali, anu ayeuna kuring uji sareng éta parantos yakin pisan kuring, tibatan Cinammon. Éta ngan saukur pangajen pribadi kuring.

        1.    kawani cenahna

          Éta anu anjeun sareng Kayu manis luar biasa.

          Pokokna, naon anu ngagaduhan Kayu Manis sahingga anjeun henteu resep pisan?

    2.    ALX cenahna

      Padawan alit saderhana sareng saderhana ... kamanunggalan didesain kanggo layar modéren dina format 16: 9, dimana anjeun gaduh seueur lébar ... kuring henteu terang ngeunaan anjeun tapi dok persatuan rada praktis sareng responsif, langkung ti seueur anu sanés dina linux, lensa sareng hud mangrupikeun hasil anu sanés tina persatuan, aranjeunna ngamungkinkeun kapasitas milarian lokal langkung unggul bahkan pikeun cangkang gnome, éta lingkungan anu saé sanajan anjeun henteu resep, pikeun jalma anu resep gancang sareng tetep teu tiasa ngartos naha aranjeunna miceunan seueur najis ...
      Sedengkeun pikeun kayu manis, kuring henteu resep ideu atanapi palaksanaanna ... dina komputer anu kuring parantos ngetes épék na awon sareng teu kedah dicarioskeun awalna ... ibarat salinan kde anu goréng ... (pendapat pribadi)

  7.   Kampak cenahna

    Nya, kuring resep kamanunggalan langkung saé tibatan gnome-shell sareng kuring sok janten tukang nyikik. Dok sigana henteu ngaganggu kuring, sabab éta tiasa dianggo sepanjang waktos ka kénca layar, kumargi tombol jandéla aya. Sigana mah henteu laun pikeun kuring, sanaos sok aya lingkungan anu langkung beurat tibatan anu sanésna, sapertos kde, laju sabalikna tibatan integrasi sadaya alat séwang-séwangan. Éta panginten sanés sanés panacea, tapi gnome-shell ogé (sareng masih) dikritik pisan, sapertos nalika kde4 kaluar, teu aya dimana-mana pikeun kéngingkeunana. Sadayana raos sareng pasihan waktos kanggo digosok.
    Hal anu sanés nyaéta kaputusan Canonical pikeun henteu ngembangkeun éta sanés pikeun Ubuntu, tapi éta mangrupikeun proyek na, sareng anu pangpayunna éta kedah dianggo dina distro, maka éta bakal katingali

  8.   ianpock urang cenahna

    jalma ngalih kana xubuntu.

    Carita Leres ...

  9.   Jose cenahna

    Dina waktos ayeuna di Ubuntu salajengna aranjeunna ngalakukeun anu pangsaéna (sareng aranjeunna ngumumkeun éta kalayan pikasieuneun pisan) pikeun ningkatkeun modeu GNOME Fallback anu bakal disebat klasik. Ku teu sangka éta téh pikeun kaasih para pangguna sareng kumaha kaayaan ... .. éta bakal sabab ningali ceuli ajag. Kalayan naon anu kuring resep kana Ubuntu sareng ahpra ... beuki jauh bakal langkung saé.

    Moal langkung saé usaha pisan, sanaos rumit, ngempelkeun cangkang Gnome 3 dina cara anu sami? Ku waktos aranjeunna ningali Gnome 3 Shell salaku pesaing tangguh pikeun usahana, aya anu lepat sareng konsep na.

    1.    jamin-samuél cenahna

      leres pisan .. upami ubuntu kalebet cangkang gnome pasti hasil .. tapi panginten aranjeunna nyiptakeun persatuan kanggo ngabédakeun dirina sakedik deui ti fedora .. kumargi fedora henteu nganggo cangkang gnome ..

      ku haté dina panangan .. Abdi langkung resep upami Ubuntu ngadukung cangkang gnome tibatan ngahiji.

    2.    elav <° Linux cenahna

      Aranjeunna terang yén Unity parantos di Ubuntu naon Windows Vista ka Microsoft.

      1.    jamin-samuél cenahna

        Sareng ayeuna aranjeunna terang ... naon anu bakal ditawarkeun ku aranjeunna ka hareup? ahahaha muhun muga éta hal anu berharga

        1.    kawani cenahna

          Kuring ragu pisan, rada aranjeunna bakal nyandak sial pikeun némbak sapertos aranjeunna di babaturan urang di Redmond.