Photopea: alternatif pikeun Photoshop anu tiasa anjeun anggo tina panyungsi favorit anjeun

Photopea alternatip Photoshop

Sanaos aya alternatif anu saé pikeun Adobe Photoshop pikeun GNU / Linux, sapertos GIMP anu hebat, Sababaraha anu parantos biasa kana Photoshop panginten henteu raoseun pisan ku panganteur grafis anu béda. Éta sadayana biasa, tapi upami anjeun hoyong anu sarupaning atanapi henteu sering ngagunakeun jinis program ieu, anjeun panginten henteu hoyong paket anu dipasang dina sistem anjeun dina spasi.

Dina kasus éta, dinten ieu kuring nunjukkeun ka anjeun Candak alternatif online anu pikaresepeun ka Photoshop. Kusabab anjeun tiasa nganggo tina panyungsi wéb paporit anjeun, anjeun tiasa nganggo henteu paduli jinis platform anu anjeun anggo, ku sabab éta, éta ogé bakal tiasa dianggo dina Linux. Upami anjeun ngabandingkeun interfaces program proprietary Adobe sareng alternatip online ieu, kamiripanna luhur pisan. Ogé, fitur sareng kamampuan Photopea pisan ngajangjikeun.

Upami anjeun heran ngeunaan Kasaluyuan PhotopeaSakumaha anjeun tiasa tingali, éta cocog sareng seueur format, sapertos .jpg, .png, .svg, .psd (asli Photoshop), RAW, sareng bahkan .ketch. Kituna, anjeun teu kedah ngagaduhan masalah damel sareng sadayana format ieu sareng sababaraha deui. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa gaduh dina basa Spanyol, anjeun ngan ukur kedah kana menu anu nyebatkeun Langkung> Bahasa> Spanyol.

diantara nu kaunggulan jeung karugian Photopea Anjeun gaduh:

  • Naros:
    • Éta henteu meryogikeun sistem operasi atanapi hardware khusus. Éta tiasa dianggo tina panyungsi sareng sadaya komputer.
    • Sayogi pikeun alat naon waé anu aya sambungan Internet. Ogé mobile.
    • Anjeun tiasa damel sareng PSD sareng Sketsa.
    • Éta gratis gratis (kalayan dukungan).
  • Kontra:
    • Anjeun tiasa mendakan sababaraha watesan pikeun pangguna anu maju atanapi propésional.
    • Dukungan RAW tiasa ditingkatkeun.
    • Anjeun tiasa waé ngalaman sababaraha masalah kinerja nalika damel sareng file ageung.

Tapi émut, upami anjeun langkung resep damel offline, anjeun parantos GIMP, Inskape, kapur, Darktable, sareng seueur proyek sumber sanés gratis sareng kabuka anu sanés. Aya alternatifna! Henteu nganggo GNU / Linux kanggo percanten yén teu aya alternatif mangrupikeun alesan anu teu jelas ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   L0gan cenahna

    Éta mangrupikeun hal anu sami sareng anu anjeun lakukeun https://pixlr.com/editor/

  2.   johnwayne cenahna

    bohlam pisan pikaresepeun. Hatur nuhun pisan pikeun ngabagi inpormasi anu manpaat anu tiasa anjeun anggo dianggo dina padamelan anjeun. senang bagikeun ieu sareng réréncangan sareng réréncangan abdi
    Abdi ogé hoyong ngabagi blog abdi dina Photoshop. Kuring yakin éta bakal narik pisan pikeun anjeun.
    https://fixthephoto.com/blog/photoshop-tips/