Apprepo: Repository wéb anu sanés pikeun ngaunduh aplikasi dina format AppImage

Apprepo: Repository wéb anu sanés pikeun ngaunduh aplikasi dina format AppImage

Apprepo: Repository wéb anu sanés pikeun ngaunduh aplikasi dina format AppImage

Sakumaha anu parantos dipikaterang ku seueur jalma Pangguna Distribusi GNU / Linux, idéal pikeun dipasang parangkat lunak (program sareng gim) di urang Sistem operasi gratis sareng terbuka nyaéta langsung ti sorangan gudang. Nanging, sababaraha kali ieu henteu ngandung vérsi anu pang anyarna, sareng anu ngajantenkeun kami milih cara anu sanés sapertos bungkus sareng pamasangan via Snap na Flatpak.

Sareng waktos sanésna, gumantung kana kasadiaan anu tiasa anjeun anggo di tempat ngawangun, file éksékusi portabel, skrip instalasi, sareng anu parantos kawéntar sareng manpaat format universal disebut AppImage, diantara hartosna atanapi rute anu sanés. Sareng justru pikeun kéngingkeun file jinis ieu aya seueur halaman wéb anu hébat, sapertos "Apprepo", anu dinten ieu kami bakal ngumumkeun.

Kaulinan AppImage: Dimana kéngingkeun deui Kaulinan dina format AppImage?

Kaulinan AppImage: Dimana kéngingkeun deui AppImage Kaulinan?

Sareng sateuacan leres-leres ngalebetkeun hal éta, sapertos biasana, urang bakal langsung ngantunkeun tautan urang pos patali saméméhna dimana aranjeunna bakal tiasa terang situs wéb sanés anu sami sareng "Apprepo", dimana anjeun tiasa sacara gampil kéngingkeun seueur parangkat lunak (program sareng gim) dina nyarios Pormat AppImage:

"Aya 4 halaman wéb anu pikaresepeun, mangpaat sareng praktis anu saha waé tiasa aksés kalayan gampang pikeun milarian, ngaunduh sareng masang sagala jinis program, khususna gim, dina format «.AppImage format» Sareng ieu nyaéta: AppImageHub.com, AppImageHub.GitHub.io, Portal Linux Games sareng Linux-Apps.com (Kaulinan AppImage)." Kaulinan AppImage: Dimana kéngingkeun deui AppImage Kaulinan?

Tulisan anu aya hubunganana:
Kaulinan AppImage: Dimana kéngingkeun deui AppImage Kaulinan?

Apprepo: Repository AppImage

Apprepo: Repository AppImage

Naon Apprepo?

Ku cara anu saderhana sareng ringkes, urang tiasa ngajelaskeun «Apprepo» salaku:

"Proyék nirlaba sukarela anu halaman wébna dianggo salaku Repository aplikasi dina format AppImage. Repository yén dugi ka ayeuna, 24/07/2021, ngagaduhan langkung ti 234 aplikasi kualitas luhur anu tiasa gampang dipasang dina distribusi GNU / Linux modéren."

Najan kitu, anu ngajaga na ngingetkeun anu salajengna:

"Sanaos unggal usaha dilakukeun pikeun mastikeun yén sagala anu aya dina Repository aman dipasang, anjeun nganggo éta dina RISIKO SORANGAN."

Naon jinis aplikasi anu ditawarkeun AppImage?

Naon jinis aplikasi anu ditawarkeun AppImage?

Halaman wéb ieu nawiskeun a "Paluruh" di luhur pikeun ngagampangkeun milarian aplikasi ku nami atanapi pola pola pakait anu sanés.

Nanging, langsung di handap nawarkeun kami 36 kategori anu béda pikeun ngagampangkeun éksplorasi manual pikeun masing-masing Aplikasi anu dihosting di dinya.

Sareng sababaraha tina 36 kategori ieu sareng aplikasi anu di-host nyaéta:

  1. Éditor 3D: Blénder, FreeCAD y MeshLab.
  2. 3D print: Repetier, Slic3r sareng Ultimaker Cura.
  3. Klién API: Insomnia sareng Kenari tukang pos.
  4. Éditor audio: Ardor, Audacity sareng Mixx.
  5. Pamaén Audio: Wani, Museeks sareng Sayonara.
  6. Perékam audio: KWave, Traverso y WaveSurfer.
  7. Paramban Internét: Google Chrome, Firefox sareng Tor Browser.
  8. Gudang awan: Dropbox, ExpanDrive y Nextcloud.
  9. Aplikasi garis paréntah: Glances, Panglima Tengah wengi y Server MySQL.
  10. Pangurus databés: DataGrip, DBeaver sareng Redis Desktop Manager.
  11. Pangwangunan parangkat lunak: Android-Studio, Atom sareng NetBeans.
  12. Diagram: MindMaster, Mindomo y Xmind 8.
  13. Utiliti piringan: JDiskReport, Partition Manager sareng QDirStat.
  14. Pamirsa EBook: kabuka, haliber y FBReader.
  15. Program atikan: Anki, RStudio y Xournal.
  16. Palanggan mail: Thunderbird, Thunderbird Béta sareng Outlook (Vérsi teu resmi dina éléktron).
  17. Pangurus file: Komandan Ganda, MuCommander y Jumlah Panglima.
  18. Ngédit grafis: Blénder, Krita sareng Inkscape.
  19. IDEs: Bluefish, CodeBlocks y WebStorm.
  20. Pamirsa gambar: Nomacs, Ristretto y Shotwell.
  21. Aplikasi Internét: Telegram, Skype sareng WhatsApp.

Sakumaha anjeun tiasa ngahargaan, "Apprepo" Éta henteu ngan ukur nawiskeun aplikasi anu kawéntar sareng gampang dipasang, tapi sababaraha anu cukup rumit sareng pikaresepeun pikeun ditampi sareng diuji pasti GNU / Distros Linux, dimana aranjeunna henteu disayogikeun sacara asli di gudangna.

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna "Apprepo" mangrupakeun "Proyék nirlaba sukarela" maturan hebat pisan website anu tiasa dianggo salaku a Repository aplikasi dina format AppImage. Sareng anu dugi ka ayeuna, imah langkung ti 200 aplikasi kualitas luhur éta tiasa gampang dipasang dina modéren naon waé Sebaran GNU / Linux. Sedengkeun, éta mastikeun yén éta bakal terus tumuh sakedik-sakedik kana mastikeun aplikasi anu langkung aman sareng dipercaya.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   henteu leres cenahna

    Aranjeunna henteu ngan saukur mastikeun yén éta aman, janten éta henteu patut.

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Teu sah. Éta pasti mangrupikeun hal anu penting pikeun direngsekeun ku aranjeunna. Kanggo ayeuna, situs éta aya dina fase alfa, urang bakal ningali kumaha jalanna dugi ninggalkeun situs dina cara anu stabil sareng aman pisan.