Sayogi LMDE KDE 03-08-2012

Pembaruan pikeun varian LMDE jeung KDE henteu resmi, didamel ku pangguna distribusi ieu. Nyatana, parantos urang parantos nyarioskeun perkawis anjeunna en TiLinux dina hiji kasempetan sareng katingalina, proyék na henteu acan maot.

Sajumlah ageung bug dibenerkeun, ogé kaseueuran bug anu sateuacanna tiasa dipendakan sareng Plymouth parantos dibereskeun. Plymouth sareng KSplash parantos kéngingkeun téma énggal anu didamel ku panulis distribusi ieu, sareng tetep LMDE KDE (émut yén éta henteu resmi) sacaket mungkin ka LinuxMint Maya, parantos dileungitkeun Budak3, Inkscape, soundKonverter y Kuser, anu terakhir diganti ku pamakéconfig.

Pikeun pangguna NVIDIA, sgfxi dipasang sacara standar. Pikeun ngadesek aranjeunna, turutan léngkah ieu:

  1. Pencét Alt + Ctrl + F1
  2. Aranjeunna lebet salaku akar.
  3. Aranjeunna nyerat sgfxi sareng ngantosan sabar pikeun prosés réngsé.

Unduh LMDE KDE 32Bits
Unduh LMDE KDE 64Bits

Aranjeunna tiasa mendakan langkung seueur data tina situs resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Bervariasi cenahna

    Éta moal cocog pikeun kuring, sabab kuring nganggo SoundKonverter, Kid3 sareng Inkscape sacara rutin.

  2.   klausd cenahna

    Dvd langsung kuring bahkan henteu ngamimitian, éta tetep dimuat sareng teu nanaon.

  3.   Schoelje cenahna

    Anjeun tiasa ngaunduh LMDE KDE tina forum Linux Mint kirang langkung "resmi":
    http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=61&t=113571

  4.   gék cenahna

    Hatur nuhun! ayeuna éta distro anu hirup dina pangkonan kuring. kde enkanta kuring.

bool (leres)