Sayogi Mageia 5

Magéia 5

Saatos sataun pamekaran, versi anyar Mageia tungtungna kaluar, para saderek.

Kabaruan utami na nyaéta ngadukung UEFI, anu nyababkeun seueur parobihan dina installer na, diantarana ngadukung RAID sareng integrasi sareng GRUB 2. Pikeun ieu ditambihkeun éta hadir sareng kernel 3.19.8, Xorg 1.16.4. 4.14.3, KDE 3.14. 2.4.5, GNOME 1.8.0, Kayu manis 4.12, MATE 0.9.0, XFCE 5.1.2, LXQt 4.4.2.2, Plasma 31.7.0, LibreOffice 38 sareng Firefox ESR XNUMX (teu lami diénggalan ka ESR vérsi XNUMX). Naon anu aranjeunna nyarios?

Unduh Mageia 5

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel cenahna

    Anu kuring pikaresepeun nyaéta kalebet XFCE, Kayu manis, Mate sareng Gnome. Sateuacan éta ngan ukur masihan anjeun pilihan Kde. Salaku ngabuktikeun. Salam.

    1.    pamawa cai cenahna

      Sakanyaho kuring Mageia sok nawiskeun pilihan pikeun masang desktop anu sanés, tapi éta sareng teras janten KDE sareng Gnome centric. KDE sareng Gnome tiasa diuji (sareng dipasang) tina »Vérsi» Live »; pikeun masang desktop anu sanés anjeun kedah ngalaksanakeunana tina "tradisional" atanapi vérsi pamasangan jaringan.

      Kuring dipasang Mageia 3 KDE (ayeuna 4 sareng badé 5) dina mesin sababaraha taun ka pengker sareng kuring pikir distro mangrupikeun anu pangsaéna. Anu matak kuring resep ngeunaan distro nyaéta komunitas anu ramah sareng organisasi anu transparan. Kuring henteu kantos ngalaman masalah distro atanapi pembaruan normal atanapi transisi tina vérsi 3 dugi ka 4.

      Pangembangan vérsi 5 ngalaman masalah, tapi timna ngagaduhan rasa anu saé pikeun ngalereskeunana sateuacan ngaleupaskeun vérsi. Aranjeunna parantos 7 bulan langkung lami tibatan anu diarepkeun, ku biaya: éta henteu lengkep nepi ka ayeuna. Kuring ningali dina desktop paporit kuring, Enlightenment, anu parantos ditingalkeun dina édisi panganyarna E18, versi anu ngagaduhan masalah anu seueur anu dibereskeun dina E19.

      Sanaos hanjakal sareng E18, Mageia mangrupikeun distro anu solid anu kedah dianggo.

  2.   lain ngaran cenahna

    Kuring heran lamun hiji dinten urang bakal ngagaduhan lxqt di repositories debian

    Wasalam

  3.   kerangka cenahna

    Dupi abdi tiasa nganggo pikeun manjangkeun umur laptop hp lami sareng prosesor AMD?

    1.    Javierreta cenahna

      Leres, anjeun tiasa nganggo. Moal nguciwakeun anjeun