Scan Sederhana 0.9.0

Kalayan sababaraha perbaikan bug, Simple Scan versi 0.9.0 ayeuna sayogi pikeun diuji.

Simple Scan mangrupikeun aplikasi énggal anu kalebet kana Ubuntu Lucid Lynx sareng tujuanana pikeun mempermudah digitalisasi dokumén pikeun sadaya pangguna anu nganggo alat panyeken. Upami anjeun henteu nganggo Lucid anjeun ogé tiasa masang kana Karmic Koala tina PPA:

Buka Sistem> Administrasi> Sumber Software> Parangkat Lunak sanésna sareng nambihan entri ieu: ppa: robert-ancell / scan-simple

Teras Anjeun tiasa masang bungkusna: scan-sederhana


Ditempo dina | Kahirupan Ubuntu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.