SilentEye: Sumputkeun hiji file dina file anu sanés

JempeEye nyaéta aplikasi anu ditulis dina Qt anu bakal ngabantosan urang pikeun ngamangpaatkeun éta Steganografi sareng nyumputkeun gambar sareng audio dina file anu sanés.

nurutkeun Wikipedia:

La steganografi Éta disiplin anu téknik diulik sareng dilarapkeun anu ngamungkinkeun nyumputkeun pesen atanapi objék, anu sanésna, disebatna operator, sahingga ayana teu katarima. Mangrupikeun campuran kasenian sareng téhnik anu digabungkeun pikeun ngawangun prakték nyumput sareng ngirim inpormasi sénsitip dina pamawa anu tiasa diémutan ...

… Asalna kecap ieu asalna tina susunan kecap Yunani stegans kami, anu hartosna ditutupan atanapi disumputkeun, sareng grafik, anu hartosna nyerat.

Ati-ati ku alat ieu, sabab di seueur nagara anu ngagunakeun téhnik ieu nyaéta DILARANG. Anggoanana saderhana pisan.

1- Urang turun tina .deb ti url ieu. Aya ogé pikeun Mac y Windows.

2- Urang masang katergantungan ieu:

$ sudo aptitude install libqca2 libqt4-opengl libqtmultimediakit1

3- Kami masang paket anu kami unduh:

$ sudo dpkg -i Downloads/silenteye-0.4.0-i386.deb

4- Hayu urang ka Menu »Aplikasi» Asesoris »SilentEye sareng urang kedah kéngingkeun sapertos kieu:

5- Urang nyéred gambar.

6- Urang pencét tombol Encode.

Di dinya urang tiasa milih sababaraha pilihan. Urang tiasa nyumputkeun pesen atanapi file sareng upami urang hoyong, énkripsi. Sakumaha urang tiasa Sumputkeun file atanapi pesen dina gambar, urang tiasa ngalakukeun prosés tibalik.

Hiji-hijina hal anu goréng anu kuring tingali sareng aplikasi nyaéta gambarna disimpen kalayan perpanjangan .Bmp sareng file audio sapertosna .WAV.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   taragon cenahna

    OH !! waaoo !! Pribadi, ieu sigana mah cara anu saé pikeun nyumputkeun hal-hal.

  2.   Hetaré cenahna

    Naha anjeun tiasa nunjukkeun di nagara mana éta dilarang sareng alesan naon?

  3.   mario cenahna

    Halo, teu mungkin pikeun nyumputkeunana dina jinis file anu sanés sapertos mp3 atanapi avi sareng éta ogé jalan. Kuring ngarti yén ku ucing sami kahontal dina gambar tapi henteu dina file audio atanapi video.