Stogram, palanggan Instagram platform cross-platform

Stogram mangrupakeun cross-platform Instagram klien anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngaunduh gambar ageung tina Jaringan sosial Photosharing boh dina Windows, Linux sareng Mac.

D2F

Titik kuat tina aplikasi ieu salian ti éta gratis, aya dina kesederhanaan antaritana, sabab éta ngan ukur diwangun ku mesin pencari dina halaman utami ti mana urang tiasa milarian gambar ku ngalebetkeun nami pangguna sareng urang tiasa ngaksés sadaya poto dibagi tanpa kedah lebet jaringan sosial atanapi ngadaptar dina jaringan, tiasa ngaksés bahan éta sanaos kami henteu gaduh akun Instagram.

 Stogram, palanggan Instagram platform cross-platform

Program ieu gancang pisan sareng nyéépkeun ampir teu aya sumber sistem. Kauntungan tambahan sanésna nyaéta nyaéta gaduh kasaluyuan cross-platform, tiasa dianggo dina sistem desktop naon waé dimana klien biasa sanés henteu jalan.

Bagian anu paling henteu positip tina aplikasi ieu nyaéta kusabab kurangna fungsi tambahan (éta ngan ukur kaasup pilihan pamilarian), éta henteu tiasa dianggap salaku klien instagram sorangan, kusabab aya aplikasi anu langkung lengkep pikeun atur akun Instagram kami tina desktop, anu kalebet langkung seueur fungsi tibatan antarbeungeut aslina, tapi upami sadayana anu anjeun pikahoyong nyaéta ningali poto anu dibagi ku pangguna tertentu sareng anjeun teu gaduh akun kanggo ngalebetkeun matéri na, éta mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun gosip online tanpa katingali sareng ogé unduhan tina gambarna gancang-gancang, sanaos teu mungkin pikeun ngartikeun diréktori tempat nyimpen poto-poto éta.

Fitur séjén anu pikaresepeun tina Stogram nyaéta kamungkinan ngagunakeunana salaku cadangan poto anjeun disimpen dina Instagram, fungsionalitas anu praktis pisan yén aplikasi resmi henteu ngagaduhan bawaan.

Unduh Stogram IEUH


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.