Subdownloader, milarian subs gancang pisan

Subdownloader mangrupikeun program multiplatform anu saé (sayogi pikeun Windows, Mac sareng Linux) anu ngamungkinkeun urang milih pilem atanapi folder dimana pilem urang disimpen na, saolah-olah ku sihir, éta unduh sadayana subs anu saluyu sareng masihan nami anu sami.

Leres, anjeun leres maca ...sangsara milarian subs sareng masihan nami anu sami parantos réngsé.


SubDownloader nuturkeun prinsip KISS (Keep It Simple - make easy). Naha anjeun hoyong ningali pilem atanapi bab tina séri karesep anjeun? Nya kitu, milarian sareng nyocogkeun terjemahan pikeun file video éta kedah janten tugas anu saderhana.

Subdownloader anggo jinis file, ukuran sareng nami pikeun milarian terjemahan anu leres dina basa anu urang pilih. Kalayan data ieu program ngaitkeun file video sareng éntri dina IMDB sareng, ngalangkunganana, unduh tarjamahan anu cocog anu dihosting dina opensubtitles.org.

Kauntungannana SubDownloader nyaéta éta tiasa nambihan sadayana folder, anu tiasa dianggo pikeun milarian tarjamahan tina sababaraha file dina waktos anu sasarengan, contona sababaraha episode tina séri karesep anjeun.

Akhirna, upami anjeun gaduh tarjamahan pikeun file, tina SubDownloader anjeun ogé tiasa unggah kana Openubtitles. Pikeun ieu anjeun kedah ngadaptar (pendaptaran gratis).

SubDownloader ngadukung format ieu: DivX, MPEG, AVI, VOB sareng DVD.

Aspék pamungkas anu kuring anggap pikaresepeun pisan nyaéta metode distribusi anu ngagaduhan program: Pikeun pangguna Windows, program na shareware (anggo ngan ukur x 15 dinten), sedengkeun pikeun anu nganggo Linux éta gratis. Jujur, sigana kuring mah éta strategi aslina anu pantes ditiru, sabab éta ngadorong panggunaan Linux. Éta ibarat nempatkeun permén di payuneun murangkalih. =)

Masang dina Ubuntu:

  • subdownloader_2.0.10-1_all.deb (674KB)
  • Anjeun oge tiasa nambihan Repository PPA 
sudo add-apt-repository ppa: subdownloader-developer / ppa

Situs resmi: http://subdownloader.net/


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   rafeviper cenahna

    Manya! Kumaha tiis! Fakta saé broster! Abdi salah sahiji anu resep kéngingkeun pilem = Phehe.

    Salam!

  2.   raster cenahna

    abdi resep acara ieu.

  3.   Jibril cenahna

    Program anu pangsaéna pikeun ngaunduh sub séri sareng Pilem! Hiji-hijina kakurangan anu kuring nampi (nganggo duanana Ubuntu sareng Fedora) nyaéta nalika nami Sub anu badé diunduh kalayan hurup »ñ / Ñ» éta henteu diunduh sareng tetep aya. Parantos kajantenan = (

  4.   Lazaro cenahna

    Éta lirén damel, ngalungkeun kasalahan anu nyebatkeun "subtitle teu tiasa diunduh", kuring dipasang deui sareng hal anu sami tetep kajadian