SuperTuxKart: Kumaha Buka konci layar

Super Tux Kart

Aya sababaraha tutorial dina net ngeunaan cara muka konci lagu anu dikonci dina anu terkenal Video game SuperTuxKart. Ieu mangrupikeun gim anu cukup saderhana, tapi tiasa ngahibur pikeun seueur pangguna. Tapi upami anjeun henteu gaduh seueur waktos sareng henteu hoyong maénkeun kampanyeu, anjeun bakal mendakan seueur petunjuk anu diblokir anu anjeun teu tiasa anggo.

Pangbasajanna nyaéta muka konci aranjeunna liwat file konfigurasi sahingga tiasa maénkeun salah sahiji anu anjeun hoyongkeun sacara bébas, tanpa kedah ngantosan kanggo kéngingkeun poin anu diperyogikeun pikeun muka konci atanapi anu sapertos kitu. Masalahna nyaéta aya seueur pangguna anu mendakan masalah pikeun milarian file anu aranjeunna kedah ngarobih sareng éta naha kuring mutuskeun mutuskeun ngajelaskeun ...

Pondokna, anjeun hoyong muka konci lagu SuperTuxKart kalayan vérsi anyar 1.1, naha dina hal nganggo bungkus snap, atanapi meureun upami anjeun parantos ngaunduh game langsung tina halaman wéb resmi (.xz package) sareng anjeun henteu tiasa milarian players.xml anu ngawartosan anjeun pikeun ngarobih. Kaleresan?

Upami éta hal anjeun na anjeun moal tiasa milarian ~ / .config / supertuxkart / / Pamaén.xml, anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu pikeun muka konci layar:

Upami anjeun unduh SuperTuxKart-1.1.linux.tar.xz

Dina kasus parantos diunduh tarball prosedur na bakal léngkah-léngkah ieu:

  1. Buka terminal.
  2. Kalayan paréntah cd angkat ka diréktori SuperTuxKart-1.1-linux anu parantos kapendak saatos ngabongkar tarball.
  3. Di jero anjeun kedah buka diréktori data / tantangan.
  4. Di jero anjeun bakal ningali sababaraha file. Salaku conto, pikeun muka konci minigolf.challenge anu saluyu sareng lagu Minigolf, anjeun kedah ngagentos di jero » "ku" ».
  5. Upami anjeun hoyong anjeun tiasa ngalakukeun éta sacara otomatis dina sadaya file sasarengan sareng sed ....
  6. Coba SuperTuxKart sareng anjeun bakal ningali éta parantos teu dikonci.

Upami anjeun parantos masang bungkus snap

Dina hal ieu, sapertos biasana upami anjeun dipasang ti repos Ubuntu atanapi tina Pusat Perangkat Lunak na, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta:

  1. Buka terminal.
  2. Anggo paréntah nganggo paréntah cd badé angkat ka / bumi / /snap/supertuxkart/341/.config/supertuxkart/
  3. Di jero anjeun bakal ningali yén aya file anu disebat players.xml upami anjeun nganggo paréntah ls.
  4. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngagentos sadayana "teu aya" ku "sesah" contona. Ku cara éta lagu na teu dikonci. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu nganggo paréntah ieu tanpa tanda petik "sed -i 's / none / hard / g' players.xml".
  5. Anjeun kedah ngulang ti léngkah dua, tapi tibatan 341 anjeun kedah ngalebetkeun 370 anu ngagaduhan struktur anu sami sareng ogé ngarobih file ieu. Éta / bumi / /snap/supertuxkart/370/.config/supertuxkart/ sareng di jero anjeun bakal mendakan pamaén.xml anu anjeun kedah ngarobih sami sareng anu tiheula ...
  6. Ayeuna anjeun tiasa nyobian SuperTuxKart sareng ningali yén éta parantos teu dikonci.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.