Supir NVIDIA GeForce R310 ngadobel kinerjaana dina Linux

Kontroler panganyarna Nvidia GeForce, dileupaskeun kamari, masihan pangguna tina Linux dua kali kinerja na ngurangan nyirorot teh loading waktos tina kaulinan"Numutkeun siaran pers perusahaan.


Saatos aya di pamekaran salami sataun, pengontrol GeForce R310 parantos dirarancang pikeun "nunjukkeun poténsi pisan sistem operasi open-source pangageungna di dunya.

NVIDIA parantos berkolaborasi sareng pamekar di Valve sareng kaulinan sanésna dina desain pengendali, saatos "diuji sacara tuntas" kalayan versi béta Steam pikeun Linux.

"Kalayan pelepasan ieu, NVIDIA parantos berhasil ningkatkeun kinerja gim Linux sacara umum," saur kapala perwira pamasaran Valve.

"NVIDIA nyandak posisi kapamimpinan anu henteu diperdebatkeun dina pamekaran supir R310 sasarengan sareng kami sareng studio anu sanés pikeun nyayogikeun solusi anu teu cocog pikeun pamaén Linux."

Pangguna kalayan GPU séri GeForce GTX 600Kitu ogé pikeun anu gaduh GPUs GeForce anu langkung lami, aranjeunna bakal nguntungkeun tina panggunaan driver anu énggal.

Kanggo inpormasi lengkep, atanapi pikeun ngaunduh, pastikeun nganjang ka geforce.com.

sumber: Nvidia


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nacho perea cenahna

    Henteu ngan ukur warta hébat ieu, tapi ogé nunjukkeun kamungkinan hébat Ubuntu pikeun kaulinan.

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Hébat!

    2012/11/12

  3.   Star Artemio cenahna

    Abdi ayeuna gaduh kartu ATI.

    Kalayan hal anyar ieu kuring nganggap mésér NVIDIA. Sareng kuring parantos ngarepkeun nyobian Steam pikeun Linux.